Τώρα είναι 22:48 pm 22 09 2021

Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δημοσίευσηαπό keravnios » 06:34 am 15 03 2009

ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 10 Μαρτίου, ο εισαγγελέας Αυλώνα στην δίκη του δημάρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου για την αποξήλωση των οδικών πινακίδων, πρότεινε την καταδίκη του σε φυλάκιση ενός έτους και επιβολή χρηματικού προστίμου 4000 ευρώ για κατάχρηση εξουσίας και καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:

Το περασμένο έτος, αυθαίρετα και ως μη όφειλε, το αντίστοιχο αλβανικό ΥΠΕΧΩΔΕ αποφάσισε να τοποθετήσει πινακίδες οι οποίες υποδεικνύουν τα τοπωνύμια, τις συνοικίες, τα μνημεία καθώς και τις κύριες οδούς της Χιμάρας. Κατά την αλβανική νομοθεσία η συγκεκριμένη αρμοδιότητα ανήκει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο δήμος Χιμάρας, όμως, δεν ερωτήθη ποτέ για την τοποθέτηση των πινακίδων. Ο δήμαρχος Χιμάρας, συμμορφούμενος με τη νομιμότητα αφαίρεσε τις συγκεκριμένες πινακίδες για τρεις επιπλέον λόγους:
- Οι πινακίδες περιόριζαν τα όρια του δήμου και άφηναν τουριστικά «φιλέτα» εκτός δικαιοδοσίας του δήμου Χιμάρας με σκοπό να τα διαχειριστούν οι «εκλεκτοί» των αλβανών κυβερνώντων, όπως έγινε με την παραλία στη Νίβιτσα-Κακομαία.
- Καταστρατηγούσαν και παραποιούσαν τη σημασία των πολιτιστικών μνημείων, π.χ. το «Μοναστήρι του Σταυρού» αναφερόταν ως «Εκκλησία του Αγίου Σταυρού» και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα.
- Οι πινακίδες ήσαν δίγλωσσες (αλβανικά και αγγλικά) και όχι τρίγλωσσες. Δεν περιελάμβαναν δηλαδή την ελληνική ως μητρική μας γλώσσα κατά παράβαση αφ’ ενός του άρθρου 11 της Συμβάσεως Πλαισίου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις Εθνικές Μειονότητες και αφ’ ετέρου την προ ενός μόλις μηνός ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αναγραφή των πινακίδων υποχρεωτικά και στα ελληνικά.
Η πρόταση του εισαγγελέα Αυλώνα προφανώς επηρεάστηκε από την εθνικιστική προπαγάνδα που ασκούν τα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και αλβανοί βουλευτές όλων των παρατάξεων.

Η συγκεκριμένη δίωξη έρχεται να προστεθεί
• στην πρόσφατη οριστική καταδίκη πέντε Χιμαριωτών από το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας για τα γεγονότα των εκλογών του 2003 και
• στη δίωξη δέκα Χιμαριωτών για συμμετοχή τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του άγριου ξυλοδαρμού δύο συμπατριωτών μας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χιμάρας.

Πρέπει επίσης, να προβληματίσει η πρακτική των αλβανικών αρχών να δημοσιοποιούν τις διώξεις κατά ομογενών κάθε φορά που επισκέπτονται την Αλβανία Έλληνες επίσημοι. Συγκεκριμένα,
- Ενώ η υπόθεση των πέντε Χιμαριωτών εκκρεμούσε ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου για δύο περίπου χρόνια, μετά από πλήθος αναβολών η απόφαση τελικά βγήκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη της Υπουργού Εξωτερικών κυρίας Μπακογιάννη στα Τίρανα, με την ιδιότητα της προεδρευούσης του ΟΑΣΕ
- Η καταδίκη των 10 Χιμαριωτών για «συμμετοχή σε παράνομη διαδήλωση» για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο συμπατριωτών μας πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών κυρίου Θεόδωρου Κασσίμη στην Αλβανία.
- Ενώ το δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης του δημάρχου είχε αναβληθεί πολλές φορές αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την πρόταση του εισαγγελέα μία ημέρα πριν επισκεφθεί την Αλβανία ο Υφυπουργός Εξωτερικών κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως τυχαίες. Το αλβανικό κατεστημένο κάνει επίδειξη δυνάμεως επιχειρώντας να τρομοκρατήσει και να κάμψει τις εστίες αντιστάσεως στη Χιμάρα και στη Βόρειο Ήπειρο γενικότερα.

Η Ένωση Χειμαρριωτών καταγγέλει για μία ακόμη φορά τις αλβανικές μεθοδεύσεις και ζητά από το αλβανικό κράτος
• να σεβαστεί το δικαίωμά μας στον αυτοπροσδιορισμό ως Ελλήνων και
• να σταματήσει την ποινικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής μας δραστηριότητας.
Προαγγέλουμε την προσφυγή μας στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση των πέντε. Θα αναλάβουμε εκστρατεία ενημέρωσης στους διεθνείς οργανισμούς έτσι ώστε να εγείρουμε εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας προς τις ευρωατλαντικές δομές έως ότου αυτή συμμορφωθεί με τους κανόνες ενός κράτους δικαίου. Πιστεύουμε σε αυτήν μας την προσπάθεια θα βρούμε αρωγό την ελληνική πολιτεία στο σύνολό της.
Ας αντιληφθούμε ότι, εάν οι εθνικιστικοί κύκλοι της Αλβανίας συνεχίσουν τις μέχρι τώρα μεθοδεύσεις τους και η αντίδραση της ελληνικής πλευράς παραμείνει η ίδια, ο ελληνισμός της Χιμάρας και της Βορείου Ηπείρου θα αποτελέσει παρελθόν.
http://akrokeravnia.blogspot.com
Τα Γιάννενα ονειρεύονται, η Κρήτη ξαποσταίνει,
βουβή η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα ξεφαντώνει...
Ποιος βογγάει σα να πεθαίνη;
-Χειμάρρα, όλορθη! Οι λύκοι
http://www.himaraunion.com
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 12:38 pm 03 04 2006
Τοποθεσία: Αθήναι

Re: Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 23:27 pm 15 03 2009

Συνεχείς διώξεις Βορειοηπειρωτών με παρατηρητή τη… Ντόρα
15 Μαρτίου 2009, 21:52

Παναγιώτης Σαββίδης

Την καταδίκη του Έλληνα δημάρχου της Χειμάρρας, Βασίλη Μπολάνου, πρότεινε την περασμένη Τρίτη ο εισαγγελέας Αυλώνα της Αλβανίας, ζητώντας να καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους και επιβολή χρηματικού προστίμου 4.000 ευρώ για… «κατάχρηση εξουσίας» και καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Το 2008 το αλβανικό υπουργείο Δημόσιων Έργων, προχώρησε στην αυθαίρετη τοποθέτηση οδικών πινακίδων, μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου Χειμάρρας, όπου τα τοπωνύμια, οι συνοικίες, τα μνημεία και οι κύριες οδοί της πόλης ήταν γραμμένα σε αλβανικά και αγγλικά, αν και η περιοχή κατοικείται στην πλειοψηφία της από ελληνικό πληθυσμό.

«Τήρησα τη νομιμότητα», λέει ο δήμαρχος Χειμάρρας

«Οι πινακίδες ήσαν δίγλωσσες, αλβανικά και αγγλικά, και όχι τρίγλωσσες. Δεν περιελάμβαναν δηλαδή την ελληνική ως μητρική μας γλώσσα κατά παράβαση αφ’ ενός του άρθρου 11 της Συμβάσεως Πλαισίου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις Εθνικές Μειονότητες και αφ’ ετέρου την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αναγραφή των πινακίδων υποχρεωτικά και στα ελληνικά» επεσήμανε ο δήμαρχος Χειμάρρας, τονίζοντας πως η κατηγορία είναι αβάσιμη, αφού η αλβανική νομοθεσία ορίζει υπεύθυνη την τοπική αυτοδιοίκηση για την τοποθέτηση οδικών πινακίδων, εντός των διοικητικών της ορίων.

