Θρησκευτικος η πολιτικος Γαμος;
Συζητήσεις για τις φιλικές , οικογενειακές σας σχέσεις ,και για τα κοινωνικά προβλήματα.Συντονιστής: Νέοι
Θρησκευτικος η πολιτικος Γαμος;
από Ιφιμέδεια » 17:03 pm 20 09 2007
Εμεις οι Ελληνες βορειοηπειρωτες ειμαστε παραδοσιακος λαος, με οτι αυτο συνεπαγεται!
Ως επι των πλειστων θελουμε εναν καλο και επιτυχημενο Γαμο!
Μεσα σε αυτο εντασουμε και την παραδοση...που λεει οτι θα πρεπει να γινει ο γαμος στην εκκλησια και οχι στην δημαρχια!
Θελουμε τον παπα μας, τον κουμπαρο μας, τα κουφετα μας και βεβαια το παραδοσιακο γλεντι μας!
Θεωρουμε ετσι οτι ολο αυτο κατοχυρωνει περισσοτερο την ενωση,την ευημερια,την γαληνη,την αγαπη,και την ευτυχια!
Αληθεια....Ειναι ετσι;
Πιστευετε οτι ενας πολιτικος γαμος εχει στοιχεια που διαφοροποιουνται σε σχεση με εναν θρησκευτικο?
Επιρρεαζει αυτο τις μετ'επειτα σχεσεις του ζευγαριου;
Η ειναι καθαρα ολα μεσα στο μυαλο μας,και απλα αφηνουμε τα ταμπου να παρελαυνουν στην ζωη και την καθημερηνοτητα μας!
Ποσο μπορει να επιρεασει τα συναισθηματα μας και τα θεμελια της αγαπης ο τροπος με τον οποιο θα κανουμε τον Γαμο μας;
Ως επι των πλειστων θελουμε εναν καλο και επιτυχημενο Γαμο!
Μεσα σε αυτο εντασουμε και την παραδοση...που λεει οτι θα πρεπει να γινει ο γαμος στην εκκλησια και οχι στην δημαρχια!
Θελουμε τον παπα μας, τον κουμπαρο μας, τα κουφετα μας και βεβαια το παραδοσιακο γλεντι μας!
Θεωρουμε ετσι οτι ολο αυτο κατοχυρωνει περισσοτερο την ενωση,την ευημερια,την γαληνη,την αγαπη,και την ευτυχια!
Αληθεια....Ειναι ετσι;
Πιστευετε οτι ενας πολιτικος γαμος εχει στοιχεια που διαφοροποιουνται σε σχεση με εναν θρησκευτικο?
Επιρρεαζει αυτο τις μετ'επειτα σχεσεις του ζευγαριου;
Η ειναι καθαρα ολα μεσα στο μυαλο μας,και απλα αφηνουμε τα ταμπου να παρελαυνουν στην ζωη και την καθημερηνοτητα μας!
Ποσο μπορει να επιρεασει τα συναισθηματα μας και τα θεμελια της αγαπης ο τροπος με τον οποιο θα κανουμε τον Γαμο μας;
-
Ιφιμέδεια - Μέλος
Re: Θρησκευτικος η πολιτικος Γαμος;
από ilei » 11:49 am 25 09 2007
Αν το ζευγάρι είναι αγαπημένο όλα το υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες
Δεν νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που διαλέγει κάποιος να παντρευτεί.
θρησκευτικός η πολιτικός δεν παύει να είναι γάμος.
Τις ίδιες διαδικασίες έχεις εκτός του ότι
α) στον θρησκευτικό θες περισσότερα χρήματα για το γλεντι
ερχόμαστε αντιμέτωπη με ένα σωρό κόσμο, που δεν γνωρίζουμε εμείς πρωσικά αλλά έχουν οι γονής υποχρέωση, και το μόνο που εισπράττουμε βέβαια στο τέλος είναι η μικροπρέπεια τους.
& β) στον πολιτικό περισσότερη χαρτουρα και λιγότερο κόσμο.
άλλωστε και οι γονής μας με πολιτικό γάμο έχουν παντρευτεί.
Δεν νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που διαλέγει κάποιος να παντρευτεί.
θρησκευτικός η πολιτικός δεν παύει να είναι γάμος.
Τις ίδιες διαδικασίες έχεις εκτός του ότι
α) στον θρησκευτικό θες περισσότερα χρήματα για το γλεντι
ερχόμαστε αντιμέτωπη με ένα σωρό κόσμο, που δεν γνωρίζουμε εμείς πρωσικά αλλά έχουν οι γονής υποχρέωση, και το μόνο που εισπράττουμε βέβαια στο τέλος είναι η μικροπρέπεια τους.
& β) στον πολιτικό περισσότερη χαρτουρα και λιγότερο κόσμο.
άλλωστε και οι γονής μας με πολιτικό γάμο έχουν παντρευτεί.
Το μεγαλο μυστηριο ειναι οτι υπαρχει κοσμος και οχι το πως ειναι ο κοσμος..
-
ilei - Μέλος
Re: Θρησκευτικος η πολιτικος Γαμος;
από ZEYS » 09:00 am 26 09 2007
πολιτικο προτιμω ο λογος απλα δεν ειμαι τοσο θρησκος,(δες my profile,αφου ειμαι εγω ο ιδιος θεος,πλακιτσα,χαχαχοχο)
"Ελπιδα ειναι αυτο το πραγμα με φτερα......."
-
ZEYS - Τακτικό μέλος
- Τοποθεσία: **Οι ελπίδες είναι τα όνειρα όσων δεν κοιμούνται.**
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Κοινωνία, Σχέσεις και Οικογένεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]