Τώρα είναι 00:58 am 21 06 2024

Ζάππειο Μέγαρο.Παγκόσμια ημέρα μουσικής.

Η ανάρτηση θέματος στην παρούσα ενότητα θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης των διαχειριστών.

Ζάππειο Μέγαρο.Παγκόσμια ημέρα μουσικής.

Δημοσίευσηαπό Νεολαια » 17:45 pm 23 06 2010

Ζάππειο Μέγαρο.Παγκόσμια ημέρα μουσικής. Βράβευση του χορευτικού της Νε.Β από τον πρόεδρο του ΖαππείουΧθες, 21 Ιουνίου 2010, η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" έλαβε μέρος στην εκδήλωση που οργάνωσε το Ζάππειο Μέγαρο για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, έπειτα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Ζαππείου, κ. Γιάννη Δομάγιερ. Το σύνθημα της βραδιάς : «Η Μελωδία Ενώνει»! Η Νε.Β συμμετείχε με το χορευτικό της το οποίο για ακόμα μία φορά έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, με το πολυφωνικό της, αλλά και τους υπόλοιπους ηπειρώτικους χορούς. Στο τέλος της παράστασης, τα μέλη του χορευτικού βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του Ζαππείου! Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και μίλησαν οι : Υφ. Πολιτισμού : κ. Γιώργος Νικητιάδης, , ο Πρόεδρος Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αλβανίας : κ. Βαγγέλης Ντούλες, ο Πρόεδρος του Ζαππείου Μεγάρου, κ. Γιάννης Δομάγερ και η συγγραφέας, κ. Κυριακή Τρακάδα. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρέσβης της Γαλλίας, ο Πρόεδρος της Νε.Β, κ. Θεοφάνης Καλυβιώτης, όπως και ο εκδότης, κ. Αντώνης Καρπούζας.

Ο μουσικός παραγωγός, κ. Γιώργος Πολυχρονίου επέλεξε τραγούδια από τις ευρωπαϊκές χώρες στη γλώσσα των οποίων έχει μεταφραστεί το παραμύθι της κ. Τρακάδα : «Ένα τραγουδάκι για το Ζάππειο», το οποίο έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά και ιταλικά. Τραγούδια ερμήνευσε και η γνωστή αοιδός, κ. Μπέσυ Αργυράκη, η οποία μάγεψε τους παρευρισκομένους του Περιστυλίου Ζαππείου. Ο Πρόεδρος της Νε.Β, βράβευσε τον κ. Γιάννη Δομάγιερ για τη μεγάλη προσφορά του ως Πρόεδρος του Ζαππείου Μεγάρου.
Άβαταρ μέλους
Νεολαια
Site Owner
Site Owner
 
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 17:50 pm 23 12 2005

Επιστροφή στο Ανακοινώσεις της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form