Τώρα είναι 04:00 am 06 12 2022

Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Συντονιστής: Νέοι

Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό Elen » 15:15 pm 27 09 2009

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ «ΟΜΟΝΟΙΑ»
Άγιοι Σαράντα, στις 26.09.2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» σε τακτική συνεδρίασή του στις 26.09.2009 συζήτησε με αίσθημα ευθύνης για τα αποτελέσματα των εκλογών της 28ης Ιουνίου, καθώς και για τις μετεκλογικές εξελίξεις και διατράνωσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η «ΟΜΟΝΟΙΑ» είναι και παραμένει ο αποκλειστικός πολιτικός εκφραστής της ΕΕΜ. Κάθε προσπάθεια υποσκελισμού αυτού του ρόλου θα πέσει στο κενό.
Το Γενικό Συμβούλιο της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» αποφάσισε:
1.Να διακόψει κάθε προνομιακή πολιτική σχέση και συνεργασία με το ΚΕΑΔ ωσότου η ηγεσία του θα υπονομεύει και θα προσπαθεί να παρουσιάζει τη δικής της ενδογενή κρίση και ως κρίση της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
2.Να απευθύνει έκκληση στο βουλευτή του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε να παραδώσει τη βουλευτική εντολή στην «ΟΜΟΝΟΙΑ», γιατί αυτή την κέρδισε.
3.Να απευθύνει έκκληση στον προσωρινό πρόεδρο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», Βασίλη Μπολάνο, να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί για να διευκολύνει τις διαδικασίες ενότητας στις γραμμές της ΕΕΜ.
4.Να μην αναγνωρίσει την προεκλογική συνεργασία Μπολάνου – Ντούλε – Πότση , η οποία δεν τυγχάνει της έγκρισης του Γενικού Συμβουλίου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
5.Να μην αναγνωρίσει τις αποφάσεις του Προεδρείου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» που ελήφθησαν από την 1η Ιουλίου Μέχρι σήμερα, οι οποίες είναι αρμοδιότητες άλλων οργάνων και απαιτούν την ψήφιση στο Γενικό Συμβούλιο.
6.Την άμεση προκήρυξη γενικών εκλογών στην «ΟΜΟΝΟΙΑ» με άμεση εκλογή Πρόεδρου από το λαό της ΕΕΜ και σύγκληση της Γενικής Συνδιάσκεψης εντός του 2009. Για το σκοπό αυτό θα συσταθεί επιτροπή αποτελούμενη από έξοχες προσωπικότητες της ΕΕΜ, η οποία θα καταρτίσει τις καταστατικές εγγυήσεις, τις οποίες θα εγκρίνει καταστατική συνδιάσκεψη που θα προηγηθεί της έναρξης της εκλογικής καμπάνιας στην «ΟΜΟΝΟΙΑ». Η τελευταία σύσκεψη του Γενικού Συμβουλίου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» ορίζεται για τις 17 Οκτωβρίου 2009, ενώ η Γενική Συνδιάσκεψη ορίζεται στις 19 Δεκεμβρίου 2009.

Από το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας.
Άβαταρ μέλους
Elen
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 12:21 pm 15 03 2007
Τοποθεσία: Αγ. Ανδρέας - Ριζά

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό Millenium » 17:37 pm 27 09 2009

Ο Ντούλε και η ΣΙΑ ολα τα παραπάνω τα θεωρούν ότι τα κάνουν οι ΜΠΕΡΙΣΙΚΟΙ και ότι παραβιάσανε τα γραφεία της Ομόνοιας.

