Για το χαμόγελο του 13 χρονου Χρήστου......


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Στις 28 Μαρτίου 2010 ο Χρήστος Παππάς από το χωριό Χάλιου της Βορείου Ηπείρου, 13 χρόνων έκανε ποδήλατο έξω από το σπίτι του στην Ζάκυνθο. Για κακή του τύχη, τον χτύπησε ένα διερχόμενο αμάξι και του προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.Έμεινε στην εντατική για 40 μέρες , όμως το βαρύ χτύπημα προκάλεσε στο μικρό Χρήστο παράληση στη δεξιά πλευρά και οι γιατροί συνέστησαν στους γονείς του να τον μεταφέρουν επειγόντως σε κέντρο αποκατάστασης στο Μόναχο της Γερμανίας.

Τα χρήματα που χρειάζονται είναι πάρα πολλά όχι μόνο για τη νοσηλεία, αλλά και για την αγορά των εισιτηρίων και την κάλυψη άλλων τρεχουσών αναγκών. Ήδη έχουν γίνει προσπάθειες από συγγενείς, γνωστούς και φίλους της οικογένειας, όμως το ποσό είναι μεγάλο, για αυτό γίνεται έκκληση σε όλους να συμβάλλουν ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό. Ας βοηθήσει ο καθένας μας με ότι μπορεί ώστε το χαμόγελο του 13 χρονου Χρήστου να ξαναγυρίσει στα χείλη του και να δώσει ξανά χαρά στους γονείς του.Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν είναι: EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 748/742977-03. Δικαιούχοι εμφανίζονται οι γονείς του, Βαγγέλης και Ειρήνη Παππά. .

Τηλ. επικοινωνίας:6982559049 κ. Κώστας.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών