Τώρα είναι 23:27 pm 22 09 2021

Η Β/ηπειρώτισσα του ΛΑ.Ο.Σ Αθηνά Κρεμμύδα στη Β' Πειραιώς

Η Β/ηπειρώτισσα του ΛΑ.Ο.Σ Αθηνά Κρεμμύδα στη Β' Πειραιώς

Δημοσίευσηαπό Θεοτόκης » 20:33 pm 29 09 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑ,
Υποψήφιας βουλευτού με το ΛΑ.Ο.Σ. στη Β' ΠειραιώςΗ Αθηνά Κρεμμύδα γεννήθηκε στους Αγίους Σαράντα της Βορείου Ηπείρου το 1979 και σπούδασε στην Ελλάδα Φυσιοθεραπεία.

Ανέπτυξε πλούσια δράση στον Πατριωτικό Χώρο προωθώντας το Βορειοηπειρωτικό. Τα τελευταία 11 χρόνια διετέλεσε Γραμματέας στο Δ.Σ. της Εθνικής Νεολαίας Βορείου Ηπείρου (Ε.Ν.Β.Η.), όπου συμμετείχε και στις αντιπροσωπίες της στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν.), όπως και μέλος της συντακτικής ομάδας του πατριωτικού περιοδικού «Απόρθητη Τροία». Επίσης, προβάλει το Βορειοηπειρωτικό στο εξωτερικό σε Διεθνή Συνέδρια και Φόρα, όπως σε προγράμματα της UNESCO και της Ε.Ε.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού (ΝΕ.Ο.Σ.) και Υπεύθυνη του Τομέα Βορειοηπειρωτικού Αγώνος της ΝΕ.Ο.Σ. Είναι συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Βόρειος Ήπειρος.gr» στο ΡάδιοΆστυ και υπεύθυνη σύνταξης της ομώνυμης στήλης στο μηνιαίο περιοδικό της Νεολαίας «Απόδραση» όπου και αρθρογραφεί.

Ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ. στις τελευταίες ευρωεκλογές. Ομιλεί την Αγγλική και την Αλβανική.


http://akremmyda.blogspot.com/
Θεοτόκης
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 20:11 pm 29 09 2009


Επιστροφή στο Πολιτικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form