Τώρα είναι 11:41 am 28 03 2024

Αίσχος και ντροπή.

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό Moira » 18:04 pm 09 02 2009

Η Ένωση Χειμαρριωτών από το 1991 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, έχει οργανώσει πορείες, συγκεντρώσεις και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων εξυπηρετώντας τους καταστατικούς τις σκοπούς που δεν είναι άλλοι από αυτούς που έχουν να κάνουν με τα δίκαια της Χιμάρας και της Βορείου Ηπείρου γενικότερα. Το σημαντικό έργο της καταγράφεται στο ογκώδες αρχείο του συλλόγου, στους πολλούς τόμους πρακτικών, στα πρωτόκολλα αλληλογραφίας κτλ.
Η Ένωση Χειμαρριωτών δέχεται συμπαραστάτες στον αγώνα της όσους και από όπου θέλουν να προσφέρουν. Έχει συνεργαστεί και συνεχίζει να συνεργάζεται με πολιτικούς από όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου μηδενός εξαιρουμένου καθώς και εξωκοινοβουλευτικούς πολιτικούς (βλ. Παπαθεμελής).

Αν κάποιος Χιμαραίος συνελήφθη για πράξεις που προβλέπονται από το ποινικό δίκαιο, είναι δικό του θέμα η υπεράσπισή του και θέμα της δικαιοσύνης η απόφαση.

Την απάντηση την πήρες ήδη απο τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Χειμαρρειωτών...Όλα τα άλλα μου θυμίζουν κάτι απο τις μεσημεριάνες εκπομπές..Στεφανίδου κτλ..Λαμπίρη..με τη διαφορά εδώ πως υπαρχει μεγαλή δόση μίσους κατά της Χειμάρρας ενώ εκεί απλά οι άνθρωποί βγάζουν το ψωμάκι τους(οι μεσημεριανές εκπομπές) εκτώς αν ήσουν απρόσεκτος και δεν διάβασες καλά την απάντηση..και η απροσεξία μπορεί να οφείλεται στο μίσος και τον φανατισμό..ξέρεις τα κομούνια είναι άνθρωποι με ένδοξη ιστορία πάνω σε αυτό...και πρόσφατη μάλιστα...
Άβαταρ μέλους
Moira
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 225
Εγγραφή: 13:17 pm 10 01 2008
Τοποθεσία: Βόρεια Ήπειρος

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό papaflessas » 21:44 pm 09 02 2009

....μίσος, φανατισμός , κομμουνια , εδώ κομουνι , εκει κομουνι που είναι το κομούνι, προφανώς όχι στην ''ενωση χιμμαριωτών'' η οποία έχει λέβέντες που την πιπιλάνε καλά την καραμέλα την ένωσης και της ομόνοιας..και αναφέρομαι στους ''θεσμικούς λεβέντες'' οι οποίοι ξέρουν από πολιτικά παιχνίδια μια με το ΠΑΣΟΚ, μια με την ΝΔ και μια με τον ΛΑΟΣ πάντα όμως ως απόστολοι του πατριωτισμού και της ομόνοιας και ας τολμήσει να τα βάλει καπιος μαζί τους...λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει αγαπητα μέλη της πολιτικής ελίτ της Χιμμαρας...
papaflessas
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 20:35 pm 31 01 2009

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό DRAKOS1 » 22:05 pm 09 02 2009