Υπάρχουν όμως και κάποιες λεπτομέρειες. Οι πινακίδες περιόριζαν τα όρια του δήμου και άφηναν τουριστικά «φιλέτα» εκτός δικαιοδοσίας του δήμου Χειμάρρας με σκοπό να τα διαχειριστούν οι «εκλεκτοί» των αλβανών κυβερνώντων, όπως έγινε με την παραλία στη Νίβιτσα - Κακομαία.. Παράλληλα οι συγκεκριμένες δίγλωσσες πινακίδες, καταστρατηγούσαν και παραποιούσαν τη σημασία των πολιτιστικών μνημείων, πχ. το «Μοναστήρι του Σταυρού» αναφερόταν ως «Εκκλησία του Αγίου Σταυρού» και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Χειμαρριωτών στην Αθήνα, «η πρόταση του εισαγγελέα Αυλώνα προφανώς επηρεάστηκε από την εθνικιστική προπαγάνδα που ασκούν τα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και αλβανοί βουλευτές όλων των παρατάξεων».

Η συγκεκριμένη δίωξη κατά του δημάρχου Χειμάρρας και προέδρου της «Ομόνοιας», έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη οριστική καταδίκη πέντε Χειμαριωτών από το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας για τα γεγονότα των εκλογών του 2003, επειδή κρατούσαν ελληνική σημαία στα χέρια τους.

Νέες διώξεις Χειμαρριωτών, αλλά στο ΥΠ.ΕΞ τρείς λαλούν …

Επίσης, στη δίωξη δέκα Χειμαρριωτών για συμμετοχή τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του άγριου ξυλοδαρμού δύο συμπατριωτών τους από Αλβανούς αστυνομικούς στη Χειμάρρα.

Οι αλβανικές μεθοδεύσεις όλως περιέργως, δημοσιοποιούνται την ώρα που επισκέπτονται την Αλβανία Έλληνες αξιωματούχοι. Είναι χαρακτηριστικός, πως ενώ η υπόθεση των πέντε Χειμαρριωτών εκκρεμούσε ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου για δύο περίπου χρόνια, μετά από πλήθος αναβολών η απόφαση τελικά βγήκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη στα Τίρανα (4/2/2009), με την ιδιότητα της προεδρευούσης του ΟΑΣΕ

Όπως και η καταδίκη των δέκα Χειμαρριωτών για «συμμετοχή σε παράνομη διαδήλωση» για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο συμπατριωτών μας πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη (10/4/2008) του υφυπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Κασσίμη στην Αλβανία.

Υπάρχει και συνέχεια. Ενώ το δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης του δημάρχου Χειμάρρας, είχε αναβληθεί πολλές φορές αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την πρόταση του εισαγγελέα μία ημέρα πριν επισκεφθεί την Αλβανία (9/3/2009) ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Προσφεύγουν στα Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι Χειμαρριώτες

«Αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως τυχαίες. Το αλβανικό κατεστημένο κάνει επίδειξη δυνάμεως επιχειρώντας να τρομοκρατήσει και να κάμψει τις εστίες αντιστάσεως στη Χιμάρα και στη Βόρειο Ήπειρο γενικότερα» τόνισε από την πλευρά του ο Φρ. Μπελέρης, πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών, προαναγγέλλοντας την προσφυγή βορειοηπειρωτικών οργανώσεων στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση των πέντε Χειμαρριωτών.

«Θα αναλάβουμε εκστρατεία ενημέρωσης στους διεθνείς οργανισμούς έτσι ώστε να εγείρουμε εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας προς τις ευρωατλαντικές δομές έως ότου αυτή συμμορφωθεί με τους κανόνες ενός κράτους δικαίου. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι, εάν οι εθνικιστικοί κύκλοι της Αλβανίας συνεχίσουν τις μέχρι τώρα μεθοδεύσεις τους και η αντίδραση της ελληνικής πλευράς παραμείνει η ίδια, ο ελληνισμός της Χειμμάρας και της Βορείου Ηπείρου αποτελέσει παρελθόν» κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών.

