Τώρα είναι 09:29 am 29 03 2024

Ας ξεκινησουμε

Δημοσίευσηαπό butrinti » 07:51 am 11 06 2006

ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Η κυβερνηση πρεπει να τα προλαβαινει ολα, αλλιως ειναι ανεπερνης να κυβερνα τη χωρα.
min thn ksanapifiseis!
VENI,VIDI,VICI
Άβαταρ μέλους
butrinti
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 11:29 am 17 04 2006
Τοποθεσία: AG.SARANDA

Δημοσίευσηαπό Φοιβος » 21:24 pm 11 06 2006

butrinti έγραψε:
ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Η κυβερνηση πρεπει να τα προλαβαινει ολα, αλλιως ειναι ανεπερνης να κυβερνα τη χωρα.
min thn ksanapifiseis!



lol :lol: :lol: :lol: :lol:
And you run and you run to catch up with the sun, but it's sinking
Racing around to come up behind you again
The sun is the same in a relative way, but you're older
Shorter of breath and one day closer to death
Άβαταρ μέλους
Φοιβος
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 132
Εγγραφή: 21:03 pm 04 12 2005

Δημοσίευσηαπό Νεολαια » 15:18 pm 14 06 2006

ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΣ.....
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ..........
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΔΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
Άβαταρ μέλους
Νεολαια
Site Owner
Site Owner
 
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 17:50 pm 23 12 2005

Δημοσίευσηαπό Βανα » 15:24 pm 14 06 2006

Is-apartheid έγραψε:
Priest τόσο πολύ διαδόθηκε η φήμη μου, που ήρθες αποκλείστηκα να απαντήσεις στα κείμενα μου ?
Αλλά επειδή ούτε το ένα ούτε το άλλο δεν συνέβη απλά άλλαξες nick-name για να μου δείξεις τι ?
*
Θα το ηθελες πολυ αυτο...ε λοιπον σου προτεινω να πας στο ΒΕSΤ της Χαλαστρας η της Βαλμαδας να σε προωθησουν...γιατι ολοι απο καπου πρεπει να ξεκινησουν πριν φτασουν στην ΕΡΤ3, ΣΤΟ ΤΟP CHANNEL, STO KLAN, STO TEUTA H STO ITALIA 1, αλλα τωρα που το σκεφτομαι καλα, στο τελευταιο δεν νομιζω να εχεις και πολυ μελλον αν ενω στο προηγουμενα ,ΝΑΙ!

Έχω κέφια σήμερα και θα σου φτιάξω την διάθεση φιλαράκια μου και σένα ΦOIBO και σε όλους εσάς Σφεβιτες – Νεολαίοι !

Η κατασταση σου ειναι αρκετα σοβαρη, δεν ξερω εαν το κεντρικο σου νευρικο συστημα καθε φορα που γραφεις επικοινωνει με το περιφερικο....για σκεψου το λιγο!!!!Γιατι απ ολα αυτα που γραφεις αλλα και ο τροπος με τον οποιο τα γραφεις αποδεικνυουν το αντιθετο!!!!!
Μην ανησυχεις για τη διαθεση μας.... τη δικια σου να κοιταξεις!!!!
Ημουν και εγω πριν λιγα χρονια φοιτητρια στο ΑΠΘ αλλα κανεις δεν διδασκε τις φιλοσοφιες σου, αλλα θα μου πεις οι εποχες αλλαζουν το ιδιο και οι πανεπιστημιακοι.....!!!!
Οι Θεσσαλονικεις ειναι εξαιρετοι ανθρωποι....το λεω επειδη καποιος που δεν τους γνωριζει μπορει δικαια να νομιζει οτι οι αποψεις σου αποτελουν επικτητο χαρακτηριστικο του κοινωνικου περιβαλλοντος, τους διαβεβαιω πως οχι....ολα οσα σε χαρακτηριζουν βρισκονται στο γενετικο σου κωδικα και δεν προκειτε να αλλαξουν ποτε!!!!Αυτο που φοβαμαι ειναι μην παθουν καμια σωματικη μεταλλαξη...και τοτε :shock: :shock: :shock:

Καταρχήν η πρώτη και η αγεφύρωτη διάφορα μας είναι στην φιλοσοφία μας.
[

Παλι καλα που ειναι αγεφυρωτη.....γιατι διαφορετικα....!!!
Μην καθεσαι ομως ωρες μπροστα απο τον Η/Υ σου και προσπαθεις να βρεις θυματα για να την γεφυρωσεις....εισαι σε λαθος Φορουμ!!!!Επειδη ειμαστε ομως καλα παιδακια μπορουμε να σου υποδειξουμε που και πως να την γεφυρωσεις!!!

Για μένα πάνω απ’ όλα είναι ο Άνθρωπος ενώ για σας είναι τα ‘’

Το λες εσυ αυτο...αυτα που γραφεις αλλα μαρτυρουν....οποτε μονο στα ονειρα!!!!
Χωράφια ‘’ που είναι ποτισμένα με ‘’Αίμα ’’ ,,, αν δεν κάνω λάθος τότε δεν υπήρχαν και τουαλέτες στα σπίτια εεε, σίγουρα θα είναι ποτισμένα και με άλλα συστατικά ,,,των ''μέλλων του Έθνους'' ,,,!

Νομιζω πως λιγες σταγονες μελατονινης θα ηταν αρκετα αποτελεσματικες στην περιπτωση σου, αυτα που γραφεις αποδεικνυουν οτι εισαι αρκετα ανισορροπος...οποτε απο δω και στο εξης μονος σου θα τα γραφεις μονος σου θα τα βλεπεις, αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι σου!!!!

Η δικιά σας μάτια είναι κολλημένη στο παρελθόν ‘’σε αλύτρωτες παρτίδες και αλύτρωτες σκέψεις ‘’ ενώ η ματιά μου είναι κολλημένη στο μέλλων, σε λυτρωμένες και ελεύθερες ιδέες, σε ένα μέλλον χωρίς σύνορα ( πίσω άπω τα οποία εξακολουθούν να ζουν οι βορειοηπειρώτες έστω και αν είναι στην Ελλάδα) ένα μέλλων πιο ανθρώπινο , οπού έλληνες, αλβανοί , τούρκοι και ,,, θα συνυπάρχουν χωρίς την απειλή των όπλων .

