Ο Αθανάσιος Βασιλείου υποψήφιος με το "Ποτάμι"


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.
Ο  Αθανάσιος Βασιλείου υποψήφιος με το "Ποτάμι"

Ο Βασιλείου Αθανάσιος γεννήθηκε το 1974 στο χωριό ΓΡΙΑΖΔΑΝΗ της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Είναι απόφοιτος γενικού λυκείου Φιλιατών –Θεσπρωτίας. Σπούδασε στην Αθήνα στο τμήμα κτιριακών έργων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Από το 1998 εργάζεται ως υπεργολάβος οικοδόμων. Ορισμένα από τα έργα στα όποια εργάστηκε είναι :ΙΚΑ Άνω Λιοσίων ,Αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος, ολυμπιακό χωριό ,νέα πτέρυγα ευαγγελισμού και πολλά άλλα δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Από το 2007 αντιλαμβανόμενος την οικονομική κρίση που ξεκινούσε δραστηριοποιήθηκε παράλληλα και στον τομέα των ΑΠΕ (φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις) οικιακές και βιομηχανικές σε όλη την Ελλάδα.

Βρίσκεται δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους των Βορειοηπειρωτών και χαίρει την εκτίμηση των συμπατριωτών του γιατί δεν έχει εμπλακεί ενεργά πολιτικά σε κανένα από τα μεγάλα κόμματα τα οποία έδειξαν πλήρη αδιαφορία για τα πρόβλημα τους κατά την διάρκεια των κυβερνήσεων τους.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου με την ανεξάρτητη παράταξη ΕΝΩΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Δήμου Φυλής.

Είναι μέλος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 2ου λυκείου Άνω Λιοσίων και συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στις δραστηριότητες του συλλόγου τριών τέκνων Δήμου Φυλής.

Είναι από τους πρώτους εγγεγραμμένους εθελοντές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και εκλεγμένος συντονιστής του Δήμου Φυλής.

Δίνει ενεργά το παρών σε όλες τις δραστηριότητες του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Είναι παντρεμένος με την Νατάσα και είναι πατέρας τριών παιδιών του Λεωνίδα ,της Ειρήνης και της Μαρίας.

Από το 2002 κατοικεί μόνιμα στα άνω Λιόσια στην περιοχή της Δροσούπολης.

 

apenadi.blogspot.gr