Τώρα είναι 12:04 pm 28 03 2024

ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Συντονιστής: Νέοι

ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό DRAKOS1 » 14:32 pm 28 03 2009

Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2009
Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στα μειονοτηκά χωριά της Νοτίου Αλβανίας

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Νεολαίας του κινήματος κ. Κώστα Πανταζή,πραγματοποιεί από σήμερα, τριήμερη περιοδεία στα μειονοτικά χωριά της Νοτίου Αλβανίας.Σήμερα το απόγευμα,το κλιμάκιο του κινήματος,θα επισκεφθεί το Ελληνικό Προξενείο του Αργυροκάστρου.Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ,θα επισκεφθούν μειονοτικά χωριά όπου και θα δωρίσουν σε σχολεία αρκετά βιβλία. Στο κλιμάκιο, συμμετέχει επίσης, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Τρίχας
το μέλος του Π.Σ. της Νεολαίας Στεφάνου Παύλος αλλά και τα στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Άρης Κατσαλίδας,Κορακίδης Οδυσσέας,Παπουτσης Γιώργος,Χαρίτος Κώστας,Νικόλας Γεώργιος και Ζήνας Τιμολέων,οι οποίοι προέρχονται από την μειονότητα.
Αναρτήθηκε από epirusgate.blogspot.com στις 11:41 πμ
1 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΘΑΣΟΚ , ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΜΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ . ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .

Συνεχείς διώξεις Βορειοηπειρωτών με παρατηρητή τη Ντόρα

Συνεχείς διώξεις Βορειοηπειρωτών με παρατηρητή τη Ντόρα
Την καταδίκη του Έλληνα δημάρχου της Χειμάρρας, Βασίλη Μπολάνου, πρότεινε την περασμένη Τρίτη ο εισαγγελέας Αυλώνα της Αλβανίας, ζητώντας να καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους και επιβολή χρηματικού προστίμου 4.000 ευρώ για «κατάχρηση εξουσίας» και καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Το 2008 το αλβανικό υπουργείο Δημόσιων Έργων, προχώρησε στην αυθαίρετη τοποθέτηση οδικών πινακίδων, μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου Χειμάρρας, όπου τα τοπωνύμια, οι συνοικίες, τα μνημεία και οι κύριες οδοί της πόλης ήταν γραμμένα σε αλβανικά και αγγλικά, αν και η περιοχή κατοικείται στην πλειοψηφία της από ελληνικό πληθυσμό.

«Τήρησα τη νομιμότητα», λέει ο δήμαρχος Χειμάρρας

«Οι πινακίδες ήσαν δίγλωσσες, αλβανικά και αγγλικά, και όχι τρίγλωσσες. Δεν περιελάμβαναν δηλαδή την ελληνική ως μητρική μας γλώσσα κατά παράβαση αφ ενός του άρθρου 11 της Συμβάσεως Πλαισίου του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις Εθνικές Μειονότητες και αφ ετέρου την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αναγραφή των πινακίδων υποχρεωτικά και στα ελληνικά» επεσήμανε ο δήμαρχος Χειμάρρας, τονίζοντας πως η κατηγορία είναι αβάσιμη, αφού η αλβανική νομοθεσία ορίζει υπεύθυνη την τοπική αυτοδιοίκηση για την τοποθέτηση οδικών πινακίδων, εντός των διοικητικών της ορίων.

Υπάρχουν όμως και κάποιες λεπτομέρειες. Οι πινακίδες περιόριζαν τα όρια του δήμου και άφηναν τουριστικά «φιλέτα» εκτός δικαιοδοσίας του δήμου Χειμάρρας με σκοπό να τα διαχειριστούν οι «εκλεκτοί» των αλβανών κυβερνώντων, όπως έγινε με την παραλία στη Νίβιτσα - Κακομαία.. Παράλληλα οι συγκεκριμένες δίγλωσσες πινακίδες, καταστρατηγούσαν και παραποιούσαν τη σημασία των πολιτιστικών μνημείων, πχ. το «Μοναστήρι του Σταυρού» αναφερόταν ως «Εκκλησία του Αγίου Σταυρού» και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Χειμαρριωτών στην Αθήνα, «η πρόταση του εισαγγελέα Αυλώνα προφανώς επηρεάστηκε από την εθνικιστική προπαγάνδα που ασκούν τα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και αλβανοί βουλευτές όλων των παρατάξεων».



