Οι Βορειο-Ρηγιλλιώτες
Συντονιστής: Νέοι
από Never Surrender » 15:05 pm 19 04 2007
Τελευταία επεξεργασία από Never Surrender και 23:49 pm 19 04 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Never Surrender - Συντονιστής
από Dervitsiotis » 15:18 pm 19 04 2007
Τελευταία επεξεργασία από Dervitsiotis και 22:46 pm 01 05 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
-
Dervitsiotis - Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 15:35 pm 19 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
vlaxogomenos - Τακτικό μέλος
από kokkinomalla » 18:13 pm 19 04 2007
"οι αφισοκολλησεις ειναι για αναρχο κομμουνια"
Κατι τετοιο δεν ισχυει ολα τα φοιτητικα κομματα μας εχουν γεμισει αφισες!!!
Ποιος κατηγορησε ποιον για το κομμα που υποστηριζει???Αλλο τα πολιτικα πιστευω ομως και αλλο η στειρα προσκολληση!!!Και επιτελους γιατι σε καθε πολιτικη συζητηση ο ενας βριζει το κομμα του αλλου?Μπορεις να εισαι πολιτικοποιημενος χωρις να εισαι κομματικοποιημενος.
Καλο θα ηταν να παψουμε να βλεπουμε την πολιτικη σαν κομματικες πρακτικες αλλα να την ταυτισουμε με την ιδεολογικη τοποθετηση.Βεβαια αυτο ειναι δυσκολο για καποιον που προσβλεπει σε "κομματικη αποκατασταση" και δεν υποννοω κανενα,την αποψη μου εκφραζω
Κατι τετοιο δεν ισχυει ολα τα φοιτητικα κομματα μας εχουν γεμισει αφισες!!!
Ποιος κατηγορησε ποιον για το κομμα που υποστηριζει???Αλλο τα πολιτικα πιστευω ομως και αλλο η στειρα προσκολληση!!!Και επιτελους γιατι σε καθε πολιτικη συζητηση ο ενας βριζει το κομμα του αλλου?Μπορεις να εισαι πολιτικοποιημενος χωρις να εισαι κομματικοποιημενος.
Καλο θα ηταν να παψουμε να βλεπουμε την πολιτικη σαν κομματικες πρακτικες αλλα να την ταυτισουμε με την ιδεολογικη τοποθετηση.Βεβαια αυτο ειναι δυσκολο για καποιον που προσβλεπει σε "κομματικη αποκατασταση" και δεν υποννοω κανενα,την αποψη μου εκφραζω
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
-
kokkinomalla - Τακτικό μέλος
από xylino spathi » 20:48 pm 19 04 2007
Πλακα με κανετε ;;;;
Διαβαζω ολα αυτα που εχετε γραψει και τρελαινομαι!!!
Τι σας πειραξε στον ορο "Βορειο- Ρηγηλιωτες", δεν εχει κανεις σας το ελαχιστο χιουμορ να αντιληφθει πως προκειτε για ενα απλο λογοπαιγνιο;
Και μη μου πειτε πως δε γνωριζετε τιποτα για τις λιστες που φτιαχνουν διαφορα βουλεφτακια, ο καθε πικραμενος ετοιμαζει μια λιστα με τους δικους του!
Σε αλλη χωρα ζειτε;
Και προς Θεου, απο ποτε εγινε η Ελευθεροτυπια η εφημεριδα του Πασοκ.
Θα το φωναζει λαι θα το λεω με ολη μου τη δυναμη, ειναι η μοναδικλη εφημεριδα που εχει σταθει διπλα μας χωρις καμια σκοπιμοτητα και χωρις κανενα ωφελος.
Ποια αλλη εφημεριδα εχει φερει στο προσκυνιο τα προβλήματα που αντιμετωπιζουμε στη διαμονη μας στην Ελλαδα;
Ποια εφημεριδα εχει αφιερωσει 4 ολοκληρες σελιδες για μας;
Μηπως η Απογευματινη που η μονη αναφορα που εκανε για μας πριν την ανακοινωση για την αποδοση της υπηκοοτητας ηταν η διασυνδεσεις του Βαβυλη με καποιους βορειοηπειρωτες;
Πλακα με κανετε;;;
Διαβαζω ολα αυτα που εχετε γραψει και τρελαινομαι!!!
Τι σας πειραξε στον ορο "Βορειο- Ρηγηλιωτες", δεν εχει κανεις σας το ελαχιστο χιουμορ να αντιληφθει πως προκειτε για ενα απλο λογοπαιγνιο;
Και μη μου πειτε πως δε γνωριζετε τιποτα για τις λιστες που φτιαχνουν διαφορα βουλεφτακια, ο καθε πικραμενος ετοιμαζει μια λιστα με τους δικους του!
Σε αλλη χωρα ζειτε;
