«Σίγησαν» οι ελληνικοί σταθμοί στην Αλβανία! Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας


Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Το μπλοκ %name διαγράφηκε.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη <a href="%overview">σελίδα επισκόπησης των μπλοκ</a>.Σύντομη περιγραφή του μπλοκ σας. Χρησιμοποιείται στη σελίδα επισκόπησης των μπλοκ.

Τους αναμεταδότες των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ET1, NET, ET3, MEGA και ΑΝΤ1, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι από το 1991 στη θέση «Κέρτσουλα» του Δήμου Αργυροκάστρου και κάλυπταν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία της Ελληνικής μειονότητας στην περιοχή του Αργυροκάστρου, κατάσχεσε το βράδυ της Δευτέρας η Αλβανική Αστυνομία.
Στην ίδια περιοχή υπάρχουν αναμεταδότες τουρκικών, ιταλικών και γαλλικών καναλιών, οι οποίοι και δεν πειράχτηκαν από τις αλβανικές υπηρεσίες, γεγονός που προκαλεί έντονα ερωτηματικά για τους στόχους που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ενέργεια.
Το γεγονός δημοσιοποιεί με δήλωσή του ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Παντούλας, ο οποίος καλεί την ελληνική κυβέρνηση να «υπενθυμίσει στον πρωθυπουργό της Αλβανίας κ. Μπερίσα την απαίτηση του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι η αλβανική πλευρά οφείλει να μεριμνά ώστε η ελληνική μειονότητα να έχει συνεχή πρόσβαση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αλλά και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις της Αλβανίας, όπως αυτές απορρέουν από τους ενταξιακούς στόχους στην πορεία της προς τις ευρωατλαντικές δομές».

nulled script