Τώρα είναι 07:29 am 05 02 2023

Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Συντονιστής: Νέοι

Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 13:17 pm 17 05 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές.

Στο ευρωψηφοδέλτιο συμμετέχουν:

1. Γιαννάκου Μαριορή (Μαριέττα): Ιατρός. Έχει διατελέσει επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Βουλευτών της Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 1999, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.), Υπουργός Υγείας και Παιδείας και επί σειρά ετών Βουλευτής Α’ Αθηνών. Εκ των ιδρυτικών μελών της ΟΝΝΕΔ. Έχει τιμηθεί με το ανώτατο παράσημο “Bernando O ’ Higgins ” της Δημοκρατίας της Χιλής. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά.
2. Κράτσα Ρόδη: Κοινωνιολόγος με μακρά ενασχόληση με τα ευρωπαϊκά θέματα. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ευρωβουλευτής από το 1999.. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης για την Προώθηση των Γυναικών της Ευρώπης, αλλά και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επικοινωνίας και Πληροφόρησης. Έχει τιμηθεί για την ευρωπαϊκή δράση της με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας.
3. Παπαστάμκος Γεώργιος: Ο Ευρωβουλευτής μας από τη Μακεδονία. Έχει ήδη μια θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο. Καθηγητής του τμήματος των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος της Ευρωπαϊκής έδρας Jean Monnet . Έχει διατελέσει υφυπουργός Εξωτερικών και Εθνικής Οικονομίας και βουλευτής Ημαθίας. Έχει μεγάλο συγγραφικό έργο, διδακτική και ερευνητική δράση.
4. Πουπάκης Κωνσταντίνος: Εκπροσωπεί την κοινωνία των εργαζομένων. Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα. Γενικός Γραμματέας ΓΣΕΕ. Μέλος του Προεδρείου του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) και του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής και της Ακαδημίας Εργασίας . Συμμετέχει ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ, στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινωνική Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Διοικητικό στέλεχος στον ΟΤΕ.
5. Σκυλακάκης Θεόδωρος: Οικονομολόγος. Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο Υπουργείο Εξωτερικών. Ειδικός Εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ για την Κλιματική Αλλαγή. Από το 2003 έως το Φεβρουάριο του 2006 ήταν Αναπληρωτής Δημάρχου Αθηναίων, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, καθώς και Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής.
6. Κουμουτσάκος Γεώργιος: Διπλωμάτης. Εκπρόσωπος Τύπου Υπουργείου Εξωτερικών. Κάτοχος μεταπτυχιακού σε θέματα Διπλωματίας, Στρατηγικής και Άμυνας στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και Διεθνούς Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών, από όπου απεφοίτησε με την ανώτατη διάκριση. Έχει υπηρετήσει στο διπλωματικό γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλου και στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στη Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
7. Παπανικολάου Γεώργιος: Εκφραστής της νέας γενιάς. Δικηγόρος. Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Υποψήφιος Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών . Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ.

8. Τσουκαλάς Ιωάννης : Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Φυσικός. Πραγματοποίησε μετα-διδακτορικές σπουδές στην Αγγλία, στη Γερμανία, στη Γαλλία και στις Η.Π.Α. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας. Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε έγκριτα διεθνή περιοδικά, καθώς και μονογραφίες και διδακτικά συγγράμματα στο επιστημονικό του πεδίο.
9. Παπασταύρου Σταύρος : Δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Harvard . Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ν.Δ. και Μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΕΛΚ. Έχει διατελέσει Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, πρόεδρος της φοιτητικής οργάνωσης του ΕΛΚ και της DEMYC και αναπληρωτής πρόεδρος της παγκόσμιας οργάνωσης κεντροδεξιών νεολαιών.
10. Μοσχή Αλίκη: Εκλεγμένη «Γυναίκα της Ευρώπης» το 2004. Διεθνολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο John Hopkins των ΗΠΑ και στη Σορβόννη. Ιδρύτρια – Διεθνής Πρόεδρος του Παμμεσογειακού Δικτύου Γυναικών Δημιουργών FAM , υπό την αιγίδα της UNESCO . Επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας για το Νομό Δωδεκανήσων. Μιλάει άπταιστα τέσσερις ξένες γλώσσες.
11. Δημητρίου Λευτέρης: Πρόεδρος Παγκυπρίου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών. Γεννημένος στους Αγίους Σαράντα. Εγκατεστημένος στην Κύπρο τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Εργάζεται στον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών. Απόφοιτος του Γεωργικού Πανεπιστημίου, κατέχει τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους. Την περίοδο 2001-2004, διετέλεσε Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου ΔΗ.ΣΥ. Μιλάει αγγλικά, αλβανικά, ρώσικα.
12. Κόλλια Βασιλική: Διετέλεσε Γενική Γραμματέας Νέας Γενιάς. Σπούδασε Ευρωπαϊκή Πολιτική, στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, στη Μεγάλη Βρετανία . Έχει εκπονήσει μελέτες - εργασίες και έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε ιδρύματα πολιτικής έρευνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 1999 - 2003 ήταν γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών.

