Πρόταση για την κοπή πίτας της ΝΕΒ
Re: ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
από pyrforos » 15:42 pm 07 01 2008
Έλληνες εισίν, Ηπειρώται καλούμενοι, άχρις Επιδάμνου πόλεως, ήπερ επιθαλασσία οικείται
-
pyrforos - Δημοσιεύσεις: 8
Re: Πρόταση για την κοπή πίτας της ΝΕΒ
από ilei » 17:51 pm 07 01 2008
Μια πρόταση είπα να κάνω χωρίς να θέλω να χρεώσω το Δ.Σ. σε κάτι.
Από τη βλέπω όμως έχετε όρεξη για καβγά.
Το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση η εκδήλωση να γίνει κέντρο λόγω απόστασης , που οι περισσότεροι μπορεί να το σκέφτονται, και όχι πως εγώ έβαλα το θέμα χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Δ.Σ..
Αν ήμουν στο Δ.Σ. , που δεν είμαι και ούτε θέλω, ναι θα έμπαινα στη διαδικασία να ψάξω για το κοινό καλό.
Αν πάλι γνώριζα κάποια αίθουσα θα σας πρότεινα.
Όλα υπάρχουν αρκεί να μην τα περιμένει κανείς στο πιάτο και να τα αναμασά.
Μακάρι να υπάρχει η προέλευση των 2000-2500 ατόμων που λέτε, αλλά λίγο υπερβολικός αριθμός μου φαίνεται.
Δεν είμαι δύσπιστη απλά προσπαθώ να μην πετάω σε ροζ σύννεφα.
Από τη βλέπω όμως έχετε όρεξη για καβγά.
Το θέμα είναι αν υπάρχει περίπτωση η εκδήλωση να γίνει κέντρο λόγω απόστασης , που οι περισσότεροι μπορεί να το σκέφτονται, και όχι πως εγώ έβαλα το θέμα χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Δ.Σ..
Αν ήμουν στο Δ.Σ. , που δεν είμαι και ούτε θέλω, ναι θα έμπαινα στη διαδικασία να ψάξω για το κοινό καλό.
Αν πάλι γνώριζα κάποια αίθουσα θα σας πρότεινα.
Όλα υπάρχουν αρκεί να μην τα περιμένει κανείς στο πιάτο και να τα αναμασά.
Μακάρι να υπάρχει η προέλευση των 2000-2500 ατόμων που λέτε, αλλά λίγο υπερβολικός αριθμός μου φαίνεται.
Δεν είμαι δύσπιστη απλά προσπαθώ να μην πετάω σε ροζ σύννεφα.
Το μεγαλο μυστηριο ειναι οτι υπαρχει κοσμος και οχι το πως ειναι ο κοσμος..
-
ilei - Μέλος
από xylino spathi » 19:05 pm 07 01 2008
Για κρατηση θεσεων με ποιον επικοινωνουμε;
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από Dervitsiotis » 20:01 pm 07 01 2008
Προτείνω επιστροφή στην φύση...
δε γκρικ ουεϊ....
δε μοδερν ουεϊ....
Αρκεί να έχει καλό σερβίσι...
Ρε πουυυυ πάμεεεεεεεεε;;;;;;;;;;
δε γκρικ ουεϊ....
δε μοδερν ουεϊ....
Αρκεί να έχει καλό σερβίσι...
Ρε πουυυυ πάμεεεεεεεεε;;;;;;;;;;
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από xylino spathi » 20:15 pm 07 01 2008
Ετσι δημιουργουμε πολιτισμο !!!
Τελευταία επεξεργασία από xylino spathi και 23:37 pm 07 01 2008, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
-
από Φοίβη » 20:20 pm 07 01 2008
Pardon me...but...
Αφού αναμένομεν την επίσημη ανακοίνωση για την κοπή της πίτας, τι νόημα έχουν οι προτάσεις ένι γουέι???

Αφού αναμένομεν την επίσημη ανακοίνωση για την κοπή της πίτας, τι νόημα έχουν οι προτάσεις ένι γουέι???

Είμαι Βορειοηπειρώτισσα κ φαίνομαι!!
