Τώρα είναι 13:42 pm 18 05 2024

Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Συντονιστής: Νέοι

Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 14:19 pm 08 02 2008

Τον τελευταίο καιρό (2 χρόνια περίπου) τα πρόσωπα του φόρουμ μας που συζητούν, συζητιούνται συνομιλούν και συχνά συναναστρέφονται μεταξύ τους απασχολούν πολύ τη σκέψη μου. Τόσο πολύ που εκτόπισαν εν μέρει την από παιδί μεγάλη δεξαμενή της φαντασίας μου, τη μυθολογία.
Αναπόφευκτο ήταν να κάνω το συνειρμό και να συνδυάσω πρόσωπα και συμπεριφορές με τα μυθολογικά πρόσωπα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι κάποιες μυθολογικές φυσιογνωμίες γράφουν στο φόρουμ μας. Να λοιπόν τι ανακάλυψα γι αυτές και ξεκινάω από τους θεούς. Εξάλλου είναι πλέον τετρημένο να είμαστε εμείς οι Βορειοηπειρώτες απλώς πρόεδροι. Πρέπει μερικοί από μας να είναι και θεοί.

Ο Δίας, παντοδύναμος βασιλιάς και πατέρας των περισσότερων αθανάτων και των θνητών, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ούτε κουβέντα αν κάποιος του αντιμιλήσει. Θυμώνει εύκολα, εξοργίζεται όταν τον προκαλούν ρίχνει κεραυνούς. Λάτρης του ωραίου φύλου, πειράζει κάθε ωραία ύπαρξη και τις θέλει όλες δικές του. Αρχισυνωμότης στην Τιτανομαχία και υποκινητής της εκθρόνισης του Κρόνου. Αυτός λοιπόν είμαι εγώ και αν κάποιος τολμήσει να έχει αντίρρηση θα του πέσει αστραπή στο κεφάλι.

Η Ήρα είναι η πανέμορφη θεά που ο Δίας κάτι ήξερε και τη διάλεξε σαν την πιο περιζήτητη νύφη για γυναίκα του. Δραστήρια, νοικοκυρά, αξιοπρεπέστατη, και ΚΥΡΙΑ όσο λίγες. Φροντίζει, συμβουλεύει με καλοσύνη, αναθρέφει. Θυμώνει όμως συχνά με το Δία, αλλά συγχωρει εύκολα. Της σπάει τα νεύρα, αλλά εκείνος φταίει και το ξέρει. Όσοι όμως δεν την ξέρουν την παρεξηγούν. Την περνάνε για περίεργη, ζηλιάρα και Καραθάνο ορισμένες φορές ενώ δεν είναι τίποτα από αυτά. Είναι απλά η ασπροχέρα Ήρα που ο Δίας την αγαπάει και φτιάχνει για κείνη κρυφά και απομακρυσμένα πουπουλένια σύννεφα, για να ξαπλώσουν μαζί και να κάνουν τρελίτσες. Αγχώνεται από το διάβασμα και τις αναποδιές και στο φόρουμ γράφει ως Amarylis.

Ο Ποσειδώνας, πελώριος θεός, συνήθως κοιμάται στο βυθό της θάλασσας. Δημιουργικός και εργατικός έφτιαξε μαζί με τον Απόλλωνα τα τείχη της Τροίας. Δεν ζητάει πολλά και του αρέσει να περνάει την ώρα του με τις γοργόνες που βρίσκονται πολλές στη θάλασσα την οποία κυριεύει. Διαφώνησε με τη θεά Αθηνά και δημοσίευσε τις αντιρρήσεις του (αναφέρομαι στη διαμάχη τους για το ποιος θα είναι ο προστάτης της πόλης των Αθηνών. Ο Ποσειδώνας χάρισε στους Αθηναίους ένα άλογο και η Αθηνά μια ελιά. Οι Αθηναίοι προτίμησαν την ελιά) Ο Ποσειδώνας γράφει ως ilias.

Η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς και του έρωτα. Η απόλυτη γυναίκα και το αιώνιο σύμβολο ομορφιάς. περπατάει και προκαλεί. Σε κοιτάζει και αρμενίζεις σαν βαρκούλα στο Αιγαίο Πέλαγος. Γέννησε το θεό Έρωτα και ξυπνάει τον έρωτα σε κάθε άνθρωπο. Βγήκε από τον αφρό της θάλασσας στην Κύπρο, λέει η μυθολογία, αλλά εκείνη λέει ότι μεγάλωσε στους αφρούς της Σαντορίνης και ανάμεσα σε Ευρωπαίους τουρίστες. Πήρε το μήλο από τον Πάρη, γιατί του έταξε το καλύτερο δώρο που μπορεί να πάρει ένας άνδρας. Αλλά δεν είναι μόνο το μήλο του Πάρη. Όλοι αν είχαμε μήλο στη violeta θα το δίναμε.

