[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4737: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4739: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4740: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4741: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3872)
 Φόρουμ της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών • Προβολή θέματος - Έρωτας VS Σεξ
Τώρα είναι 08:13 am 02 07 2025

Έρωτας VS Σεξ

Συζητήσεις για τις φιλικές , οικογενειακές σας σχέσεις ,και για τα κοινωνικά προβλήματα.

Συντονιστής: Νέοι

Έρωτας VS Σεξ

Έρωτας
20
56%
Σεξ
16
44%

Σύνολο ψήφων : 36

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 21:39 pm 21 04 2007

Τελευταία επεξεργασία από Dervitsiotis και 22:26 pm 01 05 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Λόγια μεγάλα, ποιητικά, ανεκτέλεστα ... λόγια κοινά, κενά, «καπνός κι αθάλη»,
που ίσως διαβάζοντάς τα να με οικτίρετε, ... γελώντας και κουνώντας το κεφάλι"
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό kokkinomalla » 13:10 pm 23 04 2007

Δερβιτσιωτη καλα τα λες αλλα ισως να μιλας απο προσωπικη εμπειρια γιατι η μεγαλη πλειοωηφια των αντρων δεν ερωτευεται με το μυαλο οπως λες αλλα "ερωτευεται" κατα περισταση βασει των ορμων του (για να το πω ευγενικα)
Οσο για το αν θα σε απατησει δεν υποστηριζω το αλλο ακρο για πολυγαμικη φυση του αντρα(τι φτηνη δικαιολογια!!!)αλλα δεν μπορεις να παραβλεψεις οτι ζουμε σε μια κοινωνια που "συγχωρει" και δικαιολογει την ανωριμοτητα του αντρα και προασπιζεται τηνανευθυνοτητα του και ετσι με ευκολια καταφευγει στην απιστια και στους ευκολους ερωτες.
Υ.Γ.1Δεν υπερασπιζομαι τις συγχρονες γυναικες που κανουν το ιδιο αλλα ειναι κουφο να τις κατηγορουμε κιολας!!
Υ.Γ.2Ειμαι εκτος θεματος ε???Δερβιτσιωτη με παρεσυρες!!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
kokkinomalla
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ilias » 13:22 pm 23 04 2007

το θέμα είναι να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη, ότι και να σημαίνει sex και έρωτας, δηλαδή απλά ας το κάνουμε. το λέω αυτό γιατί στα πλαίσια της μπουρδολογίας (να μην είναι εύκολη, να μην δώσω λάθος εντύπωση, αυτή είναι πολύ ωραία - θα με φτύσει κ.α. τέτοιες σαχλαμάρες) απέχουμε (ειδικά οι νεότεροι) από την πράξη του έρωτα ή sex (όπως θέλετε πείτε το).

καιρός να είμαστε πιο άμεσοι, πιο ευθείς και πιο ειλικρινείς και επιτέλους ας λέμε και ας κάνουμε αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που νομίζουμε ότι θέλουν οι άλλοι από μας.

κάποιος συν-φορουμίτης έγραψε : γα..τε γιατί χανόμαστε.
το υπογράφω και γω.
Άβαταρ μέλους
ilias
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 14:21 pm 23 04 2007

Τελευταία επεξεργασία από Dervitsiotis και 22:26 pm 01 05 2007, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό kokkinomalla » 14:48 pm 23 04 2007

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
kokkinomalla
Τακτικό μέλος

Re: Έρωτας VS Σεξ

Δημοσίευσηαπό joanna » 21:02 pm 28 10 2007

"Να ξαπλώνεις με μια γυναίκα και να κοιμάσαι μαζί της,να δυο πάθη όχι μόνον διαφορετικά αλλά και αντιφατικά σχεδόν.Ο έρωτας δεν εκδηλώνεται με την επιθυμία να κάνεις έρωτα (αυτή η επιθυμία ταιριάζει σε αναρίθμητο πλήθος γυναικών) αλλά με την επιθυμία του μοιρασμένου ύπνου (αυτή η επιθυμία δεν αφορά παρά μια και μόνη γυναίκα)."
Μίλαν Κούντερα
No regrets / they don't work
No regrets / they only hurt
Άβαταρ μέλους
joanna
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Φοίβη » 16:00 pm 07 11 2007

