Φθινοπωρινό Πάρτυ Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.από Never Surrender » 03:31 am 03 11 2006
-
Never Surrender - Συντονιστής
από Never Surrender » 03:17 am 04 11 2006
-
από Never Surrender » 19:19 pm 04 11 2006
-
από παρατηρητης » 11:05 am 21 11 2006
-
παρατηρητης - Τακτικό μέλος
από παρατηρητης » 16:35 pm 25 11 2006
-
από Βανα » 17:58 pm 25 11 2006
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από παρατηρητης » 13:08 pm 26 11 2006
ηρθε μαλλον η ωρα να απαντησω....γιατι μαζευτηκαν πολλα...!!
αυτα περι μικροψυχιας ειναι τελειως ακυρα και δεν με αγγιζουν γιατι δεν ισχυουν....
στο θεμα μας τωρα,συμφωνω με ολους σας οτι πρεπει να υποστηριζομαστε μεταξυ μας και αυτο ακριβως κανω...οδοντιατρος,ηλεκτρολογος,πλακας κ.ο. χρειαστει μονο δικα μας παιδια φωναζω..!!!
το προβλημα μου ειναι με τον πρωην προεδρο που οπως καταλαβατε,δεν χαιρει της εκτιμησεως μου..και η θεση του ειναι πολλη λεπτη για τετοια θεματα,γιατι φαινεται λιγακι σαν αλισβερισι(οποιος καταλαβε τι εννοω καλως)..
αν εσας σας εκφραζουν τετοιοι προεδροι καλα κανετε και τους ψηφιζετε..το μονο που λυπαμαι ειναι εμας,αυτα που διεκδικουμε και εκεινο τον ερημο τοπο μας!!ελπιζω κ ευχομαι εμεις η νεολαια(μιλαω για την ηγεσια και οχι μονο) να μεινουμε μακρυα απο κομματικες σκοπιμοτητες για το καλο του τοπου μας....δεν ειναι δυνατον ρε γαμωτο να μαστε 10 κουκοι και να υπαρχουν 15 συλλογοι για να μας εκπροσωπουν....και αναθεμα αν υπαρχει ενας προεδρος'αυτους τους συλλογους που να ενδιαφερονται για μας.!!ξαναλεω εμεις η νεολαια ευχομαι κ ελπιζω να τα αλλαξουμε.. να τα αλλαξουμε αυτα..
Υ.Γ. Βανα,ξερω δυστυχως τα περι χωριου μου(ενα μερος ηταν φουξηδες=ρουφιανοι,ενα μερος ρουφιανευαν τους ρουφιανους, και οι υπολοιποι καναν το κοροιδο!!αυτα ομως ειχαν τα χωρια που ηταν διπλα στα συνορα,ερημο συστημα βλεπεις....ευτυχως τα πιο πολλα χαρακτηριστικα μου ειναι απο το αλλο μου χωριο..
φιλικα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ....
αυτα περι μικροψυχιας ειναι τελειως ακυρα και δεν με αγγιζουν γιατι δεν ισχυουν....
στο θεμα μας τωρα,συμφωνω με ολους σας οτι πρεπει να υποστηριζομαστε μεταξυ μας και αυτο ακριβως κανω...οδοντιατρος,ηλεκτρολογος,πλακας κ.ο. χρειαστει μονο δικα μας παιδια φωναζω..!!!
το προβλημα μου ειναι με τον πρωην προεδρο που οπως καταλαβατε,δεν χαιρει της εκτιμησεως μου..και η θεση του ειναι πολλη λεπτη για τετοια θεματα,γιατι φαινεται λιγακι σαν αλισβερισι(οποιος καταλαβε τι εννοω καλως)..
αν εσας σας εκφραζουν τετοιοι προεδροι καλα κανετε και τους ψηφιζετε..το μονο που λυπαμαι ειναι εμας,αυτα που διεκδικουμε και εκεινο τον ερημο τοπο μας!!ελπιζω κ ευχομαι εμεις η νεολαια(μιλαω για την ηγεσια και οχι μονο) να μεινουμε μακρυα απο κομματικες σκοπιμοτητες για το καλο του τοπου μας....δεν ειναι δυνατον ρε γαμωτο να μαστε 10 κουκοι και να υπαρχουν 15 συλλογοι για να μας εκπροσωπουν....και αναθεμα αν υπαρχει ενας προεδρος'αυτους τους συλλογους που να ενδιαφερονται για μας.!!ξαναλεω εμεις η νεολαια ευχομαι κ ελπιζω να τα αλλαξουμε.. να τα αλλαξουμε αυτα..
Υ.Γ. Βανα,ξερω δυστυχως τα περι χωριου μου(ενα μερος ηταν φουξηδες=ρουφιανοι,ενα μερος ρουφιανευαν τους ρουφιανους, και οι υπολοιποι καναν το κοροιδο!!αυτα ομως ειχαν τα χωρια που ηταν διπλα στα συνορα,ερημο συστημα βλεπεις....ευτυχως τα πιο πολλα χαρακτηριστικα μου ειναι απο το αλλο μου χωριο..
φιλικα ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ....
-
από Never Surrender » 00:04 am 27 11 2006
-
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]