Αχ αχ αχ αχ...βρε παιδια πρεπει να γινουμε Ευρωπαιοι στη θεωρια....και να λεμε να λεμε να λεμε να γραφουμε να γραφουμε να γραφουμε....απο πραξη ομθως :arrow: 0!!!!

Τώρα εάν εσείς φιλαράκια θέλετε να κληρονομήσετε μια Ιντιφαντα στα παιδία σας εγώ άλλα ονειρεύομαι για τα παιδία μου και τα παιδία σας. Ονειρεύομαι έναν κόσμο ειρηνικό, καλύτερο , ανθρώπινο που δεν επικρατεί ο νόμος του ισχυρού άλλα και οι λιγότεροι ισχυροί άνθρωποι σέβονται και εκτιμούνται, και έχουν δικαίωμα στα οικονομικά και κοινωνικά αγαθά
.
Καλα αυτα που λες, ισχυουν ομως μονο στα ονειρα και στα παραμυθια!!!
Οποτε ξυπνα και μην επηρεαζεσαι πολυ απο τα φιλοσοφικα βιβλια, παν μετρον αριστον!!!!!Βλεπεις ειναι ωραια να ονειρευομαστε αλλα να υπαρχει και μια ελαχιστη δοση αληθειας, να συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα!!!!
Τα δικα μου παιδια βγαλτα απο την σκεψη/λιστα σου...εχοντας λιγοτερους συλλογισμους θα μπορεις να τους διαχειριζεσαι καλυτερα!!!

--Τώρα να ασχοληθεί με κάτι πιο πρακτικό με την ΣΦΕΒΑ σας.
Ιδρύετε το 1982 από ελλαδίτες με σκοπό να κάνει διεθνώς γνωστό το μαρτύριο των αδερφών Βορειοηπειρωτών από το Αλβανικό ζυγό και με απώτερο σκοπώ να επαναφέρουν το καθεστώς αυτονομίας !

** Όταν άνοιξαν τα σύνορα έκαναν τα πάντα για να εμποδίσουν τον ερχομό των βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα, με το πρόσχημα ότι θα χαθεί η Β-Η
** Τώρα ξανά πρωτοστατεί στην μη παραχώρηση της διπλής υπηκοότητας , χωρίς να ενδιαφερθεί ουσιαστικά και πραγματικά για τις θέσεις και τις ανάγκες των Βορειοηπειρωτών.
--
Το οτι επιθυμεις να ασχοληθεις μα την πολιτικη, το εχουμε καταλαβει, το ιδιο και οτι ασχολεισαι με υποθετικες θεωριτικες επιστημες!!!Αλλα αυτο το Φορουμ δεν μπορει να σε κανει διασημο, πρεπει να βρεις αλλον τροπο για να προβληθεις...μετα κρυβεσαι τοσο πολυ πισω απο το nick σου και δεν μας δινεις τη δυνατοτητα να σε γνωρισουμε/ψηφισουμε στην χωρα της οποιας ειμαστε υπηκοοι!!!!! Δε λες ουτε απο ποια ΠΟΛΗ εισαι, ουτε την ηλικια σου...!
Παντος θελω να σου ζητησω μια χαρη>οταν βγεις βουλευτης στην Αλβανια να μερημνησεις για το αποχετευτικο συστημα της ΒΗ!!!!!Ειμαστε για λυπηση, το 2006 να πηγαινουμε στο υπαιθρο για τις φυσικες μας αναγκες :!: :!: :cry: :cry: :cry:

Αυτοί οι Ελλαδίτες που μάχονται στον τόπο μου χωρίς να με ρωτήσουν, και να με υπολογίσουν, σίγουρα δεν το κάνουν από αγνή αγάπη για μενα !
Αυτοί οι ΄΄κύριοι΄΄ δεν μάχονται για μένα οχι, ούτε για μας αλλά για τα συμφέροντα τους και των εργοδοτών τους !!!
-
Ε που και που να λεμε και κανενα σωστο...ετσι για να σπαει η μονοτονια!!!!

-*- Και σταματήστε βρε ανόητοι να αντιμετωπίσετε τους Αλβανούς με τόση καχυποψία , φόβο και απαξίωση σπέρνοντας την διχόνοια και την προκατάληψη .
Καταλάβετε το ρε υπολείμματα του σκότους και του μίσους, ότι θα συνυπάρχουμε αιώνια με τους Αλβανούς , και δεν θέλουμε να συνυπάρχουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες και καταστάσεις, αλλά ως ίσιοι προς ίσιους !

Ε ντι κε γιε κρεναρ κε γιε σκυπταρ, αλλα κι εμεις ειμαστε υπερηφανοι που στις φλεβες μας κυλαει αιμα ελληνικο!!!!
Θα σε παρακαλουσα ομως στο ΑΠΘ να παρακολουθησεις και τα μαθηματα σωστης αγωγης, οχι μονο τις φιλοσοφιες!!!!Ενας σωστος μελλοντικος Ευρωπαιος πολιτικος πρεπει να διεπεται απο κανονες σωστης συμπεριφορας, τωρα για την Αλβανια εχει πιασει το αφτι μου να αποκαλουνται 'χοιροι' στο κοινοβουλίο, οποτε don't worry, εισαι μακρα ανωτερος τους!!!

Είμαι σίγουρος ότι εσύ και αρκετοί σαν εσένα πέρα ότι δεν θα ξέρετε γρι αλβανικά, γνωρίσατε τελικά τους Αλβανούς από τις ειδήσεις και τα λεγόμενα του Χαιτίδη, Βοριδη, Καραθανου,,, και αρκετών εθνοπατέρων, και όμως υπάρχει και η φωτεινή πλευρά της Σελήνης, που εσείς επιμένετε
να μην την βλέπετε, και παρόλο αυτά φωτίζει !!!
-
Τυχαινει να γνωριζω πολυ καλα Αγγλικα, Ιταλικα, Αλβανικα και αρκετα Γαλλικα και Ισπανικα!!!!Σε πληροφορω επισης οτι τυχαινει να γνωριζουμε και να εχουμε βιωσει πολλες καταστασεις, γι αυτο εχουμε τις οποιες αποψεις εχουμε. Ειμαστε επισης αρκετα μορφωμενοι, και δεν περιμενουμε ουτε εσενα αλλα ουτε και τους φιλους σου για να μας βγαλετε απο το σκοταδι της φαντασιας σας, και να μας δειξετε ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος!!! Οποτε, ασκοπα γραφεις τις οποιες εκθεσεις γραφεις!!!!