Το σεξ απο μονο του πιστευω ειναι μια παγερη πραξη που "ικανοποιει" ενα εξισου παγερο ενστικτο.....
ενω οσυνδιασμος των ενστικτων εχει εν αποτελεσμα πυροτεχνημα!!!!

Ο ερωτας ειναι η αφορμη, το ερεθισμα για να περασεις αξεχαστες στιγμες παθους στη αγκαλια του/της συντροφου σου.....πιστεω η σεξουαλικη επαφη που ξεκιναει απο το συναισθημα ειναι το κατι αλλο..ο τροπος που θα το κανεις δηλωνει πολλα για τον τροπο που αισθανεσαι.....(αποψη-μη παρεξηγηθω για προρωπικη εμπειρια και τετοια!)
οκ?
Είμαι Βορειοηπειρώτισσα κ φαίνομαι!!
Άβαταρ μέλους
Φοίβη
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό lazos » 16:05 pm 07 11 2007

Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό Φοίβη » 16:27 pm 07 11 2007

Δεν λεω κατι κακο μω Λαζο...τι γνωμη μου λεω και γω το ταπεινο χαμομηλακι του θεου.........
Άβαταρ μέλους
Φοίβη
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ » 16:59 pm 07 11 2007

Πλακα με κανεις?..........

Ο ερωτας δεν εχει καμια σχεση με το σεξ... Ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα....!!!!!

Σεξ μπορει να κανουν και δυο αγνωστοι....Χωρις ιχνος συναισθηματος και ερωτισμου...Ικανοποιειτε απλα ενα ζωωδες αισθημα...
Σε αντεθση με τον ερωτα που εκει γινεται κανονικη καταθεση ψηχης και σωματος....Τρυφαιροτητα , συναισθημα και πανω απο ολα σεβασμος...!!!!!!!!!!!
Μην κοιτας την επιφανεια την θαλασσας γιατι δεν θα δεις τιποτα, ο θυσαυρος ειναι κρυμενος στο βυθο....!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Dervitsiotis » 18:18 pm 07 11 2007

H εφηβεία τότε και τώρα
ΑΠΟΨΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ της «προηγούμενης» γενιάς
(το e-zine/blog δεν το θυμάμαι, ζητάω συγνώμη από την συγγραφέα του κειμένου)

Υποψιαζόμουν εδώ και πολύ καιρό ότι τα αγόρια και κυρίως τα κορίτσια που περνούν εφηβεία δεν έχουν καμία σχέση με την εφηβεία που περάσαμε εμείς. Το έβλεπα παντού γύρω μου: στις παρέες του αδερφού μου, σε χαζά site που μπαίνω γα να περάσω ατελείωτες ώρες χαμένου χρόνου και απίστευτης μ@λ@κ@@ς (βλ. Hi5), σε ξεμωραμένους φίλους που κουβαλάνε μαζί τους 15χρονα, και κυρίως στους χώρους διασκέδασης που μέχρι πρότινος εσφαλμένα πίστευα ότι μας ανήκουν (και εννοώ εμάς που έχουμε περάσει τα 18!)

ΚΛΩΝΟΙ*, ΚΛΩΝΟΙ, ΚΛΩΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! Αυτό μου ήρθε να ουρλιάξω Παρασκευιάτικα φεύγοντας από την γιορτή ενός φίλου Δημήτρη που αποφασίσαμε να πάμε εγώ και η Λητώ.

«Τι έχουν πάθει τα πιτσιρίκια? Γιατί ξελυσσάνε έτσι? Είναι μια αντίδραση στην καταπίεση ή οι γονείς είμαι cool και τα αφήνουν να κάνουν ότι θέλουν?».

