Σελίδα 1 από 1

Οι Μακεδόνες είναι μαζί σας!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 01:59 am 08 03 2008
από flipper
Γεια σας αδελφοί Ηπειρώτες! Χαίρομαι που βλέπω σελίδες για την βόρεια ήπειρο σαν και αυτή. Ακριβώς όπως και η Μακεδονία, η ευρύτερη ήπειρος απειλείται από κακόγουστες αναφορές και προπαγάνδα κάποιων. Ελπίζω να μάθω καινούργια πράγματα εδώ μέσα. Δίνω συχνά μάχες για την Ήπειρο, όπως και για την Μακεδονία, αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν ξέρει καλύτερα τι εστί Ήπειρος από εσάς.
Καλώς σας βρήκα!

Re: Οι Μακεδόνες είναι μαζί σας!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11:21 am 08 03 2008
από Moira
Καλώς ήρθες,οι Μακεδόνες είναι πάντα καλοδεχούμενοι στην παρέα μας. Εχούμε δώσει κοίνους αγώνες(βορειοηπειρώτες είχαν λάβει μέρος εθελοντικά στους Μακεδονικούς αγώνες,Σπύρο Μίλιος η αλλιώς Καπετάν Μπούας και λοιποί) και όπως έχουν τα πράγματα έχουμε δρόμο ακόμα.Για αυτό,πρώτα απο όλα χρειάζεται γνώση της ιστορίας και θάρρος γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε και κάτι αδιανόητο απο τους ίδιους τους ομοεθνείς μας.Αυτό λέγεται ανελέητη προπαγάνδα,η οποία στρέφεται εναντίον μας,χωρίς καν τα απαραίτητα ιστορικά στοιχεία, και μάλιστα γίνεται απο διανοούμενους, ακαδημαικούς και δημοσιογράφους.Καλό κουράγιο....

Re: Οι Μακεδόνες είναι μαζί σας!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 12:18 pm 08 03 2008
από flipper
Σ' ευχαριστώ Moira!
Έχεις δίκιο ότι έχουμε δώσει κοινούς αγώνες. Το ξέρω καλά αυτό, γιατί κατάγομαι από ένα χωριό της περιοχής του Βοϊου, οπού το 1/3 των οικογενειών ήρθαν από την Β. Ήπειρο το 17ο αιώνα, λόγο των πιέσεων που δεχόντουσαν. Είμαι εδώ για να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των κοινοτήτων μας. Απ' ότι βλέπω υπάρχουν και άλλοι σαν και μένα εδώ μέσα. Οι πιο πολλοί από εμάς συχνάζουμε εδώ http://www.macedoniaontheweb.com όπου έχουμε και forum για την ιστορία της ηπείρου όπου μαζεύουμε στοιχεία κατά αυτής της προπαγάνδας.

Re: Οι Μακεδόνες είναι μαζί σας!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 16:04 pm 08 04 2008
από gezos
Φίλε Μακεδόνα, δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος για το ζήτημά σας....Και με το βέτο τι καταφέραμε;;;

Re: Οι Μακεδόνες είναι μαζί σας!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 05:06 am 29 07 2008
από makedonas79
παντα ηταν μαζι σας αδερφια
ναι εχουν πολεμησει και μαζι