-
Φοίβη - Τακτικό μέλος
Τi πιτα τo πιτουρα
από lazos » 20:32 pm 07 01 2008
Με αναγκάζετε να ξαναγράψω αλλά είστε για κλάματα και δεν αντέχω να μην σας το πω
Τι στον που... θέλετε επιτελούς να γίνει.
Ανοίξτε ο καθένας από έναν συλλογο και κόψτε πίτες όλο τον χρόνο να σας βουλώσει ο κο....
Πέρυσι σας ξύνιζε η πίτα της ΝΕΒ απο το παλιό ΔΣ.
Φέτος σας ξυνίζει από το νέο ΔΣ.
Αφου φτάσαμε στο σημείο να ασχολούμαστε τόσο πολύ με πίτες και πίτουρα δεν βλέπω να μας παίρνει σοβαρά κανένας.
Ο κόσμος πάει μπροστά τρέχοντας και εμείς κοσκινίζουμε το αλεύρι για πίτες.
Η ΝΕΒ εχει ΔΣ και αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο
Οπου γουστάρουν θα κόψουν την πίτα και καλά κάνουν. Το ίδιο θα έκανε κάθε ΔΣ
Αφου τους ψηφίσαμε πρόσφατα έχουν αυτό το δικαίωμα και την υποχρέωση
Το παρών θέμα ανοίχτηκε σαν μια πρόταση και το καταντήσατε σε διαμάχη πάλι.
Την επόμενη πίτα να την κόψουμε με televoting μήπως και ηρεμήσετε.
Να ψηφίσει ο καθένας μέρος και ημερομηνία και άμα συμφωνήσετε εμένα να με χέσ......
Σοβαρευτείτε, είστε νέοι άνθρωποι και καταστρέφετε το μέλλον όλων μας και των παιδιών μας.
Σκεφτείτε και μερικά χρόνια μπροστά, μυαλό έχετε μην το χρησιμοποιείτε σαν κόσκινο για πίτουρα
Παραβίασα κάθε κανόνα, είμαι συντονιστής, με λένε Λάζαρο Γιώτη, είμαι μέλος της ΝΕΒ στην Ελεγκτική επιτροπή
Οποιος θέλει να με βρίσει να του στείλω το τηλέφωνό μου με pm και μια φωτογραφία μου για να με γνωρίσει.
Τι στον που... θέλετε επιτελούς να γίνει.
Ανοίξτε ο καθένας από έναν συλλογο και κόψτε πίτες όλο τον χρόνο να σας βουλώσει ο κο....
Πέρυσι σας ξύνιζε η πίτα της ΝΕΒ απο το παλιό ΔΣ.
Φέτος σας ξυνίζει από το νέο ΔΣ.
Αφου φτάσαμε στο σημείο να ασχολούμαστε τόσο πολύ με πίτες και πίτουρα δεν βλέπω να μας παίρνει σοβαρά κανένας.
Ο κόσμος πάει μπροστά τρέχοντας και εμείς κοσκινίζουμε το αλεύρι για πίτες.
Η ΝΕΒ εχει ΔΣ και αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο
Οπου γουστάρουν θα κόψουν την πίτα και καλά κάνουν. Το ίδιο θα έκανε κάθε ΔΣ
Αφου τους ψηφίσαμε πρόσφατα έχουν αυτό το δικαίωμα και την υποχρέωση
Το παρών θέμα ανοίχτηκε σαν μια πρόταση και το καταντήσατε σε διαμάχη πάλι.
Την επόμενη πίτα να την κόψουμε με televoting μήπως και ηρεμήσετε.
Να ψηφίσει ο καθένας μέρος και ημερομηνία και άμα συμφωνήσετε εμένα να με χέσ......
Σοβαρευτείτε, είστε νέοι άνθρωποι και καταστρέφετε το μέλλον όλων μας και των παιδιών μας.
Σκεφτείτε και μερικά χρόνια μπροστά, μυαλό έχετε μην το χρησιμοποιείτε σαν κόσκινο για πίτουρα
Παραβίασα κάθε κανόνα, είμαι συντονιστής, με λένε Λάζαρο Γιώτη, είμαι μέλος της ΝΕΒ στην Ελεγκτική επιτροπή
Οποιος θέλει να με βρίσει να του στείλω το τηλέφωνό μου με pm και μια φωτογραφία μου για να με γνωρίσει.
