Παραίτηση Αλβανού ΥΠ.ΕΞ.
Συντονιστής: Νέοι
Παραίτηση Αλβανού ΥΠ.ΕΞ.
από priest » 15:10 pm 25 04 2007
Ξαφνική παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών
Τίρανα, 24 Απριλίου 2007 (21:57 UTC+2)
Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Μπεσνίκ Μουστάφαϊ. Ο ίδιος ο υπουργός ανακοίνωσε την απόφαση του αυτή, σε συνέντευξη Τύπου, χωρίς όμως να δώσει εξηγήσεις.
"Σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση μου και ο λόγος είναι ότι νιώθω πολύ κουρασμένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλβανό πρωθυπουργό, το Διπλωματικό Σώμα και όλους τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας μου στη θέση αυτή", δήλωσε ο κ. Μουστάφαϊ, ο οποίος δεν έκανε κανένα άλλο σχόλιο.
Μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο ο πραγματικός λόγος της παραίτησης , καθώς ο κ. Μουστάφαϊ μόλις σήμερα επέστρεψε από συνάντηση που είχε στην Οχρίδα με ομολόγους του από άλλες χώρες με βασικό θέμα τις προτάσεις της χώρας για ένταξη στο ΝΑΤΟ.
Επίσης, η παραίτηση αυτή θεωρείται ανεξήγητη, δεδομένων των προσπαθειών του να δημιουργήσει ένα λόμπι για το θέμα του τελικού καθεστώτος του Κοσόβου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τίρανα, 24 Απριλίου 2007 (21:57 UTC+2)
Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Μπεσνίκ Μουστάφαϊ. Ο ίδιος ο υπουργός ανακοίνωσε την απόφαση του αυτή, σε συνέντευξη Τύπου, χωρίς όμως να δώσει εξηγήσεις.
"Σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση μου και ο λόγος είναι ότι νιώθω πολύ κουρασμένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλβανό πρωθυπουργό, το Διπλωματικό Σώμα και όλους τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας μου στη θέση αυτή", δήλωσε ο κ. Μουστάφαϊ, ο οποίος δεν έκανε κανένα άλλο σχόλιο.
Μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο ο πραγματικός λόγος της παραίτησης , καθώς ο κ. Μουστάφαϊ μόλις σήμερα επέστρεψε από συνάντηση που είχε στην Οχρίδα με ομολόγους του από άλλες χώρες με βασικό θέμα τις προτάσεις της χώρας για ένταξη στο ΝΑΤΟ.
Επίσης, η παραίτηση αυτή θεωρείται ανεξήγητη, δεδομένων των προσπαθειών του να δημιουργήσει ένα λόμπι για το θέμα του τελικού καθεστώτος του Κοσόβου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
-

priest - Τακτικό μέλος
από priest » 15:15 pm 25 04 2007
Να θυμηθούμε ότι ο Μουσταφάι ήταν αυτός που μήνες πριν είχε δηλώσει στην αλβανική τηλεόραση ότι δεν εγγυάται για τη σταθερότητα των συνόρων στα Βαλκανια.
Τι στο καλό αυτή η τηλεόραση τη μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη ακολουθεί και τους καταφέρνει όλους να βγάζουν τις μοίχιες σκέψεις τους;
Είχε έρθει και στην Αθήνα πέρσι για να παρουσιάσει βιβλίο γνωστού Βορειοηπειρώτη συγγραφέα.
Τι στο καλό αυτή η τηλεόραση τη μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη ακολουθεί και τους καταφέρνει όλους να βγάζουν τις μοίχιες σκέψεις τους;
Είχε έρθει και στην Αθήνα πέρσι για να παρουσιάσει βιβλίο γνωστού Βορειοηπειρώτη συγγραφέα.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
-

priest - Τακτικό μέλος
από haskovinos » 00:04 am 28 04 2007
-

haskovinos - Τακτικό μέλος
από priest » 10:19 am 30 04 2007
To δικό μου όμως Χασκοβινέ είναι πληρέστερο
Αν είναι ας το βάλουν οι διαχειριστές μαζί με της Ελένης.
Παραίτηση Μουσταφάι, δηλώσεις Μπολάνου, επικείμενη επίσκεψη Μπους στα Τίρανα για λίγες ώρες...
Σαν πολλά δεν μαζευτήκανε τώρα τελευταία;
Μάλλον πρόκειται για συμπτώσεις.
Αν είναι ας το βάλουν οι διαχειριστές μαζί με της Ελένης.
Παραίτηση Μουσταφάι, δηλώσεις Μπολάνου, επικείμενη επίσκεψη Μπους στα Τίρανα για λίγες ώρες...
Σαν πολλά δεν μαζευτήκανε τώρα τελευταία;
Μάλλον πρόκειται για συμπτώσεις.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
-

priest - Τακτικό μέλος
από Dropolitis1914 » 11:54 am 30 04 2007
-

Dropolitis1914 - Μέλος
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]