13. Φωτέα Ελένη: Δικηγόρος. Πρόεδρος της γυναικείας παγκόσμιας εθελοντικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Ελλάδας». Μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Λόμπυ Γυναικών. Νομική Σύμβουλος του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
14. Κανάκας Βασίλης: Αγρότης, Μηχανολόγος Μηχανικός. Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΣΕΓΕΣ και της ΣΥΔΑΣΕ. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. και της Γραμματείας Αγροτικού.
15. Μπρεδήμα Άννα: Δικηγόρος. Διευθύντρια Διεθνών και Κοινοτικών θεμάτων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης των Ευρωπαίων Εφοπλιστών. Μέλος της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάς. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά.
16. Κούρτης Δημήτριος: Εκπαιδευτικός. Πολύτεκνος με επτά παιδιά. Ζει στη Γερμανία τα τελευταία 24 χρόνια και εργάζεται ως Συντονιστής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Στουτγάρδη, Βάδης Βυρτεμβέργης. Ιδρυτικό μέλος και πρώτος Πρόεδρος του πρώτου Συλλόγου Ελλήνων Πολυτέκνων στην Ευρώπη. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και τούρκικα.
17. Πάλλη Αλεξάνδρα: Γενική Γραμματέας Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Σπούδασε Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και το Λονδίνο. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από το 2004. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.
18. Αντωνιάδης Ιωάννης: Δάσκαλος. Αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων. Αντινομάρχης Φλώρινας. Νομαρχιακός Σύμβουλος συνεχώς από το 1994.
19. Μπλέτα Αφροδίτη: Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με σπουδές στη Σορβόννη στο Διεθνές και συγκριτικό δίκαιο. Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου. Μέλος της Ευρωπαϊκής Επαγγελματικής Ένωσης. Ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Οργάνωσης για την οικογένεια, η «Ελληνική Εστία». Πληρεξούσια του Ευρωπαϊκού Γραφείου Διπλωματών Ευρεσιτεχνίας. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά και μαθαίνει κινέζικα.
20. Αχμετσίκ Ριτβάν: Δάσκαλος. Απόφοιτος της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), της οποίας διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων. Το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μύκης Ξάνθης.
21. Παππά Πηνελόπη: Η νεότερη του συνδυασμού μας. Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στην ΕΥΔΑΠ ως Διοικητική Υπάλληλος με το Πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας. Μιλάει αγγλικά.
22. Κασιμάτης Γεώργιος: Επιχειρηματίας. Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Αναπληρωτής Πρόεδρος Ευρωεπιμελητηρίων. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Οργανισμού Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, του Ταμείου Εμπόρων, του Συμβουλίου Μεταφορών και Ελληνικών Επιμελητηρίων και των Ελληνικών Ναυπηγείων. Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς.
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 13:35 pm 18 05 2009

xylino spathi έγραψε:11. Δημητρίου Λευτέρης: Πρόεδρος Παγκυπρίου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών. Γεννημένος στους Αγίους Σαράντα. Εγκατεστημένος στην Κύπρο τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Εργάζεται στον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών. Απόφοιτος του Γεωργικού Πανεπιστημίου, κατέχει τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους. Την περίοδο 2001-2004, διετέλεσε Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου ΔΗ.ΣΥ. Μιλάει αγγλικά, αλβανικά, ρώσικα.


