Εκδρομή της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών»


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2003, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδρομή της  «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών». Στις 8 π.μ. δύο πούλμαν ξεκίνησαν από την πλατεία Κοτζιά με πρώτο προορισμό την Επίδαυρο. Το τραγούδι και τα αστεία δεν έλειψαν ούτε λεπτό και από την αρχή φάνηκε ότι θα ήταν μια εξαιρετική μέρα. Άλλωστε σκοπός μας ήταν να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε γύρω από τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες μας.
Στην Επίδαυρο αφού επισκεφθήκαμε τους αρχαιολογικούς χώρους καθίσαμε για ένα καφεδάκι και οι πιο  «ριψοκίνδυνοι»  στρώσανε την τσόχα. Έπειτα, ακολούθησε επίσκεψη στις Μυκήνες. Τέλος, καταλήξαμε στη παραλία του Τολού στο Ναύπλιο, όπου κάποιοι απόλαυσαν την θάλασσα και κάποιοι άλλοι «τεμπέλιασαν» στις γύρω καφετερίες, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. Εκεί μάλιστα συναντηθήκαμε με άλλους νέους Βορειοηπειρώτες, που ξεκίνησαν για την εκδρομή από την Καλαμάτα κα την Τρίπολη.
Στην επιστροφή, όλοι καταλήξαμε ότι έχουμε ανάγκη τέτοιου είδους εκδηλώσεις και υποσχεθήκαμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί σύντομα.

nulled script