Κλιμάκιο της Νε.Β στη Βόρειο Ήπειρο


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Στις 11/12/2006 εκπρόσωποι της ΟΣΕΒ " Ο 'Αγιος Κοσμάς" με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ζώτο και της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Πάντο, είχαν συνάντηση με το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ. Χρήστο Μαντέλο. Ήταν η δεύτερη συνάντηση της ΝΕ.Βκαι το κλίμα ήταν πολύ καλό.
Συζητήθηκαν διάφορα επίκαιρα θέματα όπως ο τρόπος απόδοσης της Ελληνικής Ιθαγένειας, τι γίνεται με τους κατοίκους των αμφισβητούμενων μειονοτικών χωριών, ποια η πολιτική του Προξενείου, το μέλλον από δω και στο εξής της Βορείου Ηπείρου, διάφοροι τρόποι για την ανάπτυξη και περαιτέρω βελτίωση του τόπου μας, κλπ.
Συναντήσεις επίσης έγιναν με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, με τους επάρχους Δίβρης, Μεσοποτάμου, Λιβαδειάς, Μουρσιού.
Επίσης το κλιμάκιο είχε συνάντηση με δασκάλους των περιοχών Δίβρης, Αλήκου, Μεσοποτάμου΄,Λιβαδειάς, Μουρσιού και της πόλης των Αγίων Σαράντα και ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για την κατάσταση των σχολείων.
Η ΝΕ.Β δε σταματάει εδώ.
Από νέο έτος θα διοργανώσει την τέταρτη φάση Ενίσχυσης των σχολείων της Βορείου Ηπείρου.

nulled script