Eκ μέρους τών Εθνικιστών θέλω νά ζητήσω συγγνωμη από τούς ΒΗ τού στυλ Παπαφλέσσα και Κουρσάρου πού τοσα χρόνια φωνάζαμε ο΄τι η Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ χωρίς να τούς ζητήσουμε τήν άδεια.Από την εποχή του κομμουνισμού οι μόνοι που τρέχαμε σέ κάθε σχετική εκδήλωση είμασταν εμείς οι Εθνικιστές και τα παιδιά της ΣΦΕΒΑ,όταν τα κόμματα κυρίως τής αριστεράς εορταζαν τα γενεθλια της σοσιαλιστικης Αλβανιας (ΠΑΛΛΑΣ),έφερναν Αλβανικά συγκροτήματα (Λυκαβηττός),τιμούσαν τον Αλβανό πρέσβη γιά την προσφορά του στήν δημοκρατία(Νίκαια),έφερναν τήν αστυνομία εναντίον του Ηλία Λέκα κτλ.Δυστυχώς οι Βορειοηπειρώτες είναι Ελληνες οπότε γιά την "Ελληνική'' αριστερά έχουμε πρόβλημα.Εάν είσασταν Τουρκόγυφτοι,Μαμελούκοι ή έστω GAY όλα θά ηταν καλύτερα και ο Τσιπρας ,ο Γιωργάκης ,ο Βαλιανάτος θα αγωνίζονταν για εσάς καθημερινώς.Τελειώνοντας εμείς οι Ελληνες Εθνικιστές θά ήμασταν οι πρώτοι πού θα πανηγυρίζαμε εάν η υπεράσπιση των απαραγράπτων δικαιωμάτων μας έναντι τής ΒΟΡ. ΗΠΕΙΡΟΥ γινονταν απο όλο το πολιτικό φασμα,γιατί θα είμασταν πιό κοντά στό όνειρο τήν ΕΝΩΣΗ της με τήν Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
DRAKOS1
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 21:32 pm 26 01 2009

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από papaflessas στις 01:53 am 10 02 2009.

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό papaflessas » 02:00 am 10 02 2009

...από την μία οι εθνικιστες έλληνες και από την αλλη οι αριστεροι βορειοηπειρωτες, τουρκόγυφτοι γκει μαμουχαλα κτλ, πάντα πρεπει να υπάρχουν αντίπαλοι και εχθροι..
Δρακε αυτα που γραφεις δεν βγάζουν ιδιαιτερο νόημα και δεν νομίζω ότι απασχολουν ιδιαίτερα τους Βορειοηπειρωτες..το να ιδεολογικοποιεις με αυτόν τον τρόπο την αντιπαραθεση σου ( με ποιον? ) δεν βγαζει νοήμα..και επίσης εμείς οι βορειοηπειρώτες δεν χρειάζομαστε πατρόνες να μας υπενθυμιζουν ότι είμαστε έλληνες...
papaflessas
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 20:35 pm 31 01 2009

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό Moira » 17:34 pm 10 02 2009

όχι οι μειονότητες δεν χρειάζονται πατρονάρισμα(να προσαρμοστώ στη γλώσσα σου)..αυτό το χρειάζονται οι κοινές γυναίκες..και εσύ έχεις την ψυχολογία τους..αυτό είναι χειρότερο..οι μεονότητες χρειάζονται υποστήριξη και συμπαράσταση, και ειδικά η δική μας.Αυτήν την συμπαράσταση γνωρίζουμε όλοι που τη βρήκαμε, όσοι θέλουμε να θυμούμαστε και να ξέρουμε, χωρίς μικροσυμφέροντα και άσκοπες σκοπιμότητες απλά έτσι γαι τις εντυπώσεις..
Από όσο καταλαβαίνω κάποια άλλη ελιτ έχει θυχτεί, η ηγεσία της ένωσης των χειμαρρειωτών δεν είχε ποτέ τέτοια προνόμια, ότι κράτησε και κρατάει το κράτησε με την ψυχή και το αίμα της..ακόμα και τα ενοίκια της ένωσης τα καταβάλλουν αυτά τα μέλη, την καταδίκη απο τις αλβανικές αρχές πάλι αυτοί έλαβαν και δεν μπορούν να πατήσουν στο σπίτι τους, όταν χρειάστηκε αυτοί πλήρωσαν από το υστερημα τους για τα λεωφορεία προκειμένου ο κόσμος να συμμετέχει στις εκλογές..μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες έλιτ..
απλά σας βγήκε μούφα η ιστορία με τα ξαδέρφια του Μπολάνου..ε και τώρα τσαμουνάτε με ότι σας έρχεται..
στένω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα συντρόφια..πάντα τέτοια..
Άβαταρ μέλους
Moira
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 225
Εγγραφή: 13:17 pm 10 01 2008
Τοποθεσία: Βόρεια Ήπειρος

