Τώρα είναι 17:19 pm 28 01 2023

Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Συντονιστής: Νέοι

Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 21:49 pm 10 01 2010

Άρθρο 20 Επίσπευση διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτογράφησης ομογενών εξ Αλβανίας

1.Ομογενείς κάτοχοι Ειδικών Δελτίων Ταυτότητας Ομογενούς Αλβανίας αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας του τόπου μόνιμης κατοικίας τους. Η σχετική αίτηση υποβάλλεται στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας του τόπου μόνιμης κατοικίας των ενδιαφερόμενων και συνοδεύεται από:
α) αντίγραφο διαβατηρίου ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας,
β) ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς,
γ) πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο ισοδύναμο πιστοποιητικό που προβλέπεται από τη νομοθεσία της χώρας πρώτης ιθαγένειας.
2. Αν ο ενδιαφερόμενος έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, αρκεί η ληξιαρχική πράξη γέννησης. Η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας υποβάλλει ερώτημα στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την ύπαρξη λόγων δημόσιας τάξης σε βάρος του ενδιαφερόμενου. Εφόσον δεν προκύπτουν λόγοι δημόσιας τάξης, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας προχωρά στην έκδοση της σχετικής απόφασης χωρίς να απαιτείται η προηγούμενη προσέλευση του ενδιαφερόμενου ενώπιον της Επιτροπής Πολιτογράφησης.
3. Για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας απαιτείται η δημοσίευση της απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ενώ εφαρμόζεται αναλόγως το άρθρο 9 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας.
4. Εκκρεμείς αιτήσεις πολιτογράφησης ομογενών κατόχων Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας που εξετάζονται ήδη από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διεκπεραιώνονται σύμφωνα με τις προϊσχύουσες διατάξεις. Εκκρεμείς αιτήσεις που βρίσκονται κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στις αρμόδιες υπηρεσίες των Περιφερειών διεκπεραιώνονται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου. Εκκρεμείς αιτήσεις που βρίσκονται κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων διαβιβάζονται στις Περιφέρειες και διεκπεραιώνονται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου.

www.opengov.gr
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 22:05 pm 10 01 2010

Η διαβούλευση για το θέμα τις απόκτησης της Ελληνικής Ιθαγένειας ολοκληρώθηκε στης 7-1-2010 από τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τους αναγνώστες της ανοικτής διαβούλευσης η μόνη που έχει κατατεθεί από όλους τους συλλόγους που μας «εκπροσωπούν» είναι αυτήν της ΕΝΕΒ «Ένωση Νέων Επιστημόνων Βορειοηπειρωτών» , με λύπη μου διαπίστωσα ότι κανένας άλλος φορέας που ασχολείται με τα θέματα της Βορείου Ηπείρου δεν κατέθεσε την πρόταση του πάνω σε αυτό το θέμα που μας ενδιαφέρει όλους μας.
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 22:07 pm 10 01 2010

. από ΕΝΕΒ - http://www.eneb,gr — 7 Ιανουαρίου 2010 @ 14:03
Η θέση της ΕΝΕΒ για το Άρθρο 20