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από xylino spathi » 20:38 pm 07 01 2008
Ωραιος ο Λαζος.
Αλλα φιλε Λαζο, μεταξυ μας, ο κω, θελει με ωμεγα.
Και για να μη δημιουργω εντυπωσεις, το ξαναλεω: " Η κοπη πιτας αξιζει να γινετε μονο για οικονομικους λογους"
Αλλα φιλε Λαζο, μεταξυ μας, ο κω, θελει με ωμεγα.
Και για να μη δημιουργω εντυπωσεις, το ξαναλεω: " Η κοπη πιτας αξιζει να γινετε μονο για οικονομικους λογους"
-
από violeta » 20:45 pm 07 01 2008
καλα για το θεμα δε θα πω τπτ...μια χαρα τα ειπε ο λαζος..
αλλα ξυλινε επειδη εχεις master στην ορθογραφια και διορθωνεις ολο τον κοσμο διορθωσε και το γινετε σε γινεται....
φιλικα παντα και χωρις καμια απολυτως διαθεση αναμειξης στο γλεντι του συγκεκριμενου topic.... 
αλλα ξυλινε επειδη εχεις master στην ορθογραφια και διορθωνεις ολο τον κοσμο διορθωσε και το γινετε σε γινεται....

If there is smthng to desire,
there will be smthng to regret.
If there is smthng to regret,
there will be smthng to recall.
If there is smthng to recall,
there was nothing to regret.
If there was nothing to regret,
there was nothing to desire.
there will be smthng to regret.
If there is smthng to regret,
there will be smthng to recall.
If there is smthng to recall,
there was nothing to regret.
If there was nothing to regret,
there was nothing to desire.
-
violeta - Τακτικό μέλος
από priest 2 » 23:40 pm 07 01 2008
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ » 00:03 am 08 01 2008
Παιδια σορρυ για την ενοχληση αλλα εχω μερικες αποριες...:
1) Η πιτα-βασιλοπιτα θα ειναι σε στυλ ρεβανης η σαν τουρτα?
2) Αν δεν ειναι σε στυλ ραβανης και ειναι τουρτα , τι γευση θα εχει? Εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε και δυο γευσεις?
3)Φλουρι-(πενταλεπτο τυλιγμενο με αλομινοχαρτο) θα εχει? Και αν ναι ποσα? 1.....??????? (οχι τιποτα αλλο αλλα αν εισαστε 2000 ατομα θα χαλευετε τον τυχερο με το φακο...)...!!!!!!! Βαλτε εκει καμια δεκαρια ετσι για αλλαγη....
4) Επιτιμο καλεσμενο θα εχομε? Αν ειναι να παω να ραψω κανεναν χαλε... Μην ερθω με τα καθημερινα δε λεει....
Αυτα προς το παρον.... Αν υπαρξει και καποια αλλη απορια στη συνεχεια θα την διατυπωσω στην ειρηνικη αυτη συζητηση...

(Υ.Γ....Παντως αν η πιτα ειναι σε στυλ τουρτας θα παρακαλουσα να αποφυγετε τη σοκολατα και τα καρυδια... Κολλανε στα δοντια και μετα δε θα εχω πια αστραφτερο χαμογελο... Οπως επισης αν ειναι σε στυλ ραβανης παρακαλω μη βαλετε ζαχαρη αχνη.... Καταλαβενετε λερωνει....)
1) Η πιτα-βασιλοπιτα θα ειναι σε στυλ ρεβανης η σαν τουρτα?
2) Αν δεν ειναι σε στυλ ραβανης και ειναι τουρτα , τι γευση θα εχει? Εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε και δυο γευσεις?
3)Φλουρι-(πενταλεπτο τυλιγμενο με αλομινοχαρτο) θα εχει? Και αν ναι ποσα? 1.....??????? (οχι τιποτα αλλο αλλα αν εισαστε 2000 ατομα θα χαλευετε τον τυχερο με το φακο...)...!!!!!!! Βαλτε εκει καμια δεκαρια ετσι για αλλαγη....