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό vaggelisR » 00:29 am 11 02 2009

(σχετικά με το ΒορειοΗπειρώτης και αναρχικός) : Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει η ιδεολογία και οι απόψεις κάποιου ανθρώπου να εξαρτώνται από τον τόπο καταγωγής του . Υπάρχει δηλαδή κάπου γραμμένο ότι οι Β.Η θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία???? Από τη στιγμή που υπάρχει δημοκρατία ο καθένας έχει τα δικά του πίστευω και μπορεί να τα εκφράζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Άλλωστε τόσοι αγώνες έγιναν ακριβώς γι αυτό το λόγο, για να μπορεί ο καθένας να έχει τα πιστεύω του και να εκφράζεται ελεύθερα, άσχετα αν μερικοί ενοχλούνται. Απλά ο κάθε ώριμος άνθρωπος είναι υπέυθυνος των πράξεων του και δέχεται τις συνέπειες αυτών.
vaggelisR
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 20:12 pm 23 08 2008
Τοποθεσία: Τσαούσι - Αγ. Σαράντα

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 21:52 pm 13 02 2009

Ενα απο τα πραγματα που σε καθοριζουν και σε επηρεαζουν σαν προσωπικοτητα ειναι και ο τοπος σου.!
Παμε τωρα στην απορια σου πως μπορει η καταγωγη σου να επηρεασει τις ιδεες σου.Ενα απλο παραδειγμα ,ο εβραιος στο Ισραηλ δεν μπορει να ειναι Ναζιστης (ασχετα αν αυτα που κανουν οι εβραιοι δεν εχουν να ζηλεψουν τπτ απο τον χιτλερ).
Παμε τωρα στα του τοπου μας.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εγω δεν μπορω να ειμαι κομμουνιστης γιατι τον εζησα οσο τον εζησα και ειδα την γλυκα και επισης ενας απο τους λογους που δεν ενωθηκε η πατριδα μας με την Ελλαδα στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο ηταν και η σταση των κομμουνιστων.Πχ περνουσαν οι παππουδες μου και οι δικοι σου τα συνορα και ζητουσαν βοηθεια απο τους ελλαδιτες,ελα ομως που οι συγκεκριμενοι ελλαδιτες ηταν κομμουνιστες και τους παρεδιδαν πισω στους Αλβανους συντροφους τους.
Βεβαια οπως λες δημοκρατια εχουμε και μπορεις να εισαι ο,τι θες αντιεξουσιαστης ,κομμουνιστης ,συριζα ΝΔ κτλ., και χαρη σε αυτην την δημοκρατια θα λεμε και τι γνωμη μας.

ΥΓ το να καιω την περιουσια του αλλου δν ειναι ελευθερια γνωμης,μαλακια ειναι !
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: 17:52 pm 16 11 2006
Τοποθεσία: απο την μεση και κατω

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό vaggelisR » 04:35 am 14 02 2009

Συμφωνώ στο ότι ο τόπος κάποιου είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει την προσωπικότητα του, αλλά αυτό που εγώ θέλω να πώ είναι ότι δεν χρειάζεται κατά την άποψη μου να είμαστε των άκρων, διότι τα άκρα φανατίζουν τους ανθρώπους και τους εμποδίζουν να δούν τα πράγματα από την ορθή και λογική τους πλευρά (μιλώντας πάντα γενικά). Τώρα όσο για το να καις την περιουσία του αλλου δεν είναι ελευθερία γνώμης συμφωνώ, γι αυτό άλλωστε ανέφερα ότι κάθε ΩΡΙΜΟΣ άνθρωπος είναι υπέυθυνος των πράξεων του και των συνεπειών που αυτές επιφέρουν.
vaggelisR
 
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 20:12 pm 23 08 2008
Τοποθεσία: Τσαούσι - Αγ. Σαράντα

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 02:14 am 15 02 2009

Τέτοια φαινόμενα είναι πραγματικά στενάχωρα όπου συμπατριώτες μας εντάσσονται σε αυτούς τους χώρους. Πρέπει όμως να κοιτάμε και τις αιτίες που τα προκαλούν.