Στο μυαλό μου έρχονται σκηνές από την δική μου εφηβεία.

Όταν ήμουν 15-16 στα 90's
- Τι διαβάζαμε; Κατερίνα, Super Κατερίνα
- Τι βλέπαμε; Απαράδεκτoι, Τρεις Χάριτες, Beverly Hills
- Αγαπημένες Ταινίες; Τιτανικός, Αγάπη μου Συρρίκνωσα τα Παιδιά
- Αγαπημένοι stars; Leonardo di Caprio, Brad Pitt, Σάκης Ρουβάς
- Αγαπημένοι Συγγραφείς; Ζώρζ Σαρρή, Πηνελόπη Δέλτα, Ρενέ Γκοσινί-Ζαν Ζακ Σανπέ (Ο Μικρός Νικόλας)
- Τι φορούσαμε; Τζην με φούτερ και αθλητικά ή με T-shirt και φούτερ δεμένο στη μέση. Τα τσαντάκια μας ήταν άχαρες μπανάνες ή μεγαλίστικα τσαντάκια κλεμμένα από τη μαμά. - Που βγαίναμε; Για καφέ στην καφετέρια δίπλα στο σχολείο, για bowling και μετά Goody's, στους χορούς του σχολείου στον Κακό Λύκο και στο Alpha club, cinema και parties μέχρι τη 1.
- Ερωτική ζωή; Βλέπαμε τα αγόρια μας στα διαλείμματα του σχολείου και στις Σαββατιάτικες εξόδους μαζί με την υπόλοιπη παρέα. Για s@x ούτε λόγος...άντε κανα μπαλαμούτι.
- Γράμμα σε περιοδικό; Αγαπητή μου Super Κατερίνα, με λένε Μαρία και είμαι 15 χρονών. Μου αρέσει εδώ και ένα χρόνο ένα αγόρι. Νομίζω ότι του αρέσω και εγώ γιατί την προηγούμενη εβδομάδα με κέρασε τυρόπιτα στο διάλειμμα. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί μερικές φορές τον πιάνω να με κοιτάει στο μάθημα, αλλά όταν πάμε καμιά φορά cinema, όλο με κοροϊδεύει και γελάει με τους φίλους του. Σε παρακαλώ βοήθησε με. Να του πω ότι μου αρέσει;

Να είσαι 15-16 στα 00's
- Τι διαβάζουν; Nitro, In Style, Cosmopolitan, Glamour & Pink Woman
- Τι βλέπουν; Παρά Πέντε, 2 μέρες μόνο, Της αγάπης Μαχαιριά (όσο περισσότερο sex και ίντριγκα, τόσο καλύτερα), Μαρία η Άσχημη
- Αγαπημένοι stars; Johnny Depp, Orlando Bloom,
- Αγαπημένοι Συγγραφείς; Paulo Coelho, Dan Brown,
- Τι φοράνε; βλ. Τις σελίδες μόδας του Cosmo, είναι βγαλμένες από εκεί. Τα τσαντάκια, παπούτσια, γόβες δεν είναι της μαμάς αλλά δικά τους πανάκριβα Louis Vuitton, DKNY και Gucci που αγόρασαν με την πιστωτική του μπαμπά.
- Που Βγαίνουν; Bocca, Messiah, Mersentes, Starbucks, Village. (Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πώς πάνε σχολείο αφού ακόμα και τις καθημερινές τα club είναι γεμάτα από παιδιά αυτής της ηλικίας)
- Ερωτική ζωή; S@x από τα 14 σαν να μην υπάρχει αύριο. Σχέσεις με ξεμωραμένους 22+ αλλά και με 42ρηδες παντρεμένους καθηγητές. Η πί@@ πήρε τη θέση του πρώτου φιλιού και το s@x-παντού-και-με-όποιον-κάτσει έγινε το must αυτών των ηλικιών.
- Γράμμα σε περιοδικό; Αγαπητό Cosmo. Με λένε Joys και είμαι 16. Σε διαβάζω τα τελευταία 2 χρόνια και με έχεις βοηθήσει πολύ στην ερωτική μου ζωή. Τα έχω εδώ και έναν χρόνο με έναν τύπο 24 χρονών και πριν από 2 μήνες το κάναμε. Το θέμα είναι ότι τις τελευταίες μέρες με ψήνει να φωνάξουμε και την κολλητή μου την Alex για «Να περάσουμε καλά οι τρεις μας» όπως λέει. Εγώ γουστάρω και δεν μπορώ να του πω όχι γιατί είναι μεγαλύτερος μου και δεν θέλω να νομίζει ότι είμαι καμιά ξενέρωτη. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλει η φίλη μου. Τι μπορώ να κάνω για να την πείσω?
ΥΓ: Την προηγούμενη εβδομάδα το κάναμε και από πίσω. Μετά από πόσο καιρό μπορούμε να το ξανακάνουμε. Ισχύει η φράση «Του κ@λ@@ τα εννιάμερα»?

