Τώρα είναι 05:24 am 19 09 2021

Εκσυγχρονίζεται το τελωνείο Κακαβιάς

Συντονιστής: Νέοι

Εκσυγχρονίζεται το τελωνείο Κακαβιάς

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 15:53 pm 07 04 2007

Εκσυγχρονίζεται το τελωνείο Κακαβιάς
Με ένα απο τα πιο συγχρονα μηχανήματα εξοπλίζεται το Αστυνομικό Τμήμα της Κακαβιάς, προκειμένου να είνα αποδοτικότερο το έργο του.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Αλβανός ομόλογός του επισκέφθηκαν τον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς καθώς και τα σημεία ελέγχου διαβατηρίων Ελλάδος και Αλβανίας, για να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και τα προβλήματα που υπάρχουν. «Με το POLICEONLINE είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταργηθεί το χαρτί πάνω από τα γραφεία. Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από την ηλεκτρονική διαδικασία. Εφοδιάζεται και εγκαθίσταται το σύστημα πληροφορικής. Θα μειώσει το χρόνο εξυπηρέτησης όλων των διακινουμένων από και προς την Αλβανία. Τα συστήματα πληροφορικής POLICEONLINE είναι ότι καλύτερο και πιο σύγχρονο κυκλοφορεί και διατίθεται στην αγορά», σημείωσε στις δηλώσεις που έκανε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο ίδιος τόνισε ότι πρόκειται για μία παρέμβαση εθνικού χαρακτήρα, που υλοποιείται σε όλες πλέον τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ με εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα. Εδύ θα πρέπει να επισημάνουμε οτι το συγκεκριμένο σύστημα έχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με τη EUROPOL, βάση δεδομένων INTERPOL, SCHENGEN, SECI και FRONTEX. Επίσης έχει τη μεγάλη δυνατότητα να διασυνδεθεί με τα κέντρα πληροφορικής και τις βάσεις δεδομένων των λοιπών συναρμόδιων Υπουργείων και Δημοσίων Οργανισμών, όπως είναι το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, το Υπουργείο Οικονομικών, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών. Υπάρχει δυνατότητα όμως να συνδεθεί μελλοντικά και με αντίστοιχα κέντρα πληροφορικής των λοιπών Αστυνομιών χωρών της Βαλκανικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης εφόσον υπάρξουν οι ανάλογες διακρατικές συμφωνίες. «Ο Αρχηγός όμως της Αλβανικής Αστυνομίας μου ζήτησε να ξεκινήσουμε από εδώ για να διευκολύνουμε όλους τους πολίτες της Αλβανίας που έχουν προορισμό την Ελλάδα ή και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Και γι αυτό ξεκινάμε από αυτό το σημείο», υπογράμμισε ο κ. Δημοσχάκης. Κατά την επίσκεψή του στο Σημείο Ελέγχου Διαβατηρίων της Κακκαβιάς στην Αλβανία, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και παρακολούθησε επίδειξη της διαδικασίας ελέγχου διαβατηρίων από Αστυνομικούς της Αστυνομίας της Αλβανίας.
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Δημοσίευσηαπό priest » 18:00 pm 09 04 2007

Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από την ηλεκτρονική διαδικασία.


Καλό ακούγεται αρκεί να μην πέφτει το ρεύμα.
Πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, γιατί κάθε φορά οι υπεύθυνοι βρίσκονται προ εκπλήξεως:
"Μα καλά κι αυτοί οι ΒΗπειρώτες κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι βρίσκουν και πάνε όλοι μαζί στα χωριά τους"
...Θα μπορούσε να ήταν η απορία ενός Ελλαδίτη συνοριοφύλακα :lol:

Την άλλη φορά είχε βλάβη ο ΟΤΕ και έγινε χαμός.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Άβαταρ μέλους
priest
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 560
Εγγραφή: 18:06 pm 07 06 2006
Τοποθεσία: ΦΟΙΝΙΚΗ


Επιστροφή στο Εργα υποδομης

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form