Εφόσον έχουμε το χώρο έχουμε και την δυνατότητα να μας γνωρίσουν εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο.
Και εφόσον ο σκοπός είναι η ενημέρωση και η προβολή προτείνω τα παρακάτω.
1. Ιστορία
Μπορούμε να γράψουμε την πραγματική ιστορία μας με βάση κάποια βιβλία
ή ανθρώπους που ξέρουν λεπτομέρειες ( όχι αντιγραφή από κάποιο άλλο site).
Αυτό νομίζω ότι θα είναι εύκολο.
2. Φωτογραφίες
Επειδή το γνωστό ρητό λέει ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις,
μπορούμε να βάλουμε φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες από κάθε πόλη και χωριό.
μαζί με μια σύντομη περιγραφή ώστε να μπορεί κάποιος να καταλάβει που είναι αυτό που βλέπει.
Φωτογραφίες παλιές ασπρόμαυρες θα είναι επίσης σημαντικές.
2. Πολύγλωσσο περιεχόμενο.
Εφόσον θέλουμε να απευθυνθούμε σε όλο τον κόσμο πρέπει το περιεχόμενο να είναι απαραίτητα και στα Αγγλικά και ίσως και σε άλλες γλώσσες.
3. Νέα
Το να βάλουμε νέα και γράφετε ένα νέο κάθε τρεις μήνες δεν νομίζω ότι έχει νόημα (Κάτι τέτοιο γίνεται στο neb.gr)
Αν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να γράφουν τουλάχιστον κάθε εβδομάδα κάτι σχετικό τότε να έχουμε και νέα αλλιώς όχι.
4. Ανεξαρτησία και μη δέσμευση.
Το παρακάτω είναι πολύ σημαντικό
θανος έγραψε:####
Κανένας έλεγχος από παρατάξεις και συλλόγους.
Εαν θελήσουν να συμβάλλουν με τις προτάσεις έχει καλώς.
####
αλλά ίσως μπορούν συμβάλουν οικονομικά κάποιες εμπορικές επιχειρήσεις με διαφημίσεις, ώστε να υπάρχουν χρήματα για βελτίωση του.
5. Κατάλογος επαγγελματιών.
Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε μια βάση δεδομένων με επαγγελματίες από τα μέρη μας για να γνωρίσει ο ένας τον άλλο και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο.
Χρήματα μπορούν να βγουν και από εκεί με την λογική που δουλεύουν και οι αγγελίες.
Αυτό πιστεύω ότι θα αυξήσει την επισκεψιμότητα άρα και την ευκαιρία να μας γνωρίσουν περισσότεροι.
Δεν χρειάζεται να γράφουμε απλά και μόνο τα προβλήματα και τις κακίες για να ξεσπάσουμε. Για να έρθει κάποιος θα πρέπει να υπάρουν πράγματα να μάθει
Προσωπικά δεν νομίζω ότι μπορώ να συμβάλω ως αρθρογράφος γιατί οι απόψεις μου είναι πάντα σχεδόν παράξενες και ακραίες.
Χρειαζόμαστε λοιπόν ανθρώπους που δεν θα γράφουν συνθήματα οι ανέκδοτα αλλά άρθρα με αρχή μέση και τέλος.
Η δική μου συμβολή αν και εφόσον χρειάζεται μπορεί να είναι τεχνική
ή και δημιουργική (σχεδιασμός, γραφικά, παραμετροποιήσεις)