Σελίδα 1 από 1

Παρασκευή βράδυ: Συνάντηση Ομόνοιας και ΚΕΑΔ στους Βουλιαρά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19:30 pm 21 04 2010
από Αδέσμευτος
Μετα την συνάντηση στην πόλη του Αργυροκάστρου, το Παράρτημα Ομόνοιας και η συντονιστική επιτροπή Πάνω Δερόπολης οργάνωσαν στο χωριό Βουλιαράτες συνάντηση μελών και συμπαθούντων της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ.

Στη συνάντηση, όπου παρατηρήθηκε μαζική συμμετοχή Πανωδεροπολιτών ανεξάρτητα ιδεολογικής , πολιτικής και κομματικής τοποθέτησης, παραβρέθηκαν και μίλησαν επίσης ο πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος και του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες.

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ για άλλη μια φορά εξέθεσε αναλυτικά τον αγώνα που έχει κάνει το ΚΕΑΔ και η Ομόνοια στην προώθηση των διεκδικήσεων της Εθνικής Ελληνικης Μειονότητας, αναφέροντας και τις τελευταίες συναντήσεις που είχαν οι δυο πρόεδροι με τον ευρωπαϊκό και αμερικανικό παράγοντα όπου έθεσαν για πολλοστή φορά τον προβληματισμό αυτών των φορέων σχετικά με τις ιδιοκτησίες, την παιδεία και γενικότερα την ανάγκη εφαρμογής στην πράξη όσων έχουν επικυρωθεί σχετικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων και δεν εφαρμόζονται, ενώ τα επικαλούνται οι αλβανικές κυβερνήσεις για να αποπροσανατολίσουν τον ευρωπαϊκό και διεθνή παράγοντα.

Επίσης ο κ. Ντούλες έκανε εκτενή αναφορά στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές και τις πολιτικές επιλογές του ΚΕΑΔ, υπενθυμίζοντας στα μέλη και συμπαθούντες των δυο πολιτικών φορέων τις πραγματικές επιδιώξεις του αλβανού πρωθυπουργού Μπερίσα και των ανθρώπων του στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα και την εκτεταμένη εκλογική νοθεία που εφάρμοσε στη Μειονότητα και γενικά στην Αλβανία.

Ενώ ο πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας και στήριξης της Ομόνοιας και της ηγεσίας της στα πλαίσια της ενεργούς συμμετοχής στις προσυνεδριακές και τις μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες της Ομόνοιας.

Εντωμεταξύ κάτοικοι του Βουλιαρατίου ενημέρωσαν τον κ. Ντούλε και Μπολάνο για την αδιαφορία των τοπικών αρχών Πάνω Δερόπολης για το χωριό τους, ιδιαίτερα ως προς το θέμα του ηλεκτρικού ρεύματος και του πόσιμου νερού στο χωριό.

Re: Παρασκευή βράδυ: Συνάντηση Ομόνοιας και ΚΕΑΔ στους Βουλιαρά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 17:37 pm 03 05 2010
από ΟΓΧΗΣΜΟΣ
Επειδή το κόμμα δεν τραβάει θα πρότεινα στον πρόεδρο να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια την απόβλητη εθνική σταρ Τζούλια Αλεξανδράτου που ξεκινάει πολιτική καριέρα, αλλά και να αλλάξει το όνομα ΚΕΑΔ αντικαθιστώντας το με ένα άλλο που του πάει γάντι λαμβάνοντας υπόψη τα ποσοστά που παίρνει τελευταία:

http://www.youtube.com/watch?v=GGYhSMiGfDY

Re: Παρασκευή βράδυ: Συνάντηση Ομόνοιας και ΚΕΑΔ στους Βουλιαρά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19:55 pm 03 05 2010
από Olga
Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, οποίος μπορεί ας βοηθήσει, το ΚΕΑΔ δεν είναι αλαβανικό κόμμα, τι δουλειά έχει με την ελληνική μειονότητα, μπορεί να είναι μερος της δραστηριότητας του αλλά όχι όλο το ΠΡΟΦΙΛ.
Θα μου πεις τώρα στην Ελλάδα είναι το μεγάλο κομμάτι, μπορεί να πέσουν πιο εύκολα τα φραγκα, από που να πέσουν από τους Ρωμα;
Όποιος μπορεί ας με φωτήσει για το θέμα, μόνο μην μου πείτε ότι είναι εξ αναγκής κόμμα της ελλ.μειονότητας.

Re: Παρασκευή βράδυ: Συνάντηση Ομόνοιας και ΚΕΑΔ στους Βουλιαρά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 23:11 pm 03 05 2010
από lazos
Olga έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, οποίος μπορεί ας βοηθήσει, το ΚΕΑΔ δεν είναι αλαβανικό κόμμα, τι δουλειά έχει με την ελληνική μειονότητα, μπορεί να είναι μερος της δραστηριότητας του αλλά όχι όλο το ΠΡΟΦΙΛ.
Θα μου πεις τώρα στην Ελλάδα είναι το μεγάλο κομμάτι, μπορεί να πέσουν πιο εύκολα τα φραγκα, από που να πέσουν από τους Ρωμα;
Όποιος μπορεί ας με φωτήσει για το θέμα, μόνο μην μου πείτε ότι είναι εξ αναγκής κόμμα της ελλ.μειονότητας.

Καθε κομμα προσπαθεί να αρπάξει ψηφους απο οπου μπορει και το ΚΕΑΔ προσπαθει να μαζεψει ψηφους απο τα απομηναρια των αλλων
Εχωντας σαν συνθημα, μοναδικο κομμα των Ελληνων κανει οτι μπορει στοχευωντας στους Βορειοηπειρώτες

Καποτε ειχε παρει ψηφους απο την Σκοδρα αλλα τοτε συνεργαζοταν και με τον κακο Σαλι Μπερισα που τοτε ηταν καλος

Δεν υπαρχει κομμα βορειοηπειρωτων. Το ΚΕΑΔ ειναι φυσικα ενα ακομα Αλβανικο κομμα και δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως.