Σελίδα 1 από 1

Αυτά είναι τα παιδιά μας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 08:54 am 27 02 2010
από Olga
Από την εφημερίδα που διαφημίζουν την επιχείρησή τους (AUTO CAR SERVICE) ενημερώθηκα για «Τα παιδιά της Κρανιάς», τα αδέλφια Σιάνη.
Ανταλλακτικά, αμορτισέρ, ιμάντες, λουριά, δίσκοι, πλατό, φίλτρα λαδιού, τακάκια, μπουζί κ.λπ. χωρίς ραντεβού, μέσα σε 1 ώρα, όλα ωραία και φθηνά.
Πριν 17 μήνες αποφάσισα να τους επισκεφθώ και να τους εμπιστευθώ για σέρβις στο καινούργιο μου αυτοκίνητο Nissan Primera. Δεν το κρύβω ότι στην αρχή ήμουν διστακτικός για το αν θα έπρεπε να αφήσω την αντιπροσωπεία και να γίνω πελάτης τους. Αναρωτιόμουν• είναι τεχνικά καταρτισμένοι ή έχω πέσει σε απατεώνες;
Στο πρώτο σέρβις το κόστος μου πήγε 180€. Στα παιδιά, τα ίδια ανταλλακτικά, η ίδια δουλειά κόστιζε 110€. Δεν το πίστευα ότι υπάρχουν τέτοια παιδιά με τέτοιες γνώσεις και ικανότητες, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Δεν υπερβάλλω γιατί εγώ έχω πολύ άσχημες εμπειρίες από παιδιά μας που άνοιξαν επιχειρήσεις και δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους στην Ελλάδα. Εδώ είμαι σίγουρος 100% ότι δεν κάνω λάθος. Τα παιδιά σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι δικός τους άνθρωπος.
«Πόσα έχεις», «όποτε τα έχεις», express service, εγγύηση ανταλλακτικών και στην πλήρη διάθεση του πελάτη. Είμαι περήφανος που τα χρήματά μου δόθηκαν στα παιδιά κι ακόμη περισσότερο επειδή είναι αγωνιστές, με κοινωνική προσφορά, με καλή καρδιά και σωστή συμπεριφορά.
Εάν θέλετε να κερδίσετε λεφτά και να μείνετε ικανοποιημένοι στον κλάδο του αυτοκινήτου σας, επισκεφθείτε τους στην οδό :

Κων/πόλεως 69 & Παγγαίου 4, Βοτανικός
τηλ. 210-3473060 και 6942-781251

Re: Αυτά είναι τα παιδιά μας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20:56 pm 27 02 2010
από xylino spathi
ήμουν διστακτικός


Είμαι περήφανοςWell I'm not dumb but I can't understand
Why she walked like a woman and talked like a man
Oh my Lola la-la-la-la Lola la-la-la-la Lola

KINKS "LOLA"