Τώρα είναι 11:25 am 13 02 2026

εδτο δικαιουχοι

εδτο δικαιουχοι

Δημοσίευσηαπό geotrafic » 20:52 pm 03 10 2008

καλησπερα,
θελω να ρωτησω ποιοι δικαιουνται να πάρουν εδτο?το ρωτάω αυτο επειδη σε εναν μην περιπου θα γινω 18 και θελω να ρωτισω αν μπορω να κανω αιτηση για εδτο επειδη γεννηθηκα στην ελλαδα αρα εχω ελληνικη καταγωγη απο μενα και να σημιωσω οτι οι γονεις μου δεν εχουν παρει ακομα το εδτο περιμενουν απαντηση απο το αρχηγειο της ελ.ας.
ευχαριστο......
geotrafic

Re: εδτο δικαιουχοι

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 23:16 pm 06 10 2008

εισαι αλβανος η βορειοηπειρωτης?.....(οχι οτι δν εχουν παρει και πολλοιιιι αλβανοι αλλα τεσπα)

Εμενα οι γονεις μου ηταν ταξιδι στο Μαροκο και γεννηθηκα εκει,τι σημαινει οτι εχω μαροκινη καταγωγη??μην τρελλαθουμε ντιπ..

Υ.Γ εντυπωση μ κανει που δν εχουν ακομα οι γονεις σου....

φιλικα ο Παρατηρητης
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό geotrafic » 14:51 pm 07 10 2008

βορειοηπειρώτης,οι γονεις μου ειχαν παρει το εδτο ( 3 χρονο) 2 φορς στο παρελθον και τωρα περιμενουν την 10 αιτια και παλι απο καπου που διαβασα προσφατα οση εχουν ελληνικη καταγωγη μπορουν να υποβαλουν εδτο αρα μαλλον μπορω
geotrafic

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 23:30 pm 08 10 2008

Παρολο που εδωσες περισσοτερα στοιχεια παλι με μπερδεψες..
Μεχρι τωρα δλδ εσυ τι χαρτια ειχες?Δεν ειχες το εδτο?

Λογικα μπορεις να παρεις αφου εχουν οι δικοι σου,αλλα το πιο πιθανο ειναι πρωτα να σου ξηγηθουν μερικες 6-μηνες πριν πας για 10χρονη..

Βεβαια δεν ειμαι κανας ειδικος,απλα σ ειπα απο προσωπικη εμπειρια....Αν μπορει να βοηθησει καποιος πιο γνωστης.

Φιλικα ο Παρατηρητης

Και μια παρακληση μο φουλι,ανοιξε κανα βιβλιο τωρα που εισαι μικρος γιατι αμα περασουν τα χρονια..!
(Αμα εχεις δυσλεξια σου ζητω συγγνωμη)
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό geotrafic » 20:22 pm 09 10 2008

φιλε Παρατηρητη,
οι γονείς μου δεν έχουν πάρει το εδτο ζουν με 6 μήνη βεβαίωση. εγώ θα δω τι θα κάνω σχετικά με το εδτο απλώς ρώτησα αν γίνετε να το κάνω τα χαρτιά μου σαν ομογενείς επειδή γεννήθηκα εδώ τεσπα αυτά....

και

δεν έχω κάποιο πρόβλημα δυσλεξίας απλός όταν γράφω στο internet μπερδεύομαι και τα γράφω λίγο αλαμπουρνέζικα τεσπα sorry για αυτό.
geotrafic

Επιστροφή στο Για Ομογενείς

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 2 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1371 την 05:30 am 24 01 2025

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Login Form