Κάποια παιδιά δικά μας απογοητευμένα από το ρατσισμό που δέχονται λόγω άγνοιας από τους Ελλαδίτες καταντούν βασιλικότεροι του βασιλέως και συστρατεύονται με ομάδες που βγάζουν σπυριά και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της ιδιαίτερης μας πατρίδος.

Κάποιοι άλλοι μπλέκουν στα σχολεία ή τα πανεπιστήμια με παρέες που προωθούν τις θεωρίες και τα συνθήματα της θολοκουλτούρας που τελευταία είναι πολύ της μόδας. Και σε κάτι τέτοιες ομάδες έχει μεγαλύτερη πέραση αμα δηλώνει Αλβανός, χάρη του διεθνισμού.
Για μένα δεν νοείται Βορειοηπειρώτης που έχει ελληνική συνείδηση να επηρεάζεται από τέτοιου είδους σειρήνες. Γιατί με αυτό καταργεί τους αγώνες και τις ταλαιπωρίες των παππούδων του και δικαιώνει το σταλινικό καθεστώς που έκατσε στο σβέρκο μας 45 χρόνια καταφέρνοντας αυτό που δεν κατάφερε ο Χότζα.

Είναι όμως και μια τελευταία περιπτωση. Αυτή έχει να κάνει με τους γόνους οικογενειών ρουφιάνων. Οι γονείς τους τότε και οι ίδιοι σήμερα αναλαμβάνουν το ρόλο της πέμπτης φάλαγγας ώστε να μας διαβρώσουν εσωτερικά και με διαφορετικές μεθόδους ανάλογα την εποχή να μας κάνουν να απεμπολήσουμε την εθνική μας συνείδηση.
Είναι οι άνθρωποι που για χάρη του συμφέροντος πουλάνε και την ίδια τους τη μάνα.
Και γι' αυτό φέρνω παράδειγμα από το ίδιο μου το χωριό όπου ο ένας γιος ενός πρώην δημογέροντα έχει κρεμάσει στο σπίτι του κασκόλ της εθνικής Αλβανίας.
Για τα έργα και τις ημέρες αυτής της οικογένειας στη Φοινίκη ας μην αναφέρω καλύτερα.

Όσον αφορά για το ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της κοινότητας μας, είναι καλοδεχούμενοι απ' όπου κι αν προέρχονται.
Ας έρθει κι ο ΣΥΡΙΖΑ (!!!) να μας συμπαρασταθεί και δεν θα τον διώξουμε. Θα το κάνει όμως ποτέ;;;

Όπως και να' χει όμως δεν πρέπει να αφήνουμε Ελλαδίτες να καπελώνουνε τις δικές μας εκδηλώσεις. Είναι πράγματι άσχημο να διοργανώνεται μία πορεία από ένα βηπειρωτικό σωματείο και να μας μπαίνουν μπροστά με τη ντουντούκα και τα δικά τους πανώ και αντί να λένε αυτοί τα δικά μας συνθήματα να λέμε εμείς τα δικά τους. Γιατί τότε φαίνεται ότι δεν συμπαραστεκονται αυτοί σε μας αλλά εμείς σε αυτούς. Αλλά τι να κάνεις αμα η συμμετοχή είναι μισή μισή;
Ο αγώνας μας εξαρτάται από τη δική μας συμμετοχή η οποία δεν θα δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να καπηλεύεται τα δικά μας δίκαια.
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό knonis » 18:53 pm 24 02 2009

Να και άλλος αγωνιστής πατριώτης......

http://kratoumenoieksegersis.blogspot.c ... st_23.html
knonis
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 11:43 am 04 07 2008

