ΝΕ.Ο.Σ.: Σβήνει κάθε ανθελληνικό blog
Συντονιστής: Νέοι
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
Re: ΝΕ.Ο.Σ.: Σβήνει κάθε ανθελληνικό blog
από priest 2 » 10:22 am 07 02 2008
...και καλά κάνει...
ακολουθώντας το παράδειγμα των... "δημοκρατικά διαμαρτυρόμενων πολιτών" όπως τους βάφτισε ο Μπανιάς.
ακολουθώντας το παράδειγμα των... "δημοκρατικά διαμαρτυρόμενων πολιτών" όπως τους βάφτισε ο Μπανιάς.
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από Pogonistan » 18:17 pm 07 02 2008
Το παραπάνω κείμενο δεν εκφράζει απαραίτητα τη γνώμη του γράφοντος για το θέμα.
-
Pogonistan - Τακτικό μέλος
από priest 2 » 19:03 pm 07 02 2008
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από Pogonistan » 21:09 pm 07 02 2008
-
από priest 2 » 03:17 am 08 02 2008
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από Moira » 04:47 am 08 02 2008
πστεύω πώς το αγαπητό πογονιστάν έχει μια αρνητική ετοιμολογία.δεν νομίζω πως εδώ έχουν θέση τέτοιες συζητήσεις,ειδικά σε βορειοηπειρώτικα θέματα.με τι σθένος να υπερασπίσουμε εμείς τους κομουνιστό σοσιαλιστές;αυτοί δεν έχουν δείξει την χειρότερη θα έλεγα έχθρα σε εμάς με το να μας αρνούνται κάθε ελληνική καταγωγή και με το να μας υπενθυμίζουν πρώτα πρώτα πως είμαστε αλβανοί μετανάστες;και μην φοβάσε πως κάποιος τους έσβησε τα blog και δεν έχουν που να εκφραστούν,κατέχουν σχεδόν όλα τα μ.μ.ε.και όλοι είμαστε μάρτυρες αυτής της κατάστασης.
όσο για τα ορθογώνια αντικείμενα που μου έλεγες,τα κατέχώ πολύ καλά,αλλα είχα λόγο να γράψω κάτι τέτοιο,το παιδί που κατεβάζει αυτά τα πράγματα(π.χ.νόλης και κάτι αλβανόπονα)έχω την υποψία πως είναι άπο δρόπολη.καταλαβες τώρα;αντε μπράβο!!!!!
όσο για τα ορθογώνια αντικείμενα που μου έλεγες,τα κατέχώ πολύ καλά,αλλα είχα λόγο να γράψω κάτι τέτοιο,το παιδί που κατεβάζει αυτά τα πράγματα(π.χ.νόλης και κάτι αλβανόπονα)έχω την υποψία πως είναι άπο δρόπολη.καταλαβες τώρα;αντε μπράβο!!!!!
-
Moira - Τακτικό μέλος
από Never Surrender » 13:05 pm 08 02 2008
Ενω το Λα.ο.ς μας εχει βοηθησει τοσο πολυ που κοντευω να δακρυσω.
Ολοι μας κοροιδευουνε και εμεις ψαχνουμε φιλους.
Ολοι μας κοροιδευουνε και εμεις ψαχνουμε φιλους.
-
Never Surrender - Συντονιστής
από ANTEYS » 21:08 pm 08 02 2008
Φίλε pogonistan επειδή το jungle-report δεν φημίζεται για την αντικειμενικότητά του, ιδιαίτερα προς τον χώρο του ΛΑΟΣ, καλό θα ήταν να επισκεπτόσουν και την σχετική συζήτηση στο φόρουμ της ΝΕ.Ο.Σ. (http://www.neos-forum.com) προκειμένου να σχηματίσεις ιδία άποψη.
Το λέω διότι εκεί θα συναντήσεις από διαχειριστές του φόρουμ απόψεις που συνδέονται με την υπεράσπιση της ελευθερίας έκφρασης στο διαδίκτυο και με τις οποίες πιστεύω ότι θα είσαι σύμφωνος.
Από ‘κει και πέρα ο όλος ξεσηκωμός προήλθε από ένα αισχρό βίντεο με την σωρό του αποθανόντος αρχιεπισκόπου, που προβαλλόταν από το «πρέζα», και που πραγματικά νομίζω ότι προσέβαλε την αισθητική και των πιο φανατικών πολέμιων του Χριστόδουλου.
Α, για ρώτησε τους jungle την γνώμη τους για το β/ηπειρωτικό. Πές τους για την «Νότιο Αλβανία» γιατί αλλιώς δεν θα καταλάβουν για τι τους μιλάς.
Φίλε Never Surrender στον ΛΑΟΣ υπάρχουν στελέχη που βρίσκονται μέσα στο βορειοηπειρωτικό κίνημα από την δεκαετία του ’80,τότε που το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ έκαναν εκδηλώσεις για τον «Σοσιαλιστικό παράδεισο» του Χότζα. Και αυτό με μεγάλο πολιτικό και προσωπικό τους κόστος. Δεν θυμήθηκαν την Β. Ήπειρο τώρα που οι β/ηπειρώτες θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου.
Το λέω διότι εκεί θα συναντήσεις από διαχειριστές του φόρουμ απόψεις που συνδέονται με την υπεράσπιση της ελευθερίας έκφρασης στο διαδίκτυο και με τις οποίες πιστεύω ότι θα είσαι σύμφωνος.
Από ‘κει και πέρα ο όλος ξεσηκωμός προήλθε από ένα αισχρό βίντεο με την σωρό του αποθανόντος αρχιεπισκόπου, που προβαλλόταν από το «πρέζα», και που πραγματικά νομίζω ότι προσέβαλε την αισθητική και των πιο φανατικών πολέμιων του Χριστόδουλου.
Α, για ρώτησε τους jungle την γνώμη τους για το β/ηπειρωτικό. Πές τους για την «Νότιο Αλβανία» γιατί αλλιώς δεν θα καταλάβουν για τι τους μιλάς.
Φίλε Never Surrender στον ΛΑΟΣ υπάρχουν στελέχη που βρίσκονται μέσα στο βορειοηπειρωτικό κίνημα από την δεκαετία του ’80,τότε που το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ έκαναν εκδηλώσεις για τον «Σοσιαλιστικό παράδεισο» του Χότζα. Και αυτό με μεγάλο πολιτικό και προσωπικό τους κόστος. Δεν θυμήθηκαν την Β. Ήπειρο τώρα που οι β/ηπειρώτες θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου.
- ANTEYS
από Pogonistan » 01:17 am 09 02 2008
-
από Moira » 03:10 am 09 02 2008
Και αυτό δεν σε βοήθησε να καταλάβεις τι θέλω να πώ;Δεν με έπεισε το επιχείρημα σου άλλα παρόλα αυτά πιστεύω πως μερικές φορές τοποθετήσε σωστά.Μην τα κάνεις τόσο λιανά βρε αδερφέ,χαλάρωσε λίγο,Σου βγαίνει κάτι εγκεφαλικό και ψυχρό συνάμα.
-
Moira - Τακτικό μέλος
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]