Τώρα είναι 20:17 pm 12 08 2022

Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται!

Συντονιστής: Νέοι

Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται!

Δημοσίευσηαπό Koursaros » 04:07 am 26 04 2009

Φήμες λένε πως ένα άτυπο πραξικόπημα συμβαίνει στη ΝΕΒ.
Η έκπτωτη πρόεδρος, μαζί με 1-2 το πολύ συνεργούς οργανώνουν πορεία διαμαρτυρίας την Δευτέρα εν ονόματι της ΝΕΒ με καθαρά δικοί τους πρωτοβουλία. Χωρίς την σύμφωνη γνώμη κανενός! Σε γνωστούς και φίλους ήρθαν μηνύματα για κάποια πορεία, στελέχη της νεολαίας διαψεύδουν την είδηση. Μια μειοψηφία χρησιμοποιεί για ιδίων όφελος τα προσωπικά δεδομένα τον μελλών της ΝΕΒ, διαδίδοντας ψεύδη. Η απόφαση δεν είναι τυχαία, σκοπός τις ομάδας των πραξικοπηματιών υπό την ηγεσία της έκπτωτης προέδρου, είναι το να πολώσουν το κλίμα και ελαφρά τη καρδία να καταγγείλουν όποιον δεν συμφωνεί με την παράνομη και παράτυπη απόφαση τους χωρίς έγκριση ΔΣ, ως Προδότες και μειοδότες, κατηγορίες πολύ συνηθισμένες από τον συγκεκριμένο κύκλο ατόμων, να δημιουργήσουν κλίμα υπομνήματος για όσους θυμούνται. Με λίγα λόγια, ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται.
Αν σας έχει έρθει και σας ένα ανάλογο μήνυμα, σημαίνει πως κάποιος εκ του ως άνωθεν κύκλου, σας δουλεύει για να προβληθεί και για να δημιουργήσει την εντύπωση πατριωτών και μη εντός νεολαίας, χρησιμοποιώντας ΕΝΤΕΛΩΣ παράνομα τα προσωπικά σας δεδομένα και καπηλευόμενος το όνομα και τα σύμβολα της ΝΕΒ.
Koursaros
 
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 21:18 pm 31 01 2009


Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται!

Δημοσίευσηαπό daluz » 12:50 pm 26 04 2009

ρε παιδια για ποια ψευδη μιλατε? παραπλανειται τον κόσμο? Συμφωνα με πληροφοριες και με προσκλησεις στο fb η πορεία είναι αποφασισμένη όχι απο τη ΝεΒ αλλα απο όλα τα βορειηπειρωτικα σωματεια για τη Δευτερα 27 Απριλιου και ώρα 7.00 στην Αλβανικη πρεσβεία και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.. Η καταδίκη του Βασίλη Μπολάνου είναι το σημαντικότερο γεγονός μετά τη σύλληψη και την δίκη των 5 στα Τίρανα και θα πρέπει να αντιδράσουμε..
daluz
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 17:47 pm 01 12 2008

Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται!

Δημοσίευσηαπό daluz » 12:53 pm 26 04 2009

αυτο μου θυμιζει τακτικές του παρελθόντος που ένας σύλλογος διοργάνωνε μια διαδήλωση και ο άλλος έπαιρνε και έλεγε μην πάτε γιατι το κάνουν σοσιαλιστές και αντίστροφα.το γουδί το γουδοχέρι τελικά.ο λύκος το μαλλί αλλάζει..
daluz
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 17:47 pm 01 12 2008

Re: Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται!

Δημοσίευσηαπό daluz » 13:52 pm 26 04 2009

koursaros έγραψε : " χωρίς τη σύμφωνη γνώμη κανενός !" Δηλαδή koursare, εσύ και η παρέα σου δεν συμφωνείτε με την πορεία διαμαρτυρίας?!?!?!?!?! Αυτό βέβαια δεν μου προκαλεί έκπληξη αφου σε προηγούμενο ΔΣ δεν συμφωνούσατε ουτε καν με το κάλεσμα του Β. Μπολλάνου ως επίσημου προσκεκλημένου στην κοπή της πίτας της Νε.Β. koursaros έγραψε : " στελέχη της νεολαίας διαψεύδουν την είδηση. Μια μειοψηφία χρησιμοποιεί για ιδίων όφελος τα προσωπικά δεδομένα τον μελλών της ΝΕΒ, διαδίδοντας ψεύδη." Δηλαδή, υποθάλπτετε την πορεία διαμαρτυρίας για να ικανοποιήσετε τους προσωπικούς σας εγωισμούς; ποιά είδηση διαψεύδουν κ ποια στελέχη; τα στελέχη που ουδέποτε έχουν πάρει θέση στα ΔΣ της Νεβ κρατώντας διπλωματικές στάσεις με όλους τώρα, αποφάσισαν να ταχθούν εναντίον του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού; γιατί αυτό σημαίνει να διαψευδείς την είδηση για πορεία διαμαρτυρίας που συσσωμοι οι βορειοηπειρωτικοί σύλλογοι αποφάσισαν. Ντροπή!!!!! koursaros έγραψε :"σας δουλεύει για να προβληθεί και για να δημιουργήσει την εντύπωση πατριωτών και μη εντός νεολαίας, χρησιμοποιώντας ΕΝΤΕΛΩΣ παράνομα τα προσωπικά σας δεδομένα και καπηλευόμενος το όνομα και τα σύμβολα της ΝΕΒ." Δεν υπάρχει περίπτωση αναγνώστες αυτής της τοποθέτησης να μη βγάλουν συμπεράσματα για το ήθος σου KOURSARE K ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!! στο ενημερωτικό μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι δεν υπάρχει κανένα όνομα παρά μόνο της Νε.Β. Και θα ήταν ντροπή να μην υπήρχε γιατι η νεολαία βορειοηπειρωτών δεν είναι μονο για τα πανυγήρια και τα κονδύλια όπως εσείς θέλατε να την είχατε. Αν υπάρχει έστω κ ένας λήπτης του μηνύματος που παρενοχλήθηκε σε οποιδήποτε τομέα από το συγκεκριμένο μηνυμα ας το δηλώσει δημοσίως ή ας κάνει κ μήνυση. Εσύ koursare και η παρέα σου μόνο ενοχληθήκατε...οι λόγοι γνωστοί Κ κάτι τελευταίο...βασική αρμοδίοτητα της προεδρου είναι να λαμβάνει πρωτοβουλίες σε κρίσιμες στιγμές κ όταν τα χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν σύγκλιση ΔΣ..Αλλίως δεν θα χρειαζόταν η ανάθεση πόστων...θα ήταν όλα τα μέλη του ΔΣ ισότημα
daluz
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 17:47 pm 01 12 2008


Επιστροφή στο Δημοσιεύματα για Θέματα που μας Αφορούν

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 3 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 3 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Login Form