O Ήφαιστος, πολυμήχανος και αγαπητός σε όλους τους θεούς και ανθρώπους. Του άρεσε πολύ η θεά Αφροδίτη και ο Δίας του την έδωσε για γυναίκα του. Την Αφροδίτη όμως την αγάπησαν πολλοί, αλλά αυτός είχε τη μεγάλη τύχη να την παντρευτεί. Στο εργαστήριό του έφτιαχνε όλων των ειδών τα μηχανήματα και αν οι θεοί είχαν φόρουμ θα τον είχαν και διαχειριστή επειδή και αυτό προφανώς θα το ήξερε. Ο Ήφαιστος γράφει ως Λάζος και δεν είναι κουτσός.

H Aθηνά, από τις θεές η αγαπημένη μου.Θεά της σοφίας και του πολέμου. Φοράει και περικεφαλαία, (δείτε το αβαταρ μου). Λογχίζει με ένα ποστ τρεις άνδρες και με ένα άλλο το θεό του πολέμου Άρη. Γνωρίζει από μακρυά, τυχερός ο άνδρας που τελεί υπό την προστασία της. Γίνεται ήρωας. Πανταχού παρούσα με τόλμη και γοητεία, με ατίθασα νιάτα, με λάμψη, εσμεράλντα ... Δημιουργός-προστάτιδα φινετσάτων πόλεων, φινετσάτη και η ίδια. Σαν να σπούδαζε στην Ιταλία και να τη λένε Βάνα.

Ο Ερμής πανέμορφος, τουλάχιστον στο αβαταρ του, αγαπητός, αγγελιοφόρος, προστάτης των φτωχών, των βοσκών, των κλεφτών των ταξιδιωτών κλπ. Ψυχοπομπός, οδηγούσε τους νεκρούς στον κάτω κόσμο, γι αυτό και ήταν η τελευταία παρηγοριά κάθε θνητού. Απίστευτος κλέφτης καθώς κατάφερε και έκλεψε τα βόδια του θεού Απόλλωνα και αν έγραφε στο φόρουμ θα έκλεβε την παράσταση. Προφανώς μιλάμε γι αυτόν που μετέφερε στον Πάρη το μήλο που του έδωσε η Έριδα και η ιστορία αυτή κατέληξε πόλεμο. ένα του πόστ είναι ικανό να προκαλέσει πόλεμο. Γράφει ως Yiannis.

H Δήμητρα η θεά της γονιμότητας με τη μελαγχολική ιστορία της κόρης της Περσεφόνης. Η μόνη θεά που δίνει ανάσταση και γιορτάζεται στην Ελευσίνα. Ευγενική και καλοσυνάτη την αγαπούν όλοι. Η κοπέλα που δίνει ανάσταση στο φορουμ. Κρύβεται συχνά επειδή διαβάζει, αλλά όταν γράφει υπογράφει σαν Human.

Ο Άρης θεός του πολέμου, αλλά και πατέρας του Έρωτα. Παρότι δυναμικότατος και ρωμαλέος, οι θεοί και οι θνητοί δεν τον συμπαθούσαν. Είχε μόνο ένα ναό προς τιμήν του. Ο μόνος θεός που κάθισε στο ειδώλιο και τιμωρήθηκε (στον Άρειο Πάγο). Δεν του αρέσουν οι θυσίες χωρίς αίμα. Ηττήθηκε στη μάχη των μαχών (Τρωικό πόλεμο), από τη θεά Αθηνά (την άλλη πολεμική θεά και από τις θεές η αγαπημένη μου) και παραιτήθηκε από τη μάχη. Έτσι τα γράφει ο Όμηρος, αλλά κάτι θέλει να πει: Η φάλαγγα (μάχη με στρατηγική) υπερέχει του πολέμου που στηρίζεται στη δύναμη του φόβου. Δεν το κατάλαβε έγκαιρα ο Dervitsotis και πολεμούσε παραδοσιακά.

