Τώρα είναι 08:40 am 09 08 2022

ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....

Δημιουργία απάντησης

:
Σε μια προσπάθεια να αποτραπούν οι αυτόματες εγγραφές, θα πρέπει να εισάγετε και τις δύο λέξεις που παρουσιάζονται στην εικόνα στο πεδίο κειμένου από κάτω.
Εικονίδια
:D :) :( :o :conf: :? 8) :lol:
Προβολή περισσοτέρων εικονιδίων
BBCode είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
[img] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
[flash] είναι ΚΛΕΙΣΤΟ
[url] είναι ΑΝΟΙΧΤΟ
Τα εικονίδια είναι ΑΝΟΙΧΤΑ
Περίληψη Θέματος
   

Προβολή ανάπτυξης Περίληψη Θέματος: ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....

Re: ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....

Δημοσίευση από pistolero » 00:53 am 24 03 2009

ευχαριστω!

Re: ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....

Δημοσίευση από xylino spathi » 19:33 pm 21 03 2009

ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....

Δημοσίευση από pistolero » 04:33 am 19 03 2009

Γεια σας!! Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο είδος πιστοποίησης γνώσης της Αλβανικής γλώσσας ,όπως το Lower ας πούμε, και αν ναι αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ? Πρέπει κάποιος να δώσει εξετάσεις και που?

Δεύτερον, σύμφωνα με το ν.δ. 3832/1958 οι βορειοηπειρωτες μπορουν να διοριστούν στο δημόσιο, αυτό αναφέρεται σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, για θέσεις σε Υπουργεία , στην ΕΣΔΔ και στο δημόσιο γενικά. Παρόλα αυτά, γνωρίζει κάποιος να μου πει αν σε μια προκήρυξη ΔΕΝ αναφέρεται ρητά αυτό το νομοθετικό διάταγμα, αλλά παραλείπεται ,μπορούμε ακόμα και τότε να συμμετάσχουμε σε έναν τέτοιο διαγωνισμό ή σε αυτην την περίπτωση δεν ισχύει? Παράδειγμα, για τον διαγωνισμό του Υπ. Οικονομικών, η προκήρυξη αναφερόταν ρητά στους βορειοηπειρώτες ενώ σε έναν του Υπ. Εξωτερικών που αφορούσε Υπαλλήλους Πληροφορικής δεν ανέφερε κάτι τέτοιο, άρα μόνο όσοι έχουν την ελληνική ιθαγένεια μπορούν να συμμετάσχουν? Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.

THANKS!!! :conf:

Κορυφή

cron

Login Form