Τώρα είναι 18:20 pm 24 09 2022

Οι Βορειοηπειρώτες στηρίζουν το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο

Συντονιστής: Νέοι

Οι Βορειοηπειρώτες στηρίζουν το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 18:41 pm 12 05 2009

Την ανοιχτή τους υποστήριξη στο Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, εκφράζουν με επιστολή τους οι Βορειοηπειρώτες, μέλη του Συλλόγου Αυτοχθόνων Κατοίκων των Ιονίων Παραθαλάσσιων Περιοχών Για την Προστασία της Περιουσίας .
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Γκούμας, αναφέρει:

"Σε μια τέτοια στιγμή, όπου ο Βορειοηπειρωτικός λαός, βιώνει την εγκατάλειψη από τη μητέρα πατρίδα και την υπεξαίρεση των περιουσιών του από την αλβανική κυβέρνηση, δεν θα μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Μακεδονίας, για υπεράσπιση των δικαίων της μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Όλοι πρέπει να θυμηθούμε αυτό που είπε ο μεγάλος Ιωνας Δραγούμης, πως αν σωθεί η Μακεδονία, θα σωθεί και η Ελλάς. Είμαστε σίγουροι πως μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο, το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, μαζί με τα μεγάλα εθνικά θέματα, Μακεδονία, Κύπρος, Θράκη, θα θέτει επίμονα και σε
κάθε περίπτωση και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βορειοηπειρώτες, τόσο με τις περιουσίες τους, όσο και την με την υπόστασή τους γενικότερα. Στηρίζουμε τον υπερκομματικό αγώνα του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου για την είσοδό του στην Ευρωβουλή ελπίζοντας επιτέλους να δούμε το όνομα της Μακεδονίας μας, γραμμένο μπροστά στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".

πηγή:http://papathemelis.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 630
Εγγραφή: 16:08 pm 20 10 2006
Τοποθεσία: ΒΡΑΧΟΓΟΡΑΝΤΖΗ

Επιστροφή στο Δημοσιεύματα για Θέματα που μας Αφορούν

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 342 την 02:14 am 20 11 2019

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form