Γιατί τόσο θόρυβος;
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι λεβέντες βιάζονται να κατηγορούν αλλήλους για μπερισικούς και κουραφέξαλα; Τους θέλουν όλους τους Έλληνες να πάνε με τον Εριόν Βελία και να βγουν στους δρόμους με τον Έντι Ράμα, χωρίς να ξέρουν τι ζητούν;
Πού τη βλέπουν την παρανομία;
Στο γεγονός που η Συνδιάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε οριστεί να γίνει πέρυσι (2008) στις 19 Δεκεμβρίου και αν την αφήσουμε την κατάσταση στα χέρια του Ντούλε, του Μπολάνου και Σια δεν θα γίνει ποτέ;
Στο γεγονός ότι βάσει του καταστατικού 23 μέλη του Γενικού Συμβουλίου έχει ζητήσει εδώ και δύο μήνες τη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κανείς δεν το είχε λάβει σοβαρά, αλλά η παράνομη ηγεσία μαζεύονταν τρεις – τρεις και πέντε – πέντε κι έκαναν διαγραφές;
Να πάνε τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και να διεξάγουν κανονική σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρό της (αφού ο πρόεδρος είχε σκαρφιστεί αιτία που δεν θέλουμε να την κατονομάσουμε διότι θα ομολογήσουμε τι πρόεδρο είχαμε και θα απομυθοποιήσουμε τον ήρωα) στα γραφεία της οργάνωσης (στο σπίτι τους, δηλαδή) είναι διάρρηξη;
Για σοβαρευτείτε, ρε παιδιά; Τι έχτε με τους διευθυντές και τα στελέχη που τιμούν την Ελληνική Μειονότητα σε διάφορα αξιώματα; Αυτά τα στελέχη έχουν χρόνια σε θέσεις και τα έχει προωθήσει ο ίδιος ο Ντούλες. Τώρα που ο Ντούλες έχασε τον προσανατολισμό του, του φαίνονται άλλοι δέξιοι κι άλλοι αδέξιοι.
Τι τους τσούζει τελικά: Πώς θα γίνει Συνδιάσκεψη ή γιατί αυτή τη Συνδιάσκεψη θα την κάνουν προσωπικότητες και όχι πρόσωπα σαν τα δικά τους που ταλαιπωρούν την Εθνική Ελληνική Μειονότητα όλα αυτά τα χρόνια. Φίλοι μου, ξεχάστε το Ντούλε, αυτός τον έκανε τον κάργο του, τα προσωπικά του τα έλυσε. Από την κρυψώνα του στα Γιάννενα που δεν λέει να το κουνήσει εδώ και χρόνια κι από το σπίτι του στο κέντρο των Τιράνων στην ίδια πολυκατοικία με το Νάνο, άλλους τους βλέπει ως μπερισικούς (γιατί δεν τον κάλεσε στην Κυβέρνηση για να μοιράσει πόστα) κι άλλους ως ραμικούς, άλλους ως καραμανλικούς κι άλλους ως παπανδρεϊκούς; Αυτός την έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια της ΕΕΜ. Είναι ο επισκέπτης του χώρου μας πια, αφού έρχεται κάθε τέσσερα χρόνια, μας παίρνει την ψήφο και στη συνέχεια μας βάζει να τρωγόμαστε. Να ζει αυτός καλά κι εμείς χειρότερα.
Ξυπνήστε Βορειοηπειρώτες! Τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν εξερράγησαν! Τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άνοιξαν! Τα είχαν ξεχάσει κλεισμένα κι όταν κάποια μέλη του ΓΣ πήγαν να κάνουν σύσκεψη, τους φάνηκε ότι τα διέρρηξαν.
Millenium
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 17:15 pm 21 04 2009

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 20:34 pm 27 09 2009

Ποσο εγκυρο ειναι το παραπανω δημοσιευμα;
Μπηκα στο http://www.nenanews.eu και δεν αναφερει τιποτα...
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 21:07 pm 27 09 2009

...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό keravnios » 00:55 am 28 09 2009

κίνηση ματ από τους γενίτσαρους Ξέρα - Μπάρκα. Πήραν έναν κλειδαρά, διέρρηξαν τα γραφεία, έκαναν συμβούλιο και έβγαλαν ανακοινωση. πρόλαβαν δηλαδή να τοποθετήσουν και δικό τους υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας αφού από εκεί "έφυγε" η μαϊμού ανακοίνωση. δεν μας λένε όμως ποιος είναι αυτός, ούτε ποιος προήδρευσε στην "συνέλευση" μας λένε. και ο διαχειριστής του neb.gr δεν μας λέει από που βρήκε την "ανακοίνωση". δεν μας λέει ούτε με ποια κριτήρια την ανήρτησε στην σελίδα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ό,τι και να έχει γίνει θεωρώ πως αυτή η κατάσταση δεν μας αξίζει. ούτε η κατάσταση πάνω ούτε η κατάσταση εδώ. τουλάχιστον η Νε.Β. τόσα χρόνια με μεν και δε να την διοικούν, επίσημα έχει κρατήσει μια όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. τι και ποιος άλλαξε ξαφνικά; αυτοί εκεί πάνω έχουν ως δικαιολογία την νοοτροπία που κληρονόμησαν από το σύστημα. εμείς ποια δικαιολογία έχουμε; ντροπη Αιμιλιε, ντροπη.
http://akrokeravnia.blogspot.com
Τα Γιάννενα ονειρεύονται, η Κρήτη ξαποσταίνει,
βουβή η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα ξεφαντώνει...
Ποιος βογγάει σα να πεθαίνη;
-Χειμάρρα, όλορθη! Οι λύκοι
http://www.himaraunion.com
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 12:38 pm 03 04 2006
Τοποθεσία: Αθήναι