Η συγκεκριμένη δίωξη κατά του δημάρχου Χειμάρρας και προέδρου της «Ομόνοιας», έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη οριστική καταδίκη πέντε Χειμαριωτών από το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας για τα γεγονότα των εκλογών του 2003, επειδή κρατούσαν ελληνική σημαία στα χέρια τους.



Νέες διώξεις Χειμαρριωτών, αλλά στο ΥΠ.ΕΞ τρείς λαλούν

Επίσης, στη δίωξη δέκα Χειμαρριωτών για συμμετοχή τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του άγριου ξυλοδαρμού δύο συμπατριωτών τους από Αλβανούς αστυνομικούς στη Χειμάρρα.

Οι αλβανικές μεθοδεύσεις όλως περιέργως, δημοσιοποιούνται την ώρα που επισκέπτονται την Αλβανία Έλληνες αξιωματούχοι. Είναι χαρακτηριστικός, πως ενώ η υπόθεση των πέντε Χειμαρριωτών εκκρεμούσε ενώπιον του ανωτάτου δικαστηρίου για δύο περίπου χρόνια, μετά από πλήθος αναβολών η απόφαση τελικά βγήκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη στα Τίρανα (4/2/2009), με την ιδιότητα της προεδρευούσης του ΟΑΣΕ

Όπως και η καταδίκη των δέκα Χειμαρριωτών για «συμμετοχή σε παράνομη διαδήλωση» για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο συμπατριωτών μας πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν την επίσκεψη (10/4/2008) του υφυπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Κασσίμη στην Αλβανία.

Υπάρχει και συνέχεια. Ενώ το δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης του δημάρχου Χειμάρρας, είχε αναβληθεί πολλές φορές αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την πρόταση του εισαγγελέα μία ημέρα πριν επισκεφθεί την Αλβανία (9/3/2009) ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Προσφεύγουν στα Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι Χειμαρριώτες

«Αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ως τυχαίες. Το αλβανικό κατεστημένο κάνει επίδειξη δυνάμεως επιχειρώντας να τρομοκρατήσει και να κάμψει τις εστίες αντιστάσεως στη Χιμάρα και στη Βόρειο Ήπειρο γενικότερα» τόνισε από την πλευρά του ο Φρ. Μπελέρης, πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών, προαναγγέλλοντας την προσφυγή βορειοηπειρωτικών οργανώσεων στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση των πέντε Χειμαρριωτών.


«Θα αναλάβουμε εκστρατεία ενημέρωσης στους διεθνείς οργανισμούς έτσι ώστε να εγείρουμε εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας προς τις ευρωατλαντικές δομές έως ότου αυτή συμμορφωθεί με τους κανόνες ενός κράτους δικαίου. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι, εάν οι εθνικιστικοί κύκλοι της Αλβανίας συνεχίσουν τις μέχρι τώρα μεθοδεύσεις τους και η αντίδραση της ελληνικής πλευράς παραμείνει η ίδια, ο ελληνισμός της Χειμμάρας και της Βορείου Ηπείρου αποτελέσει παρελθόν» κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών.