Η παρούσα ρύθμιση έρχεται να αντιμετωπίσει μια πραγματικότητα, ως προς τη διαδικασία απόδοσης της ιθαγένειας στους ομογενείς Βορειοηπειρώτες, η οποία ταλαιπωρεί και προσβάλει με τη φιλοσοφία της τους ομογενείς.
Για την απόδοση της ιθαγένειας είναι αναγκασμένος ο ενδιαφερόμενος να εμπλακεί σε μια δαιδαλώδη διαδικασία. Απευθυνόμενος στον Δήμο κατοικίας, την Περιφέρεια, το Υπουργείο Εσωτερικών, την Διεύθυνση αλλοδαπών, την Περιφέρεια ξανά και την Νομαρχία, το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και σε όλα αυτά βέβαια το Ελ. Υπουργείο Εξωτερικών, τις διπλωματικές αρχές στη γείτονα χώρα και πολλές άλλες υπηρεσίες και αρχές.
Διαδικασίες εξοντωτικές που δημιουργούν συνθήκες επώασις διάφορων κυκλωμάτων «επίσπευσης» των διαδικασιών.
Η αναγκαιότητα της απλοποίησης αυτής της διαδικασίας είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο αίτημα της κοινότητας μας και αυτονόητο για μια πολιτεία σύγχρονη και ανθρώπινη.
Ως εκ’ τούτου η πρόνοια του παρόντος άρθρου έναρξης και ολοκλήρωσης των διαδικασιών πολιτογράφησης από την περιφέρεια και μόνο, βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί ασφαλώς να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα.

Ορισμένες επισημάνσεις ως προς το άρθρο

1. Η φράση «…ομογενών από Αλβανία» είναι αρκετά γενική και περιλαμβάνει ομογενείς – Βορειοηπειρώτες και μη – οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα από την Αλβανία. Για να υπάρχει σύνδεση με τη περιοχή αλλά και το εθνικό – γηγενές στοιχείο, καλό θα ήταν στο τίτλο του ονόματος του άρθρου να μπει και το τοπωνύμιο «από Βόρεια Ήπειρο» οπότε ο τίτλος να αλλάξει σε «… Βορειοηπειρωτών και ομογενών από Αλβανία» ή «ομογενών από την Αλβανία και τη Βόρεια Ήπειρο». Αυτό γιατί Βόρεια Ήπειρος και Ελληνισμός είναι έννοιες πολύ στενά συνδεδεμένες και δε νοείται να διαχωρίζονται. Εξάλλου η μειονότητα της Βορείου Ηπείρου είναι αναγνωρισμένη και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και από την ίδια την Αλβανία, ανεξάρτητα εάν τηρούνται ή όχι τα ανθρώπινα δικαιώματα της μειονότητας. Τέλος, το τοπωνύμιο αυτό υπάρχει σε κάθε νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διατάξεις για Βορειοηπειρώτες, οπότε θεωρούμε ότι θα πρέπει να μπει και εδώ.

2. Εκτιμούμε επίσης ως γόνιμο να οριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των διαδικασιών. Η ιστορία μέχρι τώρα έχει δείξει ότι η έννοια του χρόνου στην προκειμένη περίπτωση λαμβάνει αρκετά ελαστικές διαστάσεις με αποτέλεσμα οι Βορειοηπειρώτες να ταλαιπωρούνται πολλά χρόνια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

3. Αν και ενδεχομένως δεν είναι του παρόντος νόμου, η σύσταση ειδικών γραφείων εξυπηρέτησης εντός των Περιφερειών για διαδικασίες πολιτογράφησης θα ενισχύσει σημαντικά την επίσπευση των διαδικασιών στην πράξη.
4. Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, και αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα, πολλές δυσκολίες.
Οι Βορειοηπειρώτες και οι Έλληνες της Αλβανίας, με τη δήλωσή τους στο αλβανικό ληξιαρχείο, δηλώνουν παράλληλα και την εθνικότητά τους. Έτσι, η Αλβανική ταυτότητα ενός Βορειοηπειρώτη δηλώνει «Ελληνική Εθνικότητα» παράλληλα με την αλβανική υπηκοότητα. Η δήλωση έχει να κάνει με το τόπο καταγωγής (Αργυρόκαστρο, Αγίους Σαράντα, ευρύτερη Βόρεια Ήπειρο κτλ) και το εθνικό φρόνημα του γονέα ή του ιδίου του ατόμου, αλλά είναι και εντελώς προαιρετική.
Με τη δήλωση αυτή, πολλοί Βορειοηπειρώτες διώχθηκαν στο παρελθόν (το καιρό του Χότζα και του Αλία), αλλά και σήμερα πολλές φορές, ως φιλέλληνες και ανθαλβανοί. Έτσι αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν συστηματικά το ρατσισμό των Αλβανών. Ποτέ όμως αυτό δε σταμάτησε έναν ενσυνείδητο Βορειοηπειρώτη να δηλώνει απροκάλυπτα την εθνική του ταυτότητα, ακόμη και αν διώκονταν, έμενε χωρίς εργασία ή αποκλείονταν από σπουδές.
Με την τοποθέτηση Ελληνο-Αλβνανικών συνόρων, πολλές οικογένειες μοιράστηκαν στα δύο. Αργότερα, με την επανείσοδό τους στην Ελλάδα, αντιμετώπισαν και το ρατσισμό πολλών Ελλαδιτών, οι οποίοι υπό την πλήρη άγνοια τους, εξίσωσαν τους ομογενείς μας με τους Αλβανούς. Αυτό το βλέπουμε και εδώ σε μερικά από τα κάτωθι σχόλια.

