Τώρα είναι 05:47 am 21 09 2021

Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας Νέων

Συντονιστής: Νέοι

Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας Νέων

Δημοσίευσηαπό Novus Ordo Seclorum » 03:48 am 07 10 2008

Εμπνευστής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας είναι το ίδρυμα Ewing Marion Kauffman Foundation στις ΗΠΑ, και η καμπάνια Make Your Mark, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παγκόσμιοι Χορηγοί οι εταιρίες IBM, NYSE, Euronext, Ernest & Young, καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί όλης της Ευρώπης και της Αμερικής.

Το ίδρυμα Ewing Marion Kauffman Foundation είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προώθηση καινοτόμων ιδεών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας και της ποιότητας ζωής. Μέσα από την έρευνα, την εκπαίδευση και άλλες ποικίλες πρωτοβουλίες να εμφυσήσει σε νέους τις αξίες της επιχειρηματικότητας και να τους βοηθήσει να γίνουν δημιουργικότεροι εκμεταλλευόμενοι σύγχρονες γνώσεις και τενχνολογίες. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε http://www.kauffman.org.

Η οργάνωση Make Your Mark χρηματοδοτείται από το βρεταννικό Υπουργείο Εμπορίου και ιδρυτές της είναι το Βρεταννικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων, η Ομοσπονδία Μικρών Επιχειρήσεων και το Ινστιτούτο Στελεχών του ΗΒ. Συντονίζει μία καμπάνια 25 εθνικών οργανώσεων οι οποίες είτε ασχολούνται με την εκπαίδευση και τον εθελοντισμό, είτε είναι μεγάλες επιχειρήσεις και κρατικοί οργανισμοί. Στόχος της είναι να βοηθά νέους ανθρώπους να υλοποιήσουν τις ιδέες τους, είτε ιδρύοντας δική τους επιχείρηση, είτε μέσα στο χώρο της εργασίας τους.

Εθνικός Φορέας για την Ελλάδα είναι η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών. Η ΟΕΣΥΝΕ δραστηριοποιείται από το 2001 με αντικείμενο τη νεανική επιχειρηματικότητα και μέσω ενός δικτύου μελών και φίλων διοργανώνει δράσεις, ημερίδες κι ενημερωτικές εκδηλώσεις και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα. Έχει ενεργό συμμετοχή σε αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Οργανώσεις. Στην ΟΕΣΥΝΕ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και οι εθελοντές οι οποίοι θα βοηθήσουν είτε στο αντικειμενό τους (φωτογράφοι, δημοσιογράφοι...) είτε σε γενικές πτυχές της διοργάνωσης (πληροφορίες, πρακτική βοήθεια...).

Τέλος το BICI Event Management έχει αναλάβει την οργάνωση και παραγωγή των εκδηλώσεων, καθώς και τον σχεδιασμό - σε συνεργασία με την ΟΕΣΥΝΕ - της επέκτασής της σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, πέραν της Αθήνας, ξεκινώντας από το 2009.

Σχετικά link
http://www.enterpriseweek.gr
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=9852905845
http://www.esyne.gr/
http://www.unleashingideas.org/country/GR

Άν κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ενεργά, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Από σένα η άνοιξη εξαρτάται... Πιάσε το πρέπει από το γιώτα και γδάρε το ίσα με το πι.
Άβαταρ μέλους
Novus Ordo Seclorum
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 11:25 am 03 10 2006
Τοποθεσία: Αθήνα

Επιστροφή στο Φοιτητικό-Μαθητικο στέκι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 2 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Login Form