22 Μάρτιος 2009 12:40 μμ
k_pantazis.jpg
.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝΕ
Άβαταρ μέλους
DRAKOS1
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 21:32 pm 26 01 2009


Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό papaflessas » 19:44 pm 28 03 2009

Αγαπητε φίλε ελλαδίτη φαινεται ότι στους χώρους που δραστηριοποιησαι ειναι ευκολο΄να χαρακτηριζεις ανθρωπους και συνειδησεις ...αυτο που αποσκοπει??? εσυ ξερεις και οι ιδεολογικοί σου λόγοι...
Αντι να κατεβάζεις κείμενα απο μπλογκ τα οποία γραφουν ότι θελουν ( η καλύτερα καποιοι κοινοι γνωστοι μας ενημερωνουν ψευδώς αυτα τα μπλογκ και μετα οι ιδιοι τα επικαλουνται) ειναι καλυτερο να δεις την ανακοινωση της νεολαιας ΠΑΣΟΚ ...για να μην αναπαραγεται ενα ψεμα όχι τπτ αλλο ... γιατι εσεις οι ''εθνικιστες'' δεν ανεχεστε το ψεμα...
Τωρα όταν οι συγκενεις καποιων εξ αυτων που συμμετείχαν στην αποστολη αφηναν τα κοκκαλά τους στις αλβανικες φυλακες εσυ και οι ''εθνικιστες '' φιλοι σου πινατε κοκα κολες.....
papaflessas
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 20:35 pm 31 01 2009

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό DRAKOS1 » 20:06 pm 28 03 2009

Σκέψου να ζούσαν οι συγγενείς σας που πέθαναν στις φυλακές!
Άβαταρ μέλους
DRAKOS1
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 21:32 pm 26 01 2009

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από original 21 στις 00:46 am 29 03 2009.
Αιτία: .

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 02:32 am 29 03 2009

(Aπαντώ εδώ λόγω τεχνικού προβλήματος του υπολογιστή μου στο "Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στα μειονοτικά χωριά της Νοτίου Αλβανίας", αν και ο τίτλος αυτού του θέματος "Ψεύτες είναι τα μούλικα του Ενβερ" είναι απόλυτα εκφραστικός)

Sizmos έγραψε:Οι αυτονομιστές αν ζούσανε θα ήτανε ΠΑΣΟΚ!!!!


:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :Hangman:

papaflessas έγραψε:είσαι και σωστός γιατι οι αυτονομιστες ήταν Βενιζελικοι ως γνωστον!!!!


](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Κάποιοι μπορεί να έχουν άγνοια για την ιστορία, γι' αυτό αθλιότητες σαν κι αυτές δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες.

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ;;;;;

Ο Υπουργός Στρατιωτικών Δημήτρης Δούλης;;;
Ο οποίος δεχόταν εντολές μόνο από το Βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνο ΙΒ΄ και έδινε λόγο μόνο σ' αυτόν;;;;

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Χρηστάκη Ζωγράφος;;;
Ο οποίος υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας σε αντιβενιζελικές κυβερνήσεις και συγκεκριμένα του Δημητρίου Ράλλη (7 Ιουλίου-15 Αυγούστου 1909) και του Δημήτρη Γούναρη (25 Φεβρουαρίου-10 Αυγούστου 1915), ενώ ήταν από τους ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας δολοφονίας κατά του Βενιζέλου το 1920 στο Παρίσι;;;

Ή μήπως ο Μητροπολίτης Βελλάς και Κονίτσης Σπυρίδων Βλάχος ο οποίος εξομολόγησε νωρίτερα τους επίδοξους δολοφόνους του Βενιζέλου;;;

Για να μην αναφέρουμε τα μέτρα που έλαβε ο Κρητικός πρωθυπουργός ενάντια στον Βορειοηπειρωτικό Αγώνα...