Αυτα για σημερα,,,

Στη Θεσσαλονικη υπαρχουν αρκετοι τροποι για να περνας την ωρα σου...ασε πως πρεπει να σκεφτεις πολυ σοβαρα το πολιτικο σου μελλον, νε βρεις τροπους/μεσα να προβληθεις...σε αυτο το Φορουμ πας χαμενος!!!!!
Α, καλη συνεχεια στην πολιτικη σου καριερα!!!
Τελευταία επεξεργασία από Βανα και 01:58 am 15 06 2006, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.

Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
Άβαταρ μέλους
Βανα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: 01:02 am 31 05 2006
Τοποθεσία: Μάλτσιανη-Ριζά-Αγ.Σαράντα

Δημοσίευσηαπό priest » 21:42 pm 14 06 2006

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΠΕΡΙΣΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΕΝΒΕΡΗ
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ !!!

Γενίτσαρος έγραψε:
"Priest τόσο πολύ διαδόθηκε η φήμη μου, που ήρθες αποκλείστηκα να απαντήσεις στα κείμενα μου ?"

Η φήμη σου με επηρέασε μόνο και μόνο για να γίνω μέλος του forum, αλλά τα γραφόμενα σου με έκαναν να δακρύσω, να σηκωθώ όρθιος και να ψάλλω με όλη τη δύναμη των πνευμονιών μου το "Rreth flamurit te perbashkuar" :cry:

"Αλλά επειδή ούτε το ένα ούτε το άλλο δεν συνέβη απλά άλλαξες nick-name για να μου δείξεις τι ?"

Μου τo λες και μένα το παλιό μου nick να το μάθω κι εγώ;;; :lol:

Σε εξωμότες σαν κι εσένα δεν έχω να δείξω τίποτε απολύτως.
Ποτέ άλλωστε δεν απευθύνθηκα σε σένα.
Αν γράφω κάτι για τη λάσπη που πετάς απευθύνομαι σε ΣυνΕλληνες μην τυχόν παρασυρθούν από τον Αλβανισμό σου.
Αλλίμονο αν δεν υπήρχε αντιπαράθεση σε συγκεκρίμενες θέσεις σου.
Απο κει και πέρα ελεύθερος είναι κανείς και να αλλαξοπιστήσει και να υπερασπίζεται την υπάρχουσα κατάσταση.

Σε όσους αρέσκονται να βλέπουν το Κόσοβο ανεξάρτητο, τα αλβανόφωνα Σκόπια και το Πρέσεβο να οδεύουν στην αυτονομία και την παρουσία των Αλβανών στο ανεξάρτητο πλέον Μαυροβούνιο να ισχυροποιείται, αλλά όσον αφορά τη Βόρειο Ήπειρο και την Ελλάδα γενικότερα να μιλάνε για διεθνισμό, για αδελφοσύνη των λαών και η διεκδίκηση του κάτι παραπάνω (το οποίο κάτι παραπάνω δικαιούμαστε) να αποκαλείται εθνικισμός,
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ!!!

Αλλά έχω κι εγώ το δικαίωμα κι όσοι συμφωνούν με τα γραφόμενα μου να μην θέλουμε να είμαστε καρπαζοεισπράκτορες!

Μ'αυτή τη λογική οι Κολοκοτρωναίοι, οι Ανδρούτσοι και οι Μποτσαραίοι δεν ήταν τίποτε άλλο από ακροδεξιοί φασίστες.
Μια χαρά δεν ζούσαμε αδελφομένοι όλοι οι λαοί των Βαλκανίων με τους Τούρκους κάτω από τη σκέπη της Μητέρας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;
Γιατί ήρθαν αυτοί και μας χάλασαν αυτό το πολυεθνικό αριστούργημα;

Κάπως έτσι ωραία δεν ζούσαμε και με τους αδελφούς μας Σκιπετάρους στην "κοινή μας πατρίδα" κάτω από την ακτινοβολούσα προσωπικότητα του συντρόφου Ενβέρ;
που μας έλεγαν σκατοέλληνες, που μας έδερναν οι φαντάροι του ή μας κόβαν το ρεύμα όταν κάναμε πανυγήρια;
που όποιος ξεστόμιζε ελληνικές λέξεις δημόσια, έξω από τη μειονοτική ζώνη ή σταυροκοπιότανε επιβραβευόταν με 10χρονη εξορία;
Ή μήπως μετά το καταραμένο '91 δεν ισχύει η ίδια κατάσταση:
απαγόρευση λειτουργίας σχολείων ελληνικών, παραβιάσεις ναών και περιουσιών και ανατινάξεις σταυρών;

Λέει τότε ο "Ισμαήλ Κεμάλμπεης Βλόρα":
"-*- Και σταματήστε βρε ανόητοι να αντιμετωπίσετε τους Αλβανούς με τόση καχυποψία , φόβο και απαξίωση σπέρνοντας την διχόνοια και την προκατάληψη .
Καταλάβετε το ρε υπολείμματα του σκότους και του μίσους, ότι θα συνυπάρχουμε αιώνια με τους Αλβανούς , και δεν θέλουμε να συνυπάρχουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες και καταστάσεις, αλλά ως ίσιοι προς ίσιους ! "

Και προσθέτω εγώ:
Καταραμένη ΣΦΕΒΑ που σπέρνεις διχόνοια ανάμεσα στα αδέλφια!!!
:( :cry:

Συνεχίζει ο "Εσάτ Πασάς Τοπτάνι":
"Είμαι σίγουρος ότι εσύ και αρκετοί σαν εσένα πέρα ότι δεν θα ξέρετε γρι αλβανικά, γνωρίσατε τελικά τους Αλβανούς από τις ειδήσεις και τα λεγόμενα του Χαιτίδη, Βοριδη, Καραθανου"

Ντρέπομαι για μένα και τους συγχωριανούς μου που δεν καλλιεργούμε αυτήν την υπέροχη μητρική γλώσσα, τόσο στο χωριό μας όσο και στην Αθήνα.
Όσο για τους κατά Βορίδη Αλβανούς, είχα μέχρι τα 19 μου (οπότε και ήρθα στην ελεύθερη Ελλάδα), την ευκαιρία να τους γνωρίσω- ικανοποιητικό χρονικό διάστημα πιστεύω- με όσα προανέφερα.

