Τώρα είναι 15:56 pm 28 01 2023

Νέος Πρόεδρος Ομόνοιας, Παραρτήματος Αργυροκάστου. Αντιδράσε

Συντονιστής: Νέοι

Νέος Πρόεδρος Ομόνοιας, Παραρτήματος Αργυροκάστου. Αντιδράσε

Δημοσίευσηαπό Millenium » 10:07 am 23 09 2009

O Πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ευάγγελος Ντούλες επισημοποίησε τον αποκλεισμό του Σπύρου Ξέρρα από το Παράρτημα "Ομόνοιας" του Αργυροκάστρου, που αποτελεί το μεγαλύτερο κλάδο της οργάνωσης.
Η απομάκρυνση του Ξέρρα έγινε όταν η εθνική ελληνική μειονότητα διοργάνωσε εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου Παραρτήματος μετά την απόφαση λίγες εβδομάδες πριν για την αντικατάσταση του Υπουργού από την κατεύθυνσή του.. Η σύγκρουση μεταξύ του πρώην Περιφερειάρχη του Αργυροκάστρου και του ηγέτη του ΚΕΑΔ ήρθε λίγες ημέρες πριν από την προεκλογική εκστρατεία, λόγω των διαφορετικών αντιλήψεων σχετικά με τις προ εκλογών συμμαχίες αυτής της πολιτικής δύναμης.
Εκλογές
Μετά την εκλογική διαδικασία στο Παράρτημα Αργυροκάστρου Πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Μαλιούκης, ο οποίος είναι σήμερα έπαρχος της κοινότητας Κάτω Δερόπολης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο Ντούλες δεν απόφυγε τα σχόλια για τον πρώην Περιφερειάρχη του Αργυροκάστρου, που έχει πλέον λάβει την θέση του Υπουργού Εργασίας στο υπουργικό συμβούλιο.
Από τη συνεδρίαση του Παραρτήματος απουσίαζε ο ηγέτης της "Ομόνοιας", Βασίλης Μπολάνος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό συνόδευσε τον Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα σε διάφορα εγκαίνια στην περιοχή της Χειμάρρας
Απάντηση Ξέρρα
Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στο Αργυρόκαστρο αντέδρασε ο πρώην πρόεδρος του Παραρτήματος της "Ομόνοια"-s, εκπρόσωπος της μειονότητας στο υπουργικό συμβούλιο, υπουργός Εργασίας, Σπύρο Ξέρρας. Ερωτηθείς από την εφημερίδα "Πανόραμα", ο πρώην νομάρχης κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΚΕΑΔ για παραβίαση του καταστατικού και μη αναγνώριση των λαθών του. Ο "Πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βαγγέλης Ντούλες, εξακολουθεί να μην συμμορφώνεται με τον εσωτερικό κανονισμό και το καταστατικό της οργάνωσης «Ομόνοια », ως η μοναδική πολιτική οργάνωση, που εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα. Διοργάνωσε μια εκλογική συγκέντρωση μη ειδοποιώντας τα μέλη του Παραρτήματος και το Προεδρείο του Παραρτήματος Αργυροκάστρου, αλλά και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Αργυροκάστρου. Συνεχίζει να μην αναγνωρίζει τα λάθη του, "είπε ο Ξέρρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, "πήραν μέρος στην ψηφοφορία 40 άτομα, αλλά για να γίνει μια ψηφοφορία και να εκλεγεί πρόεδρος για το Παράρτημα Αργυρόκαστρου θα πρέπει να λάβει την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου Ομόνοιας.”. Έχει παραβιάσει το καταστατικό και έχει ήδη κάνει αυτό που βλέπετε.

Εφημερίδα PANORAMA
Millenium
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 17:15 pm 21 04 2009

Επιστροφή στο Πολιτικα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 2 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Login Form