Και προς Θεου, απο ποτε εγινε η Ελευθεροτυπια η εφημεριδα του Πασοκ.
Θα το φωναζει λαι θα το λεω με ολη μου τη δυναμη, ειναι η μοναδικλη εφημεριδα που εχει σταθει διπλα μας χωρις καμια σκοπιμοτητα και χωρις κανενα ωφελος.
Ποια αλλη εφημεριδα εχει φερει στο προσκυνιο τα προβλήματα που αντιμετωπιζουμε στη διαμονη μας στην Ελλαδα;
Ποια εφημεριδα εχει αφιερωσει 4 ολοκληρες σελιδες για μας;
Μηπως η Απογευματινη που η μονη αναφορα που εκανε για μας πριν την ανακοινωση για την αποδοση της υπηκοοτητας ηταν η διασυνδεσεις του Βαβυλη με καποιους βορειοηπειρωτες;
Πλακα με κανετε;;;
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από kokkinomalla » 23:29 pm 19 04 2007
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
-
kokkinomalla - Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 23:33 pm 19 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
από vlaxogomenos » 23:57 pm 19 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
από vlaxogomenos » 00:05 am 20 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
από vlaxogomenos » 00:11 am 20 04 2007
Και μου λες να σου πω τα θυματα του παρακρατους της δεξιας. Ιδου τα "επωνυμα": Λαμπρακης, Τεμπονερας, Πετρουλας. Και αλλοι που μπορει να μην τους δολοφονησαν οπως ο Κουσουρης αλλα ηταν θυματα. Και πολλοι ακομη αγνωστοι μετα τον εμφυλιο και επι χουντας. Δε φτανουν?
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
από AMARYLIS » 17:15 pm 21 04 2007
Hello,Hello,Hello!!!!
Να'μαι πάλι!ουφ!Ξεμπέρδεψα από μια σημαντική υποχρέωση που με είχε δεσμεύσει μέρες και τώρα επανέρχομαι πιο φουριόζα από πριν......Λάζαρε!
Έχασα πολλή συζήτηση και βαριέμαι να απαντήσω σε τόσα!Anyway.....
Να αποσαφηνήσω κάτι : Δεν έχω κερδίσει και ουτε περιμένω να κερδίσω κάτι σε κανένα επίπεδο ουτε από την Ν.Δημοκρατία στην Ελλάδα ουτε από τον Μπερίσα στην Αλβανία. Με ενδιαφέρει όμως τον τόπο στον οποίο ΖΩ(είτε εγώ είτε οι γονείς μου)να το καθοδηγεί ένα κόμμα με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ και ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ιδεολογικές βάσεις. Να εκπροσωπούμαι από άτομα που με εκφράζουν απόλυτα έστω κι αν δεν έχω τη χαρά να τα στηρίξω με τη δική μου ψήφο. Η επιβίωση και η διαβίωση Λάζαρε σε μια χώρα είναι πολύπλευρη και πολυδιάστατη....δεν γίνεται.....κάπου θα έρχεσαι κ εσύ αντιμέτωπος με τις παραμέτρους που ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση!
Κοκκινομάλλα....έλεος!Τι νομίζεις...οτι όσοι είναι αντίθετοι με τις απόψεις σου είναι παθητικοί δέκτες ιδεολογιών, πιθήνια όργανα κάποιων που αποβλέπουν σε συγκεκριμένους σκοπούς;;;;Δεν το καταλαβαίνω αυτό; κ εσύ ποιά είσαι δηλαδή;;;;Δεν θυμάμαι όσο καιρό είμαι στο φόρουμ να έγραψες κατι συγκεκριμένο.Όλο για κατι παρακράτη και δε σημαζεύεται. Και για να τελειώνουμε και μ'αυτό,θα σου πω πως το γεγονός οτι επί πολλά χρόνια κυβερνούσαν τον πλανήτη αριστερά κόμματα δείχνει πως και το παρακράτος στο οποίο στηρίζονταν είναι...πολύ μεγαλύτερο!
Το έχω ξαναπεί......ΔΕΝ γίνεται ρε συ Γιάννη να είμαστε ολοι ίσοι και ίδιοι.Θα υπάρχουν και αφησοκολλητές και εργοδότες.Εσείς όμως έχετε γενικά μια επίκτητη τάση για τέτοιες δουλειές. Σας αρέσει να κουράζεστε γιατί νομίζετε πως έτσι προσφέρετε.Αλήθεια...τα μαλλιά γιατί τα αφήνετε τόσο μακριά......λυπάστε ακόμη και τις ψύρρες;;;;;