Και αναρωτιέμαι. "Έγινα ξαφνικά συντηρητική ή έχουμε ξεφύγει εντελώς?"

* Κλώνος: αρσ. Ο όρος αναφέρεται σε κορίτσια ηλικίας 14-18 χρονών που κυκλοφορούν όλα με το ίδιο ξασμένο-μαλλί-που-απέχει-15εκ.-από-το-scalp, βερμούδα και τσαντάκι Louis Vuitton περασμένο πλάγια το καλοκαίρι, βερμούδα/super mini με κοντό κολάν και peep toe το χειμώνα. Το πρωί κυκλοφορούν με Starάκια και γενικώς συχνάζουν στα Starbucks, Bocca το καλοκαίρι και Messiah το χειμώνα)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καββαδίας
Άβαταρ μέλους
Dervitsiotis
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ilias » 18:27 pm 07 11 2007

respekt: respekt: respekt: respekt: respekt:
Άβαταρ μέλους
ilias
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό aZu » 18:44 pm 07 11 2007

Άβαταρ μέλους
aZu
Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό lazos » 18:45 pm 07 11 2007

................τα βλέπω
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
lazos
Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό epgiorgos82 » 22:55 pm 07 11 2007

Άβαταρ μέλους
epgiorgos82
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό AMARYLIS » 00:19 am 10 11 2007

Δέρβη ωραίο το απόσπασμα...μου υποκίνησε την περιέργεια και ψάχνοντας βρήκα αυτό :
από
Αmarylis M et al. An irreplaceable process. Int J Psychoanal 2007; 113: 1057-63. :lol:

Απ’ όλη τη μετάφραση, αξίξει να δοθεί έμφαση στο γεγονός ότι η διαφορά που παρατηρούμε στις νέες γενιές έγκειται στο…φάσκιωμα! Όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο, η παραπάνω αναδρομική μελέτη βασισμένη σε σύνολα 5000 «ασθενών» και μαρτύρων(κατοίκων Ελλάδος-ντόπιων και μεταναστών) κατέδειξε με στατιστικά σημαντική διαφορά μη αντιρροπούμενες υποσυνείδητες επιδράσεις του φασκιώματος στην ανάπτυξη αυτοελέγχου και αυτοσυγκράτησης των ατόμων που το υπέστησαν . Μάλιστα φαίνεται οι δύο συνιστώσες να κινούνται ανάλογα.
Αυτά για να μη σας κουράζω άλλο...

