Τώρα είναι 11:42 am 28 03 2024

Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Συντονιστής: Νέοι

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 15:40 pm 18 02 2009

ΕΔΩ τα πρακτικά της χθεσινής 5ωρης συνεδρίασης της Βουλής στην οποία συζητήθηκε η Κύρωση της Συμφωνίας Προσχώρησης της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ. Η συνεδρίαση μετατράπηκε και πάλη σε θέμα διμερές με επίκεντρο τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, ως αποτέλεσμα του ''δώρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς την Αλβανική Κυβέρνηση'', όπως χαρακτήρησε το υπόμνημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η κυβερνητική εφημερίδα KOHA JONE.



Απομονώνω ένα κομμάτι από τα πολυσέλιδα πρακτικά.
Θεόδωρος Πάγκαλος

Υπάρχουν προβλήματα που αφορούν την άσκηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων που ανήκουν στη μειονοτική κοινότητα, την οποία η Αλβανία έχει αναγνωρίσει και έχουν αναγνωρίσει επίσης όλοι οι διεθνείς οργανισμοί, οι οποίοι ασχολούνται με τα ζητήματα αυτά; Πρέπει να τεθούν τα ζητήματα αυτά από την Κυβέρνηση, να τεθούν ενεργά. Χάρηκα, γιατί ο κύριος Υπουργός μίλησε αποφασιστικά επί του θέματος αυτού.
Πρέπει να εκμεταλλευθούμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει το νομικό πλαίσιο στο οποίο ανήκουμε, ώστε αν υπάρχουν πυρήνες τέτοιοι, όπως φαίνεται ότι υπάρχουν, οι οποίοι προσπαθούν να αναβιώσουν συνήθειες του παρελθόντος, με τις υπερβολικές αυτές ποινές, με τις υπερβολικές καταδίκες, με τις καταδιώξεις εκδηλώσεων φρονήματος, όπως είναι η χρήση της ελληνικής σημαίας, ελληνικών τραγουδιών, ελληνικών συνθημάτων και οτιδήποτε άλλο προς την κατεύθυνση αυτή, πρέπει εκεί να υπάρχει η παρέμβαση της Ελλάδος και η παρέμβαση της Ελλάδος να είναι έντονη.


Φαίνεται ότι ο κύριος Πάγκαλος, μετά την κατακραυγή που δέχθηκαν οι πρόσφατες-σχετικές προηγούμενες τοποθετήσεις του από τους βορειοηπειρωτικούς κύκλους, ανασκεύασε λίγο τις απόψεις του...


...
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό papaflessas » 03:01 am 19 02 2009

...ευτυχως υπάρχουν οι ''γνωστοί'' (???????????) κύκλοι των Βορειοηπειρωτών και παραδίδουν μαθήματα πατριωτισμού στον πουλήμενο στους Αλβανούς εχθρούς μας πρώην υπουργο εξωτερικών Παγκαλο...
Για βγες και πες τα δημόσια αυτα!!!
Και επίσης δειξε μας που η αρχική τοποθετηση του Παγκαλου ο οποίος διαφωνεί με την μη υπογραφή της κύρωσης ..ερχεται σε αντίθεση με την αξίωση απο μερους του απαιτήσεων από τους Αλβανους απέναντι στους Βορειοηπειρωτες..
Και η πολιτική σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια έχουν τα όριά τους...
papaflessas
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 20:35 pm 31 01 2009

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 14:00 pm 20 02 2009

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμα για ευνόητους λόγους, λένε ότι το φημισμένο κρασί του Πάγκαλου ξίνισε φέτος μετά την παρέμβαση των γνωστών κύκλων - known "circle(t)s"

Τα λέμε

Υ.Γ. Τόλμη και γοητεία ( 81ος κύκλος)
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: 17:00 pm 22 03 2007
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Yiannis » 18:07 pm 20 02 2009

Σε μία συμβολική κίνηση με ηχηρότατο μήνυμα και πολλές προεκτάσεις ο Θεόδωρος Πάγκαλος έστειλε πίσω στον Ισραηλινό Πρέσβη στην Αθήνα τρεις φιάλες κρασί που του είχε αποστείλει με την ευκαιρία των εορτών! Η επιστροφή των κρασιών συνοδευόταν και από μία επιστολή του κ.Πάγκαλου, στην οποία μεταξύ των άλλων ο πρώην Υπουργός, παίρνοντας αφορμή από τον αναγραφόμενο στις φιάλες των κρασιών... τόπο παραγωγής "υψίπεδα Γκολάν", επισημαίνει ότι αυτά προέρχονται από περιοχές τις οποίες το Ισραήλ κατέχει παράνομα, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση του Ισραήλ ότι ασκεί "πολιτική συλλογικής τιμωρίας η οποία εφαρμόστηκε από τον Χίτλερ".
Πηγή: http://troktiko.blogspot.com
---