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό Elen » 01:21 am 28 09 2009

:( :( :( ............................................................................................................
Άβαταρ μέλους
Elen
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 12:21 pm 15 03 2007
Τοποθεσία: Αγ. Ανδρέας - Ριζά

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό Millenium » 01:35 am 28 09 2009

Χτυπάτε το σαμάρι, για να ακούσει το γομάρι;Τα βάλατε με τη ΝΕ.Β τώρα;Επειδή ανάρτησε μια είδηση πραγματική; Πάρτε κι άλλα να έχετε.


Αναρωτιούμαστε ειλικρινά: τους διευθυντές, τους περιφερειάρχες και τους υπουργούς δεν τους είχε προτείνει ο Ντούλες στο Μπερίσια; Το μετάνιωσε; Ας ζητήσει από το Μπερίσα να τους απολύσει για να διαμαρτυρηθεί στη συνέχεια ότι τους έδιωξε. Να όμως, που εκεί δεν ήταν μόνο οι διευθυντές κι αυτό τον τσούζει το Ντούλε (δεν αναφέρουμε το Μπολάνο γιατί εκείνος εντολές Ντούλε εφαρμόζει). Ήταν και ο Ανδρέας ο Μήτσιος που ήταν υποψήφιος του Ντούλε στην Κορυτσά, ήταν και οι έπαρχοι της Πάνω Δρόπολης, του Πωγωνίου και της Άρτας, Κώστας, Μεϊντής και Μπερμπέρης, ήταν και επιχειρηματίες, ήταν και πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων, ήταν και κάποιοι άλλοι που αν και δεν ήταν σωματικά ήταν ηθικά εκεί.
Αυτό φοβίζει το Ντούλε. Και τον φοβίζει περισσότερο το γεγονός ότι αυτοί από δω και πέρα δεν θα λείπουν από κανένα Γενικό Συμβούλιο.
Ο Ντούλες, φίλοι μου, άλλα λέει το πρωί κι άλλα το βράδυ. Τις προάλλες το πρωί κατηγόρησε το Μπερίσα γιατί απέλυσε για κομματικούς σκοπούς δεκάδες στελέχη του ΚΕΑΔ και το βράδυ τον κατηγόρησε ότι δεν απέλυσε αλλά αναβάθμισε άτομα ελληνικής καταγωγής σε πόστα χωρίς να του πάρει την άδεια. Τώρα, ποιος τον παίρνει στα σοβαρά το Ντούλε όταν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Εριόν Βελία και προετοιμάζονται να βγουν στο δρόμο. Για να δείξουν τη γύμνιά τους.
Millenium
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 17:15 pm 21 04 2009

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό keravnios » 07:15 am 28 09 2009

millenium έγραψε:έχουν χρόνια σε θέσεις και τα έχει προωθήσει ο ίδιος ο Ντούλες.