Από την άλλη γιατί πιπιλάνε οι Πασόκοι δεκαετίες τώρα ότι είναι πολιτικοί απόγονοι του Βενιζέλου;
Ο Βενιζέλος δεν ήταν ο πρώτος που εξαπέλυσε διωγμό κατά των κουμουνιστών με το περίφημο "ιδιώνυμο"; ή μήπως δεν εστειλε το 1919 στρατό στην Ουκρανία για να πολεμήσει τους μπολσεβίκους;
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό priest 2 » 03:21 am 29 03 2009

Για τον Παπούλια, Σκουταρά, ξέχασες το βασικότερο: μονομερή άρση του εμπολέμου το 1987.
Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία
Άβαταρ μέλους
priest 2
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 582
Εγγραφή: 16:54 pm 12 10 2007
Τοποθεσία: Φοινίκη-Κρανιά, Αθήνα

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό DRAKOS1 » 14:04 pm 29 03 2009

Εγώ ένα πράγμα γνωρίζω: η Β. Ηπειρος είναι Ελληνική.Τώρα γιά τούς Βορειοηπειρώτες ας απαντήσει ο καθένας για τον εαυτό του.Τέλος τα επιχειρήματα του στύλ, τι τραβήξαμε από τούς κακούς κομμουνιστές να τα πειτε σε κανέναν πού δέν ξέρει.Η πλειονότητα των ΒΗ ήταν τουλάχιστον ανεκτική ως πρός το καθεστώς ενώ δέν ελειψαν οι οπαδοί και οι αρχιρουφιάνοι.Αφήστε ήσυχους τούς ηρωικούς Ελληνες που αντιτάχθηκαν στόν Εμβέρ, φυλακίσθηκαν,εξορίσθηκαν και πέθαναν γιά την πατρίδα γιατι άν ζούσαν τώρα θα σάς πέρναν με τα σκόπια.Κανείς δέν σάς ρώτησε εάν οι γονείς σας ήταν ήρωες ή ρουφιάνοι,ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
Άβαταρ μέλους
DRAKOS1
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 21:32 pm 26 01 2009

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 01:47 am 30 03 2009

Για να καταλαβω,τελικα τι ειχε γινει με αυτην την ανακοινωση?Ελεγε οντως Νοτια Αλβανια και μετα το κανανε Αλβανια η εξαρχης ηταν αλβανια?Θα μου πεις μικρη σημασια εχει.

Αν με τον ορο αλβανια εννοουσαν ΜΟΝΟ τα μερη μας τοτε ειναι δυο φορες λαλακες.
Γιατι δεν ειδα να πανε πχ στα τιρανα.Να χαιρονται και τον προεδρο τους (της νεολαιας) που ειναι και απο θεσπρωτια και τα δικα μας τα μπουμπουκια..(τα ονομα αναφερονται).


Πειτε ρε επαναστατες της χαριλαου τρικουπη την ερμη αυτη φραση ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.Να θυμισω τι ειχε πει ο παππους του προεδρου (Γιωργου Παπανδρεου) για το θεμα μας?Αυτος ηταν φασιστας δλδ?
Εσεις ρε λεβεντες νεολαιοι βορειοηπειρωτες δεν μπορουσατε να πιεσετε λιγο να αλλαζε η ανακοινωση?Τοσο πατριωτες ειστε?
Θα σας φαει λεβεντες μου αυτη η επιθυμια της καριερας!Κομματοσκυλα..

Οσο για σενα παπαφλεσα δυο φορες ντροπη σε αυτους που οι παππουδες τους αφησαν τα κοκκαλα τους εκει και τα εγγονια τους χεστηκαν αν θα λεει αλβανια η βορεια ηπειρος.Καταλαβες..?