Φαίνεται ότι ο κύριος Πάγκαλος, μετά την κατακραυγή που δέχθηκαν οι πρόσφατες επίθεσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα, αναθώρησε λίγο τις απόψεις του για τα πασίγνωστα Merlot...
Άβαταρ μέλους
Yiannis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: 02:28 am 08 12 2005

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 19:37 pm 20 02 2009

Δεν θα σχολιάσω καθόλου τους χαρακτηρισμούς... κατανοώ τη μεταμέλειά σου!!!

Στο θέμα...
Τάδε έφα το ‘αρβανίτικο κεφάλι’, φίλτατε!!!

Είναι ψευδέστατο, είπε, το γεγονός ότι η ελληνική μειονότητα εφίστατο ειδική καταπίεση από το κομμουνιστικό καθεστώς!!!!

... και κατάφερε με αυτό, το ακατόρθωτο!!! Κατάφερε να τον διαψεύσει (το βράδυ της ίδιας μέρας :-))... ΠΟΙΟΣ???!!! Ο αλβανός πρωθυπουργός!!!!

Premier Berisha:
According to real statistics, the Greek minority has been the most oppressed community after the Shkodra citizens, from the dictatorship...

Και δεν είχε ποτέ ο Μπερίσα τη φήμη του λόρδου Byron για τα φιλελληνικά του αισθήματα!!!



Εκτός αυτού, ο πρώην υπουργός εξωτερικών, παρότι λαλίστατος στην εν λόγω συνεδρίαση (9 από τις 38 σελίδες των πρακτικών καλύπτει η τοποθέτησή του), δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τις καταπατήσεις των δικαιωμάτων της μειονότητας. Ούτε μία!!! Την γλώσσα, την αναγνώριση, την παιδεία, την ιδιοκτησία!!! Ούτε μία φίλτατε!!!

Το προκλητικό όμως της υποθέσεως Πάγκαλου, δεν ήταν αυτό. Ήταν το γεγονός, ότι ενώ στις 9 σελίδες της τοποθέτησής του δεν βρήκε χώρο να αναφερθεί στα δικαιώματα της Ελληνικής Μειονότητας, έφερε στο τραπέζι (σε ρόλο υπουργού εξωτερικών της... Αλβανίας!!!) τις καταπατήσεις που υφίστανται τα δικαιώματα των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα!!! Γεγονός, το οποίο, στην καλύτερη των περιπτώσεων αποτελεί υποβάθμιση των διεκδικήσεων μας ως Εθνική Μειονότητα.

Αυτά είπε λοιπόν φίλτατε ο πρώην υπουργός εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ. Τα οποία φαίνεται ή να μην έχεις ποτέ διαβάσει (κρίμα, γιατί σε αφήνουν στην απέξω)... ή, εάν έχεις, εσκεμμένα προσπαθείς να τα αποκρύψεις... ή ακόμα χειρότερα, ταυτίζεσαι με αυτά!!!

Κι έχεις το θράσος να μιλάς εσύ για πολιτική ιδιοτέλεια (έστω και μετά μεταμέλειας)???!!!

Κάποιοι από εμάς, ευελπιστούσαμε για εσάς, τους οργανωμένους στα κόμματα βορειοηπειρώτες, να περάσετε τις πολιτικές μας γραμμές στα προγράμματα των κομμάτων σας!!!
Μπορεί αυτό να μην επετεύχθη... να είστε όμως βέβαιοι, ότι και το αντίστροφο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ!!!



Υ.Γ.1 Συστήνω φίλτατε να σου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ο σύντροφός σου κύριος Παντούλας!!! Ή απλά, διάβασε τις σχετικές τοποθετήσεις του στη Βουλή αλλά και στην Ελευθεροτυπία (θα τις βρεις και στην παρούσα ενότητα).

Υ.Γ. 2 Εάν δεν έχεις πρόσβαση στον κύριο Παντούλα, μπορείς να πας και στο δικό μας, τον βορειοηπειρώτη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το σύντροφο, κύριο Γιώργο Τζομάκα. Θα σου κάνει καλό, εάν θέλεις να έχεις λίγο περισσότερο απίχηση στην κοινότητα!!!