πηγή:Zougla online
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δημοσίευσηαπό keravnios » 15:16 pm 16 03 2009

Κάποιοι σίγουρα θα χαρούν:
Ενδεχόμενη καταδίκη του Μπολάνου έστω και με αναστολή, σημαίνει προφανώς την στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι. Το παιχνίδι λοιπόν φαίνεται να είναι πολύ σκληρό.
Επίσης, πέραν των περιστατικών που αναφέρονται στο δελτίο τύπου, άλλη μια περίπτωση δημιουργίας έντασης σε επίσκεψη επισήμου, ήταν τα επεισόδια από τους Τσάμηδες κατά την επίσκεψη Παπούλια ως προέδρου της δημοκρατίας.
http://akrokeravnia.blogspot.com
Τα Γιάννενα ονειρεύονται, η Κρήτη ξαποσταίνει,
βουβή η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα ξεφαντώνει...
Ποιος βογγάει σα να πεθαίνη;
-Χειμάρρα, όλορθη! Οι λύκοι
http://www.himaraunion.com
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 12:38 pm 03 04 2006
Τοποθεσία: Αθήναι

Με ελπίδες στο μέλλον Μερικοί έλληνες της Κορυτσάς.

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 19:59 pm 26 03 2009

Κορυτσά, στις 24.03.2009

Προς Ένωση Χιμαριωτών
Κολοκοτρώνη 44 ΤΚ10560 Αθήνα
[email protected]

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε το δελτίο τύπου τις 14 Μαρτίου 2009.
Συμφωνούμε απόλυτα με την ανησυχία σας ,ιδιαιτέρως με το ιερό συμπέρασμα σας ,που ολοκληρώνετε το παρόν δελτίο, όπως « Ας αντιληφθούμε ότι, εάν οι εθνικιστές της Αλβανίας συνεχίζουν τις μέχρι τώρα μεθοδεύσεις τους και η αντίδραση της ελληνικής πλευράς παραμένει η ίδια ,ο ελληνισμός της Χιμάρας και της ΒΗ ,θα αποτελούν παρελθόν.»

1.Όσο αδύνατος και διαλυμένος παραμένει ο ελληνισμός της Αλβανίας, τόσο περισσότερο θα χορεύουν οι αλβανοί.

2. Ας μη ζητάμε το κακό στην αντίδραση ή όχι της ελληνικής πλευράς, το κακό είναι αναμεταξύ μας, στον ελληνισμό της Αλβανίας.

Σε τούτο το σημείο διαφωνούμε, όχι για το περιεχόμενο του δελτίου, αλλά …… τι λένε τα γεγονότα???????
Σας εξηγούμαστε! Οι έλληνες της Κορυτσάς τον Ιούλιο 2008, με γραφτή δήλωση απευθύνονταν στις αλβανικές αρχές (Πρωθυπουργό, Πρόεδρο Δημοκρατίας και Βουλής), στην Ελληνική Πρεσβεία Τιράνων και Ελληνικό Προξενείο Κορυτσάς, με το οποίο καταδίκαζαν τις μεθοδεύσεις των αλβανικών αρχών και τύπου ,διότι στόχος της δίκης του Πρόεδρου της Ομόνοιας , είναι ο ελληνισμός της Αλβανίας , δηλώνοντας την δική μας υποστήριξη προς τον πρόεδρο και τον ελληνισμό μας.

Μα τελικά ξεγελαστήκαμε! Άντε ρε Μπολάνο!

1.Τόλμησε και κατάστρεψε το όνειρο των ελλήνων της Κορυτσάς για την διεύρυνση της Ομόνοιας με νέες εγγραφές ,μετά από επίσημες οδηγίες της ελληνικής πολιτείας .Τι φοβάται στην συμμετοχή στους κόλπους της Ομόνοιας των ελλήνων που δηλώνουν την ελληνικότητά τους όπως οι βλάχοι και πολλοί Κορυτσαίοι???????

2.Του ζητήσαμε την ανασυγκρότηση του ελληνισμού της Κορυτσάς ,αυτός με πονηρές μεθοδεύσεις ,διοργάνωσε εκλογές στην Ομόνοια με κομματικά κριτήρια και συμφέροντα υποστηρίζοντας άτομα με ύποπτο παρελθόν στην Ομόνοια και κλέφτες που δεν εκπροσωπούν το σύνολο του ελληνισμού της περιοχής.

