Γονέων θέλω – Προξενιό.
Συζητήσεις για τις φιλικές , οικογενειακές σας σχέσεις ,και για τα κοινωνικά προβλήματα.Συντονιστής: Νέοι
Γονέων θέλω – Προξενιό.
από ilei » 10:50 am 19 09 2007
Μην μου πείτε πως κάποιος από σας δεν αντιμετωπίζει / πιζε μια τέτοια κατάσταση?
Άντρας η γυναίκα όταν φτάσει σε μια άλφα ηλικία (για τους γονής πάντα)
Έρχεται αντιμέτωπος με το άγχος των γονέων πότε θα τους παντρέψουν.
Αρχίζουν την αναζήτηση του υποψηφίου κατάλληλου (για τους γονείς πάντα) γαμπρού τους.
Το θέμα δεν είναι αν εσείς το βρίσκετε ντεμοντέ , αλλά πως θα προτείνατε κάποια λύση σε αυτούς που είναι καθημερινό τους βίωμα.
Άντρας η γυναίκα όταν φτάσει σε μια άλφα ηλικία (για τους γονής πάντα)
Έρχεται αντιμέτωπος με το άγχος των γονέων πότε θα τους παντρέψουν.
Αρχίζουν την αναζήτηση του υποψηφίου κατάλληλου (για τους γονείς πάντα) γαμπρού τους.
Το θέμα δεν είναι αν εσείς το βρίσκετε ντεμοντέ , αλλά πως θα προτείνατε κάποια λύση σε αυτούς που είναι καθημερινό τους βίωμα.
Το μεγαλο μυστηριο ειναι οτι υπαρχει κοσμος και οχι το πως ειναι ο κοσμος..
-

ilei - Μέλος
Re: Γονέων θέλω – Προξενιό.
από anti » 14:02 pm 19 09 2007
το προξενιο στην εποχη μας ειναι πλεον μειωση προσωπικοτητας και θα επρεπε εξαρχης να αποκλειζεται απ το παιδι προς τον γονεα ρητως και κατηγορηματικως , απ την αλλη ομως μηπως κι οταν μας λεει η κολλητη μας ελα να σου γνωρισω εναν φιλο μου η μια φιλη μου παλι δεν ειναι ενα ειδος προξενιου ? ισως πιο συγκαλλημενο, ισως πιο "συγχρονο" αλλα θα μπορουσε και παλι να χαρακτηριστει ως προξενιο .... αλλα με τη παλια μορφη ο πατερας να μιλησει στο πατερα και να ερθει σπιτι ο γαμπρος δε νομιζω να υπαρχει σημερα .... δε ξερω σε μερικους γονεις που μενουν η καταγωνται απ τα χωρια πανω, ισως να παιζει ακομα αυτη η αντιληψη ... αλλα και παλι τα παιδια αν θελουν το κοβουν.... εξαρταται απ τη σταση του ατομου.
δε πιστευω να σου προξενευουν κανεναν ? θα γινει χαμος !!!
δε πιστευω να σου προξενευουν κανεναν ? θα γινει χαμος !!!
- anti
από ΝΕΦΕΛΗ » 14:30 pm 19 09 2007
Οι περισσότεροι γονεις και ιδιως αυτοι που εχουν μεγαλωσει σε χωρια εχουν αυτοι την νοοτροπια που ειναι λιγο δυσκολο να αλλαξει τωρα στα γεραματα. Απο το φοβο τους μην μεινει το παιδι τους ανυπαντρο ποτε θα αποκτησουν εγγονακια και μερικες φορες σκεφτονται ακομα και το τι θα πει ο κοσμος, γινονται καταπιεστικοι.
Αυτο που θα μπορουσε να κανει ενα ατομα καποιας ηλικιας π.χ. >29 να πεισει τους γονεις του οτι θα γινει και αυτο που θελουν την καταλληλη στιγμη, με διαφορα επιχειρηματα οπως οτι δεν βρηκες τον καταλληλο-την καταλληλη, η οτι θελεις να τελειωσεις πρωτα καποιες εκκρεμοτητες και μετα να σκεφτεις το γαμο κ.α
Αυτο που θα μπορουσε να κανει ενα ατομα καποιας ηλικιας π.χ. >29 να πεισει τους γονεις του οτι θα γινει και αυτο που θελουν την καταλληλη στιγμη, με διαφορα επιχειρηματα οπως οτι δεν βρηκες τον καταλληλο-την καταλληλη, η οτι θελεις να τελειωσεις πρωτα καποιες εκκρεμοτητες και μετα να σκεφτεις το γαμο κ.α
-

ΝΕΦΕΛΗ - Τακτικό μέλος
από ektoras-menelaos » 13:15 pm 27 10 2007
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 23:56 pm 27 10 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: [/quote]
Αιτία: [/quote]
-

ektoras-menelaos - Μέλος
από ilei » 17:31 pm 29 10 2007
""Γιατί σίγουρα δεν θα σου κάνουν προξενιό με κάποια/κάποιων άγνωστο, αλλά με κάποιο δικό μας παιδί/κορίτσι""
θανο οταν λες παιδι εννοείς το αγόρι?
θανο οταν λες παιδι εννοείς το αγόρι?
Το μεγαλο μυστηριο ειναι οτι υπαρχει κοσμος και οχι το πως ειναι ο κοσμος..
-

ilei - Μέλος
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Κοινωνία, Σχέσεις και Οικογένεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]