Τα είπες όλα. και μόλις είδαν ότι κινδυνεύουν να χάσουν τις θέσεις το γύρισαν. ο κύριος Ξέρας ήταν μέχρι τελευταία στιγμή με το τηλέφωνο στο χέρι παρακαλώντας να τον πάρει ο Μπερίσα. Και αν δεν τον έπαιρνε θα κατέβαινε με το ΚΕΑΔ. χέστηκε για τις "ιδεολογικές διαφορές". την μειονότητα πως την τιμούν με εκβιασμούς τύπου "θα φάτε πρόστιμο" ή με απολύσεις λόγω "ιδεολογικών" διαφορών. αν ήθελε την ομονοια ανεξαρτητη δεν θα πηγαινε σε αυτον που καταδικασε τα πεντε στελεχη της και την αναγκασε να μην μπορει να κατεβαινει μονη στις εκλογες. τα ξεχασες ή λογω ηλικιας δεν τα γνωριζεις καν;
πάντως τα καλά για τον κύριο Ξέρα και την παρέα του έρχονται από αλλού: http://www.nenanews.eu/media/126-2009-09-28-02-50-02.html. φαντάζεσαι τι έχει να γίνει; μεγάλο γλέντι.
Θέλω να μου πεις μιλενιουμ αν θεωρεις οτι οσον αφορα την συμπεριφορά τους προς τον ελληνισμο της Βορειου Ηπειρου ή αν θες να το περιορισεις της Δροπολης υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στον Ξέρα και τον Τάβο.
http://akrokeravnia.blogspot.com
Τα Γιάννενα ονειρεύονται, η Κρήτη ξαποσταίνει,
βουβή η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα ξεφαντώνει...
Ποιος βογγάει σα να πεθαίνη;
-Χειμάρρα, όλορθη! Οι λύκοι
http://www.himaraunion.com
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 12:38 pm 03 04 2006
Τοποθεσία: Αθήναι

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 19:48 pm 28 09 2009

4.Να μην αναγνωρίσει την προεκλογική συνεργασία Μπολάνου – Ντούλε – Πότση , η οποία δεν τυγχάνει της έγκρισης του Γενικού Συμβουλίου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
5.Να μην αναγνωρίσει τις αποφάσεις του Προεδρείου της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» που ελήφθησαν από την 1η Ιουλίου Μέχρι σήμερα, οι οποίες είναι αρμοδιότητες άλλων οργάνων και απαιτούν την ψήφιση στο Γενικό Συμβούλιο.


Είναι κάτι από αυτά ψέμα;;;

6.Την άμεση προκήρυξη γενικών εκλογών στην «ΟΜΟΝΟΙΑ» με άμεση εκλογή Πρόεδρου από το λαό της ΕΕΜ και σύγκληση της Γενικής Συνδιάσκεψης εντός του 2009.


Αυτό δεν επιζητούμε όλοι;;;

ΥΓ.: Ντροπή σου Αιμίλιε!
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 19:55 pm 28 09 2009

Η Ομόνοια των "συντρόφων" έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «ΟΜΟΝΟΙΑ», καταγγέλλει την παραβίαση των κεντρικών γραφείων στους Αγίους Σαράντα. Ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι τα γραφεία της Ομόνοιας είναι ανοιχτά και δεν χρειάζεται να παραβιάζονται πόρτες ή να σπάνε κλειδαριές. Μας προβληματίζει το γεγονός, ότι όλοι οι διευθυντές του αλβανικού κρατικού μηχανισμού, ελληνικής καταγωγής και διορισμένοι από το Δημοκρατικό Κόμμα, ως αντάλλαγμα της προσφοράς τους καταπολεμώντας την Ομόνοια στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ήταν παρόντες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν ξεκινούν από ψιλά. Σε κάθε περίπτωση όμως η κυβέρνηση της Αλβανίας είναι εκτεθειμένη από τη συμπεριφορά των υφισταμένων της.
Και τα δύο μεγάλα Αλβανικά κόμματα, προσπάθησαν ατυχώς στο παρελθόν να χειραφετήσουν την Ομόνοια. Πότε όμως δεν είχαν φτάσει σε σημεία να σπάνε κλειδαριές. Η Ομόνοια είναι πολιτική Οργάνωση των Ελλήνων και αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και δημοκρατικά μέσα για τα δικαιώματα της κοινότητας μας. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει όργανο συμφερόντων κανενός κόμματος η προσώπου. Αυτοί που δεν κατάλαβαν η δεν άντεξαν αυτή την αποστολή έφυγαν. Πρόσωπα που βάζουν το προσωπικό συμφέρον και προβολή πάνων από το κοινό της κοινότητας μας μπορούν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στα κόμματα που ανήκουν. Παρόλο που οι πράξεις αυτές είναι αξιόποινες, δεν θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, αλλά τους αφήνει στην κρίση της κοινής γνώμης της ΕΕΜ.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας


Γιατί η "αυθεντική" Ομόνοια δεν καταφεύγει στη δικαιοσύνη; Γιατί να μην καταδικάστουν οι διαρρήκτες;
Μα που την βρίσκουν τέτοια μεγαλοψυχία;;;

Ποιο Watergate;
Εδώ έχουμε το Omonoiagate!!!