Αν γνωρίζει κανείς περισσότερα για τον Λευτέρη Δημητρίου ας μας φωτήσει...
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: 17:00 pm 22 03 2007
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 16:31 pm 18 05 2009

Από ΠΡΟΒΟΛΗ.
Περιοδικό έντυπο για το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 51 25 905
Κινητό: 6937 90 90 07
E-mail: [email protected]
Web Site: http://www.proboli.tk

Δημητρίου Λευτέρης

Τόπος Γέννησης: Αγ. Σαράντα, Βόρειος Ήπειρος
Υπηκοότητες: Ελληνική & Κυπριακή
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος με δύο παιδιά


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο τα τελευταία δώδεκα χρόνια ενώ του έχει απονεμηθεί κατ’
εξαίρεση η Κυπριακή υπηκοότητα. Από το 2004 εργάζεται σαν Λειτουργός Αγροτικών
Πληρωμών Α΄ στον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών (Αρχή Πληρωμών της
Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο), όπου είναι Προϊστάμενος της Μονάδας Κοινών
Οργανώσεων Αγοράς και Μηχανισμών Εμπορίου (Κ.Ο.Α.& ΜΕ), υπεύθυνος για τα Επενδυτικά
Μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον
έλεγχο / έγκριση πληρωμών, την παρακολούθηση της Κοινοτικής Νομοθεσίας. Εκπροσωπεί την
Κυπριακή Δημοκρατία στην Διαχειριστική Επιτροπή Μηχανισμών Εμπορίου της Ε.Ε. και σε
άλλες Διαχειριστικές κατά τομέα Επιτροπές στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι μέλος της Επιτροπής
Δημοσιότητας του Υπουργείου Γεωργίας. Διαθέτει επίσης επαγγελματική πείρα στη
χρηματοοικονομική διαχείριση, τη διενέργεια ερευνών αγοράς και την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά
Προγράμματα.
Επιπλέον των ακαδημαϊκών του σπουδών (είναι απόφοιτος του Γεωργικού Πανεπιστημίου με
άριστα και κατέχει τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους), έχει παρακολουθήσει σειρά εκπαιδευτικών
προγραμμάτων ποικίλης θεματολογίας όπως π.χ. διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού,
διαπραγματευτικές ικανότητες, μάρκετινγκ, χρηματιστηριακά, εξειδικευμένα θέματα Ε.Ε,
Κυπριακή νομοθεσία & Δημόσια Διοίκηση. Έχει αναπτύξει πλούσια οργανωτική δράση σε
θέματα του απόδημου ελληνισμού και ειδικότερα σε θέματα Ηπειρωτικού και Ποντιακού
Ελληνισμού. Είναι Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών, Μέλος του Δ.Σ και
Εκπρόσωπος Τύπου της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ελληνοποντιακών Συλλόγων
ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ, Μέλος του Δ.Σ και Πρόεδρος της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας της
Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης.
Η επαγγελματική του απασχόληση και η πολύπλευρη συμμετοχή του στα κοινά τον καθιστούν
ουσιαστικό γνώστη των θεμάτων της Κυπριακής κοινωνίας και της Ελληνικής Ομογένειας στην
Ευρώπη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2004 - σήμερα ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
(Κ.Ο.Α.Π.) - Προϊστάμενος της Μονάδας Κοινών Οργανώσεων Αγοράς και Μηχανισμών
Εμπορίου. Τα καθήκοντα του, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν:
• Διαχείριση των Μέτρων της Μονάδας Κοινών Οργανώσεων Αγοράς και του
Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 της Κυπριακής Δημοκρατίας.
• Εκπρόσωπος του ΚΟΑΠ στις Εθνικές Συμβουλευτικές Επιτροπές Αναγνώρισης
Οργανώσεων Παραγωγών Γεωργικών Προϊόντων.
• Υπεύθυνος υποστήριξης του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Αγρότη.
• Υπεύθυνος για θέματα εκπαίδευσης του Τμήματος
• Έλεγχο / έγκριση πληρωμών.
• Παρακολούθηση της Κοινοτικής Νομοθεσίας.
• Δημοσιεύσεις / δημόσιες σχέσεις του Τμήματος Έγκρισης Πληρωμών
(είναι μέλος της Επιτροπής Δημοσιότητας του Υπουργείου Γεωργίας).
• Εκπροσώπηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Διαχειριστική Επιτροπή Μηχανισμών
Εμπορίου της Ε.Ε. και σε άλλες Διαχειριστικές κατά τομέα Επιτροπές στην Ευρωπαϊκή
Ένωση.
2001 – 2004 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης /
Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου Προέδρου ΔΗ.ΣΥ.
• Επικεφαλής εκλογικού επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη στις ενδο-κομματικές εκλογές για
την ανάδειξη προέδρου στο ΔΗ.ΣΥ.
• Αρμόδιος για θέματα Αποδήμων, Ομογενών, Επαναπατρισθέντων και Κομματικών
Οργανώσεων του ΔΗ.ΣΥ. εξωτερικού.
1999 - 2001 ΔΕΛΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ – Διευθυντής Τμήματος Περάτωσης &
Εκκαθάρισης Συναλλαγών (Back Office Manager).