Η Εστία είναι η θεά της οικογένειας. Πανέμορφη θεά που τη λατρεύουν οι Αθηναίοι, αλλά λίγοι την βλέπουν επειδή μένει στα Μέγαρα.Της αρέσει η οικογένεια και η μαγειρική (λέει ότι φτιάχνει και παστίτσιο). τελευταία τη χάσαμε από το φόρουμ. Ίσως να παντρεύτηκε κάποιον τυχερό, αλλά και εμείς στο φόρουμ κυνηγήσαμε τη Barby για πολύ καιρό, αλλά μάταια.

Ο Απόλλωνας, προφήτης, γιατρός, θεός του φωτός και της γνώσης εξού και μάντης. Γράφει πονήματα και συγκινεί, εμπνέει και προστατεύει τις τέχνες και τις μούσες. Ο πιο ελληνικός θεός (Δροπολίτης, για να σκάσουν οι Χιμαραίοι). Γράφει ως Μεφιστοφελής.

Η Άρτεμις είναι η θεά του κυνηγιού. Σημαδεύει καλύτερα από τους άνδρες και όταν εμφανίζεται ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό του φόρουμ. Δυναμική η εμφάνισή της στο φόρουμ και άγρια καταδίωξη κυρίως στο Μενέλαο, ίσως του χρώσταγε και αυτουνού από τα ομηρικά έπη. Ευτυχώς τώρα ηρέμησε και γλυτώσαμε. Μάλλον έχει διάβασμα. Πρέπει να τελειώσει την Ιατρική και την ταλαιπωρούν κάποια μαθήματα. Στο φόρουμ γράφει ως Joanna.

Kαι καθώς τελειώσαμε με τους δώδεκα θεούς πρέπει να γράψω και για έναν άλλο θεό σημαντικότατο για τη νεολαία που μας εγκατέλειψε εδώ και καιρό, το θεό Έρωτα. Το μικρό φτερωτό παιδάκι που σημαδεύει ακατάπαυστα και όπου να ναι. Γιος του Άρη και της Αφροδίτης. Της δύναμης και της γοητείας. Όσο έγραφε στο φόρουμ όλα πήγαιναν καλά. Οι γκόμενες έτρεχαν από τα μπατζάκια μου. Κάποια στιγμή τσακ περνάει σε μια σχολή στο ΤΕΙ και πάπαλα. Μάλλον μας βρήκε ξενέρωτους και ανέραστους. Τι να πω δεν ξέρω. Ορέστη γύρνα πίσω μη μας εγκαταλείπεις. Η 14 Φλεβάρη πλησιάζει.
Τελευταία επεξεργασία από Λαζαρος και 19:47 pm 08 02 2008, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1117
Εγγραφή: 01:33 am 02 05 2006
Τοποθεσία: Βρυσερά Δρόπολης

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Moira » 15:20 pm 08 02 2008

οι χιμαρέοι δεν σκάνε εύκολα,το έχουν αποδείξει άλλοστε.Μπορεί να κάνουν λάθος κύκλους κάποιες στίγμες αλλά επανέρχονται δριμύτεροι.Χαίρετε αθάνατοι χιμαρέοι.....
Άβαταρ μέλους
Moira
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 225
Εγγραφή: 13:17 pm 10 01 2008
Τοποθεσία: Βόρεια Ήπειρος

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό ZEYS » 16:55 pm 08 02 2008

λαζαρε και εγω τι ρολο παιζω εδω εαν εισαι εσαι ο διας και εγω ο ZEYS τοτε ποιος σκ....α ειναι ο θεος?????(ερωτιματικο)...νομιζω οτι βαζεις ονοματα-σε θεους σε οποιον σε βολευει.......

"An idea that is not dangerous is unworthy of being called an idea at all."

Zeys...................................
"Ελπιδα ειναι αυτο το πραγμα με φτερα......."
Άβαταρ μέλους
ZEYS
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 279
Εγγραφή: 09:41 am 03 08 2007
Τοποθεσία: **Οι ελπίδες είναι τα όνειρα όσων δεν κοιμούνται.**

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό lazos » 17:52 pm 08 02 2008