Και τώρα να σοβαρευτούμε:
Ο ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΞΑΝΑΖΕΙ
Ναι. Τα όσα γράφει διεθνιστικά και "προοδευτικά" ο... "Σκεντέρμπεης" μου ξαναφέρνουν στα αυτιά τα "σοφά" λόγια των διαφωτιστών :lol: του Κόμματος Εργασίας (άσχετα αν οι Έλληνες τότε ήταν οι μοναρχοφασίστες και ολόκληρη η Αλβανία περιτυλιγμένη με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα)
Τα ακούω τώρα και από τους Ελλαδίτες αριστεριστές-"προοδευτικούς". Είναι οι ίδιοι που πριν είκοσι χρόνια αποκαλούσαν την Αλβανία "σοσιαλιστικό παράδεισο" και τον Ενβέρη "πρότυπο λαοκράτη ηγέτη"
Οι τύποι αυτοί είναι της λογικής να ευημερεί όλος ο κόσμος αλλά η Ελλάδα ας πάει να... τιμηθεί.

Όσο γι'αυτά που γράφεις για τη ΣΦΕΒΑ δεν ντρέπομαι να πω ότι - αν και τυπικά δεν είμαι μέλος της - ιδεολογικά ταυτίζομαι μαζί της.
Και ούτε θα απολογηθώ για το ρόλο της.
Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει αποδείξει με τις πράξεις της τι εστί.

Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να μην αντιδράσω βλέποντας την αχαριστία να ξεχυλίζει:

"Αυτοί οι Ελλαδίτες που μάχονται στον τόπο μου χωρίς να με ρωτήσουν, και να με υπολογίσουν, σίγουρα δεν το κάνουν από αγνή αγάπη για μενα !"

Όπως απελευθέρωσε ο Ελληνικός Στρατός τη Βόρειο Ήπειρο το 1913 και το 1940 χωρίς να μας ρωτήσουν!
Όπως μας γέννησαν οι γονείς μας χωρίς να μας ρωτήσουν!
Όπως σταυρώθηκε ο Χριστός κουβαλώντας τις αμαρτίες μας χωρίς να μας ρωτήσει!
(Άνευ παρεξήγησης και συγκρίσεως, για να προλάβω τυχόν "έξυπνα" σχόλια")

"Αυτοί οι ΄΄κύριοι΄΄ δεν μάχονται για μένα οχι, ούτε για μας αλλά για τα συμφέροντα τους και των εργοδοτών τους !!!
-
Ε που και που να λεμε και κανενα σωστο...ετσι για να σπαει η μονοτονια!!!!"

Και καλά ο "Φαν Νόλι" αλλά για πες μου Βάνα ΠΟΙΑ είναι αυτά τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΠΟΙΟΙ οι ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ τους;;;;;;
Ποιες σκοτεινές δυνάμεις υποκίνησαν τον 42χρονο σήμερα Δ.Τ. να πάει τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων (που όλοι είναι με τις οικογένειες τους και τη γαλοπούλα τους) πριν 16 χρόνια, να βάψει τους τοίχους με σπρέι για τη Β. Ήπειρο και γι' αυτό το λόγο να ξυλοκοπηθεί άγρια από ομοιδεάτες του... "Ραμίζ Αλία" και να μείνει αναίσθητος για ώρες;
(ένα περιστατικό από τα άπειρα αυτών των "συμφεροντολόγων")
Έχεις το θάρρος με αυτό που έγραψες Βάνα (ή οποιοσδήποτε από εμάς)
να τον αντικρύσεις σε περίπτωση που το διάβαζε (ή οποιονδήποτε άλλον της γενιάς του);

Εκτός κι αν ξέρεις κάτι που δεν μου είπανε!!!
Εκτός κι αν όλα αυτά είναι ψέμματα !!!(που όντως δεν είναι)

Το αν οι σημερινοί Βορειοηπειρώτες είμαστε άχρηστοι και ανάξιοι των προγόνων μας ας μην μας φταίνε άλλοι και κοιτάμε να τους θάψουμε εφευρίσκοντας θεωρίες συνομοσίας (κλασικό γνώρισμα της φυλής μας).

Όσο για σένα "Σαλί Μπερίσα" :

"-*- Όσο για το γυρισμό στο ''ιερο τοπο'', το ακούω από διάφορους ομοιδεατες σου, και πάντα αναρωτιέμαι, ποιος τον εμποδίζει να γυρίσεις ?

- Μήπως οι Αλβανοί ?
- Η μήπως θες να γυρίσω εγώ για να γυρίσεις και εσύ ?
- Η μήπως απλά να έχουμε να λέμε,,,?"

Δεν θα σου δώσω λογαριασμό γιατί δεν έχω επιστρέψει ακόμα στο χωριό μου.
Το σίγουρο όμως είναι ότι ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ακόμα και μόνος μου.
Ακόμα κι αν όλοι οι Βορειοηπειρώτες γίνουν γενίτσαροι σαν κι εσένα και απαρνηθούν τον τόπο τους οριστικά.

Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που απυθύνθηκα σε'σένα.
Δεν θα ξαναϋποτιμήσω τον εαυτό μου.
ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Άβαταρ μέλους
priest
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 560
Εγγραφή: 18:06 pm 07 06 2006
Τοποθεσία: ΦΟΙΝΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό Βανα » 23:42 pm 14 06 2006

priest έγραψε:Και καλά ο "Φαν Νόλι" αλλά για πες μου Βάνα ΠΟΙΑ είναι αυτά τα
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΠΟΙΟΙ οι ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ τους;;;;;;

Σ ευχαριστω αγαπητε Priest που εκανες αυτη την παρατηρηση, οχι τιποτ αλλα να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε, αναφερομουν σε ατομα οπως ο Χ ι ι ης και αλλοι παρομοιοι του. Αυτο νομιζω οτι τα λεει ολα!!!