...
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό papaflessas » 00:50 am 21 02 2009

Αγαπητε Χιμμαρα οσον αφορά αυτόν(?????? παει καπου το μυαλό μου...) στον οποίο απευθύνεσαι και σκιαγραφεις φανταζομαι ότι θα σου απαντήσει... Πάντως δεν είμαι εγώ αυτος, απλά συμβαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα τα οποία με ενοχλούν. Και με ενοχλεί ότι καποιοι δίνουν μαχες για να τις δίνουν και καποιοι αλλοι για να τις κερδίσουν. Καποιοι δίνουν μάχες με ξεκαθαρους όρους, περιεχόμενο και υφος ενώ καποιοι αλλοι παίζουν παιχνίδια επικοινωνιακά υπονομευντας τόσο την ενότητα όσο και τα αιτήματά μας.
Και επίσης ο σχολιάσμος μου για τον Παγκαλό( δεν τον εκτιμώ σαν πολιτικό ούτε γραμμενος σε καποιο κόμμα είμαι ) σκόπευει να δηλώση ότι είναι ανευθυνότητα ή και σκοπιμότητα από μερους σου να φορτωνεις τη δικια μας αποτυχία στους ''κακους'' ελληνες πολιτικους..όποτε τζαμπα μπήκατε στον κόπο να κατεβασετε βιογραφικό του Παγκαλου... Η απότυχία η ή ανεπάρκεια μας δεν εξαρτάται από τι είπε ο χ ή ψ Βουλευτής σε διαδικασίες στις οποίες ειμαστε αποκλεισμένοι ούτως η άλλως ή από την πολιτικάντικη σταση αλλου βουλευτη αλλά από την ελλέιψη πραγματικης δικής μας ηγεσίας και στόχων...Τωρα όσο για τα προσωπα που αναφέρεις αστο καλυτερρα..... ειναι για γέλια και για κλάματα.....Απλά και συ βρε παιδί μου σαν στελεχος της ΝΔ ασκεισαι πρωτα κριτική στην κυβέρνηση και κατοπι στον περιφημο Παγκαλο....
papaflessas
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 20:35 pm 31 01 2009

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 01:44 am 21 02 2009

Βγηκαν τα μαχαιρια ωρε παλικαρια?Καλα κανετε.

Χειμαρα,που τον θυμηθηκες τον ανεκδιηγητο Τζομακα?Απο τα λιγα παλικαρια των Ριζων.
Οσο για τον Παγκαλο,μεγαλος μ..ας και μεγαλυτερος Κωλοτουμπας στα παντα.

φιλικα ..
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: 17:52 pm 16 11 2006
Τοποθεσία: απο την μεση και κατω

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 22:10 pm 21 02 2009

papaflessas έγραψε:τον Παγκαλό( δεν τον εκτιμώ σαν πολιτικό...

:-) :-) αα, τώρα δεν τον εκτιμάμε τον Πάγκαλο σαν πολιτικό!!!
Παρατηρητή, μάλλον έχουμε κι έναν πιο ''Κωλοτούμπα'' από τον πρώην υπουργό στην παρέα!!!


...
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό lazos » 23:10 pm 21 02 2009

Τρια πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλ - οβερ

Γιατι δεν αποδέχεστε το γεγονός οτι η Ελληνική κυβέρνηση έχει χεσ******η την ΒορειοΗπειρο αλλά αγαπάει πάρα πολύ τους ΒορειοΗπειρώτες (τους μπλε όχι τους ροζ);

Η Βορεια Ηπειρος είναι ανύπαρκτη υπόθεση για την Ελλάδα.
Τζάπα τα υπομνήματα και ο χρόνος που χάθηκε για να γραφτεί
Οσοι έχουν την τύχη-ατυχία να μην είναι ροζ Βορειοηπειρώτες ας αποδείξουν στις επόμενες εκλογές πόσο αγαπάνε την πατρίδα τους.
Υπόμνημα τέλος. Είναι υπό το μνήμα πλέον.
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό papaflessas » 12:36 pm 22 02 2009

...Δεν νομίζω ότι καποιοι οι οποίοι ανακάλυψαν τον ''πατριωτισμό'' στα χρόνια της ωριμότητας... είναι σε θέση να κανουν νεφελώδεις συστάσεις και να παραδίδουν συνταγές πατριώφροσύνης σε ποιους( ????? ) Άλλο ο πατριωτισμός σαν life style και ιδεολογία και άλλο σαν τροπος ζωής....
papaflessas
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 20:35 pm 31 01 2009