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 22:10 pm 24 02 2009

Αυτη η απόφαση ηρθε να επιβεβαιωση αυτο για το οποιο φωναζουν τοσα χρονια ολα τα υγιει βορειοηπειρωτικα σωματεια.
Οι βορειοηπειρωτες στην Ελλαδα διεπονται υπο το καθεστως αλλοδαπου!!
Οι ελληνες συγκατηγορουμενοι του, θα απελαθουν και αυτοι για παραδειγματισμο;
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό kris » 00:22 am 03 03 2009

xylino spathi έγραψε:Αυτη η απόφαση ηρθε να επιβεβαιωση αυτο για το οποιο φωναζουν τοσα χρονια ολα τα υγιει βορειοηπειρωτικα σωματεια.
Οι βορειοηπειρωτες στην Ελλαδα διεπονται υπο το καθεστως αλλοδαπου!!
Οι ελληνες συγκατηγορουμενοι του, θα απελαθουν και αυτοι για παραδειγματισμο;


Πολλοι εχουν ζησει στο πετσι τους την κακομεταχειρηση απο τους ελληνες αστυνομικους.
Απο τα κρατικα αρμοδια οργανα και υπαλληλους.
Ακομα και την αδιαφορια απο τους πολιτικους.
kris
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 12:00 pm 23 02 2009

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό Lego » 06:02 am 17 03 2009

Γεια και πάλι. Είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω σε αυτό το forum, αλλά τι να κάνω, χάρηκα τόσο πολύ που η ¨αγωνιστική¨ Χιμάρα έβγαλε επιτέλους και δύο λεβέντες, που δεν μπορούσα να αντισταθώ. Είχα μπουχτίσει από όλα τα φασιστό-μουτρα από την αγαπημένη μου πατρίδα. Την πατρίδα που υπάρχει στην καρδιά μου, χίλιες φορές πιο όμορφη και διαφορετική όπως στέκεται ανάμεσα στα αδέρφια μου και σε αυτήν την χώρα, την όμορφη Αλβανία.

Για να μην πάω πολύ μακριά στο ιδεολογικό και ανθρωπιστικό τομέα, μια και οι περισσότερη δεν ενδιαφέρεστε για τέτοια πράγματα, να σας πω μόνο κάτι που δεν ήθελα τόσο καιρό να το πω, καθώς πραγματικά είναι μια άποψη που πραγματικά δεν θα μπορούσα να βιώσω προσωπικά και ούτε και έχει καμιά μεγάλη σημασία για μένα, αλλά τέλος πάντων, σας αξίζει να το ακούσετε. Λοιπόν, για δική σας ευχαρίστηση, να ξέρετε ότι οι Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας, κοινώς ο κάμπος μας, ποτέ δεν σας θεώρησε, εσάς τους κήρυκες της Ελληνικότητας, και ούτε σας θεωρεί τόσο ‘Έλληνες όσο μερικοί θέλετε να πιστεύετε. Είναι γνωστά τα καμώματα και τα πιστεύω πολλών σας. Για αυτό χάρηκα, εκτός από μερικούς καλούς οικογενειάρχες που είχα γνωρίσει, επιτέλους βγήκαν και καλά παιδιά από κει. Βλέπετε τι κάνετε, με τι μίσος σας γενάτε και άλλο μίσος, κάτι που δεν μπορεί ποτέ να τελειώσει. Αλλά καθώς δεν με ξέρετε και δεν σας ξέρω πραγματικά, αν ποτέ βρεθούμε, ας πάμε όλη για μια μπύρα, Έλληνες, Αλβανοί, straight, gay και οτιδήποτε άλλο μας προσφέρει αυτή η όμορφη ζωή.
Άβαταρ μέλους
Lego
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 20:50 pm 10 10 2007

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 03:14 am 19 03 2009

Αντε το πουλησες και το πνευμα σου..Χαρουμενος τωρα?Καληνυχτες..
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: 17:52 pm 16 11 2006
Τοποθεσία: απο την μεση και κατω

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό Skoutaras » 14:18 pm 19 03 2009