Ποιες σκοτεινές δυνάμεις υποκίνησαν τον 42χρονο σήμερα Δ.Τ. να πάει τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων (που όλοι είναι με τις οικογένειες τους και τη γαλοπούλα τους) πριν 16 χρόνια, να βάψει τους τοίχους με σπρέι για τη Β. Ήπειρο και γι' αυτό το λόγο να ξυλοκοπηθεί άγρια από ομοιδεάτες του... "Ραμίζ Αλία" και να μείνει αναίσθητος για ώρες;
(ένα περιστατικό από τα άπειρα αυτών των "συμφεροντολόγων")
Έχεις το θάρρος με αυτό που έγραψες Βάνα (ή οποιοσδήποτε από εμάς)
να τον αντικρύσεις σε περίπτωση που το διάβαζε (ή οποιονδήποτε άλλον της γενιάς του.

Μπραβο σου...μακαρι να το σκεφτονταν κι αλλοι ομοεθνεις μας ετσι!!!!!
Αλλα το ξαναλεω οτι δεν αναφερομουν σε ηρωες, γιατι τετοιοι ανθρωποι ειναι ηρωες!!!Και ολοι μας πρεπει να απολυμανουμε το στομα μας πριν κανουμε οποιαδηποτε αναφορα σε αυτους!

Το αν οι σημερινοί Βορειοηπειρώτες είμαστε άχρηστοι και ανάξιοι των προγόνων μας ας μην μας φταίνε άλλοι και κοιτάμε να τους θάψουμε εφευρίσκοντας θεωρίες συνομοσίας (κλασικό γνώρισμα της φυλής μας).

Συμφωνω και επαυξανω....αλλωστε το εχω τονισει σε πολλες απο τις θεματικες ενοτητες που εχω γρψει.
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.

Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
Άβαταρ μέλους
Βανα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: 01:02 am 31 05 2006
Τοποθεσία: Μάλτσιανη-Ριζά-Αγ.Σαράντα

Δημοσίευσηαπό chevalier_du_sangreal » 02:19 am 15 06 2006

Is apartheid:Η δικιά σας μάτια είναι κολλημένη στο παρελθόν ‘’σε αλύτρωτες παρτίδες και αλύτρωτες σκέψεις ‘’ ενώ η ματιά μου είναι κολλημένη στο μέλλων, σε λυτρωμένες και ελεύθερες ιδέες, σε ένα μέλλον χωρίς σύνορα ( πίσω άπω τα οποία εξακολουθούν να ζουν οι βορειοηπειρώτες έστω και αν είναι στην Ελλάδα) ένα μέλλων πιο ανθρώπινο , οπού έλληνες, αλβανοί , τούρκοι και ,,, θα συνυπάρχουν χωρίς την απειλή των όπλων .
-*-
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. :roll: :roll: :( :(


Και σταματήστε βρε ανόητοι να αντιμετωπίσετε τους Αλβανούς με τόση καχυποψία , φόβο και απαξίωση σπέρνοντας την διχόνοια και την προκατάληψη .
Καταλάβετε το ρε υπολείμματα του σκότους και του μίσους, ότι θα συνυπάρχουμε αιώνια με τους Αλβανούς , και δεν θέλουμε να συνυπάρχουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες και καταστάσεις, αλλά ως ίσιοι προς ίσιους !

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΙΒΛΙΑ :shock: :shock: :shock: ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!
ΜΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ, ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΧΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΙΑ.ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. :shock:
ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από chevalier_du_sangreal και 02:50 am 15 06 2006, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
chevalier_du_sangreal
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 21:21 pm 02 06 2006
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό chevalier_du_sangreal » 02:44 am 15 06 2006

butrinti έγραψε:
ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Η κυβερνηση πρεπει να τα προλαβαινει ολα, αλλιως ειναι ανεπερνης να κυβερνα τη χωρα.
min thn ksanapifiseis!

:shock: :shock: :shock: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ :shock: :shock: :shock: :shock:
ΜΗΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΝΤΡΑ ΟΜΩΣ Butrinti, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ???
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΝΟΤΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗ :o :o :o :o :o :o
ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΒΗ show, ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ:arrow: :arrow: :arrow: :roll:
Άβαταρ μέλους
chevalier_du_sangreal
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 21:21 pm 02 06 2006
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό butrinti » 02:44 am 16 06 2006

ΝΕΟΛΑΙΑ έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΣ.....
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ..........
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΔΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
giati re sy neolaia se pirakse poy egrapse miroypafshim,diladi ama egrafe see you later den tha se piraze?
VENI,VIDI,VICI
Άβαταρ μέλους
butrinti
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 11:29 am 17 04 2006
Τοποθεσία: AG.SARANDA

Δημοσίευσηαπό butrinti » 02:59 am 16 06 2006

chevalier_du_sangreal έγραψε:
butrinti έγραψε:
ΛΑΖΑΡΟΣ έγραψε:Η κυβερνηση πρεπει να τα προλαβαινει ολα, αλλιως ειναι ανεπερνης να κυβερνα τη χωρα.
min thn ksanapifiseis!

:shock: :shock: :shock: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ :shock: :shock: :shock: :shock:
ΜΗΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΝΤΡΑ ΟΜΩΣ Butrinti, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ???



thn ksereis kala thn loyndra file malon apo ekei tha tin exeis kanei gia thn ellada tote to 91' eee?alla den moy eipes ti sxesh exei h loundra kai o ektroxiazmos me ayto poy egrapsa egw?
VENI,VIDI,VICI
Άβαταρ μέλους
butrinti
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 11:29 am 17 04 2006
Τοποθεσία: AG.SARANDA

Δημοσίευσηαπό Βανα » 01:15 am 17 06 2006

butrinti έγραψε:
ΝΕΟΛΑΙΑ έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΣ.....
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ..........
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΔΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
giati re sy neolaia se pirakse poy egrapse miroypafshim,diladi ama egrafe see you later den tha se piraze?

