Επιθέσεις των Ματ και των κουκουλοφόρων
Επιθέσεις των Ματ και των κουκουλοφόρων
από Γιάννης » 12:57 pm 13 03 2007
Τι άποψη έχετε μετά και το πανελλαδικό συλλαλητήριο της Πέμπτης;
Υπάρχει κανείς που δεν είναι σίγουρος ότι: αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια είναι εντεταλμένοι ασφαλίτες;
Αμφιβάλλει κανείς ότι τα ΜΑΤ βαράνε δολοφονικά στο ψαχνό φοιτητές - καθηγητές και αφήνουν τους κουκουλοφόρους να κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν;
Χτυπάνε για καταστολή της διαδήλωσης όχι για να φέρουν την τάξη
Η απάντηση μας: Πιο μαζικές διαδηλώσεις, πιο ισχυρά μπλοκ με περιφρούρηση ώστε να μην διεισδύουν μέσα διάφοροι χαφιέδες.
Αυτά τα έχω ζήσει από κοντά. Έχω κάνει πορείες με "χαλαρά" φοιτητικά μπλοκ όπου διαδηλώναμε και φωνάζαμε συνθήματα σαν καλά παιδιά και ξαφνικά μπάιναν άτομα μέσα στην πορεία εντελώς άγνωστα και ξαναβγαίναν κάνοντας επεισόδια, γράφοντας άσχετα συνθήματα στους τοίχους κλπ Κάποιος που τα βλέπει απέξω είναι σίγουρος ότι αυτοί είναι μέλη της πορείας. Επίσης, έχω κάνει πορείες με τα μπλοκ του ΚΚΕ όπου δεν περνάει μέσα τίποτα λόγω του συστήματος αλυσίδων που χρησιμοποιεί.
Υπάρχει κανείς που δεν είναι σίγουρος ότι: αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια είναι εντεταλμένοι ασφαλίτες;
Αμφιβάλλει κανείς ότι τα ΜΑΤ βαράνε δολοφονικά στο ψαχνό φοιτητές - καθηγητές και αφήνουν τους κουκουλοφόρους να κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν;
Χτυπάνε για καταστολή της διαδήλωσης όχι για να φέρουν την τάξη
Η απάντηση μας: Πιο μαζικές διαδηλώσεις, πιο ισχυρά μπλοκ με περιφρούρηση ώστε να μην διεισδύουν μέσα διάφοροι χαφιέδες.
Αυτά τα έχω ζήσει από κοντά. Έχω κάνει πορείες με "χαλαρά" φοιτητικά μπλοκ όπου διαδηλώναμε και φωνάζαμε συνθήματα σαν καλά παιδιά και ξαφνικά μπάιναν άτομα μέσα στην πορεία εντελώς άγνωστα και ξαναβγαίναν κάνοντας επεισόδια, γράφοντας άσχετα συνθήματα στους τοίχους κλπ Κάποιος που τα βλέπει απέξω είναι σίγουρος ότι αυτοί είναι μέλη της πορείας. Επίσης, έχω κάνει πορείες με τα μπλοκ του ΚΚΕ όπου δεν περνάει μέσα τίποτα λόγω του συστήματος αλυσίδων που χρησιμοποιεί.
Venceremos!
-

Γιάννης - Τακτικό μέλος
από παρατηρητης » 15:38 pm 13 03 2007
-

παρατηρητης - Τακτικό μέλος
από vlaxogomenos » 19:03 pm 13 03 2007
Ο εξυπνος παραδεχεται..
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
Ο πονηρος δικαιολογειται...
Ο βλακας επιμενει...
-

vlaxogomenos - Τακτικό μέλος
3 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]