1996 – 1997 Ερευνητής στο κοινοτικό πρόγραμμα “ENDOGENOUS DEVELOPMENT”, το
οποίο αφορούσε στην ανάπτυξη μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων στα Βαλκάνια.
Εκπαιδευτής σε σεμινάρια χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε. συντονισμένα από τον
ΕΛΚΕΠΑ, το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης και τον Οργανισμό Ανάπτυξης
Δυτικής Κρήτης.
1994 - 1996 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ – Γεωπόνος στη Διεύθυνση
Γεωργίας Νομού Χανίων.
1992 - 1994 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ – Γεωπόνος στη Διεύθυνση Γεωργίας Νομού
Κερκύρας.
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
1998 – 1999 Μεσογειακό Ινστιτούτο Διοίκησης, Κύπρος, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην
Διοίκηση Επιχειρήσεων (Diploma in Management).
1995 – 1996 Διεθνές Κέντρο Προηγμένων Αγρονομικών Σπουδών Χανίων, Ελλάδα,
Μεταπτυχιακό στις Γεωπονικές Επιστήμες και Τεχνολογίες (Master of Science).
1993 – 1994 Διεθνές Κέντρο Προηγμένων Αγρονομικών Σπουδών Χανίων, Ελλάδα, Δίπλωμα
μεταπτυχιακής ειδίκευσης στις Γεωπονικές Επιστήμες και Τεχνολογίες.
1985 – 1991 Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονική Σχολή, Πτυχίο Γεωπόνου με βαθμό
“Άριστα”.
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
1998 – 2009 Σειρά εντατικών προγραμμάτων σε θέματα διεύθυνσης ανθρωπίνου
δυναμικού και Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως:
• Incentive Payment Systems to motivate staff and enhance productivity
• Experimental Learning Design – Theory and Practical Applications
• Integrated Management of Human Resources
• Personality Analysis Skills
• Negotiating Skills
• Εντατικά σεμινάρια για Εξειδικευμένα Θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης
• Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου
• Καθοδηγώντας για Ψηλά Επίπεδα Απόδοσης.
• Αποτελεσματική Ηγεσία και Διαδικασίες Λήψεως Αποφάσεων σε Σύγχρονους
Οργανισμούς.
• Μεταρρύθμιση και απλοποίηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
2002 Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης - Πρόγραμμα επιμόρφωσης στο οποίο,
μεταξύ άλλων, καλύφθηκαν οι ακόλουθες ενότητες:
• Οργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης στην Κύπρο
• Πρακτική Χρήση Βιβλίων του Προϋπολογισμού
• Δημοσιονομική και Οικονομική Πολιτική
• Δημοσιονομικά Θέματα
20 – 31/5/2002 Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων - Εντατικό πρόγραμμα
επιμόρφωσης με θέμα “Marketing of Organic Products”
1999 – 2000 Intercollege - Εντατικό Πρόγραμμα με τίτλο “Χρηματιστηριακά” με θεματολογία:
• Νομοθεσία και Κανονισμοί Λειτουργίας του Χρηματιστηρίου
• Περί Εταιρειών Νόμο
• Κανόνες Εκκαθάρισης Συναλλαγών
• Κανόνες Διαπραγμάτευσης Αξιών
• Βασική Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Διαχείριση
21 – 22/9/1999 PriceWaterhouseCoopers - Σεμινάριο διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού
με τίτλο “Performance Management Systems”.
14 – 25/10/1996 Διεθνές Κέντρο Προηγμένων Αγρονομικών Σπουδών Χανίων - Εντατικό
πρόγραμμα σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανάπτυξη Ορεινών Περιοχών.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
• Μέλος του Συλλόγου Γεωπόνων του Νομού Χανίων
• Μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
• Μέλος του Συμβουλίου Γεωπόνων Κύπρου
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
• Αγγλική Πολύ καλά
• Αλβανική Πολύ καλά
• Ρώσικη Καλά
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
2004 –Σήμερα
• Πρόεδρος Παγκυπρίου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών (ΠΑ.ΣΥ.Β.Η.).
• Μέλος του Δ.Σ και Εκπρόσωπος Τύπου της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ελληνοποντιακών
Συλλόγων ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ.
• Μέλος Δ.Σ και Πρόεδρος της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας Πανηπειρωτικής
Ομοσπονδίας Ευρώπης.
1998 – 2000 Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος Βορειοηπειρωτών στην
Πανηπειρωτική Ένωση.
1997 – 1999 Επιμέλεια – Έκδοση βιβλίων με θέμα την Βόρειο Ήπειρο
Επιμέλεια – Παραγωγή μουσικών δίσκων με τραγούδια της Βορείου Ηπείρου
1994 – 1997 Οργανωτικός Γραμματέας του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής
Νεολαίας Βορείου Ηπείρου
1990 Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ένωσης Βορειοηπειρωτών Φοιτητών του Γεωργικού
Πανεπιστημίου.



