Party Ομονοιας – ΚΕΑΔ
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ.Αναφέρετε επίσης τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τις σελίδες της Νε.Β.Δεχόμαστε και παρατηρήσεις,προτάσεις .
Συντονιστής: Νέοι
Party Ομονοιας – ΚΕΑΔ
από Moira » 16:40 pm 15 06 2009
Party Ομονοιας – ΚΕΑΔ
Το Σάββατο 20 Ιουνίου οι νέοι Βορειοηπειρώτες διασκεδάζουν, γνωρίζονται και οραματίζονται το μέλλον. Ελάτε να ξεφαντώσουμε με θέα το Σαρωνικό, στο παραλιακό μαγαζί Αμάλθεια by MAO..
ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΔΩΡΕΑΝ
επικοινωνία: 2105234054 & 6947271948
σαν καλή πατριώτησα είπα και εγω να κάνω το καθήκον μου..μια φορά.
μιας και το ζητημά μας έχει γίνει παρτόκατάσταση..ε πάρτε να'χετε.
Το Σάββατο 20 Ιουνίου οι νέοι Βορειοηπειρώτες διασκεδάζουν, γνωρίζονται και οραματίζονται το μέλλον. Ελάτε να ξεφαντώσουμε με θέα το Σαρωνικό, στο παραλιακό μαγαζί Αμάλθεια by MAO..
ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΔΩΡΕΑΝ
επικοινωνία: 2105234054 & 6947271948
σαν καλή πατριώτησα είπα και εγω να κάνω το καθήκον μου..μια φορά.
μιας και το ζητημά μας έχει γίνει παρτόκατάσταση..ε πάρτε να'χετε.
-
Moira - Τακτικό μέλος
Re: Party Ομονοιας – ΚΕΑΔ
από priest 2 » 12:26 pm 16 06 2009
Oι πάρτι-ζάνοι κατέλαβαν και την ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΕΑΔ!
Λογικό αφού συμμαχεί με το κόμμα των παρτιζάνων...
Και αφού ο σύντροφος Τάβος τόσα χρόνια κερδίζει τις ψήφους με μπύρες, οι δικοί μας είπαν να τις κερδίσουν με ούζα!
Για μας...
Λογικό αφού συμμαχεί με το κόμμα των παρτιζάνων...
Και αφού ο σύντροφος Τάβος τόσα χρόνια κερδίζει τις ψήφους με μπύρες, οι δικοί μας είπαν να τις κερδίσουν με ούζα!
Για μας...
-
priest 2 - Τακτικό μέλος
από AMARYLIS » 21:07 pm 18 06 2009
θα είμαστε οοοοολοι εκεί είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους !!!!!!
είμαι σίγουρη πως αυτή τη φορά οι νέοι Β/Ητες θα έρθουν οχι μόνο να διασκεδάσουν αλλά και να περάσουν το μήνυμα που αισθάνονται στην ψυχή τους.....οτι
ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ κ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Β/ΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΤΟΥ
ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!!
είμαι σίγουρη πως αυτή τη φορά οι νέοι Β/Ητες θα έρθουν οχι μόνο να διασκεδάσουν αλλά και να περάσουν το μήνυμα που αισθάνονται στην ψυχή τους.....οτι
ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ κ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Β/ΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΤΟΥ
ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!!
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από lazos » 08:12 am 19 06 2009
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
όταν πουλούν παλικαριές κι εγωισμούς οι άλλοι
-
lazos - Συντονιστής
από keravnios » 17:53 pm 19 06 2009
Όπως τα λέει ο Λάζος. το πάρτι δεν είναι για ψηφοφόρους. είναι για όλους μας. Η αλήθεια είναι πως οι εκλογές που έρχονται μας έχουν βάλει σε αρκετές εντάσεις. ας της αφήσουμε για λίγο. στο κάτω κάτω όλοι ένα είμαστε, ας το θυμηθούμε και να χαλαρώσουμε τουλάχιστον μια μέρα.