«των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»…γι’ αυτό μην αμελήσετε αυτό που θα κρατήσει τα παιδιά σας μακριά…από τη Βουκουρεστίου! 8)
Άβαταρ μέλους
AMARYLIS
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ektoras-menelaos » 13:13 pm 11 11 2007

Το θεμα αυτο ειναι πολυ προσωπικο και εχει να κανει με την ψυχοσυνθεση του καθ'ενος ξεχωριστα.
Θα παρω σαν αφορμη την ατακα της Αμαριλις : των φρονιμων τα παιδια μαγειρευουν πριν πεινασουν.
(τ'οτι καποιος εχει κοριτσι η δεν εχει δεν σημαινει οτι δεν μπορει να βρει τροπο ικανοποιησης και ο τροπος αυτος δεν νομιζω πως θα πρεπει να ειναι κατακριτεος ).
Ο καθενας οπως μπορει αγαπητη Αμαριλις και δεν ειναι σωστο να υποστιριζουμε κατι το οποιο ειναι εντελος υποκειμενικο.

Απο την προσωπικη μου εμπειρια πιστευω πως εχει να κανει και το τι αποζητα ο αλλος,τι θελω να πω με αυτο.
Οταν κανεις ερωτα με το ατομο που αγαπας και ειδικα για τον ανδρα ειναι λιγο αγγαρια , κανεις λιγο τον εργατη δηλαδη προσπαθεις να ικανοποιησεις την κοπελα σου και μετα να ικανοποιηθεις εσυ , αυτο στο σεχ δεν ισχυει, ο ανδρας παει μονο για την δικη του ικανοποιηση ασχετα εαν η αλλη προσποιειται.
Οσοι απο τα αγορια εχουν κοπελιες θα με καταλαβουν το τι θελω να πω.

Στην ερωτηση τωρα : υποστηριζω τον ερωτα και οχι το σεχ , τα εχω βιωσει και τα δυο , το δευτερο σαν αγοραιο αλλα δεν μετανιωνω , αλλωστε ολα ειναι εμπειριες .
Ειναι πολυ ομορφο να εισαι με το ατομο που αγαπας και νοιωθεις, βγαζεις αλλωστε και τον καλυτερο σου εαυτο σου.
Άβαταρ μέλους
ektoras-menelaos
Μέλος

Δημοσίευσηαπό Αννη » 01:17 am 13 11 2007

Φιλε μου καλέ,καλέ μου φίλε τζοβορι, θα σε παραδεχτώ για ακόμα μια φορά. Εχουν ισοπεδωθεί τα πάντα πλέον.
Το μόνο που θα πω είναι πως τον έρωτα, ακόμα και το σεξ, εμείς τον έχουμε κάνει φθηνό με τις "μοντέρνες" αντιλήψεις που επιθυμούμε διακαώς να μας διακατέχουν μην τυχόν και μείνουμε πίσω απ τα δρώμενα..τρομάρα μας..
Καληνύχτα Κεμάλ,
ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...
Άβαταρ μέλους
Αννη
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό Φοίβη » 15:31 pm 13 11 2007

Πες ρα Συμπεθερουλινι!!!
Μας εχει κατασπαραξει η μαζοποιηση και ο κοινωνικος κομφορμισμος!!!!!!!

Μη δουμ να γινεται κατι διαφορετικο ακομα και αν εινια κακο...αμεσως σπευδουμε να το αντιγραψουμε και να το ενταξουμε στις προσωπικες μας αντιληψεις εστω και αν στην πραγματικοτητα δεν μας αντιπροσωπευει!!!!

Συμφωνω με σενα!!!!
Άβαταρ μέλους
Φοίβη
Τακτικό μέλος

Δημοσίευσηαπό ZEYS » 10:37 am 30 11 2007

Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα
"Ελπιδα ειναι αυτο το πραγμα με φτερα......."
Άβαταρ μέλους
ZEYS
Τακτικό μέλος

Τοποθεσία: **Οι ελπίδες είναι τα όνειρα όσων δεν κοιμούνται.**

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Κοινωνία, Σχέσεις και Οικογένεια

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχουν 2 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κανένας με απόκρυψη και 2 επισκέπτες (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 1371 την 05:30 am 24 01 2025

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Login Form