ΥΓ.: Αίσχος Αιμίλιε!
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 20:31 pm 28 09 2009

την μειονότητα πως την τιμούν με εκβιασμούς τύπου "θα φάτε πρόστιμο" ή με απολύσεις λόγω "ιδεολογικών" διαφορών.


Είναι αλήθεια, που χρονολογείται όμως εδώ και τέσσερα χρόνια.
Μέχρι τον Απρίλιο βέβαια, που γινόταν υπό τη σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ από τον άνθρωπο που συγκέντρωνε τέσσερις εξουσίες δεν μας χάλαγε καθόλου.

υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στον Ξέρα και τον Τάβο.


εδώ θέλω να τοποθετηθώ και γω.
Ο Τάβος ξεκαθάρισε από το 1996 ότι είναι Σοσιαλιστής, πάει αυτός.
Ο Ξέρρας εντάχθηκε στο ΔΚ, πάει κι αυτός, ξέρουμε που ανήκει.

Να έρθουμε και στους "αγωνιστές":
Ο Ντούλε μετά από τέσσερα χρόνια όχι μόνο βρήκε το δρόμο για τη Βουλή, αλλά ξεφώνησε και λόγο!!!
Άτιμη αντιπολίτευση!
Πρέπει να γίνει ηρωική έξοδος από την πολιτική!
Μετά από τόσες κωλοτούμπες...

Αυτός που με μπερδεύει όμως είναι κάποιος άλλος:

Ποια είναι η φατσούλα στον αριστερό ώμο του κακούργου ανθέλληνα πριν από ένα μήνα;
http://www.km.gov.al/galeri/August-28-1 ... potam1.jpg

"Μαζί θα κόψουμε την κορδέλα κύριε Πρωθυπουργέ. Θα έχω και τον Ρεπουμπλικανό Αντιδήμαρχο, έτσι για να πιάνουμε όλο το φάσμα της Δεξιάς. Ο μουσάτος πίσω σου με χαλάει, αλλά τέτοια ηλιόλουστη μέρα ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας":
http://www.km.gov.al/galeri/August-28-15-28-19foto1.jpg

"Ρούφα λίγο γιατί με εμποδίζεις να περάσω":
http://www.km.gov.al/galeri/August-29-1 ... alase1.jpg

"Δεν θ' αφήσουμε κορδέλα για κορδέλα":
http://www.km.gov.al/galeri/August-29-1 ... hermiu.jpg

Και στις δηλώσεις on camera πλάι πλάι:
http://www.km.gov.al/galeri/August-29-1 ... ermiu2.jpg

Άσχετο, αλλά μη μου πείτε ότι ο μουσάτος δεξιά δεν έχει φάτσα διαρρήκτη; ε;
Τι παρέες είναι αυτές κύριε πρόεδρε;
http://www.km.gov.al/galeri/June-20-23- ... ebote4.JPG


ΥΓ. : Απορώ Αιμίλιε με τι μούτρα κυκλοφορείς στην κοινωνία!
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

Είναι χρέος και τιμή του κ. Μπολάνου να κινηθεί σε τροχιά ομ

Δημοσίευσηαπό Elen » 02:28 am 30 09 2009


Είναι χρέος και τιμή του κ. Μπολάνου να κινηθεί σε τροχιά ομόνοιας και συσπείρωσης κι όχι διχόνοιας και διάλυσης.


Επιστολή...