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 12:44 pm 22 02 2009

Λαζαρε μας εχεις τοσο αφελεις ωστε να μην ξερουμε οτι μας εχει γραμμενους?Οχι μονο την πατριδα μας ,αλλα και καθε εθνικη υποθεση.
Απο κει και περα ομως τι σημαινει?Οτι θα κατσουμε και με σταυρωμενα χερια?Αυτο το μικρο που περναει απο το χερι μας ας το κανουμε.Ειναι σαν την γκομενα ενα πραγμα,οσο σε φτυνει τοσο εσυ κολλας και στελνεις αντι για ραβασακια,υπομνηματα.
Οσο για το για τους μπλε Β/η ουτε αυτοι μπορουν να κανουν τπτ γιατι ειναι σκορπισμενοι σε ολη την ελλαδα.Οι μονοι που μπορουν να ασκησουν πιεση ειναι οι Β/η στα γιαννενα,που αποτελουν ενα σημαντικο τμημα του εκλογικου σωματος (Ε Δερβι?).

φιλικα ο Παρατηρητης.
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: 17:52 pm 16 11 2006
Τοποθεσία: απο την μεση και κατω

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 15:24 pm 22 02 2009

Να σου πω την αμαρτία φίλε μου ούτε εμείς εδώ έχουμε τίποτε στο χέρι μας αν δεν στεριώσει η οργάνωσή μας και δυστυχώς η «μιζέρια» της Αθήνας έρχεται σιγά-σιγά και εδώ: αυτή η φοβία, η δυσπιστία και η αυτοπυρπόληση εκ των έσω κάθε προσπάθειας συνένωσης των Βητων.

Εγώ περίμενα (δεν περιμένω πλέον) να δω ΑΠΟΨΕΙΣ από όλους τους εν δυνάμει πολιτευτές μας, το είχα πει στις εκλογές της ΝΕΒ, και δυστυχώς επαληθεύτηκα, και με πόνο καρδιάς βλέπω μια νέα γενιά «πολιτευτών» μας που το μόνο που τους νοιάζει είναι η προσωπική προβολή και η μάχη για την «σημαία του ΒΗτικου αγώνα»…
Μόνο που δεν έχουν καταλάβει ότι παλεύουν για το ΚΟΝΤΑΡΙ… η σημαία έχει πετάξει προ πολλού… είναι στις καρδιές του μέσου ΒΗτη… και αυτόν δεν τον αγγίζουν ούτε στις καλές τους εποχές… Καλό είναι να είσαι σε ένα κόμμα, καλό είναι να είσαι «μάστορας» στις «πισώπλατες» ίντριγκες… θέλει κόπο, ταλέντο και κότσια να είσαι «φίλος» για να «καρφώνεις» προς πάσα κατεύθυνση… ΑΛΛΑ η πατρίδα έχει χορτάσει από «τοιούτους/ες»… και με το δίκιο του ο κάθε βουλευτής μας έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, αφού κάνει φουυυ και σβήνουν τα «σπίρτα» μας…

Ο αγώνας θέλει τρέλα, αξιοπρέπεια, γνώση, στόχο και πονηριά… και όχι «τρελίτσες», «καθωσπρέπεια», «παντογνωστικισμό», «...» και κουτοπονηριά…

Ας συνεχιστεί ο «ΑΓΩΝ»… συγνώμη για την διακοπή…

Τα λέμε

Υ.Γ. Ουδείς «φίλος» π.χ. τόλμησε να συμμετάσχει ανοιχτά σε μια μικρή προσπάθεια να κατασταλάξουν 5-6 απόψεις για την ρημαδιασμένη την πατρίδα… όλοι μα όλοι όμως έπεσαν στην «πονηρή παγίδα» και ήθελαν να μάθουν «ποιος», «τι», «γιατί», «πόσοι», «που», «τι θα κάνετε μετά»… γιατί όμως
α) δεν έχουν απόψεις;
β) έχουν, αλλά θέλουν να τις κρατήσουν για την πολιτική τους καριέρα;
γ) τα θέματα που τέθηκαν είναι μπουρδολογίες;
δ) δεν θέλουν να εκτεθούν συνεργαζόμενοι με «out of control» άτομα;
ε) έχουν εντολή να μην βοηθήσουν;
στ) είναι απλά χαβαλέδες του ΒΗτικου αγώνα;
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: 17:00 pm 22 03 2007
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 18:35 pm 22 02 2009

Άλκη, με τη λογική της ισοπέδωσης και μηδενισμού των πάντων, την οποία ουκ ολίγες φορές έχεις υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό, έχεις πάψει να ασκείς εποικοδομητική κριτική.