Υ.Γ. Ας μας φωτίσει κάνας άλλος για το παρακάτω
1985 – 1991 Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονική Σχολή, Πτυχίο Γεωπόνου με βαθμό
“Άριστα”.


...
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 00:27 am 19 05 2009

Χειμάρρα έγραψε:Υ.Γ. Ας μας φωτίσει κάνας άλλος για το παρακάτω
1985 – 1991 Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονική Σχολή, Πτυχίο Γεωπόνου με βαθμό
“Άριστα”.

...


Την περίοδο αυτή (1985-1991) ο Λευτέρης Δημητρίου σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Τιράνων όπου αρίστευσε. Όταν ήρθε στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Αθηνών απλώς του αναγνώρισε το πτυχίο και έτσι θεωρείται από τότε επίσημα ότι σπούδασε αυτή την επιστήμη, σε αυτό το ίδρυμα κατά τις συγκεκριμένες χρονιές.

Από κει και πέρα το βιογραφικό του δείχνει ότι είναι επαγγελματίας συνδικαλιστής περί των Βηπειρωτικών.
Από την άλλη υπάρχουν καποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι Βορειοηπειρώτες τα μέλη που απαρτίζουν τον ΠΑΣΥΒΗ...
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 14:59 pm 19 05 2009

Ποτέ δεν μπορούμε να δούμε τα θετικά σε έναν άνθρωπο... Είμαστε και νέοι άνθρωποι τρομάρα μου!!!
σαν πράκτορες του Χότζια κοιτάμε αν έχει κανένα "τσένο"
(σ.μ. δερβιτσιώτικα, σημαίνει "κουσούρι", "πρόβλημα", "σκοτεινό παρελθόν"...)
ΕΛΕΟΣ!

