Διαπολιτισμική εκδήλωση στην Κορυτσά για τους Eθνικούς Eυεργέτες: Σίνα, Μπάγκα


Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφήΑποστολή σε φίλοΑποστολή σε φίλο
Διαπολιτισμική εκδήλωση στην Κορυτσά για τους Eθνικούς Eυεργέτες: Σίνα, Μπάγκα

Διαπολιτισμική εκδήλωση στην Κορυτσά διοργανώνουν το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κορυτσά, ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» και το Εργαστήριο Ιστορίας Νεότερης Ελλάδας και Νεοελληνικού Πολιτισμού της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Συνεδρίων του Ξενοδοχείου «Life Gallery» Κορυτσάς. 

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους Εθνικούς Ευεργέτες Γεώργιο και Σίμωνα Σίνα από τη Μοσχόπολη, και στον Ιωάννη Μπάγκα από την Κορυτσά, πραγματοποιείται δε με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου «Ηπειρώτες Έμποροι – Ευεργέτες του Ελληνικού Έθνους και Συντελεστές της προόδου της ανθρωπότητας». 

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» οργανώνει στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Κορυτσά, Μοσχόπολη και Πόγραδετς. 
Δηλώσεις συμμετοχής, αναλυτικά προγράμματα εκδρομής και διαπολιτισμικής εκδήλωσης (με ομιλητές θέματα ομιλιών, και λοιπές εκδηλώσεις) στα Γραφεία του Συνδέσμου (Γούναρη 3) και στα τηλέφωνα 2651038882, 6972291019 και 6988031010. Θέσεις περιορισμένες.

 

epirusonline.gr

video: 
See video