Θεωρούμε ότι η απλοποίηση της διαδικασίας απόδοσης ιθαγένειας θα τονώσει σημαντικά το φρόνημα των Βορειοηπειρωτών και συμβάλλει στην εξάλειψη του ρατσισμού προς το πρόσωπό τους. Ακόμα θα βοηθήσει στη προβολή του Ελληνικού εθνικού στοιχείου της Βορείου Ηπείρου όπως και επίσης, θα συμβάλλει σημαντικά στην αναγνώριση των μειονοτικών δικαιωμάτων των βορειοηπειρωτών από την Αλβανία.
5. Όσον αφορά μερικά από τα υφιστάμενα σχόλια, θεωρούμε ότι, μερικά εξ αυτών, είναι αρκετά ντροπιαστικά, καθώς υποδεικνύουν ότι ενσυνείδητα άτομα, τα οποία θεωρούν τον εαυτό τους «πιο Έλληνες» αγνοούν εσκεμμένα – ίσως και μη – την Ελληνική μειονότητα στη Βόρεια Ήπειρο και την Αλβανία. Αγνοούν ότι πολλοί από τους παππούδες μας πολέμησαν για την απελευθέρωση της Ελλάδας. Τι κι αν με την τοποθέτηση των συνόρων εγκλωβίστηκαν στην Αλβανία.
Η ΕΝΕΒ ανησυχεί, καθώς βλέπει πως αγνοείται συστηματικά η ιστορία της Βορείου Ηπείρου. Ίσως, θα έπρεπε η νεώτερη Ιστορία του Ελληνισμού (από την επανάσταση του 1821 και εδώ) να διδάσκεται πιο αναλυτικά (αλλά αυτό αφορά μια άλλη συζήτηση).
Παρατηρούμε πολλές φορές ότι υπεισέρχεται ένας ιστορικός διαχωρισμός. Η ιστορία όμως είναι αυτή που καθορίζει την ταυτότητα ενός λαού και ενός έθνους. Έτσι δε μπορούμε να καταλάβουμε πως αυτό είναι δυνατόν, αφού η ιστορία του Ελληνισμού περνάει μέσα από τη περιοχή της Βορείου Ηπείρου και είναι στενά συνυφασμένη με αυτή, από την εποχή του Πύρρου, έως και σήμερα.
Τμήμα της ιστορίας αυτής διδάσκεται και στο σχολείο, αλλά επίσης μπορεί και να ανακτηθεί και από το διαδίκτυο [μια αρχική παραπομπή θα μπορούσε να είναι και το el.wikipedia.org/wiki/Βόρεια_Ήπειρος]. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως η έννοια Βορειοηπειρώτης παραπέμπει περισσότερο σε Αλβανό παρά σε Έλληνα όταν στην Αλβανία η ίδια έννοια παραπέμπει περισσότερο σε Έλληνα παρά σε Αλβανό.
6. Τέλος θεωρούμε ότι πρέπει κάποια στιγμή να ληφθεί μια νομοθετική πρωτοβουλία «ομπρέλα» για τους ομογενείς που θα αφορά όχι μόνο δικαιώματα ψήφου, πολιτογράφησης αλλά και πρόνοιες για την οικονομική, εκπαιδευτική και πολιτιστική στήριξη. Έχει ακολουθηθεί στο παρελθόν σε ένα βαθμό (πχ. Πόντιοι) και θεωρούμε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό πρότυπο με τις όποιες αναγκαίες προσαρμογές στα σημερινά δεδομένα.