Butrinti,
αναμεσα στο πρωτο και στο δευτερο υπαρχει ενα χασμα...το δευτερο τυχαινει να ειναι μια διεθνη γλωσσα ενω το πρωτο οχι! Οπως σε καθε αλλο Φορουμ, ετσι και σε αυτο συνηθιζεται οι διαλογοι να γινονται στη μητρικη γλωσσα και στα Αγγλικα η οποια ειναι διεθνης γλωσσα!
Σκεψου οτι υπαρχουν και ατομα σαν τα ξαδερφακια μου κ.α που δεν γνωριζουν τα Αλβανικα, δεν ειναι κριμα γι αυτους να μην μπορεσουν να καταλαβαινουν το περιεχομενο των κειμενων που γραφονται στο Φορουμ, ειδικα σε σημαντικες περιπτωσεις οπως στην παρουσα........................!
Προσπαθησε να δεις τα πραγματα σφαιρικα και ηρεμα, χωρις αισθηματα κατωτεροτητας και μην επιρεαζεσαι απο αποψεις οι οποιες θελουν το Φορουμ να σπερνει τη διχονια και τον ρατσισμο.
Οσοι λενε αληθειες που πληγωνουν παρερμηνευονται, ξερεις.
Οσο για την Αλβανικη γλωσσα μπορει να εχει 36γραμματα, αλλα τι να κανουμε ομως που επελεξαν την Αγγλικη με 26!
Δε μας ζητησε κανεις τη γνωμη μας!
***Φαντασου επισης τι απαντηση θα επερνες εαν εγραφες στα ελληνικα σε Αλβανικο Φορουμ!***
Τελευταία επεξεργασία από Βανα και 09:44 am 19 06 2006, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.

Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
Άβαταρ μέλους
Βανα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: 01:02 am 31 05 2006
Τοποθεσία: Μάλτσιανη-Ριζά-Αγ.Σαράντα

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 11:31 am 17 06 2006

Βανα,
φανταζομαι τα ξαδερφακια σου οταν τα καλεσει η "μαμα πατριδα" να υπηρατησουν τη στρατιωτικη τους θητεια,(και να αυτο φανταζει μη πραγματικο) τα φανταζομαι να πηγαινουν στη DEGA για να εκδοσουν διαβατηριο.
Δραμα η κατασταση!!!
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Δημοσίευσηαπό Βανα » 11:38 am 17 06 2006

Περα απο την πλακα ειναι στ αληθεια, δραματικη η κατασταση!!! :cry:
Τελευταία επεξεργασία από Βανα και 17:35 pm 17 06 2006, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.

Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
Άβαταρ μέλους
Βανα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: 01:02 am 31 05 2006
Τοποθεσία: Μάλτσιανη-Ριζά-Αγ.Σαράντα

Δημοσίευσηαπό butrinti » 17:21 pm 17 06 2006

Bana έγραψε:
butrinti έγραψε:
ΝΕΟΛΑΙΑ έγραψε:ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΣ.....
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ..........
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΔΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
giati re sy neolaia se pirakse poy egrapse miroypafshim,diladi ama egrafe see you later den tha se piraze?

Butrinti,
αναμεσα στο πρωτο και στο δευτερο υπαρχει ενα χασμα...το δευτερο τυχαινει να ειναι μια διεθνη γλωσσα ενω το πρωτο οχι! Οπως σε καθε αλλο Φορουμ, ετσι και σε αυτο συνηθιζεται οι διαλογοι να γινονται στη μητρικη γλωσσα και στα Αγγλικα η οποια ειναι διεθνης γλωσσα!
Σκεψου οτι υπαρχουν και ατομα σαν τα ξαδερφακια μου κ.α που δεν γνωριζουν τα Αλβανικα, δεν ειναι κριμα γι αυτους να μην μπορεσουν να καταλαβαινουν το περιεχομενο των κειμενων που γραφονται στο Φορουμ, ειδικα σε σημαντικες περιπτωσεις οπως στην παρουσα........................!
Προσπαθησε να δεις τα πραγματα σφαιρικα και ηρεμα, χωρις αισθηματα κατωτεροτητας και μην επιρεαζεσαι απο αποψεις οι οποιες θελουν το Φορουμ να σπερνει τη διχονια και τον ρατσισμο.
Οσοι λενε αληθειες που πληγωνουν παρερμηνευονται, ξερεις.
Οσο για την Αλβανικη γλωσσα μπορει να εχει 36γραμματα, αλλα τι να κανουμε ομως που επελεξαν την Αγγλικη με 24!
Δε μας ζητησε κανεις τη γνωμη μας!
***Φαντασου επισης τι απαντηση θα επερνες εαν εγραφες στα ελληνικα σε Αλβανικο Φορουμ!***
dhen mporw na katalayw pws mporeis kai grafeis aftes tis lekseis otan me poy anoikses ta matia soy antikrises thn albanikh glosa,kai na soy pw kai kati einai ntroph na mhn mporei enas anthropos na mhn mporei na xeretisei enan synanthrwpo toy idika enan albano poy einai mazi tosa xronia kai den soy lew na anoiksei dialogo ala na toy pei mia kalimera sta albanika.opos kai o "is" den egrapse kana kimeno gia na mhn to katalaboyn ta ksaderfakia soy alla opos eipa einai ntropi na mhn mporeis na peis dyo lekseis giti agapith bana aftes oi mikres lekseis kanoune thn diafora anamesa se emas kai toys albanoys gia ena kalitero ayrio anamesa mas.poy ksereis mporei se 50 xronia na eimaste aytonomo kratos kai na xriastei na stiloyme enan ekprosopo mas sthn albania ,dhen tha htane wreo na xeretisei o enas ton alon sthn glosa toy aloynoy?egw agapith bana den noithw esthmata katwterotitas,alla noitw esthmata ratsismoy!
VENI,VIDI,VICI
Άβαταρ μέλους
butrinti
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 11:29 am 17 04 2006
Τοποθεσία: AG.SARANDA