Καλή επιτυχία στον Δημητρίου, πολύ καλό βιογραφικό, εύχομαι να συμμετέχει ενεργά στον προεκλογικό αγώνα,
σε συζητήσεις στις τηλεοράσεις/μέσα υψηλής θεαματικότητας/κυκλοφορίας και να μας τιμήσει γενικά με την παρουσία του.
Και μακάρι να έχει την δύναμη και το κύρος να αποφύγει τους "πρ(ο)ταγωνιστές" του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα
που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τον "περικυκλώσουν" για να πάρουν λιγο από την "αίγλη" της συμμετοχής του στο Ευρωψηφοδέλτιο.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: 17:00 pm 22 03 2007
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 15:05 pm 19 05 2009

σ' εχω βαρεθεί λεβέντη...
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Αδέσμευτος » 09:54 am 20 05 2009

καλη επιλογη, γιατι απλα δεν υπαρχει καλυτερη
Αδέσμευτος
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 11:34 am 24 02 2007

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 11:42 am 20 05 2009

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά μια χαρά επιλογή δείχνει. Το αν υπάρχει ή όχι καλύτερη, είναι μεγάλη κουβέντα.
Υπάρχουν αξιολογότατοι ΒΗτες που διαπρέπουν σε ξένα και ελληνικά πανεπιστήμια ως καθηγητές, σε μεγάλες εταιρίες παγκόσμιας εμβέλειας κ.α.
Απλά αποδεικνύει ότι οι κομματικοί μηχανισμοί είναι μεν μία από τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα κοινά, αλλά δεν είναι "ηλίθιοι".
Χωρίς γνώση, κοινωνικό προφίλ, εμβέλεια, κύρος, κρίση, άποψη και άλλα συναφή κριτήρια δεν σε "ανεβάζουν".
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Υ.Γ. Ας πιάσουμε τα ντέφια και τις παραλίες... έτσι και αλλιώς η πλειοψηφία των ΒΗτων δεν ψηφίζει ακόμα. Next time.
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: 17:00 pm 22 03 2007
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 16:14 pm 20 05 2009

κάποιος έχει δώσει δείγματα καταναγκαστικής συμπεριφοράς να το πω, ιδεοληψίας να το πω;;;;;; όπως και να το πώ....χρήζει ιατρικής βοήθειας!!!!
Τελευταία επεξεργασία από AMARYLIS και 02:08 am 21 05 2009, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
...το σώμα το λιώνει η τεμπελιά και την ψυχή η αδιαφορία...
Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 14:57 pm 19 03 2007
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 16:34 pm 20 05 2009

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “OMONOIA”
BASHKIMI DEMOKRATIK I MINORITETIT ETNIK GREK “OMONIA”
DEMOCRATIC UNION OF GREEK MINORITY IN ALBANIA “OMONOIA”
Άγιοι Σαράντα 18/05/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ», χαιρετίζει την υποψηφιότητα του συμπατριώτη μας κ. Λευτέρη Δημητρίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Μετά την απόδοση της Ελληνικής Υπηκοότητας, η Κυβέρνηση της Ελλάδος απέδειξε έμπρακτα τη διάθεση της να ένταξη τη βορειοηπειρωτική κοινότητα στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.
H Ομόνοια είναι Εθνική Οργάνωση και θεωρεί ότι όλα τα Ελληνικά κόμματα συμμαχούν μαζί της, στη διεκδίκηση των δικαίων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Η συμμετοχή των συμπατριωτών μας στα ψηφοδέλτια τους δεν αποτελεί μόνο δείγμα ένταξης της κοινότητας μας, αλλά και τη διάθεση τους ώστε τα θέματά μας να μεταφερθούν στα μεγάλα κέντρα των αποφάσεων.
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας που συμμετέχουν ενεργά στους πολιτικούς σχηματισμούς του εξωτερικού, πέραν των πολιτικών πεποιθήσεων που πρεσβεύουν να μην ξεχνούν την ιδιαίτερη πατρίδα που προσμένει πολλά από αυτούς.