Οπως ειπε και ο Ισοκράτης
ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, Η, ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΣαν μπάσταρδο της Ηρας λοιπόν αν και κακάσχημος κοντός και κουτσός ειχα τις ωραιότερες γυναίκες. Αυτό πατέρα Δια είναι για σένα για να σκάσεις από την ζήλια σου. Και δεν μιλάμε για αρπαχτές που κάνουν όλοι, εγώ τις παντρευόμουν κανονικά και με ντοκουμέντα. Η Χάρη (η προσωποποίηση της ομορφιάς) η Αγλαΐα (την πιο νέα από τις Χάριτες) και η Αφροδίτη αλλά επειδή γούσταρε τους ακαταμάχητους κοιλιακούς του Αρη του την έπεσε. Ο Αρης δεν μπορούσε φυσικά να αντισταθεί και με ατίμασε ακόμα και το σπίτι μου. Να μου κουτσαθεί και το άλλο πόδι αν λέω ψέματα. Τους επιακα στα πράσα πάνω στο κρεβάτι μας μπλέτσους να κάνουν μασκαραλίκια.
Ε μετά γίναμε όνομα. Εμαθε ο πατέρας μας ο Δίας ότι με απατάει με τον αδερφό μου τον Αρη και απο την αντροπή της έγινε παντζάρι.

Ε μετά δεν είχε νόημα η ζωή για μένα, την έπεφτα σε όλες ακόμα και στην Αθηνά αλλά έφαγα ξύλο απο αυτήν :lol: :lol:
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 18:02 pm 08 02 2008

lazos έγραψε:Ε μετά δεν είχε νόημα η ζωή για μένα, την έπεφτα σε όλες ακόμα και στην Αθηνά αλλά έφαγα ξύλο απο αυτήν :lol: :lol:


Ήφαιστε πρόσεχε. Μη τα βάζεις με την Αθηνά. Έχει μαύρη ζώνη στο καράτε.
Και εσύ παιδί μου Αφροδίτη τι μασκαραλίκια είναι αυτά που άκουσα ότι έκανες; Τι έκανες μπλέτσα πάνω στο κρεββάτι με τον Άρη; Θες να σου ρίξω καναν κεραυνό στον ποπό να μη το ξανακάνεις;
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1117
Εγγραφή: 01:33 am 02 05 2006
Τοποθεσία: Βρυσερά Δρόπολης

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό violeta » 18:23 pm 08 02 2008

Ω...τι επαθα η μαυρη Αφροδιτη!!!!Μα πως μπορειτε να με συκοφαντειτε ετσι ανανδροι...!!!εσυ μεγαλε Δια προσεχε καλα τα λογια σου γιατι ξερω πολυ καλα τα καμωματα και τα μασκαριλικια σου ,και μαυρο φιδι που σ εφαγε αν τα μαθει η Ηρα!!!
Οσο για τε σενα Ηφαιστε αντροπη σου!!!!!!!μονο αυτο σου λεω!
θα επανελθω γιατι τωρα εχω δουλιτσα..
Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ!!! :lol: :lol:
If there is smthng to desire,
there will be smthng to regret.
If there is smthng to regret,
there will be smthng to recall.

If there is smthng to recall,
there was nothing to regret.
If there was nothing to regret,
there was nothing to desire.
Άβαταρ μέλους
violeta
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 16:30 pm 15 04 2007

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 18:28 pm 08 02 2008

Τελικά το σκεφτικά. Δεν φταίει η Αφροδίτη. Είναι καλή κοπέλα. Ήφαιστε μην είσαι ζηλιάρης. Σου φάνηκε ότι σε απατούσε. Μπορεί να έπαιζαν το γιατρό ή να μην είδες καλά.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1117
Εγγραφή: 01:33 am 02 05 2006
Τοποθεσία: Βρυσερά Δρόπολης

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό lazos » 20:47 pm 08 02 2008

Λαζαρος έγραψε:Τελικά το σκεφτικά. Δεν φταίει η Αφροδίτη. Είναι καλή κοπέλα. Ήφαιστε μην είσαι ζηλιάρης. Σου φάνηκε ότι σε απατούσε. Μπορεί να έπαιζαν το γιατρό ή να μην είδες καλά.


Αγαπάω όλες τις γυναίκες και λογικό είναι να ζηλευω
Ευτυχώς είχα την τύχη να αγαπήσω τις ωραιότερες
Σκάσε από την ζήλια σου γερο Δια

Διάβασε κάνα βιβλίο να δεις ότι όλοι οι θεοί είδαν τα μασκαραλίκια της.


