Συγκρότηση Κινήματος ανακοίνωσε ο Φ. Νάνο


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Τη συγκρότηση του Κινήματος για Ένταξη μέσα στο Σοσιαλιστικό Κόμμα ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας και πρώην πρόεδρος των Σοσιαλιστών Φατός Νάνο.
Μιλώντας σε οπαδούς του, στα Τίρανα, ο κ. Νάνο τόνισε ότι το νέο αυτό κίνημα προβλέπει την ένωση όλων των σοσιαλιστικών και των προοδευτικών ρευμάτων στην Αλβανία, που θα οδηγήσουν στην αναδιοργάνωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος, την ενίσχυσή του και την επιστροφή του στην εξουσία.
Αφού κατηγόρησε τον νυν πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Έντι Ράμα, ως τον "κύριο υπεύθυνο για την διάσπαση στους κόλπους του κόμματος", ο κ. Νάνο παρουσίασε και την πλατφόρμα του νέου κινήματος, τα βασικά σημεία της οποίας έχουν ως εξής: Ακύρωση των αποφάσεων του τελευταίου συνεδρίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, άμεσες αλλαγές στο καταστατικό του και εκλογή του προέδρου του κόμματος και των προέδρων των παραρτημάτων σύμφωνα με τις σχετικές αλλαγές στο καταστατικό.
Επίσης, ο κ. Νάνο κάλεσε τον Έντ Ράμα να σταματήσει "να χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ κατά των στελεχών του Σοσιαλιστικού Κόμματος που έχουν διαφορετικές απόψεις με τις δικές τους".
Σε ό,τι αφορά το νέο κίνημα είπε ότι "δεν εκπροσωπεί μία ομάδα δυσαρεστημένων ανθρώπων, αλλά μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για συνέχιση στο Σοσιαλιστικό Κόμμα της μεγάλης "επένδυσης" που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια του πλουραλισμού, με κύριο στόχο την προσέγγιση της ημέρας της ένταξης της Αλβανίας στην Ε.Ε.".

nulled script