Αντε αρκετα ασχοληθηκαμε με αυτο το θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από παρατηρητης και 12:38 pm 30 03 2009, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: 17:52 pm 16 11 2006
Τοποθεσία: απο την μεση και κατω

επισημανσεις τωρα που ησυχασανε ; λιγακι τα πραγματα

Δημοσίευσηαπό absolute » 11:45 am 30 03 2009

να κανω μερικες επισημανσεις τωρα που ησυχασανε ; λιγακι τα πραγματα

ποτε δεν εγραφε η (τωρινη) ανακοινωση του Πασοκ περι νοτιου αλβανιας υποθετω λοιπον οτι η ολη συζητηση εγινε
λογω των αναφορων των βουλευτων του Πασοκ και και οχι μονον βουλευτων στο παρελθον


ειχα γραψει εδω http://www.northepirus.com/forum/viewto ... =959#p7260

Αγγελος έγραψε:πως αλλαξανε οι καιροι .... απο νοτιο αλβανοι γιναμε και ομογενεις σιγα -σιγα και για το πασοκ
να μας πουν και βορειο ηπειρωτες στην κουμουνδουρου εμεινε τωρα
μας δουλευουνε χοντρα γμτ και το ασχημο ειναι οτι πολλοι απο μας τους πιστευουν


και φυσικα αναφερομουν για τις δηλωσεις-θεσεις τους στο παρελθον. , αυτα...
Άβαταρ μέλους
absolute
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 11:07 am 12 12 2007
Τοποθεσία: Στο στέκι που αλλού ! www.northepirus.com/

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 12:48 pm 30 03 2009

Εκανα ενα λαθος και τα παρεξηγησα τα παιδια.Πηγαν και στα τιρανα και συναντησαν τους νεολαιους του σοσιαλιστικου αλβανιας,αλοιμονο κιολας!!!
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: 17:52 pm 16 11 2006
Τοποθεσία: απο την μεση και κατω

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό DRAKOS1 » 15:19 pm 30 03 2009

Χωρίς Θέμα>
Μεταξύ Εσένα και Skata Ston Drako
Skata Ston Drako
Προσθήκη στους Φίλους
29 Μαρτίου στις 11:45 μ.μ.
Αναφορά ΜηνύματοςMouliko na ksereis pws an den zitiseis sygnomi gia oti ekanes tha se kinigaw opou se briskw. To problima einai pws ektos apo noithka arrostos, eisai kai asxetos re albanospore, pou na min ftakeis na deis xara! Xairomai pou san Antraksas palikari, prospatheis na tromakseis kai na prosbalis 20xronous, elpizw ta paidia sou na min zisoun ta idia.
ΕΜΒΕΡ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
DRAKOS1
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 21:32 pm 26 01 2009

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό papaflessas » 17:02 pm 30 03 2009

Παρατηρητή απ οτι ενημερωνομαι ειπηρχε συνάντηση με στελέχη της νεολαίας του αλβανικού σοσιαλιστικου κομ. αλλα σε αυτην δεν συμμετείχε ουδεις βορειοηπειρωτης Η συνάντηση ελαβε το Σαββατο και ωρα 7 στα τιρανα και συμμετείχε σ αυτην μόνο Ο γραμματεας της νεολαις πασοκ και ο ομολογος του , ενω οι συμπατριώτες μας ήταν στο σχολειο της χιμμαρας την ιδια ωρα και μερα .. ''Φοβήθηκαν βλεπεις μηπως τους κατηγορησεις εσυ για μειωμενη εθνικη αντιληψη, αλβανοποίηση και αλλα τεοια γελοία που υπονοεις και προτιμησαν να πανε στο σχολείο της Χιμμαρας να μοιρασουν βιβλια και εκπαιδευτικο υλικο...
Επίσης αγαπητε, οι συμπατριωτες μας που αναγραφονται στις ανακοινωσεις και δημοσιο λόγο εχουν και δραση στους χωρους των Βορειοηπειρωτων και αυτη τους η δραση και ευθυνη τους καθιστα αυθεντικούς εκφραστες των Βορειοηπειρωτων στο συγκεκριμενο κομμα (και σιγουρα υπαρχουν τετοιοι και στον χωρο της ΝΔ) εσυ και το συναφι σου ποιοι στο καλο εισαστε?? οπότε τις υποδειξεις σου αλλού...και μια συμβουλή get a life...
Δρακε οσο για το μιν που εμφανίζεις δεν εισαι και τοσο ικανος ουτε να φοβησεις ουτε να φιμώσεις κανεναν οποτε μην βαυκαλιζεσαι απο μονο σου....
ΕΙΠΑΜΕ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ....
Επίσης απορρω πως μέσα από το σιτε της νεολαιας βορειοηπειρωτων αναπαράγεται ενας πολιτικος κανιβαλισμος με ψευδής τιτλους ειδήσεις και απαραδεκτους χαρακτιρισμους με σκοπο την πόλωση και τις φτηνες εντυπωσεις..αυτο προς τα μελη του ΔΣ και προς τους διαχειριστες..
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ...
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ...
ΥΓ και για λίγη πιο αντικειμενικη ενημερωση στο kinimaneon.gr
Τελευταία επεξεργασία από papaflessas και 17:58 pm 30 03 2009, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
papaflessas
Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 48
Εγγραφή: 20:35 pm 31 01 2009