Και μην ασχολήσε συνέχεια με την Αφροδίτη
Υπάρχουν και άλλες θεές.
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό KARAGKIOZHS » 21:09 pm 08 02 2008

ilias έγραψε:εγγονός : "γιαγια μηπως ειδες τα χαπια μου...εγραφαν lsd επανω"
γιαγιά : "γάμησε τα τα χάπια...τους δράκους στην κουζίνα τους βλέπεις?"
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
KARAGKIOZHS
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 18:35 pm 06 12 2007

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό ΜΑΡΙΑ » 21:49 pm 08 02 2008

Λαζαρος έγραψε:Η Ήρα είναι η πανέμορφη θεά που ο Δίας κάτι ήξερε και τη διάλεξε σαν την πιο περιζήτητη νύφη για γυναίκα του. Δραστήρια, νοικοκυρά, αξιοπρεπέστατη, και ΚΥΡΙΑ όσο λίγες. Φροντίζει, συμβουλεύει με καλοσύνη, αναθρέφει. Θυμώνει όμως συχνά με το Δία, αλλά συγχωρει εύκολα. Της σπάει τα νεύρα, αλλά εκείνος φταίει και το ξέρει. Όσοι όμως δεν την ξέρουν την παρεξηγούν. Την περνάνε για περίεργη, ζηλιάρα και Καραθάνο ορισμένες φορές ενώ δεν είναι τίποτα από αυτά. Είναι απλά η ασπροχέρα Ήρα που ο Δίας την αγαπάει και φτιάχνει για κείνη κρυφά και απομακρυσμένα πουπουλένια σύννεφα, για να ξαπλώσουν μαζί και να κάνουν τρελίτσες. Αγχώνεται από το διάβασμα και τις αναποδιές και στο φόρουμ γράφει ως Amarylis.


Βρε βρε ... τι παθαμε !!!
Ο Διας-Λαζαρος επελεξε την Αμαριλλιδα;;; :D :D :D
Αυτος και αν ήταν κεραυνος.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΡΙΑ
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: 17:49 pm 08 12 2006
Τοποθεσία: Αθηνα

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Barby » 21:58 pm 08 02 2008

Η Εστία είναι η θεά της οικογένειας. Πανέμορφη θεά που τη λατρεύουν οι Αθηναίοι, αλλά λίγοι την βλέπουν επειδή μένει στα Μέγαρα.Της αρέσει η οικογένεια και η μαγειρική (λέει ότι φτιάχνει και παστίτσιο). τελευταία τη χάσαμε από το φόρουμ. Ίσως να παντρεύτηκε κάποιον τυχερό, αλλά και εμείς στο φόρουμ κυνηγήσαμε τη Barby για πολύ καιρό, αλλά μάταια.

Να΄σαι καλά Λάζαρε μου έφτιαξες την διάθεση γιατί δεν ήμουν κάλα αυτές τις ημέρες
Δεν παντρεύτηκα ..οπότε εχεις ελπίδες ακόμη :D
'' Μπορεί στα αισθήματα να επιβάλεις σιγή, ομως δεν μπορείς να βάλεις όρια''
Άβαταρ μέλους
Barby
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 139
Εγγραφή: 18:17 pm 23 02 2007
Τοποθεσία: Καλτσάτι

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 22:21 pm 08 02 2008

Barby έγραψε: Δεν παντρεύτηκα ..οπότε εχεις ελπίδες ακόμη :D [/color]

Και εσύ ...
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1117
Εγγραφή: 01:33 am 02 05 2006
Τοποθεσία: Βρυσερά Δρόπολης

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό aZu » 23:52 pm 08 02 2008

Ο ένας και μοναδικός, ο ΘΕΟΣ Λάζαρος.

http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... c66c1bdcfa

A movie made by aZu
Life without music is a mistake

Οι "μάχες" γίνονται στο δρόμο, όχι στο internet.


In Nomine Patri, et Filii et Spiritus Sancti.
___________________________________


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aZu
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 497
Εγγραφή: 21:44 pm 03 06 2007
Τοποθεσία: Αθήνα - Δερβιτσιάνη

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Pogonistan » 01:33 am 09 02 2008

Απορώ, ποιός θα ήθελε να παρομοιαστεί με τους κίναιδους, φθονερούς και αιμομίκτες "θεούς" της αρχαιότητας?!
Το παραπάνω κείμενο δεν εκφράζει απαραίτητα τη γνώμη του γράφοντος για το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Pogonistan
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: 20:31 pm 20 02 2006

Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 18:22 pm 09 02 2008

aZu έγραψε:A movie made by aZu


Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτή η ταινία, αλλά πρέπει να βελτιωθεί κάπως. Εγώ είμαι πιο όμορφος από τον κύριο που με υποδύεται. Επίσης aZu θέλω να φιλοτεχνήσεις μια προσωπογραφία μου, να στείλεις έναν φωτογράφο στο σπίτι μου η στο γραφείο και οι φωτογραφίες να δημοσιευτούν στα περιοδικά. Τέλος διατάζω να κατασκευαστεί ένα μεγαλοπρεπές άγαλμα και δύο προτομές και να καθιερωθεί ημέρα λατρείας προς το πρόσωπό μου.
Εσύ aZu εφόσον κάνεις τα παραπάνω θα ανακυκλωθείς ο Πραξιτέλης του φόρουμ μας. Αν δεν το κάνεις θα τιμωρηθείς. Θα σε βάλουμε να φιλήσεις τη 18-αρα με γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1117
Εγγραφή: 01:33 am 02 05 2006
Τοποθεσία: Βρυσερά Δρόπολης

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 01:03 am 11 02 2008

Είχες δεν είχες Λάζαρε μας πλάσαρες πάλι το δωδεκάθεο. Έμεσα και δήθεν αθώα. Αμ δε θα σου περάσει.
(Γάμος και με τη "Ήρα" μάλιστα που τέτοια εποχή ένα χρόνο πριν σφαζόσασταν, πως τα φέρνει έτσι η μοίρα...)

Ο Δίας, παντοδύναμος βασιλιάς και πατέρας των περισσότερων αθανάτων και των θνητών, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του ούτε κουβέντα αν κάποιος του αντιμιλήσει. Θυμώνει εύκολα, εξοργίζεται όταν τον προκαλούν ρίχνει κεραυνούς. Λάτρης του ωραίου φύλου, πειράζει κάθε ωραία ύπαρξη και τις θέλει όλες δικές του. Αρχισυνωμότης στην Τιτανομαχία και υποκινητής της εκθρόνισης του Κρόνου. Αυτός λοιπόν είμαι εγώ και αν κάποιος τολμήσει να έχει αντίρρηση θα του πέσει αστραπή στο κεφάλι.


θέλω να φιλοτεχνήσεις μια προσωπογραφία μου, να στείλεις έναν φωτογράφο στο σπίτι μου η στο γραφείο και οι φωτογραφίες να δημοσιευτούν στα περιοδικά. Τέλος διατάζω να κατασκευαστεί ένα μεγαλοπρεπές άγαλμα και δύο προτομές και να καθιερωθεί ημέρα λατρείας προς το πρόσωπό μου.


Υποκλινόμαστε στη μετριοφροσύνη σου.

Α! Μην ξεχάσω. Τα χαιρετίσματα μου στον Τρύφωνα Ολύμπιο.
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Αννη » 03:08 am 11 02 2008

Μια ερώτηση βρε συνάδερφε, τον Ορέστη πού τον θυμήθηκες?

(Αν μπαίνει και μας παρακολουθεί φιλιά σταυρωτά και στη μπάλα).
Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ...

ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
Άβαταρ μέλους
Αννη
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 00:46 am 17 01 2007
Τοποθεσία: Γράψη-Κάτω Δρόπολη

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 13:34 pm 11 02 2008

Αννη έγραψε:Μια ερώτηση βρε συνάδερφε, τον Ορέστη πού τον θυμήθηκες?


Το θεό Έρωτα λες ε; Ε, αυτόν εγώ τον θυμάμαι ενώ εκείνος με ξεχνάει.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1117
Εγγραφή: 01:33 am 02 05 2006
Τοποθεσία: Βρυσερά Δρόπολης

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 18:25 pm 11 02 2008

priest 2 έγραψε:Είχες δεν είχες Λάζαρε μας πλάσαρες πάλι το δωδεκάθεο. Έμεσα και δήθεν αθώα.


Κατ΄ αρχάς δεν είναι δώδεκα οι θεοί (μου 'φαγες το θεό Έρωτα ανέραστε). :D
Επίσης δεν το έκανα καθόλου έμμεσα και κυρίως καθόλου αθώα. Όλα είναι ύποπτα. Αν διαβάσεις πίσω από τα γράμματα θα καταλάβεις το ανήθικο πνεύμα μου.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1117
Εγγραφή: 01:33 am 02 05 2006
Τοποθεσία: Βρυσερά Δρόπολης

Re: Τα πρόσωπα του φόρουμ μας

Δημοσίευσηαπό lazos » 18:32 pm 11 02 2008

Πάλι το καταστρέψατε το θέμα
Δεν ήταν θεοί ακριβώς και φυσικά δεν ήταν μόνο δώδεκα

Βάλτε λίγο χιούμορ στην ζωή σας επιτέλους
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

Επόμενο

Επιστροφή στο Διάφορα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 6 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 6 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

Login Form