Τώρα είναι 02:44 am 19 09 2021

Τελετή λήξης στο ΙΕΚ Αργυροκάστρου

Συντονιστής: Νέοι

Τελετή λήξης στο ΙΕΚ Αργυροκάστρου

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 17:26 pm 26 06 2009

Πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2009, η τελετή λήξης του σπουδαστικού έτους 2008-09, στο ΙΕΚ Αργυροκάστρου το οποίο και ανήκει στο Ίδρυμα «Πνοή Αγάπης», πρόεδρος του οποίου είναι ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, σπουδαστές των ειδικοτήτων της Πληροφορικής και των Θερμοϋδραυλικών, παρουσίασαν εργασίες τους οι οποίες εκπονήθηκαν υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους, κυρίων Ανδρέου, Παπαβασιλείου, Βρεττού, Ράπτη και Ροπόκη. Αυτές αφορούσαν τουριστικό οδηγό, σχεδίαση θερμοϋδραυλικών συστημάτων μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και Ψυκτικές μονάδες.

Το μουσικό σχήμα το οποίο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς, εκπαιδευόμενους και φίλους τους, εντυπωσίασε στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης. Ηλεκτρικοί ήχοι, λαϊκά, τζουράς, τουμπερλέκι και κλαρίνο συνεπήραν τους παραβρισκόμενους. Στο άκουσμα ηπειρώτικων παραδοσιακών σκοπών, η θερμοκρασία στην αίθουσα ανέβηκε καθώς νέοι και μεγαλύτεροι ενώθηκαν στον κυκλικό χορό. Στο διάστημα αυτό οι σπουδαστές των Τουριστικών με τον καθηγητή τους κ. Γκότση, κερνούσαν τους πάντες – τωρινούς και πρώην σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και λοιπούς καλεσμένους – μικρές λιχουδιές.
πηγή:Zougla online
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Επιστροφή στο Νεα απο τα μέρη μας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form