Lego τι μας ειπες τωρα??
λιγο ακυρος ο λογος σου μου φενεται...
οπως ειπε και ενας προλαλησαντας..αν ερθει οποιοσδηποτε στον αγωνα μας δεν θα τον διωξουμε..ηρθε ποτε η ΟΝΝΕΔ,η ΝΔ,η ΔΑΠ,η ΠΑΣΠ,το ΠΑΣΟΚ,η ΚΝΕ και αλλοι..μαζι μας σε πορειες??..κανενας...
πιο το προβλημα λοιπον να ερθει η χρυση αυγη,το εθνικο μετωπο,οι ανενταχτοι πατριωτες??μονοι μας θα ειμαστε μια ζωη?..εμεις δεν τα βρισκουμε μεταξυ μας,χωριο με χωριο,θα περιμενουμε να μας στηριξουν τα αλλα κοματα?δεν λετε παλι καλα που ερχεται και καποιος.
φτανει πια αυτος ο γκείστικος αγωνας για την Ηπειρο μας..θελει αντρικο αγωνα,οπως εκαναν ο Ζωγραφος,ο Σπηρομηλιος...αυτοι τι ηταν?εθνικιστες?τουλαχιστον καταφεραν το 1914 εστω και για λιγο καιρο να κανουν αυτονομη την Ηπειρο μας..εμεις πως να φαμε ο ενας τον αλλο.Αυτο ειναι Αισχος και ντροπη.
Οποιος ειναι γκεί,εκτος αγωνα παρακαλω..
Άβαταρ μέλους
Skoutaras
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 12:59 pm 22 10 2008

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 19:36 pm 21 03 2009

"πιο το προβλημα λοιπον να ερθει η χρυση αυγη,το εθνικο μετωπο,οι ανενταχτοι πατριωτες?"


...ο κ. Λυγερός επεσήμανε ότι όντως το βορειοηπειρωτικό δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής κι ότι στην ελληνική πολιτική ελίτ έχει επικρατήσει μια λανθασμένη άποψη ταύτισης του βορειοηπειρωτικού ζητήματος με θέσεις των άκρων του πολιτικού φάσματος.
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό Skoutaras » 21:08 pm 21 03 2009

Ενταξει ξυλινε..κανεις καλο μονταζ...
Στο κατω κατω ποιος ειναι ο Λυγερος?...αυτο ειναι που λεω γκειστικο αγωνα..αυτο που κανεις εσυ ξυλινε,βαζοντας λογια ενος ανθρωπου για να μας δειξεις οτι δεν πρπει να παρεκτρεπομαστε και να πολεμαμε για την πατριδα μας με οποιοδηποτε μεσο...εντελως γκειστικος αγωνας.
Δεν πρπει να μας καιγεται καρφι για οτι λεει ο καθενας απο τους πολιτικους,ας κανουμε τον αγωνα μας οπως μας αρεσει και σιγουρα τοτε θα μας ακολουθησουν πολλοι...και ισως μπουμε στα αμεσα σχεδια της Κυβερνησεως.ειδαμε τι εφερε το γκειστικο τοσα χρονια που καναμε οτι μας ελεγαν...τιποτα!
Άβαταρ μέλους
Skoutaras
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 12:59 pm 22 10 2008

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 21:51 pm 21 03 2009

Γκειστικος αγωνας ειναι να κρεμεσαι απο τα αρ..δια του καθε ΚΥΠατζη, αυτος ειναι γκειστικος αγωνας.
Και μαζεψε λιγακι τη γλωσσα σου μη στη βαλω εκει που ξερεις.
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: Αίσχος και ντροπή.

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 22:04 pm 21 03 2009

Lego έγραψε:ας πάμε όλη για μια μπύρα, Έλληνες, Αλβανοί, straight, gay και οτιδήποτε άλλο μας προσφέρει αυτή η όμορφη ζωή.


Εκεί το πήγαινες τρελόπαιδο. Αδερφές και παλικάρια να γίνουμε μαλλιά - κουβάρια.
Αν και γράφεις για μπύρα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις τα ούζα και το πάρτι που θα ακολουθήσει...

υγ: για να προλάβω περίεργες ερωτήσεις δηλώνω Έλληνας και ίσιος.
υγ2: πάλι τα κατάφερε το γατάκι και ασχοληθήκαμε μαζί του.
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Για Ομογενείς

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 4 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 4 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Login Form