Προς: κ. Βασίλη Μπολάνο, Πρόεδρο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


Κύριε Πρόεδρε,

Με την εύλογη ανησυχία για τις εξελίξεις που συνόδευσαν την προεκλογική περίοδο, αλλά και για τις μετεκλογικές εξελίξεις που ακολούθησαν, φρονήσαμε ότι θα έπρεπε να συγκληθεί το Γενικό Συμβούλιο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ». Είναι η ώρα να μιλήσει η «ΟΜΟΝΟΙΑ». Υπάρχουν και μάτια και αυτιά ανοικτά για να δουν την επόμενη ενωτική κίνηση της οργάνωσης και να ακούσουν τον επόμενο πολιτικό λόγο της. Μ’ αυτή την ανησυχία σας απευθυνθήκαμε και κάνοντας χρήση του δικαιώματος που μας παρέχει το Καταστατικό ζητήσαμε την άμεση σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου.
Η τελευταία Γενική Συνδιάσκεψη της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» μας έχει αναθέσει μία αποστολή. Την αναδιοργάνωση της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» και το άνοιγμά της προς όλους τους Έλληνες. Προς αυτή την κατεύθυνση όμως δεν έγινε τίποτε. Γιατί υπήρξαν προσπάθειες αναχαίτισης αυτής της πορείας. Θα έπρεπε από το Δεκέμβριο του 2008 να είχαμε προχωρήσει στην τακτική Γενική Συνδιάσκεψη της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», πράγμα που δεν έγινε. Οι δυνάμεις εκείνες που εμπόδισαν την αναδιοργάνωση της οργάνωσής μας οδήγησαν στην εκλογική συρρίκνωση της 28ης Ιουνίου. Οι ίδιες δυνάμεις αποδεικνύεται καθημερινώς ότι δεν έχουν στόχο την ενιαία και μεγάλη «ΟΜΟΝΟΙΑ», αλλά τη «μικρή» και τη «δική» τους «ΟΜΟΝΟΙΑ». Μάλλον φτάνουν και στο σημείο να ζητούν διαγραφές.
Περιμέναμε με ανακούφιση την ανακοίνωση για τη σύσκεψη του Γενικού Συμβουλίου στις 26 Σεπτεμβρίου ως μια ευκαιρία να συζητήσουμε αδερφικά και να μπούμε σε ενωτική πορεία. Εσείς όμως αναβάλλατε τη σύσκεψη χωρίς κανένα λόγο και χωρίς να ανακοινώνετε νέα ημερομηνία. Και άνευ λόγου μας κατηγορήσατε ότι εισβάλλαμε βίαια στα γραφεία. Σε ποια γραφεία; Στα δικά μας γραφεία; Στο δικό μας σπίτι; Στην εστία όλων των Ελλήνων; Λυπούμαστε ιδιαίτερα για τις κατηγορίες που εκτοξεύσατε κατά των μελών του Γενικού Συμβουλίου που είναι πρωτεργάτες και αγωνιστές της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Κύριε Πρόεδρε, ούτε εσείς ούτε κανένα από τα άτομα που σε πλαισιώνανε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων σας ήσασταν στην «ΟΜΟΝΟΙΑ» το 1994. Ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος δεν δικαιούται να παρομοιάζει τον εαυτό του μεγαλύτερο πατριώτη από τους άλλους. Άλλο τόσο να σταυρώνετε με εισαγγελικό ύφος για συνεργάτες του Γκαζιντέντε και παρέα. Είναι κάποια λόγια που θα πρέπει να τα πάρετε πίσω γιατί δεν κινούνται στην πορεία ενότητας που θα πρέπει να χαράξουμε για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι με την απώλεια χρόνου δεν κερδίζει κανένας μας. Απεναντίας, χάνουμε όλοι από κοινού, χάνει η «ΟΜΟΝΟΙΑ». Και κανείς μας, πιστεύουμε, δεν επιθυμεί να χάσει η «ΟΜΟΝΟΙΑ». Το όνομα και η αποστολή της μας ξεπερνά όλους σε τόπο και σε χρόνο. Γι’ αυτό, κύριε Πρόεδρε, είναι χρέος και τιμή σας να κινηθείτε σε τροχιά ομόνοιας και συσπείρωσης κι όχι διχόνοιας και διάλυσης.

Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου:
Άβαταρ μέλους
Elen
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 12:21 pm 15 03 2007
Τοποθεσία: Αγ. Ανδρέας - Ριζά

Re: Προκύρηξη εκλογών στην Ομόνοια - Ανακοίνωση Τύπου

Δημοσίευσηαπό Millenium » 12:48 pm 30 09 2009

Millenium
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 17:15 pm 21 04 2009


Επιστροφή στο Πολιτικα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form