Δημοσίευσηαπό Βανα » 17:47 pm 17 06 2006

egw agapith bana den noithw esthmata katwterotitas,alla noitw esthmata ratsismoy


Εγω γεννηθηκα καπου στα Ριζα και δεν ειχα την τυχη/τιμη να μου μιλησουν στα Αλ. αλλα τη δυστυχια να μου μιλησουν Ελληνικα.
Παρα το γεγονος ομως που μεγαλωσα εκει, φροντισα η μαλλον φροντισαν αλλοι για μενα οπως ο κ.Ενβερ να μου τα μαθουν με το ζορι.
Οποτε την ντροπη την μεταβιβαζω σε αυτους που δεν την ξερουν :cry:,
αλλα και στη Νεολαια η οποια δε φροντισε να ειναι το Φορουμ στις 2γλωσσες ωστε να διευκολυνονται οχι μονο τα ξαδερφακια μου αλλα και τα αδερφια μας οι Αλβ., που ενδιαφερονται για το μελλον μας και μπαινουν εδω να ενημερωθουν και να μας δωσουν ενα χερι βοηθειας. Ντροπη λοιπον στη Νεολαια!!!
Αλλα μην ανησυχεις για την επικοινωνια Butrinti δε νομιζω να υπαρξει προβλημα γιατι η "δευτερη μητερα πατριδα" οπου να ναι θα μπει στην ΕΕ, οποτε για να μην δημιουργουνται αισθηματα ρατσισμου kai διχασμος αποψεων θα φροντισουμε ολοι να μιλαμε στα Αγγλικα!
Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι εκκληση προς τους γονεις να πηγαινουν τα παιδια τους σε φροντιστηρια να μαθουν τα Αλβανικα, αναπτυσσοντας με αυτον τον τροπο τον γλωσσικο τους πλουτο.
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.

Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
Άβαταρ μέλους
Βανα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 716
Εγγραφή: 01:02 am 31 05 2006
Τοποθεσία: Μάλτσιανη-Ριζά-Αγ.Σαράντα

Δημοσίευσηαπό butrinti » 19:21 pm 17 06 2006

Bana έγραψε:
egw agapith bana den noithw esthmata katwterotitas,alla noitw esthmata ratsismoy


Εγω γεννηθηκα καπου στα Ριζα και δεν ειχα την τυχη/τιμη να μου μιλησουν στα Αλ. αλλα τη δυστυχια να μου μιλησουν Ελληνικα.
Παρα το γεγονος ομως που μεγαλωσα εκει, φροντισα η μαλλον φροντισαν αλλοι για μενα οπως ο κ.Ενβερ να μου τα μαθουν με το ζορι.
Οποτε την ντροπη την μεταβιβαζω σε αυτους που δεν την ξερουν :cry:,
αλλα και στη Νεολαια η οποια δε φροντισε να ειναι το Φορουμ στις 2γλωσσες ωστε να διευκολυνονται οχι μονο τα ξαδερφακια μου αλλα και τα αδερφια μας οι Αλβ., που ενδιαφερονται για το μελλον μας και μπαινουν εδω να ενημερωθουν και να μας δωσουν ενα χερι βοηθειας. Ντροπη λοιπον στη Νεολαια!!!
Αλλα μην ανησυχεις για την επικοινωνια Butrinti δε νομιζω να υπαρξει προβλημα γιατι η "δευτερη μητερα πατριδα" οπου να ναι θα μπει στην ΕΕ, οποτε για να μην δημιουργουνται αισθηματα ρατσισμου kai διχασμος αποψεων θα φροντισουμε ολοι να μιλαμε στα Αγγλικα!
Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι εκκληση προς τους γονεις να πηγαινουν τα παιδια τους σε φροντιστηρια να μαθουν τα Αλβανικα, αναπτυσσοντας με αυτον τον τροπο τον γλωσσικο τους πλουτο.
den einai tyxh ouyte timh na ksereis mia glosa ella einai anagh tyxh h timh einai na eisai ypikoos mias xoras,to "k" ston xotza den xriazete giati pote dhen htan khrios <mhn toys kalopianeis toys komunistes>, kai an den kanw lathos pote den se ypoxreose kanenas na milhseis albanika sto xorio soy alla kai se kanena xorio poy htan anagnorizmeno,sthn polh htan dhaforetika.egw den eipa se kamia neolaia na mathei albanika h na balei ta albanika san deyterh glosa outa ta ksderfia soy na mathoyn albanika egw milhsa gia dyo trhs lekseis sta albanika,opos kserei olos o kwsmos thn kalhmera p.x se deka gloses.Oxi oxi kaneis lathos den xriazete na pane ta paidia sta frontisthria na mathun albanika alla ama toy xriastoyn gia to melon toy tha prepei na ta matei opos ekane enas kalos moy filos apo to kostari o opios dhen thn kathxe thn albanikh anagasthke na mathei giath h etairia toy ton esthle ws monimo ekprosopo ths sta tirana.
VENI,VIDI,VICI
Άβαταρ μέλους
butrinti
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 11:29 am 17 04 2006
Τοποθεσία: AG.SARANDA

Δημοσίευσηαπό akisp » 20:41 pm 17 06 2006

Βανα δεν τους εγραψα ελληνικα, αλλα αγγλικα και οι
απαντησεις που πηρα δεν ητανε οι περισσοτερες κολακευτικες.....

Οπως γραφει η Βανα Βουθρωτε υπαρχουν πολλα χωρια στην πατριδα μας την Βορειο Ηπειρο που
η μονη γλωσσα που ξερουν οι παππουδες μας ειναι τα ελληνικα.
Και με αυτην νανουριζαν -ζουν τα εγγονια τους οι γιαγιαδες μας.
Κατι το οποιο φαινεται να μην ισχυει για το χωριο σου το χωριο σου
Θες μηπως βοηθεια να το μεταφρασουμε στην μητρικη μας γλωσσα;

Το ρατσισμο αγαπητε τον αντιλαμβανωμαστε στην αδυναμια των αλβανων να αντιληφθουν
το γεγονος οτι μεσα στα γνωστα συνορα του αλβανικου κρατους υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι
που δεν μιλανε την αλβανικη γλωσσα ή τουλαχιστον δεν ειναι η μητρικη τους.

Κατι το οποιο οι παγκοσμοιοποιηση δεν τους το ανεραισε μητε εδω.
Τα παραδειγματα πολλα απο την καθημερινοτητα τα μας.
Γιατι εαν το γνωριζαν δεν θα υπηρχαν ωραιοποιησεις ελληνικων ονοματων- μεταφρασεις κλπ.
Γιατι υπαρχει μια διεθνης συμβαση που απαγορευει αυτα και πολλα αλλα ευγενικα τεχνασματα των
συμπολιτων μας.