3.Έχει διαλύσει και κομματικοποιήσει την Ομόνοια προς τα συμφέροντα του Ντούλε ,ξεχνώντας ότι το κόμμα των ελλήνων είναι ο ελληνισμός. Δεν μπορεί να είσαι Πρόεδρος της Ομόνοιας αν δεν έχεις καταλάβει κάτι τέτοιο.

4.Όπως σας αναφέραμε εμείς έχουμε δηλώσει τη στάση μας σε σχέση με το δελτίο σας τύπου, τώρα που τα πράγματα τρέχουν διαφορετικά σε σχέση με την Ομόνοια, και άλλα……), αναρωτιόμαστε !!!!!!!!! Τι τρέχει……..???????

Μέχρι τον Δεκέμβριο 2008 τον θεωρούσαμε ΘΕΟ του ελληνισμού τον Μπολάνο, στο μέλλον, καθετί εξαρτάτε από την παραπέρα στάση του.
Η διεύρυνση της Ομόνοιας με όλο το ελληνικό στοιχείο, είναι η μεγαλύτερη του δοκιμασία και μέχρι την ανασυγκρότηση του ελλήνων της Αλβανίας σε δικό τους κόμμα με ελληνικό όνομα κα όχι με ονόματα δήθεν «ανθρωπινά δικαιώματα» , είτε «κίνηση ελευθερίων και δικαιωμάτων», αλβανοποιημένα.

Τελικά, δεν μας φταίει η Ελληνική πλευρά, μέχρι τώρα δείξαμε ότι είμαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ελληνισμού της Αλβανίας.

Δεν πάει ΠΙΑ!

Σας ευχόμαστε: Χρόνια πολλά την 25 Μαρτίου, την ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Με ελπίδες στο μέλλον
Μερικοί έλληνες της Κορυτσάς.


πηγή:http://www.braxogorantzi.gr/online/content/view/177/1/
Τελευταία επεξεργασία από epgiorgos82 και 21:44 pm 26 03 2009, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δημοσίευσηαπό Skoutaras » 21:09 pm 26 03 2009

Το καταλαβαν ολοι επιτελους το παιχνιδι του Μπολανου και του Ντουλε...εχουν αρχισει και γινονται μισιτοι σε ολοκληρη τη Βορειο Ηπειρο..
Αραγε θα κανουμε κατι να το αλλαξουμε??? ..γιατι αν παμε με τα ιδια προσωπα στις εκλογες σιγουρα θα τις χασουμε και να εισται σιγουροι πως η ελληνικη μειονοτητα θα χασει.
Διωξτε τα λαμογια επιτελους,αρκετα εσοδα εβγαλαν για να ζησουν το υπολοιπο..Καιρος για νεα προσωπα και νεο αγωνα (οχι γκειστικο!!).
Άβαταρ μέλους
Skoutaras
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 12:59 pm 22 10 2008

Re: Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δημοσίευσηαπό keravnios » 02:43 am 27 03 2009