...
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό lazos » 00:35 am 23 02 2009

Προσωπικά είχα πάντα ακραίες απόψεις για την λύση σε κάθε πρόβλημα
Δεν κατανόησα ποτέ όμως ποιο είναι το Βορειοηπειρωτικό πρόβλημα/ζήτημα για το οποίο ο καθένας έχει μια λύση σίγουρη.
Το τεράστιο πρόβλημα της ΒορειουΗπείρου, περισσότερο και απο Αλβανούς και Ελληνική κυβέρνηση είναι οι Βορειοηπειρώτες

Moύ έχουν δείξει πολλοί ότι είναι οι πανέξυπνοι, ευφυέστατοι, παντογνώστες σε όλα τα θέματα.
Δεν έχω αλλάξει γνώμη για τους συμπατριώτες μου εδώ και χρόνια.
Δυστυχώς, την ίδια άποψη που είχα γράψει σε αυτό εδώ το φορουμ μερικά χρόνια πριν, έχω και σήμερα.
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Λαζαρος » 03:51 am 23 02 2009

Παιδες εγω θα λεγα να ηρεμισετε και να αποδεχθειτε (οσοι δεν θελετε) οτι το υπομνημα ηταν σωστη κινηση, αξιοζηλευτη -κυριολεκτικα- μονο που στη φαρα μας η ζηλια εχει μονο την αρνητικη της πλευρα. Εμενα τουλαχιστον με καλυπτει και η κινηση και το περιεχομενο, ασχετως αποτελεσματος.
Η καταψηφιση του απο το ΔΣ της ΝεΒ, χωρις κανενα πειστικο λόγο περαν των προσχηματων, ειναι η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι στο να παρω την αποφαση "Εμεις ρε παιδι μου δεν τρωγομαστε με τιποτα". Η δε ακαταμάχητη μανία μας να κρίνουμε έχοντας μηδενική προσφορά σε σχετικά πράγματα, ορμώμενοι μόνο απο τα τελείως πολιτισμικώς ακατέργαστα πρωτόγονα και ζωώδη ένστικτά μας καθώς και από τα συμπλέγματα μας, ζήλια, παρατεταμένη αγαμία, ερωτική απόρριψη ... με έκαναν να παραιτηθώ απο το ΔΣ.
Όσο για τη σωτηρία μας και της πατρίδας μας της Βορείου Ηπείρου ο Θεός να τη φυλάξει από μας και να μας εξαφανίσει. Να μας κάνει Κινέζους, Αφρικανούς, Αζντέκους ... -ίσως εδώ να φανεί πολύ πιο χρήσιμη, από όσο νομίζαμε, ελληνική η ιθαγένεια. Να την πάρουμε και να μην πούμε ούτε του παπά ότι κάποτε ήμασταν Βορειοηπειρώτες-υπάνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
Λαζαρος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1117
Εγγραφή: 01:33 am 02 05 2006
Τοποθεσία: Βρυσερά Δρόπολης

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό kris » 12:20 pm 23 02 2009

Λαζαρος έγραψε:Η καταψηφιση του απο το ΔΣ της ΝεΒ, χωρις κανενα πειστικο λόγο περαν των προσχηματων, ειναι η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι στο να παρω την αποφαση



Με ολα αυτα που εχω διαβασει σε αυτο το topic, καταλαβαινω οτι οι μισοι ειναι υπερ του υπομνηματος, οι αλλοι οχι.

Οι λιγοι στη ΝεΒ ειναι υπερ, οι περισσοτεροι κατα.

Εσυ παραιτηθηκες γι αυτο το λογο;

Η Ομονοια και 6 αλλες οργανωσεις το συνυπογραψανε , Η ΝεΒ, και το ΚΕΑΔ οχι

Ο Μπολανος κατηγορειται, ο Ντουλες οχι.

Η Βουλη των Ελληνων ουτε που το ανοιξε να το διαβασει, το διαολοστειλε, χαρηκε η Αλβανια.