4) Επιτιμο καλεσμενο θα εχομε? Αν ειναι να παω να ραψω κανεναν χαλε... Μην ερθω με τα καθημερινα δε λεει....
Αυτα προς το παρον.... Αν υπαρξει και καποια αλλη απορια στη συνεχεια θα την διατυπωσω στην ειρηνικη αυτη συζητηση...

(Υ.Γ....Παντως αν η πιτα ειναι σε στυλ τουρτας θα παρακαλουσα να αποφυγετε τη σοκολατα και τα καρυδια... Κολλανε στα δοντια και μετα δε θα εχω πια αστραφτερο χαμογελο... Οπως επισης αν ειναι σε στυλ ραβανης παρακαλω μη βαλετε ζαχαρη αχνη.... Καταλαβενετε λερωνει....)

Τελευταία επεξεργασία από ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και 12:25 pm 08 01 2008, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Μην κοιτας την επιφανεια την θαλασσας γιατι δεν θα δεις τιποτα, ο θυσαυρος ειναι κρυμενος στο βυθο....!!!!
-
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Τακτικό μέλος
από AMARYLIS » 01:38 am 08 01 2008
μια μέρα δεν μπήκα στο φόρουμ...και έχασα επεισόδια!
Δράμα η κατάσταση...
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ζουζούνι και ζουζουνάει το μυαλό κάποιων συνέχεια!!
Να το βρούμε βρε παιδιά επιτέλους, γιατί έχει καταντήσει ενοχλητικό...
Casperaki...που στο καλό είδες ανακοίνωση για την εκδήλωση - γραμμένη - χωρίς να έχει γίνει ΔΣ;
Ήμουν σαφέστατη..."Περιμένετε να γίνει ΔΣ,ήταν για τετάρτη αλλα θα γίνει εν τέλει πέμπτη,και αμέσως θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση."
Η δεύτερη πρόταση, με δόση χιούμορ από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν καθαρά προσωπική μου τοποθέτηση που σε καμία περίπτωση δεν υπονομεύει ουτε τα 14 άτομα του ΔΣ ουτε κ το καταστατικό αυτού. Από την αρχή που γράφτηκα στο φόρουμ λέω ανοιχτά την άποψή μου και θα συνεχίσω να τη λέω είμαι δεν είμαι μέλος του ΔΣ.Και στην τελική εκφράζω την επίθυμία μου ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ κ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ για να δώσω έμφαση στο γεγονός, στην όρεξη που υπάρχει να γίνει μια αξιοπρεπής εκδήλωση και γιατί οχι να δώσω ένα μικρό κίνητρο στην προσέλευση του κόσμου.
Εσένα προσωπικά τί σε ενόχλησε;
Σε ενόχλησε που θα γίνει σούπερ ντούπερ ουάου εκδήλωση;
Να σου πω και κάτι; Στο ΔΣ θα λήφθούν αποφάσεις ναι, αλλά την όρεξη, την επιθυμία, το κέφι, την αξιοπρέπεια...την αναμούστρα που λέμε...δεν την ορίζει κανένα ΔΣ. όλα αυτά τα έχουμε μέσα μας και βάσει αυτών θα πορευτούμε...είτε ενοχλεί ειτε χαροποιεί κάποιους.

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ζουζούνι και ζουζουνάει το μυαλό κάποιων συνέχεια!!
Να το βρούμε βρε παιδιά επιτέλους, γιατί έχει καταντήσει ενοχλητικό...
Casperaki...που στο καλό είδες ανακοίνωση για την εκδήλωση - γραμμένη - χωρίς να έχει γίνει ΔΣ;
Ήμουν σαφέστατη..."Περιμένετε να γίνει ΔΣ,ήταν για τετάρτη αλλα θα γίνει εν τέλει πέμπτη,και αμέσως θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση."