Οταν σου στερουνε την διδασκαλια στη μητρικη αυτο δεν σου κανει σε υποχρεωση;
Ενω για τα μη αναγνωρισμενα δεν εχει σημασια καμμια ετσι.;
Η στις πολεις επρεπε τα παιδια των συγγενων μας να εχουν ελληνικο αλφαβηταρι
στο σπιτι για να μαθουνε το γραπτο λογο ;


Συγχαρητηρια στο φιλο μας για τη θεση του.
Το εργαλειο της δουλεια σου το μαθαινεις οταν το χειριστεις ομως οπως αναφερεις.
Εκτος και αν προτιμας να μαθουμε και στις γιαγιαδες μας αλβανικα.
Για να μην χρειαστει να πληρωνουμε φροντιστηριο για να μαθουμε ενα εργαλειο για τη δουλεια μας.
Που μελλοντικα θα μας χρειαστει.

Για λογους που εσυ δεν αντιλαμβανεσε σταματησα να
χρησιμοποιοω την αλλοδαπη γλωσσα απο τι στιγμη που
αντιληφθηκα ποσο φιλικοι και ευγενικα διατεθιμενοι ειναι
οι αλβανοι απεναντι μας.
Ειτε σε επιπεδο κρατικων φορεων ειτε σε ανθρωπινες σχεσεις.
Βλεπεις το συγχωρω που δινουμε σε εναν ελλαδιτη αδερφο μας δεν μπορουμε να το δωσουμε σε εναν αλβανο.
Δεν θελησε η τυχη μητε οι ιδιοι να εναι αδερφια μας.
akisp
 

Δημοσίευσηαπό butrinti » 14:56 pm 18 06 2006

Akis Panas έγραψε:Βανα δεν τους εγραψα ελληνικα, αλλα αγγλικα και οι
απαντησεις που πηρα δεν ητανε οι περισσοτερες κολακευτικες.....

Οπως γραφει η Βανα Βουθρωτε υπαρχουν πολλα χωρια στην πατριδα μας την Βορειο Ηπειρο που
η μονη γλωσσα που ξερουν οι παππουδες μας ειναι τα ελληνικα.
Και με αυτην νανουριζαν -ζουν τα εγγονια τους οι γιαγιαδες μας.
Κατι το οποιο φαινεται να μην ισχυει για το χωριο σου το χωριο σου
Θες μηπως βοηθεια να το μεταφρασουμε στην μητρικη μας γλωσσα;

Το ρατσισμο αγαπητε τον αντιλαμβανωμαστε στην αδυναμια των αλβανων να αντιληφθουν
το γεγονος οτι μεσα στα γνωστα συνορα του αλβανικου κρατους υπαρχουν χιλιαδες ανθρωποι
που δεν μιλανε την αλβανικη γλωσσα ή τουλαχιστον δεν ειναι η μητρικη τους.

Κατι το οποιο οι παγκοσμοιοποιηση δεν τους το ανεραισε μητε εδω.
Τα παραδειγματα πολλα απο την καθημερινοτητα τα μας.
Γιατι εαν το γνωριζαν δεν θα υπηρχαν ωραιοποιησεις ελληνικων ονοματων- μεταφρασεις κλπ.
Γιατι υπαρχει μια διεθνης συμβαση που απαγορευει αυτα και πολλα αλλα ευγενικα τεχνασματα των
συμπολιτων μας.


Οταν σου στερουνε την διδασκαλια στη μητρικη αυτο δεν σου κανει σε υποχρεωση;
Ενω για τα μη αναγνωρισμενα δεν εχει σημασια καμμια ετσι.;
Η στις πολεις επρεπε τα παιδια των συγγενων μας να εχουν ελληνικο αλφαβηταρι
στο σπιτι για να μαθουνε το γραπτο λογο ;


Συγχαρητηρια στο φιλο μας για τη θεση του.
Το εργαλειο της δουλεια σου το μαθαινεις οταν το χειριστεις ομως οπως αναφερεις.
Εκτος και αν προτιμας να μαθουμε και στις γιαγιαδες μας αλβανικα.
Για να μην χρειαστει να πληρωνουμε φροντιστηριο για να μαθουμε ενα εργαλειο για τη δουλεια μας.
Που μελλοντικα θα μας χρειαστει.

Για λογους που εσυ δεν αντιλαμβανεσε σταματησα να
χρησιμοποιοω την αλλοδαπη γλωσσα απο τι στιγμη που
αντιληφθηκα ποσο φιλικοι και ευγενικα διατεθιμενοι ειναι
οι αλβανοι απεναντι μας.
Ειτε σε επιπεδο κρατικων φορεων ειτε σε ανθρωπινες σχεσεις.
Βλεπεις το συγχωρω που δινουμε σε εναν ελλαδιτη αδερφο μας δεν μπορουμε να το δωσουμε σε εναν αλβανο.
Δεν θελησε η τυχη μητε οι ιδιοι να εναι αδερφια μας.
file aki logia poy exw pei mhn ta ksanaleme,malon den katalabes ti egrapsa.egw aki den eipa se kamia giagia soy oute se kanena apo ta egonia toys na mathoyn albanika,kai nai opos eipes sto xorio moy miloysan albanika toylaxiston o papoys moy giati o propapoys moy mhloyse thn tote emborikh glosa ta ellhnika.aki egw tha eima o protos poy tha brisei toys albanoys giati den toys paw katholoy alla tha eimai kai o protos poy an xriastei tha toys pw kai ena mrabw,blepeis file aki diaferoyme giati to dhko moy to xorio mia zwh asxoliotan me to emborio kai gnorize politizmoys giati otan o papous moy ekane emporio dermatos apo thn thes/nikh kai thn kastoria o dikos o papous htane kabala sth katsika to dhko soy to xorio file aki to mono poy hksere einai na spernei ntomates kai patates,alla esy file aki otan genithkes malon den tha hkseres kan se poia xora zoyses.giafto se parakalo mhn ksanamilhseis gia to xorio moy pote.
VENI,VIDI,VICI
Άβαταρ μέλους
butrinti
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 11:29 am 17 04 2006
Τοποθεσία: AG.SARANDA

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πoρειες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 2 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Login Form