Αλύγιστες ψείρες
Συντονιστής: Νέοι
Αλύγιστες ψείρες
από priest » 20:21 pm 15 06 2006
Ήταν ένας τύπος που είχε μεγάλο πρόβλημα με τις ψείρες. Πάει τότε στο γιατρό και του λέει:
-Έχω δοκιμάσει αρκετές μεθόδους αλλά οι ψείρες που έχω στα μαλλιά μου όχι μόνο δεν φεύγουν αλλά αυξάνονται και πληθύνονται!
-Θα καταφύγουμε σε ακραίες λύσεις μεν αλλά τις πλέον αποτελεσματικές. Πήγαινε και βάλε το κεφάλι σου για μία ώρα στο φούρνο. Οι ψείρες δεν πρόκειται να αντέξουν την υψηλή θερμοκρασία και θα εξοντωθούν!
του απαντάει ο γιατρός.
Πάει ο ασθενής και μένει για μία ώρα με το κεφάλι στο φούρνο.
Όταν τελειώνει κατεβαίνει μία ψείρα στη μύτη του και του λέει:
- Να'σαι καλά αφεντικό. Μ'αυτό που έκανες μπορέσαμε να ζεσταθούμε και να κάνουμε ηλιοθεραπεία. Πάντα τέτοια!
Ξαναπάει τότε στο γιατρό του λέει το και το.
Του συνιστά τότε ο επιστήμονας:
- Τώρα θα πας να βάλεις το κεφάλι σου για μία ώρα σε μια κατάψυξη.
Τότε οι ψείρες θα παγώσουν και μ'ένα λούσιμο θα φύγουν μια και καλή.
Όντως ο ψειροπαθής βάζει το κεφάλι του στην κατάψυξη για μία και μιάμιση ώρα.
Όταν το βγάζει όμως κατεβαίνει στη μύτη του η ίδια ψείρα και του λέει:
- Γεια σου ρε αφεντικό με τις πρωτότυπες ιδέες σου. Σήμερα δροσιστήκαμε, κάναμε σκι και πατινάζ. Είσαι και ο πρώτος!!!
Για τρίτη φορά απευθύνεται στο γιατρό που θεωρείται εξπέρ του είδους.
Αυτός προβληματισμένος απαντά:
- Θα καταφύγουμε σε μια τελευταία, αγενή μεν αλλά αποτελεσματική, λύση.
Θα πας και θα κάτσεις δίπλα σε έναν άγνωστο τύπο και θα ακουμπάς το κεφάλι σου όση ώρα περισσότερο μπορείς στο δικό του. Έτσι οι ψείρες θα μετακομίσουν στο δικό του.
Πάει λοιπόν ο ήρωας μας στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου και κάθεται δίπλα σε έναν τύπο που τον πήρε ο ύπνος, περιμένοντας την αναχώρηση της πτήσης του η οποία αναβλήθηκε για τρεις ώρες.
Έτσι ο δικός μας εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία ακουμπόντας για τρεις ώρες το κεφάλι του σ'αυτό του επιβάτη.
Μετά από τρεις ώρες όταν κι έφυγε ο άλλος, πίστεψε ότι επιτέλους απαλλάχτηκε μια για πάντα από τις ψείρες που τον ταλαιπωρούσαν.
Τότε όμως κατεβαίνει η γνωστή ψείρα στη μύτη του και είναι μες στα αίματα:
- Αφεντικό μετά από πολύωρη μάχη με τις ψείρες του αντίπαλου στρατοπέδου καταφέραμε όχι μόνο να νικήσουμε αλλά και να συλλάβουμε 2.000 αιχμαλώτους!!! :shock: :shock: :shock:
-Έχω δοκιμάσει αρκετές μεθόδους αλλά οι ψείρες που έχω στα μαλλιά μου όχι μόνο δεν φεύγουν αλλά αυξάνονται και πληθύνονται!
-Θα καταφύγουμε σε ακραίες λύσεις μεν αλλά τις πλέον αποτελεσματικές. Πήγαινε και βάλε το κεφάλι σου για μία ώρα στο φούρνο. Οι ψείρες δεν πρόκειται να αντέξουν την υψηλή θερμοκρασία και θα εξοντωθούν!
του απαντάει ο γιατρός.
Πάει ο ασθενής και μένει για μία ώρα με το κεφάλι στο φούρνο.
Όταν τελειώνει κατεβαίνει μία ψείρα στη μύτη του και του λέει:
- Να'σαι καλά αφεντικό. Μ'αυτό που έκανες μπορέσαμε να ζεσταθούμε και να κάνουμε ηλιοθεραπεία. Πάντα τέτοια!
Ξαναπάει τότε στο γιατρό του λέει το και το.
Του συνιστά τότε ο επιστήμονας:
- Τώρα θα πας να βάλεις το κεφάλι σου για μία ώρα σε μια κατάψυξη.
Τότε οι ψείρες θα παγώσουν και μ'ένα λούσιμο θα φύγουν μια και καλή.
Όντως ο ψειροπαθής βάζει το κεφάλι του στην κατάψυξη για μία και μιάμιση ώρα.
Όταν το βγάζει όμως κατεβαίνει στη μύτη του η ίδια ψείρα και του λέει:
- Γεια σου ρε αφεντικό με τις πρωτότυπες ιδέες σου. Σήμερα δροσιστήκαμε, κάναμε σκι και πατινάζ. Είσαι και ο πρώτος!!!
Για τρίτη φορά απευθύνεται στο γιατρό που θεωρείται εξπέρ του είδους.
Αυτός προβληματισμένος απαντά:
- Θα καταφύγουμε σε μια τελευταία, αγενή μεν αλλά αποτελεσματική, λύση.
Θα πας και θα κάτσεις δίπλα σε έναν άγνωστο τύπο και θα ακουμπάς το κεφάλι σου όση ώρα περισσότερο μπορείς στο δικό του. Έτσι οι ψείρες θα μετακομίσουν στο δικό του.
Πάει λοιπόν ο ήρωας μας στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου και κάθεται δίπλα σε έναν τύπο που τον πήρε ο ύπνος, περιμένοντας την αναχώρηση της πτήσης του η οποία αναβλήθηκε για τρεις ώρες.
Έτσι ο δικός μας εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία ακουμπόντας για τρεις ώρες το κεφάλι του σ'αυτό του επιβάτη.
Μετά από τρεις ώρες όταν κι έφυγε ο άλλος, πίστεψε ότι επιτέλους απαλλάχτηκε μια για πάντα από τις ψείρες που τον ταλαιπωρούσαν.
Τότε όμως κατεβαίνει η γνωστή ψείρα στη μύτη του και είναι μες στα αίματα:
- Αφεντικό μετά από πολύωρη μάχη με τις ψείρες του αντίπαλου στρατοπέδου καταφέραμε όχι μόνο να νικήσουμε αλλά και να συλλάβουμε 2.000 αιχμαλώτους!!! :shock: :shock: :shock:
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
-

priest - Τακτικό μέλος
1 Δημοσίευση
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Ανέκδοτα, γελιογραφίες, αστείες ιστορίες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]