Συνεργασία των Επιμελητηρίων Ελλάδας και Αλβανίας


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Το ενδιαφέρον τους για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (Κ.Ε.Ε.) και της Ένωσης Αλβανικών Επιμελητηρίων εξεδήλωσαν οι πρόεδροι κ. Γ. Κασιμάτης και κ. Ilir Zhilla σε επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κ.Ε.Ε.
Ο κ. Zhilla ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΕΕ για την οικονομική και επιχειρηματική κατάσταση της χώρας του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ψήφιση του νέου επιμελητηριακού νομοθετικού πλαισίου. Εξέφρασε την επιθυμία για στενότερη συνεργασία με την ΚΕΕ και για τη δημιουργία αμοιβαίων επιχειρηματικών αποστολών.
Από την πλευρά του, ο κ. Κασιμάτης αναφέρθηκε στο ρόλο της ΚΕΕ και με την ιδιότητα του αναπληρωτή προέδρου του Ευρωεπιμελητηρίου προέβη σε αναλυτική ενημέρωση για τις δράσεις του, καθώς επίσης και για τις δράσεις όλων των σχετικών οργανισμών που ενδιαφέρουν την αλβανική επιχειρηματική κοινότητα (ABC, ASCAME). Επιπρόσθετα, έγινε ειδική αναφορά και σε ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία θα μπορούσαν να συμμετάσχουν επιχειρηματίες από τη γειτονική χώρα.

nulled script