καλή μας διασκέδαση
καλή μας διασκέδαση
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από periklis » 13:19 pm 24 06 2009
- periklis
από AMARYLIS » 14:12 pm 24 06 2009
vorioipiroti perikli, , επειδή πράγματι ο κόσμος μπορεί να έχει τρελαθεί τελευταία, λίγο οι ζέστες, λίγο οι εμπάθειες κ τα μίση, λίγο η αμορφωσιά, λίγο ο "θάνατος σου η ζωή μου", λίγο η αυταρέσκεια, θα σου κάνω μια ερώτηση και περιμένω μια απάντηση εκμεταλλευόμενος όοοολη τη διαύγεια που σε κατέχει.
Γιατί περίμενες αυτό το πάρτι, που κατά λάθος νομιζες πως είναι της Νεβ, για να επιλύσεις τους κοινωνικοπολιτικούς προβληματισμούς σου με τους προέδρους Ομόνοιας κ Κεαδ;Αν έπιαναν έναν έναν τους νέους θα έγραφες "οι γλύφτες, μας πλησιαζουν γιατί θέλουν ην ψήφο μας !!!" Όποια κ αν ήταν οι στάση τους, κάτι θα έβρισκες να έλεγες, είμαι σίγουρη.
Εγώ ξέρω οτί αυτή τη χρονιά έχουν γίνει πολλά καλέσματα στους νέους Β/Ητες να παρευρεθούν σε συναντήσεις με όλους τους φορείς για τον σκοπό αυτό ακριβώς. Ήρθες σε καμία; Κ αν ήρθες (που αμφιβάλλω) γιατί δεν πήρες το λόγο να εκφράσεις τις ανησυχίες σου κ να κάνεις διάλογο με τους προέδρους; Κ αν τον πήρες το λόγο έμειναν αναπάνητα τα ερωτήματά σου; Αν δεν ήρθες, αυτές τις παρεμβάσεις στο φόρουμ γιατί τις κάνεις; κουβέντα να γίνεται κ λάσπη να ρίχνεται; Εξάλλου μην ξεχνάς οτι τις ανησυχίες σου ως μέλος ης Νεβ τις εξέφρασε εκείνο το βράδυ ο Πρόεδρος που σε εκπροσωπεί κ νομίζω πήρε τις απανήσεις του, φαναζομαι στις έχει μεταβισβάσει
Έχω την εντύπωση πως όλα αυτά που διαδραματίζονται τελευταία στα δύο φόρουμ είναι "μανιερισμοί" που σκοπό έχουν να πλήξουν άτομα που αν μη τί άλλο ξοδέυουν κάποιο χρόνο από τη ζωή τους να κάνουν πέντε πράγματα κ δεν εμφανίζονται μόνο για να κρατούν μια απατηλή διπλωματία φοβούμενοι το αύριο. Ούτε αισθάνονται προσωπικότητες φτασμένες που πρέπει να τιμούνται επειδή εμφανίζονται μια φορά στη χάση κ τη φέξη σε επιλεγμένες εκδηλώσεις με μόνο στόχο την προσωπική ανάδειξη όπως κάνουν πολλοί φίλοι μας. Ούτε ψευτοστηρίζουν για να μη μείνουν στην απέξω κ πολλά πολλά άλλα
Τα πράγματα δεν είναι καλά, κ όλοι το παραδεχόμαστε αυτό. Αλλά αντί να κάνουμε κάτι να τα διορθώσουμε, χαλάμε κ αυτά που ήδη υπάρχουν κ είναι κρίμα !
Αμφιβάλλω αν αυτοί που τόσο καιρό ασκούν κριτική μέσα από τα φόρουμ, θα δώσουν το παρόν στις εκλογές για να καθορίσουν με την ψήφο τους το αποτέλεσμα...Αμφιβάλλω αν τους πονά έστω κ λίγο η πατρίδας μας βλέπντας να ρίχνουν συνεχώς πυρίτιδα διάσπασης και αποδιοργάνωσης !
Γιατί περίμενες αυτό το πάρτι, που κατά λάθος νομιζες πως είναι της Νεβ, για να επιλύσεις τους κοινωνικοπολιτικούς προβληματισμούς σου με τους προέδρους Ομόνοιας κ Κεαδ;Αν έπιαναν έναν έναν τους νέους θα έγραφες "οι γλύφτες, μας πλησιαζουν γιατί θέλουν ην ψήφο μας !!!" Όποια κ αν ήταν οι στάση τους, κάτι θα έβρισκες να έλεγες, είμαι σίγουρη.
Εγώ ξέρω οτί αυτή τη χρονιά έχουν γίνει πολλά καλέσματα στους νέους Β/Ητες να παρευρεθούν σε συναντήσεις με όλους τους φορείς για τον σκοπό αυτό ακριβώς. Ήρθες σε καμία; Κ αν ήρθες (που αμφιβάλλω) γιατί δεν πήρες το λόγο να εκφράσεις τις ανησυχίες σου κ να κάνεις διάλογο με τους προέδρους; Κ αν τον πήρες το λόγο έμειναν αναπάνητα τα ερωτήματά σου; Αν δεν ήρθες, αυτές τις παρεμβάσεις στο φόρουμ γιατί τις κάνεις; κουβέντα να γίνεται κ λάσπη να ρίχνεται; Εξάλλου μην ξεχνάς οτι τις ανησυχίες σου ως μέλος ης Νεβ τις εξέφρασε εκείνο το βράδυ ο Πρόεδρος που σε εκπροσωπεί κ νομίζω πήρε τις απανήσεις του, φαναζομαι στις έχει μεταβισβάσει
Έχω την εντύπωση πως όλα αυτά που διαδραματίζονται τελευταία στα δύο φόρουμ είναι "μανιερισμοί" που σκοπό έχουν να πλήξουν άτομα που αν μη τί άλλο ξοδέυουν κάποιο χρόνο από τη ζωή τους να κάνουν πέντε πράγματα κ δεν εμφανίζονται μόνο για να κρατούν μια απατηλή διπλωματία φοβούμενοι το αύριο. Ούτε αισθάνονται προσωπικότητες φτασμένες που πρέπει να τιμούνται επειδή εμφανίζονται μια φορά στη χάση κ τη φέξη σε επιλεγμένες εκδηλώσεις με μόνο στόχο την προσωπική ανάδειξη όπως κάνουν πολλοί φίλοι μας. Ούτε ψευτοστηρίζουν για να μη μείνουν στην απέξω κ πολλά πολλά άλλα
Τα πράγματα δεν είναι καλά, κ όλοι το παραδεχόμαστε αυτό. Αλλά αντί να κάνουμε κάτι να τα διορθώσουμε, χαλάμε κ αυτά που ήδη υπάρχουν κ είναι κρίμα !
Αμφιβάλλω αν αυτοί που τόσο καιρό ασκούν κριτική μέσα από τα φόρουμ, θα δώσουν το παρόν στις εκλογές για να καθορίσουν με την ψήφο τους το αποτέλεσμα...Αμφιβάλλω αν τους πονά έστω κ λίγο η πατρίδας μας βλέπντας να ρίχνουν συνεχώς πυρίτιδα διάσπασης και αποδιοργάνωσης !
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από periklis » 14:40 pm 24 06 2009
- periklis
από keravnios » 15:17 pm 24 06 2009
-
keravnios - Τακτικό μέλος
από lazos » 17:19 pm 24 06 2009
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, να σκύφτει το κεφάλι
-
lazos - Συντονιστής
από AMARYLIS » 17:21 pm 24 06 2009
-
AMARYLIS - Τακτικό μέλος
από periklis » 20:10 pm 24 06 2009
Αμαρύλλιδα, μη μου εξαπτεσαι, δεν πρεπει!
Θα παθεις κατι και θα το εχω βαρος στη συνειδηση μου.
Ηρεμησε ................ηρεμησε...........χαλαρωσε.............η ζωη ειναι ωραια, μη τη σπαταλας ετσι ανουσια!
Θα παθεις κατι και θα το εχω βαρος στη συνειδηση μου.
Ηρεμησε ................ηρεμησε...........χαλαρωσε.............η ζωη ειναι ωραια, μη τη σπαταλας ετσι ανουσια!
- periklis
από periklis » 20:47 pm 24 06 2009
- periklis
από Millenium » 16:50 pm 07 07 2009
Το πάρτυ, το γραφείο...και όλες οι συναντήσεις,ομιλίες...πόσο βοήθησαν τελικά το ΚΕΑΔ - οΜΌΝΟΙΑ να πετύχουν τους στόχους τους?
- Millenium
- Μέλος
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Ανακοινώσεις, πληροφορίες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
- Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
- Η ομάδα • Διαγραφή cookies Δ. Συζήτησης • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]