----------------------------------------------------

Υ.Γ.1. Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία ανακοίνωση (να μην τους λέμε μόνο τα "στραβά") :)
Υ.Γ.2. Για το ΛΑΟΣ (με τον Μπάμπη) και τους οικολόγους όμως δεν έβγαλαν (αψιοοοού, κόλλησα "βορειοηπειρωτική γκρίνια"... :lol: με @@@@φλού περνάει; :( )
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: 17:00 pm 22 03 2007
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από lazos στις 20:02 pm 20 05 2009.
Αιτία: Εκτός θέματος

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από lazos στις 20:02 pm 20 05 2009.
Αιτία: Εκτός θέματος

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από lazos στις 20:02 pm 20 05 2009.
Αιτία: Εκτός θέματος

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό lazos » 20:10 pm 20 05 2009

Εγω δηλαδή σαν πατριώτης πρέπει να τον ψηφίσω επειδή είναι καλό παιδί με γνώσεις κλπ κλπ κλπ;

Εχει όμως ένα τεράστιο μειονέκτημα.
Δύσκολη περίοδος για την Νέα Δημοκρατία.
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από lazos στις 15:42 pm 21 05 2009.
Αιτία: Εκτός θέματος

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από lazos στις 15:43 pm 21 05 2009.
Αιτία: Εκτός θέματος

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από lazos στις 15:43 pm 21 05 2009.
Αιτία: Εκτός θέματος

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 17:04 pm 21 05 2009

lazos έγραψε:Εγω δηλαδή σαν πατριώτης πρέπει να τον ψηφίσω επειδή είναι καλό παιδί με γνώσεις κλπ κλπ κλπ; Εχει όμως ένα τεράστιο μειονέκτημα. Δύσκολη περίοδος για την Νέα Δημοκρατία.


Ουδείς λέει να τον ψηφίσεις Λάζο. Για πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ κάνουμε ψίχα πολιτική συζήτηση.
Απλά είναι ένας από τους "δικούς" μας που εκπροσωπούνε τους δεξιούς ΒΗτες, φαν της ΝΔ. Το αν αξίζει τα λεφτά του θα το δείξει στην πράξη, στον προεκλογικό του αγώνα και στην εν γένη παρουσία του. Και επίσης στο κατά πόσον θα θέσει τα δικά μας ζητήματα στα τραπεζάκια των συζητήσεων (αν συμμετέχει και δεν είναι απλά «συμβολική μαριονέτα»).
Από εκεί και πέρα ο καθένας ψηφίζει ότι πιστεύει ως συμφέρον, ιδεολογία ή πεποίθηση.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

Spoiler:
Υ.Γ. Διπολική διαταραχή… στομάχου... 8)
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: 17:00 pm 22 03 2007
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Re: Ευροψηφοδελτιο ΝΔ

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 23:15 pm 22 05 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-


-
8-20.05.2009

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ-ΔΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κολωνία/ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού εκ μέρους του Προέδρου κου Χρυσόστομου Δήμου και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων τους, απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στο Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. και Συντονιστή της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας Κο Ελευθέριο Δημη-τρίου για τη συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως τονίζει ο Κος Δήμου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Παγκόσμιο Πανηπειρωτι-σμό αλλά και για την ίδια την Ομοσπονδία η επιλογή ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της για μία τέτοια θέση.
Οι Ηπειρώτες του Κόσμου και της Ευρώπης εύχονται στον Κο Δημητρίου κάθε επιτυ-χία στις επερχόμενες Εκλογές.



Σπύρος Κωσταδήμας
Υπεύθυνος Τύπου
Συνημμένα
photo(2).JPG
Ο Λευτερης Δημητριου με τον Πρωθυπουργο της Ελλαδας Κωστα Καραμανλη
Τελευταία επεξεργασία από xylino spathi και 23:24 pm 22 05 2009, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από xylino spathi στις 23:18 pm 22 05 2009.

Επόμενο

Επιστροφή στο Πολιτικα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 2 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Login Form