Τώρα είναι 12:58 pm 26 09 2021

Β΄ Συνέδριο Νεολαίας Ηπειρωτών Ευρώπης

Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.

Β΄ Συνέδριο Νεολαίας Ηπειρωτών Ευρώπης

Δημοσίευσηαπό Νεολαια » 18:26 pm 23 05 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νεολαίας Βορειοηπειρωτών: Β΄ Συνέδριο Νεολαίας Ηπειρωτών Ευρώπης

21 Μαΐου 2010,Αθήνα

Η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" στο πλαίσιο του διαλόγου και της επικοινωνίας με άλλα σωματεία που αντιπροσωπεύουν απανταχού την Ήπειρο και δη τον Απόδημο Ελληνισμό αυτής δέχτηκε με τιμή και χαρά την πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης. Η πρόσκληση αφορούσε την συμμετοχή της Νε.Β στο Β΄ Συνέδριο Νεολαίας Ηπειρωτών Ευρώπης που οργάνωσε η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Τη «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» αντιπροσώπευσε στο εν λόγω συνέδριο πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους: 1) Θεοφάνη Καλυβιώτη (Πρόεδρο), 2) Ελένη Δήμου (Αντιπρόεδρο), 3) Κωνσταντία Νάτσιου (Γ. Γραμματέας), 4) Δήμο Γιάννη ( Ταμία),5) Ανδρομάχη Τζιάμου (μέλος).

Το Συνέδριο έλαβε χώρα στις 16 Μαΐου 2010 στην Φρανκφούρτη και πήραν μέρος εκπρόσωποι Ηπειρώτικων Σωματείων από όλη την Ευρώπη. Μεταξύ αυτών συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου εκπρόσωποι από την Νεολαία «Παγκύπριου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών», εκπρόσωποι νεολαίοι της ΄΄ΟΜΟΝΟΙΑΣ΄΄ καθώς και νέοι Ηπειρώτες απ’ το Βέλγιο και πόλεις της Γερμανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υποδοχή και η φιλοξενία των διοργανωτών προς τους νέους βορειοηπειρώτες ήταν πολύ ζεστή και εγκάρδια αποδεικνύοντας περίτρανα για άλλη μια φορά πως η Ηπειρώτική ταυτότητα, την οποία διαφύλαξαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας στις τόσες δυσκολίες που πέρασαν δεν αποχρωματίστηκε, ούτε έχασε την αξία της.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης, τον πρόεδρο της κ. Ηλία Γαλανό καθώς και την κ. Δήμητρα Πέτσα (Ταμία) για την εγκάρδια φιλοξενία που μας επεφύλαξαν και την απόλυτη πεποίθησή μας ότι αυτή η συνεργασία θα ευοδώσει ακόμα περισσότερο στο εγγύς μέλλον. Η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» με την συμμετοχή και την παρουσία της στο συνέδριο αυτό έδειξε για ακόμα μια φορά, πως θέλει να κρατήσει ζωντανή την ταυτότητα της δραστηριοποιούμενη πλέον όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο και την Βόρειο Ήπειρο, αλλά και εκτός αυτών των συνόρων.
Ταυτόχρονα με το συνέδριο πραγματοποιήθηκε και η προκαθορισμένη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

1) Ολυμπία Τζήμα (Πρόεδρος)

2) Θεοφάνης Καλυβιώτης (Αντιπρόεδρος)

3) Ανδρέας Μπίτης (Γενικός Γραμματέας)

4) Κωνσταντίνα Τσέπη (Ειδική Γραμματέας)

5) Κωνσταντίνος Γκέλιας (Ταμίας)

6) Βασιλική Τατσιοπούλου (Συντονίστρια Πολιτιστικών Εκδηλώσεων & Οργάνωσης)

7) Ιωάννης Λώλης (Συντονιστής Δημοσίων Σχέσεων)

8) Χρυσούλα Βασιλείου (Μέλος)

9) Ιωάννα Ντέμου (Μέλος)

10) Λουΐζα Μπάρμπα (Αναπληρωματικό Μέλος)

Η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" είναι περήφανη για την εκλογή του Πρόεδρου της Θεοφάνη Καλυβιώτη στη θέση του Αντιπροέδρου της Πανηπειρώτικής Νεολαίας Ευρώπης και εύχεται στο νέο Δ.Σ και την Πρόεδρο του Ολυμπία Τζήμα, καλή θητεία. Ως γνώμονα το νέο Δ.Σ ας έχει την ανάγκη του νέου Ηπειρώτη για τη διατήρηση της ταυτότητας του μέσω της γλώσσας , των παραδόσεων, των ηθών και εθίμων, την ενημέρωση από δρώμενα στον τόπο του καθώς και την ιδιαίτερη ιστορία της Ηπείρου συμπεριλαμβανόμενης και αυτής της Βορείου Ηπείρου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να μεταφέρουμε στα μέλη μας πως σε αυτές τις νέες προκλήσεις χρειάζεται η συνεργασία και η ενότητα όλων μας. Όλα τα προαναφερόμενα θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε με περισσότερη ακρίβεια σε κάθε τι καινούργιο και ωφέλιμο για την ιδιαιτερή μας πατρίδα αρκεί να υπάρχει η συνεχόμενη και ενεργή στήριξη από όλους.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών
Άβαταρ μέλους
Νεολαια
Site Owner
Site Owner
 
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 17:50 pm 23 12 2005

Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 2 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Login Form