Ένωση Νέων Επιστημόνων Βορειοηπειρωτών
ΕΝΕΒ, http://www.eneb.gr
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 00:42 am 11 01 2010

Φαινονται οι ανθρωποι οτι ειναι επιστημονες...
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό lazos » 17:33 pm 11 01 2010

Ισως ειναι πιο ευκολο να αποκτήσει την ελληνικη Ιθαγένεια ο Βορειοωηπηρωτης σαν Αλβανος
(υπηκοοτητα πρεπει να λεμε αλλα ας κανουμε πως μας αρεσει)
Δεν θα χρειαστεί να αποδείξει οτι ειναι πιο Ελληνας απο τους αλλους και ολα θα ειναι πιο απλα


Ασχετο:
Πιτα δεν κοβει η ΕΝΕΒ;
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 19:20 pm 11 01 2010

Προσωπικά έχω πλέξει παλαιότερα το εγκώμιο στην εν λόγω ένωση κι έχω επικροτήσει την διάθεση των μελών της για συμμετοχή στα κοινά, πηγαίνοντας κόντρα στο γενικότερο ρεύμα ιδιωτείας που πλήττει την κοινότητά μας.

Για το συγκεκριμένο όμως... μάλλον οι συντάκτες του θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο προσεχτικοί όταν το έγραφαν!


...
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό Stupid » 20:44 pm 11 01 2010

Χειμάρρα έγραψε:Για το συγκεκριμένο όμως... μάλλον οι συντάκτες του θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο προσεχτικοί όταν το έγραφαν!


...


Δηλαδή Χειμάρρα, τί είναι αυτό που δεν σου αρέσει ? Γίνε πιο συγκεκριμένος με απλά όμως ελληνικά, με αυτά που κατέχεις βρε αδερφέ.


ΧΧΧ
Stupid
 

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 23:25 pm 11 01 2010

Τουλάχιστον τα άτομα αυτά καταθέσανε την πρόταση τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα έμενα με πείραξε που η Νεβ δεν κατέθεσε την δικιά της πρόταση και όχι μόνον η Νεβ αλλά και οι υπόλοιποι σύλλογοι που και καλά ασχολούνται με τα Βορειοηπειρωτικά θέματα και δόξα ση ο θεός έχουμε αρκετούς !!!!!
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 00:09 am 12 01 2010

Γιωργο, εκτος του οτι ειναι κακογραμμενο και δε δικαιολογει με τιποτα την επωνυμια της οργανωσης (θυμιζει εκθεση 6ης δημοτικου), προσπαθω να καταλαβω ποιες ειναι οι θεσεις τους και τι ακριβως ζητανε αλλα αδυνατω.
Αν δεν εχεις πληρη γνωση του αντικειμενου, καλο ειναι να μην κανεις δημοσιες τοποθετησεις γιατι ειναι πολυ ευκολο να εκτεθεις.
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 00:22 am 12 01 2010

Ξύλινε δεν σχολιάζω το δημοσίευμα που ανέβασε η ΕΝΕΒ η αν μου αρέσει η όχι , αλλά το ότι με πείραξε το ότι δεν συμμετείχανε και άλλοι σύλλογοι σε αυτήν τη προσπάθεια , εκτός και αν νομίζουνε ότι αυτά τα οποία θα λέγανε θα παγαίνανε στο καλάθι των αχρήστων και δεν θα τους έδιναν καμία σημασία αλλά αυτό πλέων δεν μπορούμε να το μάθουμε .
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό Elen » 00:59 am 12 01 2010