Να'μαι πάλι!ουφ!Ξεμπέρδεψα από μια σημαντική υποχρέωση που με είχε δεσμεύσει μέρες και τώρα επανέρχομαι πιο φουριόζα από πριν......Λάζαρε!

Να αποσαφηνήσω κάτι : Δεν έχω κερδίσει και ουτε περιμένω να κερδίσω κάτι σε κανένα επίπεδο ουτε από την Ν.Δημοκρατία στην Ελλάδα ουτε από τον Μπερίσα στην Αλβανία. Με ενδιαφέρει όμως τον τόπο στον οποίο ΖΩ(είτε εγώ είτε οι γονείς μου)να το καθοδηγεί ένα κόμμα με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ και ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ιδεολογικές βάσεις. Να εκπροσωπούμαι από άτομα που με εκφράζουν απόλυτα έστω κι αν δεν έχω τη χαρά να τα στηρίξω με τη δική μου ψήφο. Η επιβίωση και η διαβίωση Λάζαρε σε μια χώρα είναι πολύπλευρη και πολυδιάστατη....δεν γίνεται.....κάπου θα έρχεσαι κ εσύ αντιμέτωπος με τις παραμέτρους που ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση!
Κοκκινομάλλα....έλεος!Τι νομίζεις...οτι όσοι είναι αντίθετοι με τις απόψεις σου είναι παθητικοί δέκτες ιδεολογιών, πιθήνια όργανα κάποιων που αποβλέπουν σε συγκεκριμένους σκοπούς;;;;Δεν το καταλαβαίνω αυτό; κ εσύ ποιά είσαι δηλαδή;;;;Δεν θυμάμαι όσο καιρό είμαι στο φόρουμ να έγραψες κατι συγκεκριμένο.Όλο για κατι παρακράτη και δε σημαζεύεται. Και για να τελειώνουμε και μ'αυτό,θα σου πω πως το γεγονός οτι επί πολλά χρόνια κυβερνούσαν τον πλανήτη αριστερά κόμματα δείχνει πως και το παρακράτος στο οποίο στηρίζονταν είναι...πολύ μεγαλύτερο!
Το έχω ξαναπεί......ΔΕΝ γίνεται ρε συ Γιάννη να είμαστε ολοι ίσοι και ίδιοι.Θα υπάρχουν και αφησοκολλητές και εργοδότες.Εσείς όμως έχετε γενικά μια επίκτητη τάση για τέτοιες δουλειές. Σας αρέσει να κουράζεστε γιατί νομίζετε πως έτσι προσφέρετε.Αλήθεια...τα μαλλιά γιατί τα αφήνετε τόσο μακριά......λυπάστε ακόμη και τις ψύρρες;;;;;

Τελευταία επεξεργασία από AMARYLIS και 17:25 pm 21 04 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από AMARYLIS » 17:24 pm 21 04 2007
Ζητώ από τα μέλη του φόρουμ επιτέλους να "ξυπνήσουν". Ξέρω άτομα που συμφωνούν με τις ιδέες μου και απαντούν μόνο στα "διάφορα" και τις "κοινωνικές σχέσεις". Μόνο ό σκοπός του θεού να μας φοβίζει,όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες,όπως έλεγε και ο Einstein!
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 17:27 pm 21 04 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο βλακας επιμενει...
Ο βλακας επιμενει...
-
από AMARYLIS » 17:48 pm 21 04 2007
Δεν ξέρω βρε vlaxogomene, δεν είναι όμως μόνο αυτός, υπάρχουν κ άλλοι! Το μοναδικό παράπονο που έχω από τους "δεξιούς" είναι οτι θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους δεν έχουν το χρόνο και για τέτοιες συζητήσεις
Λάζαρε,όρμα, σου έδωσα αφορμή να ανακουφιστείς!!!!

Λάζαρε,όρμα, σου έδωσα αφορμή να ανακουφιστείς!!!!

-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
63 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Επιστροφή στο Δημοσιεύματα για Θέματα που μας Αφορούν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]