Τώρα είναι 18:15 pm 24 09 2021

Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Συντονιστής: Νέοι

Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Δημοσίευσηαπό ΝΕΦΕΛΗ » 09:21 am 25 09 2007

Σου αρέσει το ποδήλατο και οι διαδρομές στη φύση; Θέλεις να γνωρίσεις τις φυσικές ομορφιές, αλλά και τα πολιτιστικά μνημεία των πόλεων; Τότε σίγουρα θα βρεις ενδιαφέρον το Πρόγραμμα «Η Πόλη μου με Ποδήλατο».
Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με Οκτώ Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Ελληνικό Κέντρο Προώθησης του Εθελοντισμού "anthropos.gr", Άρσις, Ευρωπαϊκή Έκφραση-Ανατολική Αττική, Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη "Δήμητρα", Praksis, ΠΕΕΠ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας για το Περιβάλλον, Μεσόγειος SOS, ΣυνΠΟΛΙΤΙΣ) δημιούργησαν ένα δίκτυο, το οποίο υλοποιεί ταυτόχρονα σε 13 πόλεις όλης της χώρας την πρωτοβουλία «Η Πόλη μου με Ποδήλατο».

Σκοπός του Προγράμματος είναι ο κάθε Δημότης της περιοχής, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης να γνωρίσουν τους φυσικούς και τους πολιτιστικούς θησαυρούς με το πιο οικολογικό μεταφορικό μέσο, το ποδήλατο.

Οι πόλεις στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα αυτό είναι: Αθήνα, Βόλος, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Κηφισιά, Κως, Λάρισα, Λαύριο, Μαραθώνας, Νέα Ιωνία, Συγγρού, Μαρούσι, Χανιά.

Μπορείς να πάρεις μέρος ΔΩΡΕΑΝ στις ομαδικές διαδρομές με ποδήλατα που θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο το χρόνο (εκτός κι αν βρέχει!) από τις 10.00-15.00 μ.μ.

http://www.neagenia.gr/frontoffice/port ... 8&cnode=30
Άβαταρ μέλους
ΝΕΦΕΛΗ
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: 21:49 pm 04 12 2006

Επιστροφή στο Αποδράσεις, χόμπι, διακοπές

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 2 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Login Form