ΔημοσίευσηΑυτή η δημοσίευση εχει διαγραφεί από papaflessas στις 17:23 pm 30 03 2009.

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό xylino spathi » 18:02 pm 30 03 2009

Τι κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι αυτο;
Οι μισοι απο σας που βριζετε αυτους που συμμετειχαν θα φιλαγατε κατουρημενες ποδιες για να εισασταν στις θεσεις τους
...τωρα ξερω τι θελω, ενα μαυρο τριανταφυλλο και τη δυναμη για να παλευω
Άβαταρ μέλους
xylino spathi
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: 20:18 pm 04 12 2005
Τοποθεσία: ΖΕΡΒΑΤΙ

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό παρατηρητης » 19:29 pm 30 03 2009

Τι εγινε ρε σιοσιαλιστη παπαφλεσα ?Σου θιξαμε τους αγωνες φιλε μου?Που θα μας πεις και get a life ερμο κομματοσκυλο.
Εγω φιλε μου δεν εχω μπλεξει με αυτα,ουτε wannabe πολιτικος ειμαι γιαυτο ειμαι ελευθερος να λεω την γνωμη μου.Καταλαβες?
Πανω απο την πατριδα μου δεν βαζω καμια πολιτικη σκοπιμοτητα οπως κανετε εσεις.Ειναι αλλο να ενσωματωθεις σε ενα ελλαδιτικο κομμα για να βοηθησεις εκεινο τον ερημο τοπο και αλλο να χρησιμοποεις εκεινο τον τοπο για προσωπικη σου προβολη στα μελλοντικα σου σχεδια.Εννοια σου,ουτε σας ειχαμε ξεχασει ουτε θα σας ξεχασουμε..Το καλο εκεινου του τοπου ειναι οτι ειμαστε μια χουφτα και ολοι ξερουν το ποιον του αλλου και αυτο θα ειναι πολυ χρησιμο οταν θα ερθετε να ζητησετε την ψηφο μας.
Αντε γεια.Δεν ξανασχολουμαι με αυτο το ποστ.
Γεια σου νοτιοαλβανε η σκετο αλβανε.(οπως λεει και η ανακοινωση)


ΥΓ ασε μας ρε Ξυλινε και συ.Χεστηκαμε για τις ποδιες..
Άβαταρ μέλους
παρατηρητης
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 218
Εγγραφή: 17:52 pm 16 11 2006
Τοποθεσία: απο την μεση και κατω

Re: ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ!

Δημοσίευσηαπό Νεολαια » 19:31 pm 30 03 2009

Καλα θα κανετε να αφησετε στην ακρη τα πολιτικα σε αυτο το Φόρουμ....Ποτε , δυστυχως ,δε θα βγαλουμε ακρη.
Άβαταρ μέλους
Νεολαια
Site Owner
Site Owner
 
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 17:50 pm 23 12 2005


Επιστροφή στο Δημοσιεύματα για Θέματα που μας Αφορούν

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 8 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 8 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

Login Form