Σαν γενικός γραμματέας της Ένωσης Χειμαρριωτών, Γιώργο σε ευχαριστώ για την μεταφορά (?) του μηνύματος και πες στους αποστολείς της επιστολής πως τα στοιχεία μας είναι διαθέσιμα για πιο άμεση επικοινωνία εφόσον έχουν κάτι που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας. Όπως καταλαβαίνεις η Ένωση δεν μπορεί να συζητά με φαντάσματα.
Σαν Κεραύνιος κατά τα άλλα:
Προφανώς Σκουταρά γνωρίζεις πολύ καλά τα γεγονότα και τις συνθήκες στην Κορυτσά και μπορείς εύκολα να κρίνεις.
Προφανώς και δεν μπορώ να απαντήσω σε ένα ανώνυμο δημοσίευμα, εκτός αν εκλάβω τον Γιώργο ως συντάκτη (αφού αυτός το δημοσίευσε) οπότε θα απαντούσα κατάλληλα.
Προφανώς εκλογές έρχονται και αναμένεται να πέσει μπόλικη λάσπη κατά της πολιτικής ηγεσίας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού από Αλβανούς, αλβανιάρηδες και ρουφιάνους.
Προφανώς τα έσοδα του Μπολάνου είναι ελεγκτέα και σίγουρα από οικονομικής απόψεως χαμένος θα βγει όταν το αποφασίσει, από το πολιτικό προσκήνιο.
Προφανώς όσοι λένε το αντίθετο ή εντελώς ανίδεοι είναι, ή φερέφωνα ή απλά και ως συνήθως εξυπηρετούν τα προσωπικά τους σκατο-συμφέροντα.
Προφανώς καταντήσατε τόσο γελοίοι κάποιοι που ώρες ώρες απορώ και εγώ γιατί ασχολούμαι με τις γελοιότητές σας.
Αυτά προς το παρόν αλλά μην ανησυχείτε θα τα ξαναπούμε.
http://akrokeravnia.blogspot.com
Τα Γιάννενα ονειρεύονται, η Κρήτη ξαποσταίνει,
βουβή η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα ξεφαντώνει...
Ποιος βογγάει σα να πεθαίνη;
-Χειμάρρα, όλορθη! Οι λύκοι
http://www.himaraunion.com
Άβαταρ μέλους
keravnios
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 800
Εγγραφή: 12:38 pm 03 04 2006
Τοποθεσία: Αθήναι

Re: Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δημοσίευσηαπό Skoutaras » 16:35 pm 27 03 2009

Το θεμα ειναι (προφανως) αν ισχυουν αυτα που λεει η επιστολη.Ειναι οντως ετσι τα γεγονοτα με την Κορυτσα?
Αν ειναι ετσι...τοτε συγχωραμε κεραυνιε χεστ..αμε ποιος το εγραψε.
Άβαταρ μέλους
Skoutaras
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 12:59 pm 22 10 2008

Re: Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 23:30 pm 27 03 2009

keravnios έγραψε:Σαν γενικός γραμματέας της Ένωσης Χειμαρριωτών, Γιώργο σε ευχαριστώ για την μεταφορά (?) του μηνύματος και πες στους αποστολείς της επιστολής πως τα στοιχεία μας είναι διαθέσιμα για πιο άμεση επικοινωνία εφόσον έχουν κάτι που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας. Όπως καταλαβαίνεις η Ένωση δεν μπορεί να συζητά με φαντάσματα.


Συμφωνώ μαζί σου ότι η Ένωση Χειμαρριωτών δεν συζητά με φαντάσματα και κακός δεν είναι υπογεγραμμένη.

Προφανώς και δεν μπορώ να απαντήσω σε ένα ανώνυμο δημοσίευμα, εκτός αν εκλάβω τον Γιώργο ως συντάκτη (αφού αυτός το δημοσίευσε) οπότε θα απαντούσα κατάλληλα.

Εγώ το δημοσίευσα όπως έχω δημοσίευση και άλλες ανακοινώσεις που μου έχουν σταλεί με email. είτε στο email του ιστότοπου της Βραχογοραντζής είτε στο προσωπικό μου email.

Προφανώς εκλογές έρχονται και αναμένεται να πέσει μπόλικη λάσπη κατά της πολιτικής ηγεσίας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού από Αλβανούς, αλβανιάρηδες και ρουφιάνους.

Αν οι χαρακτηρισμοί που κάνεις είναι για τα άτομα που απέστειλαν την ανακοίνωση αυτή θα ήθελα να σου πω ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος γιατί τυχαίνει να γνωρίζω κάποιον ο οποίος έχει δώσει αγώνες για να διατηρηθεί ο Ελληνισμός στην Κορυτσά και δεν μιλάμε για εποχές τωρινές που τα πράγματα επάνω είναι σε μια ύφεση μιλάμε για το 1994 και μέχρι σήμερα να παλεύουν με νύχια και με δόντια .

Αυτά προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 00:26 am 29 03 2009

Α! Όλα κι όλα Σκουταρά! το κείμενο της επιστολής των Κορυτσαίων είναι πολύ προχειρογραμμένο για να το δεχθούμε ως τεκμήριο...
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα


Επιστροφή στο Πολιτικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form