Σελίδα 1 από 1

Ο έπαρχος Λειβαδιάς Ηρώδης Δαλιάνης καλεί το Ντούλε προς τα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17:14 pm 26 08 2009
από Αδέσμευτος
Ιδαίτερα δραστήριος δείχνει να εμφανίζεται τελευταία ο έπαρχος Λειβαδιάς και πρόεδρος των Ελλήνων Επάρχων κ. Ηρώδης Δαλιάνης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Shqip", ο Δαλιάνης κάνει γνωστό πως τις τελευταίες μέρες συνεκλήθη ο σύλλογος επάρχων, ο οποίος μετά από συζητήσεις αποφάσισε να κάνει έκκληση στο πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλε να δεχτεί την πρόσκληση Μπερίσα για συμμετοχή στην επόμενη κυβέρνηση. Εκτός από τον κ. Λούτση, έπαρχος Φοινίκης και πολέμιος των επιλογών της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ, αν και ο ίδιος επελέγη ως έπαρχος από την Ομόνοια - ΚΕΑΔ, συμφώνησαν οι υπόλοιποι 12 συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου Χιμάρας και προέδρου της Ομόνοιας Βασίλη Μπολάνου.
Ο Δαλιάνης μάλιστα, απ΄όσα αναφέρει το δημοσίευμα, προχωράει και πιο πέρα διαφοροποιούμενος μάλιστα από τις πολιτικές επιλογές του Ντούλε. Αυτός σημειώνει πως "δεν ήταν επιθυμία μας να ξεκοπούμε από τη δεξιά" και πως " δεν μπορούν να προστατευθούν τα συμφέροντα της μειονότητας όταν δεν συμμετέχουμε σε διάφορες κυβερνήσεις δεξιές ή αριστερές" , προσθέτοντας πως ζητώντας από το Ντούλε να αλλάξει πλέυση " θα θέσουμε τέρμα στην καμπάνια απομάκρυνσης των ανθρώπων μας από τις δουλειές"
Είναι αναμενόμενο οι δηλώσεις του προέδρου των Ελλήνων Επάρχων να προκαλέσουν τριγμούς στο ήδη βεβαρημένο κλίμα που υπάρχει στην Ομόνοια ΚΕΑΔ μετά τα όχι καλά αποτελέσματα των εκλογών της 28ης Ιουνίου, εκτός κι αν Ντούλες και Μπολάνος "χρησιμοποιούν"το Δαλιάνη, όπως άλλωστε έχουν κάνει κατά τις προηγούμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή του πρόεδρου της Ομόνοιας, ως προάγγελο μιας αναμενόμενης συμμετοχής στην κυβέρνηση Μπερίσα 2.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο έπαρχος Λειβαδιάς ξεπερνάει τις "αρμοδιότητές του". Γι αυτό το λόγο ίσως θα πρέπει να αντιδράσουν τα επίσημα όργανα της Ομόνοιας -ΚΕΑΔ. Εκτός κι αν παίζει σε ένα προσυμφωνημένο παιχνίδι...

deropoli.com

Re: Ο έπαρχος Λειβαδιάς Ηρώδης Δαλιάνης καλεί το Ντούλε προς τα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22:27 pm 29 08 2009
από παρατηρητης
Ο Δαλιανης ειναι τσιρακι του Ντουλε και υποστηριχτης του. Οποτε καντε τους υπολογισμους μονοι σας.