Είχατε/Θα κάνατε ποτέ σχέση με Αλβανό/ίδα;;;
Συζητήσεις για τις φιλικές , οικογενειακές σας σχέσεις ,και για τα κοινωνικά προβλήματα.Συντονιστής: Νέοι
Είχατε/Θα κάνατε ποτέ σχέση με Αλβανό/ίδα;;;
από παρατηρητης » 12:13 pm 19 11 2006
-
παρατηρητης - Τακτικό μέλος
από παρατηρητης » 19:18 pm 20 11 2006
-
παρατηρητης - Τακτικό μέλος
sut
από kaptenzervas » 01:31 am 22 11 2006
τι είναι αυτό που ρωτάς mo φoυλi?
δεν το ξέρς ot' ein προσωπικά δεδομένα?

δεν το ξέρς ot' ein προσωπικά δεδομένα?

-
kaptenzervas - Μέλος
από xylino spathi » 15:34 pm 25 11 2006
Τωρα που λυσαμε το προβλημα της υπηκοοτητας θα το γυρισουμε στα προξενια!
-
xylino spathi - Τακτικό μέλος
από Βανα » 16:04 pm 25 11 2006
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
να βγει απ' το σέβας κι από την υποταγή.
Από τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί.
Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξη.
Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί.
Έτσι θ' αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώση...
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Βανα » 02:59 am 27 11 2006
...Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει,
-
Βανα - Τακτικό μέλος
από Never Surrender » 03:07 am 27 11 2006
-
Never Surrender - Συντονιστής
από evi » 19:38 pm 01 12 2006
...τωρα για το μελλον σκεφτομαι να ξαναγνωρισω καμια αλβανιδα μπας και μαθω και κανα αλβανικο....εκτος και αν γνωρισω καμια βορειοηπειρωτισα που να ξερει και τα αλβανικα...
Ωραια κριτηρια εχεις παντως για να δημιουργησεις μια σχεση!
...Πάντως είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδια με γυναίκα πολύ διαφορετική από μένα γιατι με πειραζει να μην μου μοιαζουν τα παιδια οσο γινεται περισσοτερο
Δεν θα ειχα προβλημα ομως να εχω σχεση ή και γαμο (χωρις παιδιά) με οποιασδηποτε φυλής γυναικα
Σοβαρα θα ηθελες να παντρευτεις καποια και να μην κανεις παιδια μαζι της? Δεν ειναι λιγο εγωιστικο εκ μερους σου και...προσβλητικο για την γυναικα που υποτιθεται αγαπας και γ΄αυτο την παντρευτηκες?
Προσωπικη μου αποψη: Δε θα επιδιωκα ποτε να κανω σχεση με αλβανο, αλλα αν αυτο συνεβαινε θα σημαινε πως για μενα αξιζε πολλα σαν ανθρωπος, σαν προσωπικοτητα και δε θα με απασχολουσε η φυλη του. Επισης απο την στιγμη που αποφασιζω να ειμαι με καποιον δε σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα τον χωρισω και αν καποια στιγμη αποφασιζα να τον παντρευτω σημαινει πως τον αγαπω πολυ και πως τα παιδια που θα κανω θα ηθελα να εχουν στοιχεια απο τον ανθρωπο που επελεξα να μοιραστω τη ζωη μου. Και κατι ακομα, θεωρω πως ο γαμος ειναι μια απλη κονωνικη συμβαση και ο μονος λογος που θα παντρευομουνα θα ηταν για να κανω παιδια, το ατομο που θα δεχοταν να με παντρευτει ενω ηξερε πως δε θελω παιδια μαζι του για μενα θα ηταν τουλαχιστον ηλιθιο γ΄αυτο και δεν θα υπηρχε περιπτωση να ειχα τετοιου ειδους σχεση.
Ωραια κριτηρια εχεις παντως για να δημιουργησεις μια σχεση!

...Πάντως είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδια με γυναίκα πολύ διαφορετική από μένα γιατι με πειραζει να μην μου μοιαζουν τα παιδια οσο γινεται περισσοτερο
Δεν θα ειχα προβλημα ομως να εχω σχεση ή και γαμο (χωρις παιδιά) με οποιασδηποτε φυλής γυναικα
Σοβαρα θα ηθελες να παντρευτεις καποια και να μην κανεις παιδια μαζι της? Δεν ειναι λιγο εγωιστικο εκ μερους σου και...προσβλητικο για την γυναικα που υποτιθεται αγαπας και γ΄αυτο την παντρευτηκες?
Προσωπικη μου αποψη: Δε θα επιδιωκα ποτε να κανω σχεση με αλβανο, αλλα αν αυτο συνεβαινε θα σημαινε πως για μενα αξιζε πολλα σαν ανθρωπος, σαν προσωπικοτητα και δε θα με απασχολουσε η φυλη του. Επισης απο την στιγμη που αποφασιζω να ειμαι με καποιον δε σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα τον χωρισω και αν καποια στιγμη αποφασιζα να τον παντρευτω σημαινει πως τον αγαπω πολυ και πως τα παιδια που θα κανω θα ηθελα να εχουν στοιχεια απο τον ανθρωπο που επελεξα να μοιραστω τη ζωη μου. Και κατι ακομα, θεωρω πως ο γαμος ειναι μια απλη κονωνικη συμβαση και ο μονος λογος που θα παντρευομουνα θα ηταν για να κανω παιδια, το ατομο που θα δεχοταν να με παντρευτει ενω ηξερε πως δε θελω παιδια μαζι του για μενα θα ηταν τουλαχιστον ηλιθιο γ΄αυτο και δεν θα υπηρχε περιπτωση να ειχα τετοιου ειδους σχεση.
Seize the day!
-
evi - Δημοσιεύσεις: 7
από pi greco » 21:52 pm 01 12 2006
geiati stenaxwriete o filakas aggelos ths voreiou hpeirou??
geiati parolou pou fakirides ths politikhs allazoun synexeia ta kolpa tous o laos ths den ksipnise akomh kai asxolite me thn
(katsika) tou geitona
geiati parolou pou fakirides ths politikhs allazoun synexeia ta kolpa tous o laos ths den ksipnise akomh kai asxolite me thn
(katsika) tou geitona
-
pi greco - Μέλος
από Alexandros Tzoros » 00:34 am 28 12 2006
Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, άντε να βρείς αν ο/η άλλος/άλλη είναι αλβανός/ίδα ή όχι.
Αν λοιπόν ήξερα ότι έχω απέναντί μου μια πανέμορφη αλβανίδα, το σώμα μου πιθανότατα θα ήθελε, αλλά το πνεύμα μου όχι...
Αν λοιπόν ήξερα ότι έχω απέναντί μου μια πανέμορφη αλβανίδα, το σώμα μου πιθανότατα θα ήθελε, αλλά το πνεύμα μου όχι...
-
Alexandros Tzoros - Μέλος
από kokkinomalla » 00:39 am 23 02 2007
-
kokkinomalla - Τακτικό μέλος
από Αννη » 17:36 pm 24 02 2007
Οχι. Αν και με εχουν προσεγγισει κατα καιρους καλα παιδια απο κει ποτε δε με προσελκυσε καποιος αν και ηταν εμφανισιμοι. Ισως να με διακατεχει μια ελαφρια αντιπαθεια απεναντι τους οσον αφορα τον ερωτικο τομεα..τι να πω.. 

Καληνύχτα Κεμάλ,
ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
-
Αννη - Τακτικό μέλος
52 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Επιστροφή στο Κοινωνία, Σχέσεις και Οικογένεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]