Η δεύτερη πρόταση, με δόση χιούμορ από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν καθαρά προσωπική μου τοποθέτηση που σε καμία περίπτωση δεν υπονομεύει ουτε τα 14 άτομα του ΔΣ ουτε κ το καταστατικό αυτού. Από την αρχή που γράφτηκα στο φόρουμ λέω ανοιχτά την άποψή μου και θα συνεχίσω να τη λέω είμαι δεν είμαι μέλος του ΔΣ.Και στην τελική εκφράζω την επίθυμία μου ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ κ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ για να δώσω έμφαση στο γεγονός, στην όρεξη που υπάρχει να γίνει μια αξιοπρεπής εκδήλωση και γιατί οχι να δώσω ένα μικρό κίνητρο στην προσέλευση του κόσμου.
Εσένα προσωπικά τί σε ενόχλησε;
Σε ενόχλησε που θα γίνει σούπερ ντούπερ ουάου εκδήλωση;
Να σου πω και κάτι; Στο ΔΣ θα λήφθούν αποφάσεις ναι, αλλά την όρεξη, την επιθυμία, το κέφι, την αξιοπρέπεια...την αναμούστρα που λέμε...δεν την ορίζει κανένα ΔΣ. όλα αυτά τα έχουμε μέσα μας και βάσει αυτών θα πορευτούμε...είτε ενοχλεί ειτε χαροποιεί κάποιους.
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από priest 2 » 01:55 am 08 01 2008
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από AMARYLIS » 09:55 am 08 01 2008
θερμή παρακληση...
Αφήστε το Casperaki και κάθε "casperaki" να γράψει ελεύθερα τις απόψεις "του", να μεταφέρει ελέυθερα ιδέες, να καθρεφτίζει ελέυθερα διαθέσεις κ προθέσεις, να συνηγορεί υπερ όποιου επιθυμεί και στηρίζει.
Χαιρόμαστε που η νεολαία ενεργοποιείται εστω κ μ'αυτό τον τρόπο
Χαιρομαστε δε διπλά που κάποιοι μας κρίνουν ΑΥΣΤΗΡΑ (για να μην πω κακοπροαίρετα) γιατί μας πεισμώνουν να επιτύχουμε το "ιδανικό"...και θα το κάνουμε...πρώτον γιατί το θέλουμε οι ίδιοι και δεύτερον να μη δώσουμε τροφή σ'αυτούς που "γκαραμονεύουν" στη γωνία!
Αφήστε το Casperaki και κάθε "casperaki" να γράψει ελεύθερα τις απόψεις "του", να μεταφέρει ελέυθερα ιδέες, να καθρεφτίζει ελέυθερα διαθέσεις κ προθέσεις, να συνηγορεί υπερ όποιου επιθυμεί και στηρίζει.
Χαιρόμαστε που η νεολαία ενεργοποιείται εστω κ μ'αυτό τον τρόπο
Χαιρομαστε δε διπλά που κάποιοι μας κρίνουν ΑΥΣΤΗΡΑ (για να μην πω κακοπροαίρετα) γιατί μας πεισμώνουν να επιτύχουμε το "ιδανικό"...και θα το κάνουμε...πρώτον γιατί το θέλουμε οι ίδιοι και δεύτερον να μη δώσουμε τροφή σ'αυτούς που "γκαραμονεύουν" στη γωνία!

-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
το κοπή το πίτα
από lazos » 10:03 am 08 01 2008
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
-
lazos - Συντονιστής
από pyrforos » 12:41 pm 08 01 2008
Αφού λύσουμε το θέμα για το πότε θα γίνει η κοπή της πίτας θα πρέπει να ανοίξουμε νέο κύκλο διαβουλεύσεων για ενα άλλο μείζων ζήτημα, για το ποιός θα την μαγειρέψει;
Με τόση κουβέντα που έχει γίνει γύρω απο την πίτα μας βλέπω να μας κάθεται στο λαιμό.
Με τόση κουβέντα που έχει γίνει γύρω απο την πίτα μας βλέπω να μας κάθεται στο λαιμό.
Έλληνες εισίν, Ηπειρώται καλούμενοι, άχρις Επιδάμνου πόλεως, ήπερ επιθαλασσία οικείται
-
pyrforos - Δημοσιεύσεις: 8
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]