Γιώργο, εσύ ένα απ τα πιο ενεργα και δραστήρια μέλη της Νε.Β (και μάλιστα απο απόσταση) που γνωριζεις πολύ καλα τους αγώνες που έχει κάνει η Νε.Β όχι μόνο μεσω διαβουλεύσεων-συζητήσεων και εγγράφων αλλα απ'τους δρόμους και τις πορειες διαμαρτυρίας ... θα πρεπε να είσαι πιο προσεκτικός στα λεγομενα σου. Εαν σημερα αποκτούμε την ελληνική Ιθαγένεια αυτο οφειλεται σε μεγάλο βαθμο και στη Νεολαία Βορειοηπειρωτών. Και επειδη είμαστε large σωματειο ,δίνουμε τη δυνατότητα και σε άλλες οργανώσεις να βάλουν και αυτοι το λιθαράκι τους. Δεν θέλουμε να το κάνουμε μονοπόλιο!

Υ.Γ Έλεγες κάτι για κράτηση??? :lol:
Άβαταρ μέλους
Elen
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: 12:21 pm 15 03 2007
Τοποθεσία: Αγ. Ανδρέας - Ριζά

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό lazos » 13:25 pm 12 01 2010

Elen έγραψε:Εαν σημερα αποκτούμε την ελληνική Ιθαγένεια αυτο οφειλεται σε μεγάλο βαθμο και στη Νεολαία Βορειοηπειρωτών.

:conf: :conf: :conf:

Εχει ένα δίκιο ο xylinos spathis
Το κείμενο κάτι γράφει αλλά τίποτα δεν λέει.
Ισως όμως να είναι πάνω από το επίπεδό μας. :o
Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.


Αμόρφωτος (πρωην) ΝιοτιοΑλβανος
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 23:17 pm 12 01 2010

Ελένη μου αυτό είναι που με στενοχώρησε γιατί ξέρω το τι έχει προσφέρει η Νεβ σε αυτό το θέμα και σε πολλά άλλα για αυτό παραξενεύθηκα όταν διαβάζοντας τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο δεν είχε μια τοποθέτηση της Νεβ ίσος να υπάρξει στο μέλλων και με ποιο απευθείας διάλογο με τους αρμόδιους υπουργούς!!!
ΥΓ. τι έλεγες για την κράτηση ????
ΥΓ2. Και δες να είναι κάπου καλά και με γνωστά πρόσωπα τριγύρω!!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Re: Δημόσια διαβούλευση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένεια

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 16:51 pm 15 01 2010

Stupid έγραψε: Δηλαδή Χειμάρρα, τί είναι αυτό που δεν σου αρέσει ? Γίνε πιο συγκεκριμένος με απλά όμως ελληνικά, με αυτά που κατέχεις βρε αδερφέ.

ΧΧΧ


Τώρα είδα την παρέμβαση σου.
Να δω πότε κάποιοι θα αποκτήσουν το θάρρος της άποψης!
Τέλος πάντων!

Τι θα απαντούσες εσύ stupid εάν σου ζητούσε κάποιος μια παραπομπή σε ένα επίσημο Ευρωπαϊκό ή Αλβανικό κείμενο το οποίο να κάνει αυτό ακριβώς που αναφέρεται στην εν λόγω τοποθέτηση και που παραθέτω αυτούσιο ακριβώς παρακάτω:
«...η μειονότητα της Βορείου Ηπείρου είναι αναγνωρισμένη και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και από την ίδια την Αλβανία»

?

με απλά λόγια... για να καταλάβω κι εγώ ο μαύρος.

...
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από papaflessas στις 02:46 am 20 01 2010.


Επιστροφή στο Νομοθεσία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 3 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 3 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Login Form