Τελικα τι γινεται;
kris
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 12:00 pm 23 02 2009

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό lazos » 12:24 pm 23 02 2009

kris έγραψε:Τελικα τι γινεται;

Ολα θα πάνε καλά
Η Αλβανία θα μπει στην Ευρώπη το 2059 και όλοι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1294
Εγγραφή: 05:14 am 16 12 2005
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 13:07 pm 23 02 2009

Τα ίδια και χειρότερα έλεγα από τότε... απλά ήταν καλυμμένα πίσω από ιστορίες του Ναστραντίνι...
Όταν εσείς οι 10-15 νοήμονες, νέοι καταρτισμένοι επιστήμονες, πολλά υποσχόμενα στελέχη όλου του φάσματος των ελληνικών κομμάτων και τάσεων κτλ κτλ κτλ... δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας σε 2-3 ουσιαστικά πράγματα, σας φταίμε εμείς οι απέξω που δεν σας εμπιστευόμαστε πλέον σε κανενός είδους συνεργασία;!;!

Η πατρίδα και το ζήτημά της δεν θα σας περιμένει για πολύ ακόμα… η μάχη και η κάθε μάχη έχει φτάσει σε ένα τελικό στάδιο… εδώ τόλμησαν να πουλήσουν δερβιτσιώτικα κτήματα σε Λιαζαρατινούς κάτι λεβέντες διεθνιστές αλβανοέλληνες… και εμείς θα καθόμαστε ακόμα να ασχολούμαστε με ποιανού από σας μυρίζει περισσότερο το βρ@κί;!;! Το ίδιο και στην Πέπελη τόλμησαν να πουλήσουν ένα λόφο σε τούρκους επενδυτές κινητής τηλεφωνίας... "Δικοί" μας και αυτοί...

Σοβαρευτείτε επιτέλους πριν είναι αργά... αν ήδη δεν είναι για εσάς τους ίδιους!
Η πατρίδα το παλεύει και έχει τον τρόπο της...

Τα λέμε
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: 17:00 pm 22 03 2007
Τοποθεσία: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Re: Υπόμημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Χειμάρρα » 19:45 pm 23 02 2009

Dervitsiotis έγραψε:Μεταχρονολογημένη δημοσιοποίηση της εξ αρχής άποψης (ανατριχίλας) του γράφοντος:
Εμένα προσωπικά το κείμενο που στείλατε στην Ελληνική Βουλή με προσέβαλε ως Βορειοηπειρώτη για την κάκιστη χρήση της Ελληνικής Γλώσσας, πέραν της έλλειψης ουσιαστικής επιχειρηματολογίας, τεκμηρίωσης, οράματος και στρατηγικής. Πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να "τσιμπάμε" την φωτιά με ξερά ξύλα! Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο. Με το συμπάθιο δηλαδή.


Όσα παραπάνω λες, δεν ισχύουν.

Αντίθετα, υπάρχουν όλα εκεί... επιχειρηματολογία, τεκμηρίωση, οράμα, στρατηγική. Βέβαια, για να τα αντιληφθεί κάποιος, θα πρέπει να μπορεί να το πράξει!!!

Πείσε λοιπόν για την ορθότητα των αφορισμών σου... ή έστω πες που τους στιρίζεις!!!
ή μήπως τα λόγια του Καββαδία, δεν τα έβαλες τυχαία στην υπογραφή σου???!!!


....
Άβαταρ μέλους
Χειμάρρα
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 282
Εγγραφή: 22:27 pm 13 01 2006
Τοποθεσία: ΠΡΙΝΟΣ - ΠΟΤΑΜΙ

Re: Υπόμνημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς τη Βουλή των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 20:21 pm 23 02 2009

Η καταψηφιση του απο το ΔΣ της ΝεΒ, χωρις κανενα πειστικο λόγο περαν των προσχηματων, ειναι η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι στο να παρω την αποφαση "Εμεις ρε παιδι μου δεν τρωγομαστε με τιποτα". Η δε ακαταμάχητη μανία μας να κρίνουμε έχοντας μηδενική προσφορά σε σχετικά πράγματα, ορμώμενοι μόνο απο τα τελείως πολιτισμικώς ακατέργαστα πρωτόγονα και ζωώδη ένστικτά μας καθώς και από τα συμπλέγματα μας, ζήλια, παρατεταμένη αγαμία, ερωτική απόρριψη ... με έκαναν να παραιτηθώ απο το ΔΣ.


Λαζαρε για να ξερεις αν οι λογοι ειναι πειστικοι ή οχι πρεπει να εισαι παρων να τους ακουσεις και επειτα να τους κρινεις.
Εσυ ησουν παντα ΑΠΩΝ
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτικα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 7 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 7 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

Login Form