H ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ TAYTOTHTA
H ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ TAYTOTHTA
Καλημέρα!
Ρε παιδιά τα έχω πάρει στο κρανίο με την ταυτότητα,πήγα λοιπόν και
εγώ να ανανεώσω την παλιά και επειδή ο καινούριος νόμος έχει ψηφιστεί
κανονικά έπρεπε να μας δώσουν κατευθείαν την καινούρια(βεβαίωση δίνουν σε όσους έχουν κάνει αίτηση για πρώτη φορά).
Και τους ρωτάω στο τμήμα γιατί δεν μας δίνεται τις καινούριες;
Απάντηση: Δεν έχει ψηφιστεί ο νόμος
τους λέω έχει ψηφιστεί και τελικά μετά από πίεση μου εξομολογούνται
οτι δεν τους έχουν έρθει τα μηχανήματα!!!!
Αν είναι δυνατόν!!!!
Εχει ακούσει κανείς σας πότε βγάινουν;
Ρε παιδιά τα έχω πάρει στο κρανίο με την ταυτότητα,πήγα λοιπόν και
εγώ να ανανεώσω την παλιά και επειδή ο καινούριος νόμος έχει ψηφιστεί
κανονικά έπρεπε να μας δώσουν κατευθείαν την καινούρια(βεβαίωση δίνουν σε όσους έχουν κάνει αίτηση για πρώτη φορά).
Και τους ρωτάω στο τμήμα γιατί δεν μας δίνεται τις καινούριες;
Απάντηση: Δεν έχει ψηφιστεί ο νόμος
τους λέω έχει ψηφιστεί και τελικά μετά από πίεση μου εξομολογούνται
οτι δεν τους έχουν έρθει τα μηχανήματα!!!!
Αν είναι δυνατόν!!!!
Εχει ακούσει κανείς σας πότε βγάινουν;
- van
Re: H ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ TAYTOTHTA
από lazos » 07:10 am 16 12 2005
-
lazos - Συντονιστής
από AFOLIASTOS » 00:48 am 18 01 2006
APO TH STIGMH POY DEN KOYNIOMASTE, LOGIKO HTAN NA KYKLOFORHSEI.
ALLA APO THN ALLH POLLOI DIKOI MAS TO THELLOYN TO 10-XRONO DELTIO.
PANTWS KANEI "MOY" TO TMHMA ALLODAPWN KAI H ALBANIKH YPHKOOTHTA
ALLA APO THN ALLH POLLOI DIKOI MAS TO THELLOYN TO 10-XRONO DELTIO.
PANTWS KANEI "MOY" TO TMHMA ALLODAPWN KAI H ALBANIKH YPHKOOTHTA
-
AFOLIASTOS - Μέλος
ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ
από AFOLIASTOS » 19:55 pm 25 01 2006
-
AFOLIASTOS - Μέλος
6-ΜΗΝΗ
από AFOLIASTOS » 20:06 pm 25 01 2006
-
AFOLIASTOS - Μέλος
από MIA » 00:31 am 28 01 2006
ΗΜΟΥΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:
"ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ"
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:
"ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ"
-
MIA - Μέλος
από Φοιβος » 23:01 pm 28 01 2006
έμαθα ότι μέσα Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν τις 10χρονες. πρόκειται για δυο διαφορετικά έγγραφα:
άδεια παραμονής ενιαίου τύπου, δηλαδή ίδια με όλων των μεταναστών, η οποία θα έχει ισχύ όσο και το διαβατήριο και θα επικολλάται στο τελευταίο φύλλο του διαβατηρίου. το σίγουρο ότι στο εξωτερικό μόνο αυτή θα έχει ισχύ.
δελτίο ταυτότητας ομογενούς. κατ' όψη ίδιο με την ελληνική ταυτότητα, καφέ χρώματος όμως και τα στοιχεία, αλβανοποιημένα αλλά σε ελληνική και λατινική γραφή.
άδεια παραμονής ενιαίου τύπου, δηλαδή ίδια με όλων των μεταναστών, η οποία θα έχει ισχύ όσο και το διαβατήριο και θα επικολλάται στο τελευταίο φύλλο του διαβατηρίου. το σίγουρο ότι στο εξωτερικό μόνο αυτή θα έχει ισχύ.
δελτίο ταυτότητας ομογενούς. κατ' όψη ίδιο με την ελληνική ταυτότητα, καφέ χρώματος όμως και τα στοιχεία, αλβανοποιημένα αλλά σε ελληνική και λατινική γραφή.
-
Φοιβος - Συντονιστής
από ΑΡΕΙΑΝΟΣ » 01:21 am 31 01 2006
Ακριβώς, κάπως έτσι θα είναι.
Απλά θα την έχουμε μόνο για την Ελλάδα και μόνο εκεί που αυτοί θέλουν.
Γιατί σε πολλές περιπτώσεις θα σου ζητάνε διαβατήριο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον κόσμο θα κυκλοφορείς με αλβανικό έγγραφο, επίσης την άδεια παραμονής στην Ελλάδα οι θα στην έχουν σε αλβανικό έγγραφο ξανά.
Το αλλο με τα λατινικά γράμματα των ονοματών μας στις φορολογικές δηλώσεις το μάθατε;
Απλά θα την έχουμε μόνο για την Ελλάδα και μόνο εκεί που αυτοί θέλουν.
Γιατί σε πολλές περιπτώσεις θα σου ζητάνε διαβατήριο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον κόσμο θα κυκλοφορείς με αλβανικό έγγραφο, επίσης την άδεια παραμονής στην Ελλάδα οι θα στην έχουν σε αλβανικό έγγραφο ξανά.
Το αλλο με τα λατινικά γράμματα των ονοματών μας στις φορολογικές δηλώσεις το μάθατε;
-
ΑΡΕΙΑΝΟΣ - Αρθρογράφος
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]