Τώρα είναι 06:04 am 10 03 2026

Ας μιλήσουμε για ....πίτες

Συντονιστής: Νέοι

Ας μιλήσουμε για ....πίτες

Δημοσίευσηαπό Moira » 23:42 pm 28 02 2008

Τσικνοπέμτη απόψε,αφού μπορω να πώ το τίμησα το έθιμο έφυγα όσο μπορουσα πιο νωρίς. Πρώτον:δεν ήθελα λόγω εθίμου να φορτώσω το εαυτό μου με άλλες θερμίδες και ενοχές...δεύτερον:το πρακτικό ζήτημα της υπόθεσης ,πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο(όπως πολλοί φαντάζομαι, να μην αισθάνομαι μόνη και σε αυτό, μην πείτε κάτι,δεν έχει δόση κακίας). τρίτον:άνοιξα τον υπολογιστή και μπαίνοντας στο φόρουμ μας τα μάτια μου έπεσαν σε μια ανακοίνωση κοπής πίτας(αυτή τη φορά είναι των Χιμαριοτών, ε, καιρός ήταν να την κάνουν).
Και έτσι συνειρμικά και τυχαία(άλλο που δεν ήθελα) η σκέψη μου πήγε στις πίτες με φύλλο που φτιάχναμε στο σπίτι μας,στο χωριό. Ενας λόγος για να πάω στο σπίτι μου,αφου πριν τηλεφωνικά έχω παραγγείλει την πιτα, άλλος λόγος επίσης να αντέξω το πολύωρο ταξίδι και να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου. Θα μπορούσε να πει κανείς,ηρέμησε κοπέλλα μου,φτιάξε μια πιτα η πάρε απέξω μια. Δεν είναι όμως έτσι,αυτές εκεί έχουν κάτι το διαφορετικό η τουλάχιστον εγώ μπορεί να το βλέπω έτσι, πατατόπιτες,χορτόπιτες, τώρα την άνοιξη, κρεμμυδόπιτες, κρεασόπιτες(ονομάζουμε την κρεατόπιτα στην χιμαρα) και άλλα.
Σαν μην φτάνει αυτό,η προτροπη και η έγνοια κάθε μάνας αν ξέρεις να ανοίγεις φύλλο(αφορά αποκλειστικά τα κορίτσια!!!). Που ζεις βρε μάνα(δεν πειράζει εμένα μου αρέσει); Τελοσπάντων, πείτε μας γέυσεις και πίτες απο τα χωρια σας,τωρα που πλησιάζει και η τυρινή,είναι χρήσιμες.....
Τελευταία επεξεργασία από Moira και 11:34 am 29 02 2008, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Moira
Τακτικό μέλος

Re: Ας μιλήσουμε για ....πίτες

Δημοσίευσηαπό lazos » 11:14 am 29 02 2008

Ασχετο: καλα τα πας, γράφεις ενδιαφέροντα κείμενα πλέον
Αν είχε και τελείες και παραγράφους θα την καλύτερα
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής

Re: Ας μιλήσουμε για ....πίτες

Δημοσίευσηαπό Talk talk » 16:53 pm 29 02 2008

Πρασόπιτα, με χωριάτικο φύλλο (από το σουπερ, δεν ξέρω να ανοίγω φύλλο :(, τι να κάνω...).
Την λατρεύω!!!
"...That which we call a rose
By any other name would smell as sweet"
Άβαταρ μέλους
Talk talk
Τακτικό μέλος

Επιστροφή στο Διάφορα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 3 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 3 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1371 την 05:30 am 24 01 2025

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Login Form