Οι Αλβανοί «σέρνουν» πάλι στα δικαστήρια τον δήμαρχο Χιμάρας
Το σχόλιο στο οποίο απαντάτε δεν υπάρχει., 13/12/2009 - 01:18
- Ο τίτλος του μπλοκ όπως εμφανίζεται στο χρήστη.
• Καταγγελία για την προσπάθεια των Αλβανικών αρχών και μέσων ενημέρωσης να εμπλέξουν τις τελευταίες ημέρες σε θέματα παράνομων ιδιοκτησιών τον Δήμαρχο Χιμάρας και Πρόεδρο της «Ομόνοιας» Βασίλη Μπολάνο, έκανε το Γραφείο Τύπου της Οργάνωσης.
Όπως επισημαίνεται στην καταγγελία, στόχος δεν είναι μόνο το πρόσωπο του κ. Μπολάνου, αλλά κυρίως η Ελληνική μειονότητα.
Ειδικότερα διώκεται ποινικά ο Δήμαρχος Χιμάρας από την Εισαγγελία Αυλώνας και ενώ ο ίδιος δεν το γνώριζε, οι Αλβανικές εφημερίδες πρόβαλαν το θέμα πρωτοσέλιδα.
Ο κ. Μπολάνος κατηγορείται για «κατάχρηση εξουσίας, επειδή χορήγησε άδεια οικοδόμησης σε οικόπεδο, που διεκδικείται από τρίτον»!
Επισημαίνεται από την «Ομόνοια» ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μια χώρα, που επιδιώκει να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης».