Τώρα είναι 08:20 am 17 04 2026

Για έξυπνους

Συντονιστής: Νέοι

Για έξυπνους

Δημοσίευσηαπό Never Surrender » 03:07 am 12 03 2007

Ο Μπετόβεν ο Μπαχ και ο Μότσαρντ ταξιδεύουν με πλοίο!

Εν πλω τους συλαμβάνουν πειρατές! "Μόνο αν κάνετε ότι δουλείες σας πω θα μείνετε ζωντανοί" λέει ο καπετάνιος του πειρατικού!

"Εγώ είμαι μουσικός και έχω δώδει όρκο στη ζωή μου να μην κάνω τίποτα άλλο" λέει ο Μπετόβεν! Το ίδιο απαντούν και οι άλλοι δύο! Και οι πειρατές τους σκοτώνουν και τους τρεις!

Ηθικό δίδαγμα?

Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική!!!!!
Άβαταρ μέλους
Never Surrender
Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό Never Surrender » 03:19 am 12 03 2007

Ήταν κάποτε ένας πόντιος ξυλοκόπος ο οποίος βλέπει μια διαφήμιση σε ένα περιοδικό για ένα καινούριο πριόνι το οποίο μπορεί να κόβει 100 ξύλα την ημέρα. Εντυπωσιασμένος τρέχει στο μαγαζί που το πουλάει, το αγοράζει. Ξυπνάει την άλλη μέρα πρωί πρωί αρχίζει να κόβει ξύλα αλλά το βράδυ που τα μετράει ήταν 50. Δεν μπορεί λέει θα είναι χαλασμένο το πριόνι. Μετά όμως θυμάται ότι στη διαφήμιση του περιοδικού το διαφήμιζε ένας μπρατσαράς, οπότε σκέφτεται ότι θα φταίει ότι αυτός είναι κοκαλιάρης. Αρχίζει λοιπόν κάνει γυμναστικές, ξυπνάει την επόμενη μέρα κόβει πάλι ξύλα με το καινούριο του πριόνι, τα μετράει το βράδυ, ήταν 70. Αποκλείεται σκέφτεται, το πριόνι είναι σίγουρα χαλασμένο. Το πάει λοιπόν πίσω στο μαγαζί που το αγόρασε και εξηγεί στον υπάλληλο τι συνέβη. Τότε ο υπάλληλος παίρνει το πριόνι να το εξετάσει αν είναι χαλασμένο. Τραβάει το κορδόνι για να ξεκινήσει να λειτουργεί το πριόνι και βλέποντας τον, τον ρωτάει ο Πόντιος
- Πως το έκανες αυτό το κόλπο με το κορδόνι;
Άβαταρ μέλους
Never Surrender
Συντονιστής

Επιστροφή στο Ανέκδοτα, γελιογραφίες, αστείες ιστορίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1371 την 05:30 am 24 01 2025

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Login Form